Partyflock
 
Forumonderwerp · 1046018
Werkzaam bij Envy
Perfection Valentine edition.

14 februari, de dag dat alles in het teken staat van de liefde. Deze dag heeft Cupido zijn pijlen op Perfection gericht en komt Perfection met een speciale Valentine editie.
Love is all arround us en om dat gevoel kracht bij te zetten, zal in Area 1 een mooie set worden neergezet met een mix van Dj’s en Live acts. Zo staat deze avond, Norman Soares met zijn percussions, komt MR. Saxy S. met zijn saxofoon en zal Jessie K voor de relaxte vocal’s zorgen. Deze artiesten zullen samen met dj’s Jamie Westland, Quintin* (Expornstar) en Thomas Hensbroek er een muziekaal HouseSpectakel van maken, om zo deze Valentijnsdag liefdevol af te sluiten.

In Area 2 staan onze local heroes van binnen en buiten de regio klaar om de mensen tijdens deze speciale dag te voorzien van dikke housebeats. Hier draaien niemand minder dan Dominique Base, The Outsiders, Gulliano-S en worden hun vergezeld door MC Issy.

In Area 3 zal de Lounge room prachtig worden gedecoreerd en kan men om even de voeten te laten rusten, heerlijk zitten en genieten van Valentine Cocktails en Sexy Vingerfood. Deze ruimte is voor iedereen toegankelijk en zit al bij je entreekaartje inbegrepen.

Verder krijgen alle dames tot 1 uur gratis entree en een ici paris Goodybag! Gewoon omdat ze het verdienen tijdens Valentijnsdag!

Voor maar 10 euro!!! kun je snel je ticket online bestellen op www.easyticket.nl of www.twinz.nl of haal je kaart op de volgende punten: Plato - Schoolstraat 22 Rhythm Import - Torenstraat 96
Deze editie zal aanvang nemen op 14 Februari van 23:00 tot 05:00. Met twee zalen gevuld aan Dj’s, Live Acts en een lounge room met Cocktails en Vingerfood staat je een warm welkom te wachten.

Line up:

Area 1
Jamie Westland
Quintin (Expornstar)
Thomas Hensbroek
Jesse G.
Live: Mr Saxy S
Live Jessie K
Live Norman Soares

Area 2
Dominique Base
The Outsiders
Gulliano-S
MC Issy

Area 3
Valentine Cocktails & Vingerfood Lounge Room

*Van Quintin is onlangs een nieuwe track uitgekomen! Na de succesvolle nr 1 notering op www.dance-tunes.com van Quando tu is het nu de beurt aan deze track: Bleep it! Hij is zelfs door dancetunes geselecteerd al tune of the week! Luister en download hem hier:
http://www.dance-tunes.com/artist/42671/Quintin

Perfection Valentine edition
Datum: zaterdag 17 januari 2009 Locatie: Club Le Paris kettingstraat 12 b Den Haag. Tijd: 2300 - 0500 Vvk: €10,- (ex fee) deur €12

Check voor meer info www.twinz.nl

See You All Soon at Perfection!!!!!!!!!!!
 
Uitspraak van Rick85 op zondag 18 januari 2009 om 12:34:
Sexy Vingerfood.

:|