Partyflock
 
Forumonderwerp · 1045188
Werkzaam bij Stalker
Artiest {SHOWLIST artist 35650, 49215}
Vrijdag 16 januari is alweer de eerste Voetzoekers in het nieuwe jaar plus de allereerste echte Haarlemse Voetzoekers after. Het platvorm groeit, de heutende meute wordt groter, de melodieën worden intenser en de plannen gaan nog veel verder. Lang leve de elektronische muziek! Voor de mensen die Voetzoekers nog niet kennen, luister, huiver, come and see it yourself.

Voetzoekers is als kindje geboren bij twee Haarlemse organisatoren en is inmiddels zijn peuter en kleuter tijd ontstegen. Voetzoekers zit momenteel vol in zijn puberteit en is vreselijk eigenwijs. Voetzoekers schopt tegen de gevestigde orde en tegen alles wat een standaard norm heeft. Deze rebelse puber zit vol in zijn party tijd en wil daar iedereen in meenemen. Voetzoekers produceert keer op keer knetterende melodieuze elektronische muziek en scheurt langs tal van underground genres. Deze muzikale visie combineert meneer lastpak met opvallende bijpassende decors. Bij echte pubers gaat er soms wel eens iets fout, zo ook bij deze Voetzoekers puber. De afgelopen editie was er een relletje met de decoratie ontstaan, maar dit is inmiddels dubbel en dwars opgelost, dus hou je vast voor de 16e!

De ene puber heeft Britney boven haar spiegel hangen, de volgende Michael J. op de deur en de derde Geer & Goor op het plafond boven zijn bed. Voetzoekers heeft het allemaal niet zo op deze standaard puberale activiteitjes en zoekt het ergens anders, iets meer ondergronds. Voetzoekers steelt namelijk underground setjes van zijn idool De Man Zonder Schaduw van het internet om vervolgens keihard te gaan staan raven op zijn zolderkamertje. Voetzoekers vindt de voorman van Gasten Zonder Grenzen een house icoon en heeft hem gevolgd van al zijn festivals tot aan zijn dikste club optredens. De Man is de man.

Naast De Man Zonder Schaduw heeft Voetzoekers niemand minder dan Invite gevraagd lekker tegendraads te komen doen. Deze techno dj komt speciaal voor Voetzoekers een techhouse set weggeven. Dj Invite heeft als kroon op zijn tot nu toe al glansrijke carrière de Gashouder twee maanden geleden afgesloten, jawel hij rockte de laatste diehards op Awakenings en deed dat vele malen beter dan elk ander grote buitenlandse act van die avond.

Iedere editie heeft Voetzoekers te maken met zijn resident Mr Minoz. Hoe tegendraads Voetzoekers ook is, deze dj heeft hij niet in de hand. De afgelopen editie heeft Mr Minoz de ravers in Stalker een twee gangen diner gegeven met vier sterren en heeft zijn toetje bewaard voor de after in de LP (De eerste officiële Voetzoekers after). Voetzoekers stond met zijn puberale mondje vol tanden en kon geen woord meer uitbrengen. Warme melodieuze underground in een swingend jasje galmde door het statige Lady’s Paradise

Voetzoekers - Club Stalker
16 januari 00:00 uur - 05:00 uur
De Man Zonder Schaduw
Invite
Minoz


Info Voetzoekers + after

Voetzoekers wilde 5 december niet naar bed en heeft toen al zijn vrienden en vriendinnen meegenomen naar de illegale locatie LP (Lady's Paradise). Het feestje is hier losgebarsten en niet meer opgehouden.
Na de 16 januari editie in Stalker is de eerste echte Haarlemse Voetzoekers after een feit. De after is een feest waar het allemaal draait om de muziek en is alleen voor mensen die zin hebben om nog even lekker door te dansen na hun bezoek aan Voetzoekers in Stalker. De locatie blijft geheim. In Stalker krijg je kaartjes met de routebeschrijving. Volg de route op het kaartje en je bent binnen 8 minuten op de after locatie. Met de auto kan je natuurlijk ook gaan maar dat raden we af. Kaarten voor de after zijn € 10 inclusief 4 consumpties. Schrijf je van te voren in op voetzoekers@gmail.com en je krijgt je kaartje voor Voetzoekers in Stalker van ons cadeau.
Een dikke rave waar geen einde aan komt
laatste aanpassing
 
leuk, en gaan ze ook muziek draaien dan? 8)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3526, 16538}
Artiest {SHOWLIST artist 154159, 47522}
betalen voor een illegaal feest:s
of is het ala PR 'commercieel in de underground' :P
Artiest Tomax
Uitspraak van RAMOS! op maandag 12 januari 2009 om 11:17:
betalen voor een illegaal feest

Nergens staat dat de after (dit keer) op een illegale locatie is. Even afwachten dus.

En het zal het geld heus wel meer dan waard zijn. Wat is nou 10 euro? Krijg je nog 4 consumpties ook, dus dan ben je er eigenlijk al uit.
Whohooo! Ik heb er zin in! Ik ben wel weer toe aan een goede fuif!
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 12 januari 2009 om 02:29:
leuk, en gaan ze ook muziek draaien dan?

Ze gaan nog muziek draaien ook :D
Uitspraak van Minoz op woensdag 14 januari 2009 om 23:03:
Ze gaan nog muziek draaien ook

Maar alleen goede muziek hoor... :P
Ik kom wel ef langs met vier chickies..
laatste aanpassing
Uitspraak van Rasti op woensdag 14 januari 2009 om 23:36:
Ik kom wel ef langs met vier chickies..

Heheh Rastii!
Ik kijk ernaar uit :D
Uitspraak van Miss Melera op vrijdag 16 januari 2009 om 17:28:
Heheh Rastii!
Ik kijk ernaar uit

Jij bent zeker 1 van de 4 :P