Partyflock

Uitgaan op Mallorca

 
Forumonderwerp · 10321
Ik ga binnenkort 2 weken naar Mallorca (El Arenal)

Wie is er al eens geweest, en kan me vertellen waar een beetje goede muziek is ( Hardcore/Hardhouse)...

Waar vooral heen moet gaan en waar NIET!


Dank U dank U :D:D

(k)
euh de stamptent bij uistek is : Joy palace! eleke avond stampen daarzo alleen wel een hoop duitsers, maar de duitse vrouwtjes zijn wel makkelijk :-p

En verders gingen wij alijd indrinken bij de Babbelaar, suuuper gezellig daarzo! en verders heb je het feestpaleis daar heb je iets meer commerciele herrie, maar ook zeer gezellig, en de verinca disco, das gwoon KUT dus nie doen!

Is ook nog een bustripje naar de BCM das een stukkie verder, maar dat is DE bruutste discotheek van het eiland! echt meeega groot en meega vet, picotto, carl cox, tom harding enz enz draaien daar vaak.

Die bustrip werd geregeld vanuit de babbelaar dus ff vragen daarzo.

Have pHun!

owja pas op voor de irrtante negers enzo die verkopen alleen maar troep!
Kimmetje? Je ziet het hiero boven, maar ik wil ook weten of er op Fuerteventura ook Stamp-tenten zijn
ikke ook mallorca 14 july tm nogwat. zit in Magaluf iets onder playa de mallorca.

Maare die toko's hierboven. Welke plaats zijn die? el arenal??
:bounce:

2 evilkimmetje: je ken altijd bij ons langskomen wij hebben hardcore het soundsysteempje gaat weer mee. whehe holland is gvd ut hardste
BCM!!!! en Tito en Ryu palace dat zijn de leukste discotheken in Mallorca...was er 2 jaar geleden...BCM moet je heengeweest zijn!!
Joy Palace heb ik me ook kunnen vermaken trouwens ja....Verder zijn er in EL Arenal langs de boulevard genoeg kreogies om lekker in te drinken, het is daar echt altijd gezellig.
Veel plezier iig!!!!!
Ben de afgelopen 2 jaar naar Mallorca geweest en ik vond de Joy Palace toch wel de bruutste tent van allemaal. Gewoon 4 tientjes entree betalen en de hele avond zuipen wat je wil!!! Beetje beuQen op Pulsedriver, Greencourt en meer van die Duitse DJ's.
kijk jeroen snapt het :-D echt waar voor 40 gulden kan je je helemaal de pleuris zuipen, wnat alle drank is verders gratis :-D woeeiiiiii
Ze schenken alleen geen echte Bacaradi en Wodka, maar van die plaatselijke shit, maar het percentage alcohol is precies het zelfde!!
Ben vorige jaar met o.a. JeRoEn geweest..........JOY PALACE!!!
Ik wou dit jaar weer, alleen al voor die tent!! Maar aj sommige mensen wouden ergens anders heen *hint hint* , ik zal verder geen namen noemen :D.

Maar is echt toptent, 40 piek ben je hele avond binnen met onbeperkt zuipen, vlak voor de boxen trillen je gehoorsvliezen aardig :P en ze draaien elke avond zware :bounce:muziek!!
Enkele namen van vorig jaar: Kai tracid, charly lawnoice, Pulsdriver, Klubbheads, Sash, gary d en ik vergeet er nu vast een paar. En ze draaiden hard!! vergis je niet in de namen pulsdriver en sash, ook zei wisten wat :bounce: was!
Veel :bounce: plezier!!
hehe idd UbeR tent is dat, moesten ze hier ook maareens invoeren.

owja die dj Sammy draaide ook altijd gruwelijk daarzo :bounce: woeiiii

oja heb dr ook nog een popcorn party gehad, ipv van schuim kanonnen hadden zedaar een hele dansvoer tot je middel gevuld met popcorn :-9 echt zwaaaar lachhe iig!
2 NaQQ!e: je bent het toch met me eens dat feestpaleis=zweetpaleis he? Dat is daar nog erger dan in de Fun. Maar Mallorca is sowieso een relaxte plek om op vakantie te gaan!
Zorbas achterin het duitse gedeelte is ook zwaar de moeite waard!
ik ben er 2 jaar geleden geweest in palma nova vlak naast magaluf en de BCM was toch echt wel het dikste wat ik daar gezien heb. carl cox draaide daar 1 avond en dat was echt te hard beuken. verder heb ik daar inderdaad ok nog een popcorn party gehad ook erg vetb ja. dit jaar ga ik weer naar hetzelfde appartement in palma nova en ga ik ook zeker weer flink uit me naat in de BCM. misschhien sjek ik daar nog wle bekenden.

pe@ce