Partyflock

Bang om gepakt te worden???

 
Forumonderwerp · 10311
Aangezien dit een partysite is en drugs 1 van de belangrijkste dingen in de partyscene zijn, vraag ik me weleens af of mensen die het weleens over drugs hebben (ik zit er zelf ook bij hoor) niet bang zijn om gepakt te worden...kijk dit is een openbaar forum en dus voor iedereen toegankelijk...bijna iedereen heeft een foto als profielpic en een agenda van welke feesten je naartoe gaat enzo...

Hoe denken jullie hierover?:)
Hoe bedoel je para
Ikke para? Helemaal niet hoor:)
Zoals ik al zei praat ik zelf ook wel mee over drugs, maar ik doelde eigenlijk op jullie mening over mensen die drugs aanbieden op fora enzo of stoer vertellen dat ze wel 50 ptjes naar binnen gaan smokkelen en er ook nog haarfijn bij vermelden op welk feest en dat hoeft dan niet perse PF te zijn, er zijn genoeg andere dancefora...allemaal heel leuk en aardig, maar wel gevaarlijk naar mijn mening:)
Hier worden geen drugs aangeboden hoor, er wordt alleen over gepraat
Voor zover ik weet is het gestoorde gedoogbeleid in nederland zo ver doorgevoerd dat je zonder problemen erover kunt praten hierzo.. Het lijkt me wel link om spullen te gaan verkopen via het forum..
Hoppa gaan :xtc: will take over our minds, but i think you have had to much of it!!! :s
Ik heb het ook niet alleen over dat drugs aangeboden wordt hoor...was alleen een voorbeeld:) en het gebeurd heus wel hoor..

Ik las bijvoorbeeld net een topic over dat funverbod...dat vinnik nou een perfect voorbeeld over wat ik nou bedoel te zeggen:)
Ik snap wel wat je bedoelt, maar ik doe zowieso (bijna) helemaal geen uitspraken over drugs. Noem mij maar para, maar ik zou het niet leuk vinden als bijvoorbeeld me ouders deze site zouen bezoeken, en het een en ander lezen wat ze misschien liever niet zouden willen lezen.

Dus qua drugs hou ik me meestal maar een beetje afzijdig :)
Ik heb wel eens mijn eigen zooi mee naar binnen genomen en natuurlijk heb je een bepaalde spanning/angst om gepakt te worden. Want zeg nou zelf: als je gepakt wordt kan je het feestje wel vergeten.
Je meot altidj voorzichtig zijn

En als je te makkelijk over drugs denkt

Dan word je gepakt
is er trouwens wel is iemand gepakt hier of heeft iemand gezien die gepakt is? dan nemen ze t toch alleen maar in beslag of is t meteen einde oefening?
M'n vriend is een keer gepakt in de MoD (was wel z'n eigen schuld), toen is ie er ook meteen uitgezet maar verder niets (hij had ook niet veel meer bij zich, twas rond een uur of 4 dus het meeste was gelukkig op).
nou, ik ga al 12 jaar naar feesten maar nog nooit gezeik gehad ofzoo, dus ben daar niet meer para over, nergens meer para van trouwes,ze foppen me niet meer......
Tsja, kijk we leven niet in Amerika, en tegenwoordig mag de smeris wel internet en e-mail gebruiken als bijwijslast. Maar ik verkoop niet, ik praat er alleen over. Als je een echte dealer bent dan weet je ook wel dat je niet open en bloot je verhaal moet vertellen op internet. Als je dat doet vraag je er om om gepakt te worden, want de smeris weet echt wel van deze site af en zou er niet voor schromen om het te checken. Maar dat gebeurd vaak pas nadat ze je al op het oog hebben. Een vriend van mij kreeg E-mails van hemzelf onder zijn neus toen hij gepakt was. Telfoon, MSN, hotmail account, E-mail, fax ze kunnen alles onderscheppen.

Maar als je niet verkoopt en er gewoon over praat, alleen voor eigen gebruik meeneemt dan is er denk ik niets aan de hand. Wat willen ze gaan doen jou aanhouden bij de ingang... haha 40.000 mensen checken om te kijken of jij het bent. Nee dat valt wel mee, maar als je al in de picture bent, dan en alleen dan zullen ze misschien PF gebruiken.....
Ligt er altijd helemaal aan waar het is, wie het bij je vindt, of je kop hun wel aanstaat, of er smeris in de buurt is, enz, enz, enz....

Ken genoeg mensen die op een feest zijn opgepakt... ook als ze gewoon maar 2 pillen o.i.d. hadden. Vergeet overigens niet dat ze mensen vroeger ook gewoon naar buiten zetten vanwege wiet enzo...
Ik meen weleens een reply op het forum te hebben gelezen waarin vermeld werd dat iemand na zijn arrestatie met zijn partyflocknaam werd geconfronteerd.

Geloof dat die reply van Jossa was.
lijkt me een heel eng idee..
ik ben er redelijk open over op dit forum, maar ik ben dan ook geen dealer of wat dan ook.
en neem tegenwoordig nie eens wat mee, hooguit herbals. die mag ik trouwens altijd mee naar binnen nemen :-)
ben altijd voorzichtig..neem ook nooit veel mee en verstop ut goed...nog nooit problemen gehad dus jah...

ben dr ook nie eg bang voor..ok je heb wel wat spanningen bij de fouillering maar als je normaal doet ist geen probleem :d