Partyflock
 
Forumonderwerp · 1026487
­ Nederland
 
sos en wiet...

en jij?
MDMA kristallen en La Trappe Quadruppel bier, flesje uit 2014.
Lekker gamen, lekker gaan!
LANparty. hier dit weekend.
MDMA kristallen.
Uitspraak van CHEDDAR op donderdag 6 april 2017 om 18:21:
Zaterdag lsd

Hoe was 't? :D

Ik ga donderdag de 15 gram truffels uitproberen. :)
Net nog bij de Molen geweest. (:
Uitspraak van Digitalism op woensdag 26 april 2017 om 18:30:
Net nog bij de Molen geweest. (:

Lekker man (y)

Top biertjes brouwen ze daar :D
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 29 april 2017 om 00:34:
G'tje denk?

Voor op een after zwaar relaxed.

Die MDA is ook lekker hoor, mooie OEV gehad en nog wat dingen om overna te denken. Qua visuals had ik het wel wat spectaculairder verwacht. Nu waren het geen heftige hallucinaties ofzo, maar een beetje begin trip 2cb. Maar misschien was mijn verwachting ook wel te hoog. Of het is gewoon kut MDA, moet het nog testen :9

Heb eerst 120mg gepakt, en van mij mocht het wel wat heftiger dus nog 100mg bijgepakt na 2,5uur. Het effect is niet merkbaar korter ofzo en ik houd wel dat lekkere gevoel aan. Alleen waar MDA dus om bekend staat die hallucinaties die ontbreken, nogal, anders had ik ook niet bijgepakt. Dus voor nu komt het in de categorie Later nog eens kijken! Lijkt me tolerantie ook wel mee te vallen, tussen M1 en deze zit toch ook al wel weer ruim een dikke maand+ en daarvoor ook niet misbruikt ofzo. 4f zo'n 3 weken geleden nog gedaan, lijkt me toch ook niet super van invloed?

Oftewel óf kut MDA, óf tolerantie te hoog, óf toch verwachtingen te hoog? Zo had ik een zakje ket al een eeuwigheid niet aangeraakt, alleen ik wist niet wat erin zat ongelabeld, ok niet het slimste maar ik wist dat het óf ket of 4f moest zijn. Nou dat zijn in effect ook 2 zeeeeer verschillende drukz. Dus 200mg bommetje gedropt op lege maag, dus loop ik straks te stuiteren (waar ik dus op hoopte), of als een idioot de robot te doen. En tegen alle verwachting in kwam ik ineens tot een helder momentje om te beseffen dat het: "Oh kut, keta....." was en weg was ik van 11.00-17.00 haha in de tussentijd best heftige trips gehad en het bekende super vaag zijn. En oja probeer geen fatsoenlijk telefoongesprek te voeren midden in je piek op keta :lol: want daar komt echt 0,0 van terecht. Het interieur stond ook niet helemaal recht meer, wat dus achteraf best cool was dus ik heb het mooi laten staan zo :roflol: en er was een kommetje gesneuveld :vaag: niks van meegekregen. Voor de rest die avond ook niet helemaal helder meer. Dus daar ben ik redelijk hard op gegaan zonder dat het een overdreven dosis was ofzo helemaal oraal, Ik heb ook wel eens een 180mg R lijn weggesnoven en toen was ik ook redelijk onder de pannen :vaag:, omdat ik misschien het compleet tegenovergestelde hoopte dat het zo sterk terugkwam. En nu met die MDA is het juist andersom, hoge verwachtingen, maar wat tegenvallend resultaat, niet in z'n geheel maar qua hallucinaties toch wel. Van ket, hoe openbarend die laatste trips ook waren en hoe herboren ik me de volgende ochtend ook voelde, ben ik eerst wel weer genezen. Waarschijnlijk was dat ook de laatste reden dat ik het zakje al een eeuwigheid niet aangeraakt had.

Ik zet MDA nogmaals op mn to do list, misschien wel bovenaan en dan een 160mg ineens,

Ben wel zeer benieuwd ook omdat die MDA al labgetest is. Maargoed ik zal zsm een sample inleveren voor mn eigen dan weet ik het 100% zeker.
laatste aanpassing
Laatste flesjes Westvleteren 12 uit 2004 (gerijpt op de fles) en een vingertje MDMA kristallen :-P
x 2cb en keta. benieuwd hoe het uitpakt
Vanavond baco's met wat ketaa
 
Coke en desperados
MDMA kristallen en bier.
LANparty tijd!
 
Wijn
40mg speed
Dik aan her water
Coke en xtc
Slaapzand van Klaas vaak
Uhmm, some girls are made from sugar and spice everything nice :lief:Proest :roflol: klonk wel leuk :roflol:
Zuurstof voor de verandering
 
Waarschijnlijk een beetje DMXE maar ben nog niet uit over hoeveel.
 
seks
50mg speed