Partyflock

Hebben jullie ook zo'n ervaring meegemaakt?

 
Forumonderwerp · 10197
Mijn houseparty’s

In december 1996 had ik mijn eerste zogenaamde houseparty in de jaarbeurshallen van Utrecht.­ Het was wel geen gabber, maar toch een houseparty.­ Ik was toen 15 bijna 16 en mocht mee met mijn broer.­ Wat groots dacht ik bij mijzelf.­ Zoveel mensen in 1 grote zaal.­ Kickuhhhhh!
Een jaar later ging het dan echt gebeuren.­ Cris maakt zich op voor zijn eerste gabberfeest eveneens in de jaarbeurs.­ Een maand voor het feest mijn kaartje al gekocht, ik weet nog dat ik niet kon wachten om te gaan.­ In die maand wel 1000 keer dat kaartje vastgepakt.­ En toen…….­was het zover.­ Op het station aangekomen zie je nog veel meer mede gabbers staan, en de trein die je moet hebben richting Utrecht zit helemaal bom vol met gabbers.­ Overal om je heen in de trein hoor je het geluid van een gabber die weer een lijntje snuift of zie je een gabber weer een pilletje slikken met zijn flesje AA.­ Iedereen maakte zich op voor het feest.­ In Utrecht aangekomen wist ik niet wat ik meemaakte, zoveel gabbers op het centraal station Utrecht, zoveel had ik er nog nooit gezien.­ Overal zie je ze in groepen staan en ze hebben allemaal hun eigen radio mee om elkaar op te warmen voor de nacht.­
Onderweg naar de jaarbeurs krijg ik echt kippenvel! Die keiharde bass die je hoort galmen uit de hal, al die gabbers die 1richting oplopen namelijk de ingang, hier en daar zie je bij een gabber dat de pil inslaat.­ Niemand kan meer wachten om naar binnen te gaan.­ En dan is het tijd, de deuren gaan open.­ Je ziet iedereen bijna snelwandelend die gang door lopen omdat ze zo snel mogelijk in de hal willen zijn.­ En dan sta je daar….­ Prachtige zaal met daarin 25000 gabbers die compleet uit hun dak gaan.­ Een grote familie.­ Iedereen is vriendelijk tegen elkaar, iedereen is je maat.­ Ik liep per ongeluk tegen een beer van een gabber op en schrok mij dood.­ Ik dacht: nu ben ik er geweest.­ Maar ik kon het zelf niet geloven, die beer bood zijn excuses aan mij aan en gaf mij een gabbergroet.­ En zo was iedereen daar toen.­ Zulke sociale mensen kom je nergens anders tegen.­
Dit was mijn mooiste feest die ik ooit meegemaakt had.­
ID&­T bedankt.­
snif*­ Mysteryland Jaarbeurs...­wat was dat mooi.­
dat was zeker mooi, ik zit hier ook een traantje weg te pinken aan deze mooie herinnering uit deze goeie ouwe tijd
jammer dat ik dat nie meegemaakt heb zeg :'(
krijg gewoon kippevel hier
whehe
lijkt zo veel op mysteryland 98
zelfde supersfeer
zelfs op techno/hardhouse feesten maak ik dit ook mee hoor...heb nog nooit een kwade blik gehad als ik op iemand z'n tenen stond of em per ongeluk aanstootte..twas dan meteen van "ow joh maakt nie uit!" peukie?!" jah best en doorgaan :D:D

perfect zulke sferen
zoiets heb ik mogen ervaren op thunderdome 93 in de jaarbeurshallen, dat ze eerst nog een optocht door de binnenstad hadden...­
mooi verhaal... toen was ik nog 12 en luisterde alleen maar naar hardcore en zag gabbers uit hun dak gaan. jammer dat ik het niet meegemaakt heb ... 25000 gabbers in 1 zaal ...lekkere bass die je door je lichaam alles voelt goed is echt heerlijk man ... maar de echt hele goeie sfeer heb je niet echt meer op hardcore feesten :S word te veel onderscheid gemaakt vind ik ... doe mij kwa sfeer maar een hardstyle feesje :D :bounce: hzm jammer dat het dan niet met hardcore muziek kan ...snik :(
nee ik was toen ook 12
en al tijd vantevoren meegevraagd door ene jongen waarmee ik een beetje wat had maar toch niet ech
en was ook al weken vantevoren superzenuwwachtig
ook of ik er el in zou komen

ik helemaal geregeld dak bij een vriendin zou blijven slapen
en lopend drheen
loop ik op t viaduct zie ik gwoon weetik veel hoe alnge rij autows en muziek uit die auto's
en vrolukke mensen
normala ziej in files alleen maar sjagow mense
en ik dus verder lope
en ik kom daar en moch gwoon rustug naar binne
en daar al die mensen allemaal minstes 2 koppe groter as mij
en drukte
en geluid van alle kanten
heb gwoon eers net na e ingang staan kijke
volgemsij 5 minute lang
en daarna doorgelope
en kweet niet gwoon prachtug
nog bij een idioot lange kale gozer op zze nek gezete
allemaal mense diek heel nie kon
vonde me allemaal schtauug meissie
iedreen in ze eige wereldje
mah toch wel met ze alle
jah gwoon onbeschrijfeleijk
Op impulz indoor stootte ik iemand z,n bier om, toen haalde hij voor hem en voor mij een nieuw biertje met de tekst: " Kan gebeuren kerel, hier heb je een biertje"

Dat is toch geweldig? :)
vroeger 8)
de mysteryland's in de jaarbeurs zijn tog wel de beste feezie's die ik ooit heb meegemaakt!!!
kali
vin trouwes sfeer nog steeds vaak goed
scheel ook waarschijnlijk dak meissie ben
sfeer is nooit meer zo super als toen
mah wel nog steeds van owh sorry as je iemand omver loop
ik hebbut zelfs met pogoë en springe en gek doen
dan spring ik tegen iemand aan en die gaat uitgebreid sorry tegen mij zegge
ech prachtug
allemaal liefuge mensjes
soms wel groepen agressieve mensen trouwes laatste tijd
mah dat verschilt ook van feest tot feest
in utrech zagk pas wel as gozer een andere aanstoote dattie m zowat gelijk aan wou vliege
maja
leg er waarschijnlijk ook aan dak helemaal nix merk van relletjes ensow
ben beetje in me eige wereldje whehe
Krijg er gewoon kippevel van..
Mooi was die tijd he..
En zoals jij al zei, het mooie is dat het een grote familie was, weinig agressieviteit, en iedereen feestuuuh met elkaar..
Laatst nog een paar oude banden zitten kijken (earthquake, megarave).. tering, dan zie je het verschil pas tussen de feesten van toen en van nu..
Wat zou ik die tijd graag over willen doen zeg!!!

Maar toch ben ik blij dat ik nu lekker met mijn autootje naar een feest kan ipv met de trein, al was dat toen echt gaaf..
Kan me ook nog wel herinneren dat we met een speciale bus vanaf Gouda naar Mysteryland in Bussloo reden.. iedereen natuurlijk snuiven en wausen HELEMAAL GEK GEWOON.. HEERLIJK!!

mooi was die tijd...

snik... en ik ben weer depri hoor!!(k)
In oktober kunnen we op thunderdome met zu alle bewijzen dat we het nog steeds kunnen!! Als het aan mij ligt wel in ieder geval!!!! :)
zo'n sfeer vond ik vorig jaar op I Love Techno 2001 ook wel hangen hoor, kan het niet echt vergelijken met de mysteryland waarover wordt gepraat, maar daar was iedereen ook gewoon om te feesten met elkaar....ik stond om 18:30 uur voor de deur en sommige hadden de radio bij waaruit de Techno klanken schalden!!!Iedereen ging daar al uit zn dak en wilde zo snel mogelijk naar binnen, losgelaten worden om compleet uit zn dak te gaan!!!Belgen die naar je toe kwamen dat ze je ergens van konden maar zich door hun leipheid gewoon vergisten en dan gewoon een praatje met ze maken en verder :bounce: whahaha.....zeer kewl (y)!!!
'Mooi was die tijd'
Nu tien jaar later kunnen we t inderdaad weer bewijzen op Thunderdome a decade.­ er was al een topic geopend of iedereen weer in oldstyle gabber wilde komen dus lekker met je aussie en maxies en 1 big family!!!!!
ik zou zeggen: BEWIJS JEZELF EN DOE HET!!!!!
Wow, ik krijg nu weer kippenvel als ik aan toen terug denk.­ Maar zo zijn er meer legendarische feesten geweest.­ Feesten waar iedereen het achteraf unaniem of eens was dat ze geschiedenis schreven.­ de rillingen lopen over mijn rug! Jammer dat gabber nu zo is afgedaald.­
geweldig heb helemaal kippevel als ik dit dus lees,.....­prachtig he.......­en net als marijn schrijft heb ik ook rillingen gewoon,.....­onwijs mooi geschreven maar zoooooo vet,.....­!!! jammur dat het nu nie meer is,.........­had dat wat jij beschrijft graag willen meemaken!