Partyflock

Van de Organisatie van PRO parade

 
Forumonderwerp · 10140
High!


A.s. dinsdag 2 juli komt de hele productie en organisatiecrew van PRO/Legalize! bijeen om te evalueren. Graag zouden wij hier iedereen bij uitnodigen, maar dat zou ons alleen maar ophouden vrees ik.

Wel willen we graag jullie stem horen. Zonder jullie--> geen 8 juni 2002 noch 7 juni 2003. Er zijn vast dingen waarvan je vindt dat dat de volgende keer anders moeten, en misschien zelf dingen die heel goed waren. LAAT HET ONS WETEN potjandorie!

Het liefst ontvangen we evaluatierapporten & verslagen per e-mail. Mocht je hier nou geen zin in hebben: graag even een belletje. Ook kleine punten zijn welkom, laat je van je hollandse kant zien, en zeik er even lekker op los. Op deze evaluatievergadering zal ook meteen een begin gemaakt gaan worden voor de streetparty van 2003 dus we horen graag het commentaar voor a.s. dinsdag.

Je kunt je grieven en tips kwijt bij degene met wie je het meeste contact hebt gehad, of lekker annoniem bij mij; als het maar voor dinsdagavond binnen is!


alvast bedankt!
Greetzz, Has
hashas@planet.nl


ps: stuur deze mail door naar mensen waarvan jij denk dat ze ook een belangrijke mening hebben. Evalueren = evolueren, in dit stadium zijn frisse tips en andere oogpunten erg belangrijk.
lul er maar op los zou ik zeggen :D :D
oke,
naja wanneer je bij de oude topics over pro kijkt, vond men het over het algemeen wel leuk, maar was enkel het terrein op het einde beetje minder lekker om op te staan.­ dat vond ik ook wel, we maakte er met zn alle een grote tering zooi van.­ verder zou ik het niet zo heel goed weten eigenlijk, misschien meer drank tentjes, stond wel lang te wachten voor wat water...­

mischien heb je er wat aan, misschien ook niet

mzzl
wel hier even posten wat jullie allemaal gestuurd hebben daar naartoe. :D
Ik zal ze morgen even mailen maar ik vond dat tijdens de parade ze voor wat meer drinken mochten zorgen ipv dat ene bestelbusje! Ook hoop ik dat er volgend jaar meerdere trucks meedoen en hoop ik dat ze het terrein van de Westergas inruilen voor een andere plek!

Verder was het toppie!

:)
staat wel wat info in de comments bij de twee reports die erover zijn geschreven..­