Partyflock

Impulzzie

 
damn ga je heel de partyflock leden lijst af?

maar oke ze is wel lief :) (K)
*bloos*Dankje wel Richard!!!
Je bent een schatje (K)(K)(K)
ze is zekers lief, voor zover ik er ken wel ja:)
jullie zijn wel lief voor mij hoor!!! jij ook miech (K)
(snap alleen nie waarom, maarja...:):):) )
Dancegirl2001 ook... :)
ik BEN gewoon lief, en itt dancegirl ben ik er trots op, maar oh wee if you fuck with me (figuurlijk dan;))

dan ben ik

;D
hihi deze topic doet het niet hard maar dat betekend niet dat andere mensjes je niet lief vinden meisje...≠ ze onderdrukken hun gevoel en laten het je liever merken in real life als op onuitwisbare woorden op het internet denk ik...≠

af en toe is ik wel lief...≠
hardhouser is hmmmmm *≠zucht*≠ LIEV!
Hihihi je weet het leuk te brengen! :):):)
Jakuza
Artiest Jakuza
Hmmm, ken Paula ook nie. Daarom nog nie gereageerd. Maar die indruk die ik tot nu toe kreeg was zekers lief. Nou ieder tevree ? :bloem:
ik een beetje...≠ ik wil een uitgebreide rap over haar zien verschijnen uit jou mondje...≠ gisteren had je ook genoeg inspiratie dus doe het nu ook maar!
Ow geen probleem. U vraagt, wij leveren: :bloos:

Here we go kids,

Internet vormt nieuwe wegen, legt paden die niet hadden gelegen, woorden verzwegen, zonder deze nieuwe communicatie, een vorm van evaluatie en constante bron van inspiratie, contacten groeien en banden worden gelegd, maar sommige zaken blijven ongezegd.
Internet vormt nieuwe wegen, legt paden die niet hadden gelegen, de essentie is echter verlegen, een ilussie contactgestoord, woorden ongehoord, blijft de mens blind voor het eigen falen, onbewogen door nieuwe kanalen.
Nu sta ik echter op en kijk om me heen, naar de grens die net verdween, weer een nieuw mens leren kennen, door eigen grenzen te verleggen, leren ongesproken daden te zeggen, en niet bij woorden te blijven steken, daar blijft alles makkelijk te faken, geen daden maar woorden vormen de mensheid, maar in mijn strijd tegen het wanbeleid, leer ik woorden om te zetten in daden, met woorden geladen, trek ik nu mijn lyrisch wapen, biedt mijn vriendschap aan Impulzzie aan, het is tijd om op te staan en voorbij de grenzen te gaan.
I accept your friendship gladly!!! :)
Ik vind Impulzzie ook lief voor zover ik haar ken ;-)...

en nu ga ik weer naar bed
Schone dame, neemt u mijn offer aan, ik zal voor u verbaal en lyrisch strijden, het enige ware geloof beleiden en uw blikveld verwijden, laat hier een nieuwe vriendschap opbloeien, weer iets moois in de wereld dat zal groeien, een nieuwe bron van inspiratie, een wapen gesmeden in emancipatie, twee levensstrengen die ooit vochten, nu in vriendschap vervlochten, samen zullen wij het slagveld betreden, woorden die ooit werden vermeden, zullen nu weer duister neerdalen, op een wereld die ongerecht straft voor falen, maar het begin van de strijd, voordat u blikveld verwijd, bied ik u een simpele roos aan, een rood symbool dat eeuwig zal staan.≠
netals je vriendschap accepteer ik de roos...≠
hahaha elwin toch! op de dreef jij!
hij wel, ikke niet! ben er 1 van weing woorden hihihihi :)
Ik dank u beiden zeer.≠
Impulzie is mijn MSN steun en toeverlaat! :bloem:
*bloos**bloos**bloos*


(K)
*≠Feel the Love*≠

Misschien dat het ooit toch nog goed komt met de sfeer hier op PF.≠ En dan gaan we de hele wereld leren van elkaar te houden en vriendjes te wezen.≠ Plan ?
plan is goed...≠ maar niet haalbaar
Maar dan kunnen we t toch nog wel proberen ? :bloos:

:bloem:
niet geschoten is altijd mis... heb je gelijk in!:)
Heren het is mij ook overkomen: sinds vandaag ben ik ook door de knieeen gegaan voor de charmes van Impulzzie :bloem: :)
Eventueel zal de hele wereld door zijn/haar knieŽn gaan voor de charmes van Impulzzie. Zij is ons wapen in het offensief voor wereldvriendschap. :bloem: ;)

(Geen wereldvrede, thats been done over and over ;))
Met jou aan het roer en Impulzzie (K) als wapen, hoeven we niks meer te vrezen; De wereldvriendschap is aanstaande.
Ik dank. Uw functie als tweede stuurman wordt echter zeer zeker ook op prijs gesteld. ;)
jeetje...≠ wat heb ik nou weer allemaal gedaan???
Niet veel. Je gaat voor wereldvriendschap zorgen, hebt vrije toegang tot de DJ Hemel doordat je een engel bent, en je bent een superliev zusje van mij dat een keer in Enschede langs gaat komen met de rest van de familie. ;)
mag ik dan de lading van het wapen zijn?
Ooooooooooh gigantisch machtige dizz. Niet hard ofzow, maar echt goed bedacht. Doordenker. Mijn complimenten. Respect. ;D
Paula is een schatje

(k)ies
je kijkt er niet echt blij mee...;)
Ja Impulzzie = LIEF!!! (K)
impullzzzie is lieev

paula: (f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)
laatste aanpassing
hoho, iedereen handjes van dr af!!! ze is van mij!!! :)

:kusje2: Paula
verbeeld je maar niks, ze is van mij!!!
waar is en blijft Impulzzie trouwens ?
Heb haar in geen eeuwigheid meer gespot op PF of MSN
ben er wel hoor...! :)


en voor leni : ;D