Partyflock
 
Forumonderwerp · 1010643
­
Dancetour organiseert de live DJ contest in Tilburg ongeveer een week voor het evenement op 22 juni. De exacte locatie is nog niet bekend. Wel kun je je al inschrijven voor de DJ contest, de inschrijving sluit 6 juni.

Aanmeldingsprocedure
De winnaar van de DJ Contest, mag een half uur draaien op Dancetour Tilburg. Alle beginnende dj’s die afkomstig zijn uit Tilburg en omgeving en niet ouder zijn dan 30 jaar, kunnen zich tot 4 juni opgeven door een digitale set en inschrijfformulier in te sturen. Alle stijlen zijn welkom: van progressief tot mainstream. Alle ingestuurde sets worden beoordeeld door een jury die de finalisten voor de live DJ Contest selecteert.

Finale DJ Contest
De exacte datum en locatie van de DJ Contest is nog niet bekend. Alle finalisten draaien een set en worden vervolgens beoordeeld door een nog nader samen te stellen jury die zal letten op de platenkeuze, techniek, opbouw en presentatie. In de jury is in elk geval Dancetour vertegenwoordigd. Naast het optreden op Dancetour Tilburg 2008 winnt de DJ ook nog een optreden tijdens de pre-Dancetour avond op radio XFM.

Het inschrijfformulier is te downloaden op http://www.dancetour.nl/content/view/262/102/
 
Uitspraak van Dancetour op donderdag 15 mei 2008 om 12:26:
Alle stijlen zijn welkom: van progressief tot mainstream.­ Alle ingestuurde sets worden beoordeeld door een jury die de finalisten voor de live DJ Contest selecteert.­

Speedcore :kwijl: ??!
 
of het zuiderpark of malieveld in Den Haag (L):bounce:..........
laatste aanpassing