Partyflock
 

ID&T Trance 2003 volume 2

door , gepubliceerd op
afbeelding ID&T Trance 2003 volume 2
OrganisatieID&T Site
Genre: trance
Al jaren brengt ID&T trance-cd’s uit, het ene jaar wat meer dan het andere. Dit jaar is helaas niet zo’n goed jaar voor de trance en dat is waarschijnlijk de reden dat ID&T ook niet zoveel trance cd’s heeft uitgebracht. Dit is deel 2 van dit jaar en waarschijnlijk ook meteen het laatste deel voor dit jaar.

Een eerst blik op de tracklist laat me zien dat er vooral op de eerste cd nummers staan die ik lekker vind, dus daar gaan we maar eens mee beginnen.

CD1
Cd 1 begint met het overbekende nummer “Traffic” van Tiësto, dat inmiddels iedereen kent of je nu van trance houdt of niet! Dit nummer is en blijft gewoon goed!
Na “Traffic” komt er al weer een heel bekend nummer wat echt mijn favoriete trance nummer is op dit moment, “As the rush comes” van Motorcycle, aangezien dit echt een heerlijk zweefnummer is!
De cd gaat verder met bekende namen als Paul van Dyk met het nummer “Connected” van zijn laatste album Reflections en het opzwepende nummer “Timeless” van Ron van de Beuken.
Een nummer dat er echt uit springt door de vocals is “Looking For Something” van ERA
De paar nummers stevige trance waar “Looking For Something” tussen zat word opgevolgd door een in mijn ogen happy trance nummers als “Anyting Goes” van Driftwood, maar gelukkig komt dit vlak voor het einde van de cd toch nog goed. Dus maar snel op naar de tweede cd en kijken wat dat nu precies is.

CD2
Cd 2 begint met een nummer dat je echt in goed stereo moet horen: “Naked Angel” van Scott Bond vs. Solar Stone. Geweldig zoals die vage vocal heen en weer suist!
Het nummer wordt opgevolgd door het zomerse opzwepende “No Regular” van Ricky Fobis wat we alleen helaas wat vaak horen naar mijn mening.
Na het wat monotome nummer “Time is Running out”van Marcel Woods krijgen we het wel erg afgezaagde “Sensation Anthem” te horen, alsof we dat nummer nog nooit gehoord hebben! Dit is wel echt een domper op de cd voor mij! Dus dit nummer zap ik snel voorbij.

Bekende namen die we op de cd tegen komen zijn namen als [dj=3039]{Artiest met ID 3039 bestaat niet!} die iedereen kent van zijn hit “Twisted” samen met Gielen, zijn nummer “Sunlight Theory” is een van de weinige nummers die er echt nog uitspringt op deze cd.
Maar ook het duo Mark de Jong &­ Norman Lenden dat op de dutch dj awards de talentprijs wonnen hebben hun nummer “Stream” op de tweede cd staan.
Daarnaast staat er het nummer “Useless(Ricky Fobis Remix)”op van de bekendste Drent van nederland ( Don Diablo ).

Voor wie is deze CD?
Dit is een erg commerciële trance-cd die is gericht op een heel breed publiek, dus helaas niets voor de echte trance liefhebber.
Dus wil je een cd met trance nummers die je bekend in de oren klinken maar weet je eigenlijk nog maar weinig van trance af, dan is dit een leuke cd om in de kast te hebben staan.

Groetjes Franzelare
Tracklists
CD 1
 1. Tiesto-Traffic
 2. Motorcycle-As The Rush Comes(Gabriel & Dresden Sweeping Strings Mix)
 3. Paul van Dyk-Connected(Marco V Remix)
 4. Ron van den Beuken-Timeless
 5. Signum-Push Through
 6. G&M Project-Sunday Afternoon
 7. Rank1-Symsonic
 8. ERA-Looking For Something(Darren Tate Remix)
 9. Mac J-Perfect Blend
 10. Driftwood-Anything Goes
 11. Spacediver-Unspoken(Svenson & Gielen Remix)
 12. Silk-Tomahawk(Mark Norman Remix)
 13. The Gift-The Seventh Day(M.I.K.E. Remix)
 14. Paul Mendez-2nd Skin(Geert Huinink's Crushing Remix)
 15. M.I.K.E.-Turn Out The Lights(Hiver & Hammer Remix)
CD 2
 1. Scott Bond vs Solar Stone-Naked Angel
 2. Ricky Fobis-No Regular
 3. Marcel Woods-Time's Running Out
 4. Sensation-The Anthem 2003(Igor S Remix)
 5. MR Sam vs Fred Baker-Forever Waiting(M.I.K.E. Remix)
 6. Ayu-M(Above & Beyond Remix)
 7. Jurgen Vries-The Wilderness
 8. Jaron Inc.-Overflow
 9. Svenson-Sunlight Theory(Ozone Remix)
 10. Sa.Vee.Oh-Loop Hole(Trance Town Remix)
 11. Ronald van Gelderen-Sustain
 12. Mark Norman-Stream
 13. Don Diablo-Useless(Ricky Fobis Remix)
 14. Cortez-Scaramanga
 15. Tomcraft-Brainwashed(DJ Choose & F.S. That Mucho Remix)
Stemresultaat: goed
geweldig421%
zeer goed0
goed947%
ok0
voldoende316%
onvoldoende0
slecht15%
zeer slecht0
waardeloos211%

24 opmerkingen

Ik heb de cd met plezier geluisterd, al zijn sommige nummers (voor mij) wat te vaak voorbij gekomen! Maar goed het is een aardig cd'tje...

En As The Rush Comes, blijft echt een mega super geweldig trance nummer! :D
Erg jammer van de commerciele en de al wat oudere nummers...Hopelijk komt er zeer binnenkort weer een waardige Trance-compilatie uit..

:D Mac J - Perfect Blend is dan wel weer heel erg okee!! (y)
Dit is deel 2 van dit jaar en waarschijnlijk ook meteen het laatste deel.­


Van het jaar of helemaal??
Hij is goed hoor
 
"Dit jaar is helaas niet zo’n goed jaar voor de trance en dat is waarschijnlijk de reden dat ID&T ook niet zoveel trance cd’s heeft uitgebracht."

Niet mee eens hoor :)
Dit vind ik wel een van de betere jaren..
Er staan trouwens veel 'mindere' ID&T nummers op
laatste aanpassing
Niet zo heel interessante cd, de meeste nummers ken ik nu wel goed, en voor die enkeling die ik niet ken is het vast niet de moeite waard.­ Eerste versie moet ik zeggen was erg lekker!
MIKKI
Artiest Mikki
hmmm rare opmerkingen ook :S happy tranc Silk-Tomahawk(Mark Norman Remix) !! ?? En tiesto geen happy trance ??? ik snap het nie meer
 
Leuke cd :) ook een leuke recensie frans (Y)
laatste aanpassing
goeie cd ondanks dat somige nummers wel heel erg commercieel zijn maar nummers als Motorcycle-As The Rush Comes(Gabriel & Dresden Sweeping Strings Mix) maken veel goed (y)
goeie recensie trouwens :)
 
LEKKERE CD IN DE AUTO DOET HIJ HET OOK GOED

CD GEWOON KOPEN

MET NAME DIT NR IS ERG LEKKER
Driftwood-Anything Goes
Lekker cdtje, vooral om naar te luisteren in de auto of tijdens het sporten.­ Motorcycle-As the rush comes blijft een heerlijk nummer!
 
Valt tegen!!

Volume 1 was beter

:D
SHIT trance mensen GA TOCH HAKKU
laat die cd voor wat het is en ID&­T ook.­
Relaxte cd. Vooral dat nummer van Marcel Woods vind ik erg relaxt :bounce:
SHIT miss-lizz word tog is wakker joh.­ Trance is tog zeker mooier dan dat gebeuk.­ Zit geen gevoel in.­ By the way:cd-tje vind ik persoonlijk wat minder, maar meningen verschillen gelukkig.­
zeker geen slechte cd. ID&T heeft al betere op de markt gebracht. Helaas zijn de meeste toch al wat "oudere platen", die al vaak gedraait zijn.
Er zijn zeker hele goede uitschieters, zoals idd Paul van Dijk: Connected, G&M Project:Sunday Afternoon, M.I.K.E:Turn out the lights...
Dus gewoon 'n lekkere chill cd :)
Prima recensie, Frans!
 
Trance: :bah:
 
whahaha lekkah man....

ennuh wie wil met mij vriendjus woduh?? :D
 
­
jah hier kan ik dus echt heeeeel kort in zijn
IK HAAT GODVERDOMME TRANCE jah sorry hoor maar das echt zon nichte muziek
mijn mening mijn mening
Als die 2e generatie gabbers....­ hahahahahahaa!!!

(nooit gabber geweest, hou van kwaliteit)
Trouwens, die cd is ook niet echt boeiend.­ Veel commerciele platen.­ Jammer dat ze er nog een paar goeie hebben op gezet.­ Maar ja, dat is ID&­T.­ zou ik ook doen!
 
Ik vind em eigenlijk best lekker.­ Idd wel wat commercielere nummers ertussendoor maar ook wat minder commerciele platen.­ Lekker breed en ik ben het er helemaal niet mee eens dat dit geen cd is voor de echte tranceliefhebber...­ Ik draai em nog steeds af en toe..­ Niet de beste cd die ID&­T heeft uitgebracht, maar de recensie is wel errug negatief...­