Partyflock
 

Verslag van Crazyland, 15 mei 2004

door , gepubliceerd op
Crazyland
13 april 2004
CRAZYLAND

Date: 15-05-2004

Time: 22.00 uur till 6.00 uur

Lokatie: Tropicana Rotterdam

Voorbereiding:

Het begon al weken geleden te kriebelen. Op mijn agenda stond Crazyland gepland voor de 15e mei.
De dag ervoor heerlijk vroeg gaan slapen. Dit keer niet gaan stappen. Want mijn lijffie trekt het anders niet meer.

Na heerlijk geslapen te hebben stond ik op met de gedachten: ,, Vandaag is het WEEEER zover". Ik begon al met wat voorzorgsmaatregelen. De batterlijen van de flitser waren opgeladen en de andere zaten in de lader. Mijn eigen Camera had ik gelukkig weer terug dus ik kon mijn inspiratie kwijt zien te raken in de fotografie.

Alles was gereed. Khad met een maatje Maarten Alias Skywalker afgesproken. Hij mocht een keer mee om Crazyland mee te gaan maken. Shit de foon ! Een maat van hem had hem gebeld. Die zat met pannen dus Maarten zou wat later komen. Aangezien hij automonteur is en was.

Ik dacht een keer vroeg weg te gaan. Maar toch zat het weer ff tegen. 20.45 verliet ik mijn flat. Op weg naar ROTJEKNOR ! Onderweg

Het was gelukkig rustig op de weg. Khad geen last van andere weggebruikers en zij niet van mij. Binnen een uur arriveerde ik bij Tropicana. Daar stond Melissa op me te wachten. Khad nog tickets voor haar van Defqon. Ze ging niet naar Crazyland. Ook Tommie N. kwam ik daar nog tegen. Hij was heeeel blij met zijn tickets van Sensation White. Ook wij moesten nog ff afrekenen. ZO nu had ik al mijn geld weer terug.

Toen kon het feessie gaan beginnen.

Voor Tropicana stond al een aardige groep mensen te wachten. Een aantal van hen was gekleed in Style. Helaas zag ik ook veel mensen gekleed in hun normale kloffie. Beetje jammer ! Bij de VIP-ingang kregen de VIP-ers een cd met allemaal lekkere nummers van CLUB tot een soort van Hardstyle. Kheb hem onderweg geluisterd op weg naar huis (terugweg)en het klonk heel lekker.

Crazyland is Crazyland en op de Dresscode moet denk ik beter gelet worden ! Dit zou weer een HOT avondje gaan worden aan de Maasboulevard.

TROPICANA

De zaalindeling was als volgt:

Upstairs: Hardstyle, Qlassics

Met DJ DANA, Francois en The Freak

Beneden: Trance

Jose, Randy Katana, Spider Willem, Mike S en Cor Fijneman

De derde Area was een VIP LOUNGE

Hier stonden schalen met fruit en je kon er lekker zitten, lekker kletsen en wat al niet meer.

Verder was een heel klein hokje. Je kan het bijna geen vierde Area noemen. Maar dit stelde de Darkroom voor. OOOOOPSSS ! Midden in de benedenzaal stond de DJ booth. Aan de ene kant stond een kooi en aan de andere kant een soort van champagneglas waar heerlijk in gebadderd kon worden. Dit werd dan ook gedaan.

Verder was er een Pims House. Een soort van bordeel. Het leek net alsof je je bevond in een "warme" buurt. Voor het raam stonden een aantal dames wat bij te verdienen. Af en toe gingen de gordijnen dicht en moest er "gewerkt" worden.

DJ Jose was degene die het spits mocht afbijten. Hij kan dat natuurlijk als geen ander. In het begin waren er nogal wat troubles met het geluid, maar met de juiste technici was dat snel verholpen.

DJ Jose bracht de stemming er aardig in. Er kwam steeds meer volk binnen en de sfeer wat alleen maar beter en beter.

Als tweede DJ mocht Randy Katana het roer overnemen.

Sorry, maar ik kan me van de gedraaide nummers weinig meer herrinneren. Tijdens dit event heb ik meer gelet op de gegeven shows en acts.

De eerste bekende liep me tegen het lijf. Liduina beter bekend als LI op PF. Ze had weer een nice kostuum aan. Een andere bekende PF=er die ik zag was Pieter. Zoals gezegd gekleed in Schotse Ruit. Verder was Roller Arjan alias Special One opgehaald door Reinier. Zo kon hij dit event toch meemaken.

Ik kreeg gelijk al de eerste fotoverzoeken. Gedurende het schieten zag ik TOCH wel veel mensen die moeite hadden gedaan bij hun keuze voor de te dragen kleding.

De eerste act maakte haar opwachting.

Een aantal dames in het wit gekleed knipten gedurende hun act telkens een stukje van hun shirt af. Zo werd er steeds meer zichtbaar van hun mooie lijfen. Op het draaiende podium zag dit er leuk en grappig uit. De slipjes bleven bij deze act nog aan.

Op een feest als Crazyland heb je te weinig aan een lichaam. De shows volgen elkaar bijna lettelijk op.

Een Ghost en een aantal heksen betraden het draaiende podium. De heksen hadden een zwart gewaad aan en hiermeer zwaaide ze in het rond. Hierdoor was een gedeelte van hun lichaam te zien. Ze hadden natuurlijke een bezemsteel bij die lekker tussen de benen geklemd zat. Gedurende de act gingen de slipjes uit en veranderde de man in een zeerover.
Na afloop van deze act kreeg Arjan nog een Heks op zijn schoot. Oh wat zat hij te genieten.

Randy Katana was nog steeds aan het draaien.

De tweede zaal Upstairs was inmiddels ook open gegaan. Dana was degene die daar het spits af mocht bijten. Wat deed ze dat weer op een lekkere manier.

Helaas Maarten is nooit gekomen.

Tegen de klok van kwart voor 12 kreeg ik een sms-je. Maarten: ,,Kheb een auto-ongeluk gehad. Kben zelf nog heel maar kheb wel blikschade.

,, Dat arme jong". Kheb wel te doen met hem.

Heel veel sterkte Maarten. En GELUKKIG IS HET MAAR BLIK EN NIET JE LEVEN ! Ik moest weer gauw naar beneden want anders zou ik een act gaan missen.

Het draaiende podium was al weer bevolkt. Dit keer met een act die ik al kende. Een aantal dames was gekleed in een geraamtekostuum. Ze maakte wat uitdagende bewegingen, maar deze act vond ik een beetje tegenvallen. Het zag er grappig uit maar daar is alles mee gezegd.

Melvin Warning mocht het dj stokje overnemen van Randy Katana. Mijn flashcard van mijn cam was inmiddels vol dus ik moest hem gauw gaan uploaden.

Toen ik daarmee klaar was was er alweer wat spannends gaande.

Er stond een verhoogd bed in de MAIN.

Op dit bede werd een act uitgevoerd die van bovenaf goed zichtbaar was. Dan bedoel ik het balkon. Volgens mij als je beneden stond heb je een groot deel moeten missen. Er werd wat gefrunnikt aan elkaar en er werd net gedaan of er een penetratie plaatsvondt. Misschien werd dit ook wel gedaan maar zo dicht ben ik er ook niet bij geweest.

Ik besloot naar Dana te gaan kijken, want ik wilde een oordeel hebben over haar draaien. WAUWIE wat ging het er weer lekker op. Heerlijke Hardstyle klonk uit de speakers. Loving You is echt een vet Nummer ! Verder hoorde ik wat muziek van haar nieuwste CD. WAT EEN VETTE CD IS DAT ZEG, ECHT EEN AANRADER ! Push'm Up, Sqeeker Box en natuurlijk Out there niet te vergeten. Helaas heb ik dit keer niet kunnen springen. Maar kheb wel genoten van haar muziek.

Vanaf het balkon zag ik dat er weer een act plaatsvond op het draaiende podium. Dit keer waren het een viertal dames met mooie versiersels op hun hoofd. Verder gepaste onderkleding. Er werden ook in deze act uitdagende bewegingen gemaakt. Het zag er geil uit.

Hierna was het tijd voor het Pronkstuk van de avond.

Het champagneglas

In dit champagneglas werden een tweetal dames gehesen. Poedelnaakt. Van de onderkant kon je wel hun hele lichamen zien hoor, maar dat hoort erbij. De dames speelden wat in het water en natuurlijk met elkaar. Ze maakte ook ff tijd voor een Pose. Tnx Babes.

Melvin Warning was inmiddels lekker op toer. Hij had er weer zin in en straalde van plezier. Leuk hoor als je het draaien van plaatjes echt leuk vind.

Gedurende dit event was er aan foto-aanvragen geen gebrek. Veel mensen vinden het leuke om op de foto te gaan. Ook bij Kinky events is het niet anders. De foto's die ik gemaakt heb zijn binnenkort te zien op:

www.uitjedak.tk

Spider Willem had inmiddels het roer overgenomen van Melvin. Spider de resident van de XL te A-dam had zijn platentas weer lekker gevuld met heerlijke club en trance. De sfeer in Tropicana was nog steeds TOP.

Eigenlijk een voordeel dat het NIET uitverkocht was. Hierdoor hadden de mensen lekker de ruimte om te dansen. Het haring-gevoel hoefde je vannacht dus niet gehad te hebben.

Spider draaide de plaat van Paint it Black. Rotterdam beuqte en beuqte. Wat een een vette plaat is dat. Als ik me niet vergis heb ik ook nog de nieuwste van Tiesto gehoort, maar vergeef me als het niet zo is of was.

Reinier vond dat de dames in het champagneglas behoefte hadden aan bodylotion of badschuim. Dit werd over een van de dames haar lichamen gegoten. De andere dame smeerde haar body lekker in.

DJ Dana werd upstairs inmiddels vervangen door Francois. Kwam hij de vorige keer in Tropicana niet opdagen. Dit keer was hij er wel. En hoe.

Hij ragde de platen stuk voor stuk lekker aan elkaar. Inmiddels kwam ik ook de man achter feestagenda tegen Yuri. Natuurlijk kon een fotootje van hem in mijn compilatie niet ontbreken.

Jemig wat is de Francois lang he. Ik krijg hem bijna niet op de foto met zijn lange lichaam.

Shit mijn flashcard was weer vol. Gauw de keuken in. Daar stond mijn laptop. Pics upgeload en toen ik weer aan het "werk".

Inmiddels had ik weer een stukkie van een act gemist. Ik zag een man en een vrouw op het draaiende podium staan. Beide ontdeden zich langzamerhand van hun kleding. Ze klommen in elkaar en maakte wat "neukbewegingen".
Dit zag er grappig uit. Natuurlijk maakte ook zij ff tijd voor een close-up foto. Bedankt BOTH ! Ik heb ff een rondje gelopen want van de hele tijd foto's maken wordt je echt DOODMOE ! Bij een standje zag ik een tweetal bekende. Ik kreeg van een van hun wat te drinken aangeboden. Blijkbaar zagen ze dat ik echt behoefte had aan wat te drinken !

Ook Quasi modi had een stand. Quasi modo bekend vanwege haar opvallende, kinky outfits.

De ramen werden nog steeds veelvuldig bezocht.

Het was weer FOTO TIME ! Een man en 2 vrouwen betraden het podium. De vrouwen droegen een gouden masker. De man daarentegen was gehuld in een gewaad. Beide deden bijna onmiddelijk hun kleding uit. De man deed een act met een doek en zijn 'geval'. De vrouwen stonden uitdagend met hun schatje naar het publiek te koekeloeren. Hier was enorm veel bekijks van wat hitsige mannen. Ook ik heb de nodige pics gemaakt. Soms geschrokken van het resultaat, maar ach de lady's en heer doen het erom.

Gauw weer naar boven.

Francois was nog heerlijk aan het draaien. Het was me inmiddels gelukt om hem op de foto te krijgen. De zaal upstairs was goed bevolkt. Veel dansende mensen en de sfeer was er echt TOP. Vooral boven heb ik heel veel mooie creaties gezien.

Aangezien ik van zowel boven als beneden een indruk wilde hebben zou ik ook deze keer weer iets gaan missen. Maar ach er zijn ergere dingen. Er werd boven heerlijk gedanst. De draaikunsten van Francois werden dus goed bevonden.

ER werd me verteld dat ik iets perse moest zien. Ik ben al veel gewend dus ik maakte mijn borst nat. Er was dus een soort van Darkroom boven. In de darkroom bleek een vrouw zich bezig te houden met 6 mannen. Na later blijkt is dit een meid die het altijd interessant vind om met meerdere mensen sex te bedrijven. Maar goed ik heb het gemist ik was te laat. Een aantal van de aanwezige heren kwam met de gulp van de broek nog open de Darkroom uit. Hihi het moet erg bizar geweest zijn.

Beneden aangekomen bleek dat ik een act gemist had. HELAAS PINDAKAAS ! Een aantal dames getooid hadden wat gedanst in de palen op het draaiende podium. Verder kan ik nix over deze act vertellen.

Ondertussen had Mike S het roer overgenomen van vriend Spider Willem. Mike draaide er ook weer lekker op los. Het publiek genoot nog steeds van het event. Het was echt een komen en gaan van acts' shows en entertainment.

Een gemaskerde man en getooide vrouw lieten een show zien. De man tilde de vrouw op in bijzondere posities. De personages hielde in deze act de onderkleding aan. Er werd uitdagend tegen lkaar aangedanst. Voor de aanwezige fotografen maakte beide tijd om een mooi plaatje te gaan schieten. Arjan de rollert was ook getuigen dit schouwspel. Je zag hem nog steeds genieten.

Het was weer tijd voor wat partypeople op de foto te zetten. Het aanbod was nog steeds groot.

Heej wie hebben we daar. Romona ! Ik ken deze goedlachse meid van de feesten in XL te Amsterdam. Ze had net als altijd weer een spannend kostuum aan. Nice cloth babe. En natuurlijk heel leuk dat ik je gezien heb. TOT GAUW !

Jemig als je druk bezig bent dan gaat de tijd echt snel. Het was inmiddels alweer half 5 geworden. Nog anderhalf uur en dan was Crazyland de voorjaarseditie ten einde.

Een aantal dames en een man stonden op het draaiende podium. Ze waren gekleed in een jah hoe zal ik het noemen. gatenonderstukje. De dames maakte uitdagende bewegingen tegen de palen aan. Er werd wat heen en weer gewandeld over het podium. Deze act vond ik ook wat tegenvallen.

Direct hierop volgend kwam een indiaan het podium op. Nee dit keer niet de indiaan met die grote tampelorus maar een blanke indiaan. Hij deed een act met de Amerikaanse vlag en zijn "geval". De dames rond hem stonden weer poedelnaakt. Ook dit keer hadden ze weer veel bekijks.

Ik snelde me naar boven want daar had een DJ wissel plaatsgevonden.

Francois was vervangen door:

The Freak

Freek kon op dezelfde voet verder gaan als Francois gedaan had. Gewoon lekker Beuqen. Kheb een aantal foto's van hem gemaakt.

De flashcard was inmiddels weer vol. Dus weer de keuken uploaden en ff bijkomen van alle drukte.

Het personeel in Tropicana was zoals altijd enorm vriendelijk. Ik heb mijn "werk" uitstekend kunnen uitvoeren.

Helaas gedurende het event heb ik wat troubles gekregen met de batterijen van de flitser.

Hierdoor heb ik soms geen foto van mensen kunnen nemen omdat de techniek het niet deed. Hiervoor mijn excuses.

Ik was blij dat ik mijn kleine cameraatje ook meegenomen had. Hierdoor heb ik toch nog wat foto's kunnen maken van de laatste act.

Een vrouw gehuld in een minuskuul slipje trad ten tonele. Ze klom in de palen. Maakte zeer uitdagende bewegingen en geile het publiek behoorlijk op. Tijdens haar act deed ze haar slipje uit en toen was het genieten voor de nog aanwezige mensen. Deze stripdanseres schroomde voor nix en liet alles zien. Ze klom in de palen. Ze spreide haar benen.

De inmiddels draaiende DJ Cor Fijneman raakte niet van zijn stuk. Cor ramde er lekker op los. Dat zijn we van hem wel gewend. Heerlijk tranci muziek. Natuurlijk kon de plaat JUST Be van Tiesto niet ontbreken. Kheb hem de laatste tijd veel zien draaien. Hij doet het met zoveel gemak. Echt gaaf om te zien hij hij de ene na de andere plaat inmixt.

Het was tegen de klok van 6.00 uur. Iedereen werd bedankt voor zijn of haar aanwezigheid.

Er werd nog aangekondigd dat er nog een officiele Crazyland-afterparty gehouden werd te Organza Breukelen.

Ik besloot ook om Tropicana te verlaten. Met mijn cameraspullen liep ik richting uitgang. Daar het beveiligingspersoneel bedankt voor de veiligheid.

Toen in mijn autootje gestapt. Op weg naar Wageningen.

Onderweg nog gebeld met Organza om daar nog ff aanwezig te mogen zijn. Dat was goed dus de entree daar zou geen troubles opleveren. Aangezien ik alleen was en ze bij Organza alleen maar stellen binnen willen hebben.

Bij de afslag capelle a/d ijssel nog gezien dat een auto met volle vaart uit de bocht was geraakt en beland in de berm ernaast. Op de weg lagen heel veel brokstukken. Dit moet dus echt gegaan zijn met een enorme vaart. De nodige politieauto's stonden erom heen. Een ambulance kwam met volle vaart aangereden om de mogelijke slachtoffers te helpen. Ook de brandweer was present. Jeetje wat een narigheid.

Khoop dat het met de slachtoffers beter gaat. Kweet eerlijk gezegd niet of het bezoekers zijn geweest van Crazyland. Maar dat maakt het er niet minder om.

Het is altijd schrikken als je iemand zo met panne ziet staan.

Toen mijn weg vervolgd richting Organza.

Daar ben ik zelf nog lekker uit mijn DAK gegaan.

Mike nog bedankt voor de entree.

Ik heb me daar uitstekend vermaakt maar kbegon ook moe te worden. Ik besloot naar huis te gaan rijden. Thuis aangekomen lekker gaan slapen.

samenvattend kan ik het volgende zeggen:

Crazyland met een niet uitverkocht huis heeft ckers zijn voordelen. genoeg ruimte om lekker te kunnen dansen.

De shows vielen me eerlijk gezegd wat tegen. Dit keer geen spectaculaire vuurspuw acts enz.

Misschien ben ik ook wel verwend geraakt met alle events waar ik kom. Daar komen natuurlijk dezelfde acts en dan ga je sneller oordelen.

De draaiende DJ's hebben goed hun werk gedaan.

Het hanteren van de Dresscode en zich eraan houden moet mijnsinziens toch strenger. Kheb heel veel mensen gezien die niet kinky, crazy of wat dan ook gekleed waren. Dat is jammer, want dat is juist de charme van dit feessie.

Het champagneglas was supergaaf ! Het aanwezige publiek was okay. Kheb geen noemenswaardige rottigheid gezien.

Na wat positieve en negatieve zaken.

CRAZYLAND VOORJAARSEDITIE ENORM GESLAAGD

Bedankt voor het lezen van mijn verslag

C.U. Next Party

20-05-2004 Tiesto in Concert
22-05-2004 10 Years of Glorification
28-05-2004 Unique of HQ
29-05-2004 Pervert
30 ?
05-06-2004 Strike One
19-06-2004 Defqon
26-06-2004 Impulzz Outdoor
27-06-2004 Beachbop 1e editie 2004

11 opmerkingen

 
Waar is de rest?:[
Heb geduld... (zoals je kan lezen). Was een top-feestje!

Pics? Check o.a. Feestagenda.com
laatste aanpassing
Kort samengevat het was gruwelijk.....
 
Heb Nickelson inderdaad nog even voorbij zien rennen in de vip, met een big smile op zijn gezicht. 't Was ook gewoon top.
Artiest A.P.F
Inderdaad ja, Crazyland was weer een te gek feest, op naar de volgende!!!!
haha k mog geen tussen opmerking maken maar ja
doek lekker toch
auto is weer gemaakt
echt :respect: voor u know what!!!!
toch makkelijk monteurtje weze
fuck man wat heb jij een typvermoge
en nog een pluim voor je doorzettersvermoge

wachten is op de rest
Ondanks dat ik crazyland heb moeten miseen kan ik me door dit verslag precies voorstellen hoe het is geweest!!

(Y) verslag erik
Jezus, wat een verhaal zeg! zelfs tot in de details waar je je autosleutels heb laten liggen... maar het was leuk ja.
Werkzaam bij Explosive Sounds
Artiest {SHOWLIST artist 32642, 60114}
Wederom weer een (Y) verslag van erik!

Met je cam heb je het tog meer naar je zin he..?;)
 
Leuk verslag , idd (Y)(Y)
Erg gedetailleerd :jaja:

ZO nu had ik al mijn geld weer terug. Dit heb ik veilig achtergelaten in de auto.

Veilig achtergelaten in de auto?? :9 Nou, zo veilig is het niet in de auto hoor ;)
Top, Erik

Special thanks to Reineer van A'foort naar R'dam,
en natuurlijk Mike S van R'dam naar Breukelen.