Partyflock
 

Verslag van Tunnel of Techno, 16 januari 2004

door , gepubliceerd op
-TUNNEL OF TECHNO-
FRIDAY
16TH JANUARY 2004
DANCING SLICKS/ ROERMOND

Line-up: Dj Rocky, Sceptical C (Live),
Gazzop vs Little J en Tachini (Live, Effects&2Decks)

Roermond staat zeker niet te boek als een vooruitstrevende stad met een bruisend
Nachtleven. Maar sinds vrijdag 16 januari komt hierin misschien wel verandering?
Dankzij de inspanningen van de jonge organisatie The Third Floor is het
feest van de grond gekomen, en hoe!

De avond werd afgetrapt door de Roermondse dj Rocky, die hiermee zijn publieke debuut maakte. Hij kreeg de eer om als eerste achter de dj booth plaats te nemen die gebouwd was van een steiger. Ondanks dat de zaal nog zeker niet vol was, draaide hij een zeer lekkere en toegankelijke techno-set.
Rond de klok van elven nam Sceptical C het van hem over. Met een zeer gulle lach (die overigens de gehele avond niet van zijn gezicht verdween) zorgde hij voor de eerste live-set van deze avond. Het publiek wist tijdens zijn set de weg naar de party-locatie prima te vinden wat resulteerde in een volle zaal. Sceptical C nam het dankbare publiek mee op zijn reis van opbouwende techno naar een zeer dansvloer waardige sound, waarbij het publiek rond middernacht voor het eerst getrakteerd werd op de twee groene lasers.
Vervolgens verscheen het duo Gazzop vs Little J achter de draaitafels, die om beurten de platen zeer strak inmixten. Zij zorgden voor een heerlijke harde set ‘‘met inhoud’’ en met alléén al deze twee heren zou het feest al geslaagd zijn.
Rond halfdrie nam Tachini plaats achter de royaal aanwezige apparatuur. Hij zorgde voor een zeer variërende set waarbij de harde baslijntjes ervoor zorgde dat het publiek in extase raakte.
Door de grauwe sfeer die de locatie uitstraalt kwam het techno gevoel goed tot zijn recht. Buiten zorgde de organisatie voor een eye-catcher in de vorm van een sky-dancer en binnen werden er gratis Chupa-Chups lollies uitgedeeld die zeer in trek waren. De lasers, stroboscopen, rookmachine e.d. zorgden ervoor dat het geheel af was.
Het publiek was techno-minded en grotendeels afkomstig uit Noord Brabant en Noord-Limburg. Echter jammer dat het Roermondse publiek de loop naar het techno-feest amper wist te vinden. In de toekomst zal dit zeker beter moeten worden, wil het feest nog bestaanrecht hebben in Roermond.
Rond vier uur begon de back-to-back finale die heuse extases wist op te roepen bij het uitzinnige publiek. Sceptical C begon zelfs nog een stukje te zingen! Rond sluitingstijd 05.00uur, schreeuwde het publiek om meer. De dj’s gaven een toegift van ruin een half uur, alvorens de stekker er definitief uitging. Kortom het was een zeer geslaagd feest en wij kijken met veel verwachting uit naar de volgende feesten van deze jonge organisatie.

Glenn van der Meeren

8 opmerkingen

 
vond het toppie
Werkzaam bij TheThirdfloor.nl
lekker geschreven Glenn ;) misschien moet je maar eens over een carriere wissel nadenken ;)

maar ja al zeg ik t zelf, t was ook n lekker feest
Leuk verslag, en zo is het ....zo is het :P

Maar R'mond was idd niet erg massaal op komen dagen.....maar omliggende dorpen hebben goed hun best gedaan, naar mijn weten ;)

Op naar eindhoven :bounce:
Roermond is hardstyle minded, fijn toch dat die er niet waren?? mahja zoals TT al verklaard... de omliggende dorpen houden wel van techno ;)

het feestje was lekker geslaagd!!
En of 't geslaagd was! :D
en een klein percentage van de Roermondse inwoners was toch vertegenwoordigd ;) :bounce:
nu moet Roermond zich maar flink vertegenwoordigen in Eindhoven de 24e april :D
Dat gaat wel goedkomen... van onze kant uit zekers :)!
Leuk verslag Glenn..of moet ik DJ Rocky zeggen...??:D :-D

Was inderdaad de moeite waard!! En ik ben cker van de partij in de BUNKER!!(y)

Succes met het organiseren!!