Partyflock
 

Verslag van I Hate Trance, 27 juni 2003

door , gepubliceerd op
I Hate Trance
4 juni 2003
FeestI Hate Trance · The terror edition
Datumvrijdag 27 juni 2003
LocatieDe Waakzaamheid
Zoals beloofd aan de organisatie doe ik ook even een verslagje.

Ik was met Noizefucker, zijn vriendin en een goede vriendin van me naar I Hate Trance. Vet haasten omdat Noize opeens moest beginnen.
Eindelijk om half 10/kwart voor 10 kwamen we binnen.

Noizefucker heeft volgens mij net geen ¾ uur gedraaid. Ook was het eigenlijk al te snel voor het begin, want die DJ erna was wel veel langzamer, ik had persoonlijk Noizefucker aan het einde gedaan, maar ik ben geen orgatisator.

De lokatie was wel mooi, niet zoals ik had verwacht. Het was ook groter dan ik had verwacht.
De sfeer was ook wel goed, ik heb teminste geen "lastige" mensen meegemaakt. Best veel bekenden die ik al had verwacht, maar ook mensen die ik niet had verwacht.

De muziek was echt wel toppie, ik heb me zwaar vermaakt en me spieren zijn nu ook wel al naar de shit. Volgens mij vonden de mensen ook niet echt passend dat er vanaf 5uur Industrial werd gedraaid, Ik zou het ook wel passend hebben gevonden dat het Industrial aan het begin zou komen en daarna Terror.

Total Output vs Tieum kwamen uit Frankrijk en Engeland, Ik heb verder niet opgelet wie er draaide, soms hoorde ik dat “die & die” draaide maar ik ging niet speciaal opletten van:,,O wie draait er nu.” Wel heb ik Noisekick weer gezien met zijn masker op.

We hebben ook nog staan Pogoën (echt Pogoën) voorin de zaal. Was allemaal wel leuk hoor, geen gezeik gehad van andere mensen, want anders hadden we wel gestopt. Ik heb verder geen blauwe plekken opgelopen, of bloedende delen op me lichaam.

De Dommelsch was ook wel goed te drinken en meer heb ik eigenlijk niet gedronken binnen. Helaas kostte de muntjes € 2,- en ik had niet gek veel mee, maar gelukkig had ik goede vrienden. Ik kon op een geven moment niet meer op me benen staan en stond maar een beetje te waggelen en te hakkuh.

We gingen rond kwart over 6 richting het station omdat we allemaal helemaal naar de schijt waren.
Ik vond het dus een Geslaagd feestje

8 opmerkingen

Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ja, he feest was echt super.
TIEUm draaide darkcore en hij draaide dat echt geniaal. maar idd, hadden ze dat beter aan het begin kunnen doen.

maar de sfeer was super, en dat had ik nei verwacht.
Ik vond het ook super man :D
 
Jah Jha was echt wel een top feesie... 8)
 
ik vind Darkcore goeie muziek, maar ik ging toch echt heen voor TERROR... en als ze dan darkcore willen draaien, DOE T DAN NIET ZO *&%&#&#*($$% LANG !!!!!
Gepogoed?

damn had mij ff geroepen, tot 2x toe een poging gedaan maar tot 2x toe werd ik door de bewaking gevraagd rustiger te doen :S

dat was wat later op de avond na de darkcore toen er weer wat sneller gedraaid werd.. ik stond wat meer achterin.
 
Ik vond noisekick egt VET STOERRRRRRR met ze masker op wahaha!!
mja ik vonnet beetje teveel speedcore, ben meer een terrorist dan speedcore fan
speedcore :D:D......Terror....­.:D:D.....darkcore en industrial :S