Partyflock
 

Verslag van Therapy, 21 februari 2003

door , gepubliceerd op
Met dank aan SuSanne het volgende verslag van Therapy in New York, voor degenen die hem nog niet gelezen hadden. Nadat SuSanne 6 maanden in NY te hebben gezeten was daar dan eindelijk haar eerste feest. Via via was ze er achter gekomen dat Delerium zou draaien op het feest Therapy, vlakbij Ground Zero. Down - Town New York. Het feest begon om 22.00, we waren er om een uur of 00.30. Aan de deur stond de resident DJ Septum ( wie kent hem niet ). Hij wist dat we zouden komen want zij had contact gehad met hem op msn. Hij was blij ons te zien en vertelde aan iedereen dat wij speciaal uit NL waren gekomen voor dit feest. Binnen tussen alle Eminem en Dr Dre wannabe's vielen wij (SuSanne en ik dus) wel op want wij begonnen vrijwel gelijk te stampen. Er waren twee zalen, boven old skool/Hardhouse en beneden werd stevige hardcore gedraaid. Alleen jammer van het geluid want dat was erg minimaal. Op een gegeven moment was Delerium gearriveerd en die kwam naar ons toe. Hij was vereerd dat wij speciaal voor hem waren gekomen . Wij lieten hem in de waan. ;):D
Hij gaf ons zijn nieuwe cd, 'Dedicated to the Core'. ( welke nu al beukend door de speakers klinkt ). Hij begon te draaien en al snel stonden alleen Suus en ik nog te stampen, raar volk die Amerikanen die bijna de hele avond op de banken hingen. Delerium draaide echt SUPER! :bounce:
Veel onbekende nummers, een andere stijl maar erg hard. Af en toe kwam hij van zn platenkoffer af ( had ie nodig omdat hij anders niet bij de tafels kon . ) om met ons mee te springen. Na een set van anderhalf uur ging de beneden zaal dicht. Boven gingen we verder met Hardhouse. Hier stond een voor ons onbekende DJ, die ala Q-Dance stijl draaide. Lekker stevig ook en goed gemixt :bounce:

Het was vroeg afgelopen, we stonden om een uur of 4 alweer buiten. Na een ontbijtje bij de Mac weggespoeld te hebben met melk en thee, zat het stappen dr op en gingen we weer met de metro en bus naar huis.

Er op terug kijkend was het leuk om gezien te hebben maar we zijn blij dat het er in Nl anders aan toe gaat. Op naar Loudness !

10 opmerkingen

Hehehe leuk verslaggie mars, ennuh je betn tenimste zelf losgegaan en je hebt de speedy master aan het werk gezien in zn homeplace. Dat kleine ukkie spring echt van de ene draaitafel naar de andere, echt vet gewoon.

Spreek je laters en beters kom je ook naar H4L.
New York is een toffe stad, he?!?! Ben er 3 keer geweest...
 
Artiest Elcol
Wow...kickuh :) wis nie dat ze dat daar ook kende :)
Klinkt als een zwaar relaxed feestje.
Goed plan trouwens om daar heen te gaan, het lijkt me echt super vet om eens helemaal los te gaan in New York. :bounce:
laatste aanpassing
 
Delerium, New York Style :kwijl::kwijl:.
Heeft ie nog gestage-dived ;)?
 
Leuk verslag, Marcel!. En jullie hebben FF laten zien HOE je moet dansen op BeukMusic, hehe. Wist niet dat Suus nog steeds daar zat?. Doe haar de groeten van me, als je contact hebt met haar!.

Ps: Hoop foto's gauw te zien!. Can't wait :)
hehe, vetjes :D Ja, ze kunnen het daar wel. Maar wel vaag dat iedereen stil zat dan. Heb wel is beelden gezien van een groot feest daar ergens, en daar ging echt iedereen wel vet uit ze dak
He mars beter dat je naar New York ben geweest.
Die Delerium kan zeker goed draaien,alleen jammer dat het al zo vroeg afgelopen was.
Ik zie je zaterdag in Tropicana laters!!!!
Verslag heeft Susanne voornamelijk geschreven
credits naar haar ;)

Delerium komt in mei naar de peppermill in heerlen
gaak zekers weer heen, ben al uitgenodigt :P

2Romix: suus is al terug, gelijk met mij. zal der de groeten doen morgen

2smiley: ik ga naar Steve toe, niet naar H4L. avondje lachen en :bounce: zoals laatst!

2ED: ja was idd jammer maar ja so be it.....zaterdag weer lekker lang door in Tropi. cu there!

2Damien: er was ook een ander feest wat uitgesteld was vanwege de sneeuw. daar ging het er denk ik wel anders aan toe. dit was meer in een club, geen hal of zo....maar het blijft vaag dat ze daar hangen. hoorde van delerium dat ze daar erg slechte :xtc: hebben en ze roken er 'dust'. weet niet wat het is maar het is een downer :S:S lekker vaag, downers op een HC Feestje :D:D
laatste aanpassing