Partyflock
 

Verslag van Qlimax, 24 november 2012

door , gepubliceerd op
Qlimax
17 september 2012
FeestQlimax · Fate or Fortune
Datumzaterdag 24 november 2012
LocatieGelreDome Site
Zo. Na een korte nacht gaat mijn wekker om half 6 's in de ochtend op 24-11-2012. Meteen werd ik wakker met het gevoel dat vanavond Qlimax was. Vrij fris en fit stapte ik in de auto naar mijn werk en had natuurlijk een usb-stick met verschillende Hardstyle platen en ik zat met mijn gedachte al in het Gelredome.

Nadat de drukke dag voorbij was en ik om 3 uur het weekend eindelijk kon inluiden was ik al helemaal in mijn nopjes.
Even om de tijd te doden ben ik bij een vriend op visite geweest om vervolgens om vijf uur naar huis te gaan om me te douchen en klaar te maken voor weer een lange nacht.

Uiteindelijk om 6 uur werd ik opgehaald om me te begeven richting het station in Maastricht.
Deze keer zijn we inplaats van Eventtravel met de Partybussen Maastricht gereist. Super Gezellige mensen en links- en rechts een gezellig praatje kunnen maken.

Uiteindelijk naar een gezellige reis zijn we aangekomen in Arnhem bij het Gelredome.
We waren zo bang dat de rijen weer enorm zouden zijn. Niets bleek minder waar te zijn . Binnen 10 minuten stonden we binnen de tribune's van het Gelredome, daar vind ik Q-dance dit jaar zeer goed in geweest.

Uiteindelijk stonden we om 21:30 mooi binnen en konden we de avond langzaam over ons heen laten komen. Van de timetable was nog niets bekent. Ik snap dat veel mensen hier irritaties door kregen. Maar ik was zelf van mening dat dit een extra dimensie verzorgde voor het al zo mysterieuze feest.

Toen ik binnen kwam vond ik het decor redelijk tegenvallen. Maar ik wist dat dit snel ging veranderen.
Dit gebeurde ook toen Asys om 22:00 begon met draaien. Het was een lekker knallend begin en de sfeer was er vanaf het begin goed in. Vanaf het begin hebben we 2 Jongens ontmoet uit Eindhoven. Dit waren super relaxte mensen en we hebben ook een flink gedeelte van het feest met hun doorgebracht.

Om 23:00 begon de muziek waar we allemaal op gewacht hadden! met als kick-off Wildstylez! En hij deed alles waar de eerste DJ voor bestemd is. En dat is is de sfeer er goed inbrengen.

Toen werd het eventjes tijd om wat rondjes te gaan wandelen. Eenmaal aan de wandel waren mijn vrienden allemaal verdwenen en was het tijd om genoeg nieuwe mensen te leren kennen. Dit heb ik ook gedaan. Natuurlijk waren de mensen stuk-voor-stuk heel erg vriendelijk en iedereen was wel in voor een babbeltje. Ook al waren deze zéér op niveau.

Ik heb zelfs een Italiaan bij me gehad die zo aardig was om mijn veters te willen strikken. Maar toen hij zag dat mijn veters al mooi een strik hadden, Kreeg hij het allemaal niet geregeld.

Nadat Frontliner al een leuke intro had. Heb ik vanaf de tribunedecks eens goed bekeken hoe de show verliep. Het geeft je echt een euforisch gevoel als je ziet hoe de menigte los gaat op de muziek waar jij zelf ook van houd. En vaak verdwaalde ik met mijn ogen over de Springende/Dancende/Spacende maar zeker Super menigte!

Toen Isaac begon voelde ik me helemaal lekker en ik heb me weer begeven richting de middenstip. Daar is heb ik ook aan aantal uurtjes doorgebracht. De serotonine dat door mijn lichaam sprong heeft me die avond heerlijk beziggehouden. In de tussentijd ben ik ook mijn vrienden tegen gekomen, wat tegelijkertijd ook weer heel fijn is. Het is altijd fijn om lekker in een vertrouwde omgeving te zijn.

Ergens later op de avond ontstond wel bij mij de irritatie over de aanhoudende drukte. Ik was het constante van-voor-naar-achter-van-links-naar-rechts wel moe. En heb besloten om een me eventjes te begeven richting de tribune.
Eenmaal aangekomen op de tribune met een flesje water en een lekker raketijsje heb ik de show bekeken van Technoboy. Een heerlijke set met als enige opmerking het wat langzamere mixwerk en een klein foutje die hij maakte met de schuif van zijn mixer waardoor de muziek een seconde stilviel. Maar natuurlijk zelf zou ik zoeen heerlijke set nooit kunne neerzetten! ook de toppers zoals Tritolo en les Drums waren natuurlijk weer onderdeel van de set.

Nadat Technoboy klaar was was het tijd voor Zatox. Leuk, Mwoah. Kon beter! Vervolgens was een set waarbij de verwachtingen Héél hoog lagen. Psyko punkz. Een mooie intro en een hele leuke set. Maar omdat de verwachtingen zo hoog lagen denk ik ook dat het voor veel mensen tegen viel. Ik denk ook dat dit voor veel buitenlanders een van de mindere sets was. Maar ik blijf van mening dat hun manier van draaien nog altijd heerlijk blijft.

Wat super jammer was, maar eveneens te verwachten was. kwamen we bij het Commercieel hoogtepunt van de avond. Met liedjes als Gagnam Style/Wake up en Lose my mind (waar ik niets tegen heb maar wel al Té vaak) gehoord heb. Zette Brennan Heart een set neer die net zo makkelijk tussen 1 en 2 uur 's middags bij 3FM te luisteren is

De voorlaatste DJ die hardstyle in het vaandel had was B-front. Een knallend begin en een heerlijke set. Tijdens dit setje zijn mijn vrienden en ik ook helemaal vooraan gaan staan (waar de ruimte zéér groot was). En ben daar ook uiteindelijk niet meer weg gegaan.

De laatste DJ was weer "locked", maar gelukkig is mijn wens waar ik 's avonds een kaarsje voor liet branden uitgekomen. Het was Dj Adaro. Hij liet in zijn set heel veel trekjes van Gunz for Hire naar voren komen. Dit maakte hem ook de beste afsluiter.

Uiteindelijk denkt men. Nu komt Evil Activities & E-line. Maar dit vind ik nog niet eens de moeite om over te schrijven.

Nadat de bus snel kon vertrekken bij het Gelredome ben ik lekker in slaap gevallen en ben in Maastricht wakker geworden. Daarna heb ik me een uur in een heerlijk warm bad gelegen en ben erna lekker tussen mijn dekentjes in slaap gevallen.

Laten we nu alles nog eventjes op een rijtje zetten.

Wat was goed!

De busreis geregeld door Deborah! +++
De kluisjes waar je zo de sleutel van had! ++
De wachtrijen die er bijna nog niet eens waren! ++
De stage! +
De Nederlanders die ik trof! +++
De Buitenlanders die ik trof! ++
De Service bij de bar! +
Blauwe Tazmaanse Duivels! ++
Mdma! ++
B-Front! ++
Adaro! +++
Frontliner! ++

Wat mag beter!

De Drukte ---
De vriendelijkheid van de Security --
Brennan Heart --
Het bereik -- (geef hier niemand de schuld van)
Mensen die afspraken niet na komen --
Een vriend die wat TE hard gaat --

12 opmerkingen

Dit verslag gaat eigenlijk meer over drugs... Vind ik dan :-)
Over vrienden kwijt raken enzo en dat de tijd in één keer voorbijvloog. :lol:
laatste aanpassing
in principe beschrijf je de avond van het feest, en hoe het voor jou is geweest..
dus hoe het publiek was, sfeer, muziek enz..
Of de looproutes ok waren, kluisjes goed geregeld..?

dus niet alles wat jezelf van stap tot stap hebt uitgevoerd, en wanneer je wat naar binnen hebt gewerkt..
 
Is toch leuk om te weten hoe iemand een feest ervaart !!!
Vond het leuk om te lezen hoor ;)
opzich wel leuk verslag, maar ik ergerde me een beetje aan de vele spel- en stijlfouten.
maar oefening baart kunst, en als je maar een leuk feest hebt gehad he :)
ik heb dit verslag ook een beetje vlug in elkaar gezet. Vanavond kijk ik er nogmaals naar!
Uitspraak van WallMart op dinsdag 27 november 2012 om 10:28:
opzich wel leuk verslag, maar ik ergerde me een beetje aan de vele spel- en stijlfouten.
maar oefening baart kunst, en als je maar een leuk feest hebt gehad he


Aangepast!
Uitspraak van DulleAndy op woensdag 28 november 2012 om 11:37:
Aangepast!


ziet er al een stuk beter uit, netjes ;)
Haha nou ik denk dat jij de enige was bij wie de Psyko Punkz een goede set had verwacht, ik heb namelijk sinds Qlimax 2010 geen normaal goed setje meer van ze gehoord.
Dus ze hebben mijn "verwachtingen" waar gemaakt
Uitspraak van Chloé:banana: op maandag 26 november 2012 om 14:27:
Dit verslag gaat eigenlijk meer over drugs... Vind ik dan


Wordt toch nauwelijks gebruikt daar. Dus wat zeur je :lol:
andy andy andy toch... :lol:
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 november 2012 om 23:02:
Is toch leuk om te weten hoe iemand een feest ervaart !!!
Vond het leuk om te lezen hoor ;)


Lijkt wel verdomd veel op mijn avond! >_<