Partyflock
 

Verslag van A Fabulous Christmas, 17 december 2011

door , gepubliceerd op
A Fabulous Christmas
28 september 2011
Wat een geweldig feest!

De entree had wel wat meer gemogen in de sfeer van het prachtige theater waarin het gehouden werd.
Door een klein hoekje kwam je in de rokersruimte, waardoor je naar binnen dóór de feestzaal moest om bij de kluisjes te komen.
De disneysfeer(Kerstboom ed) hebben we wat gemist. Maar het theater was prachtig, met een enorme kroonluchter, grote vide's, chique aankleding en een enorme discobal. wauw! Maar de mensen waren weer ouderwets vol vriendelijkheid en feestelijkheid. Prachtige outfits, alles uit de kast getrokken om er voor dit feest geweldig uit te zien, en gelijk hebben ze! Van engel tot burlesque, kerstjurkje tot zwart gala. prachtig! Mooie mensen van 20 tot 50. Tot in de puntjes verzorgd, en zoals we van Exceptionnel gewend zijn was de sfeer zo intiem en open.
Iedereen kletst met elkaar, zoekt contact, maakt nieuwe vrienden. Je word als nieuweling met open armen ontvangen en opgenomen in the exceptionnel'family'

De shows waren leuk, de dansers hadden veel contact met het publiek. De paaldanseres had duidelijk plezier in haar act, hebben met open mond staan kijken met welk gemak en sensualiteit zij haar show liet zien. Ook de champagnelady's gingen regelmatig uit hun bol achter de bar, wat een plezier, zowel de gasten als het personeel!

Danco & Joeri la rocco waren niet de sterren van de avond, de mensen hadden er zin in en wilde feesten en hun set bood die mogelijkheid met mate. Randy Katana werd als een held ontvangen en hij deed zijn naam eer aan. Met een klassieke set gaf die de hele zaal waar we al zo lang naar hunkerden, MEM ging al helemaal als een speer en de sfeer was daarom Top. gejoel, gejuich, gelach, gefeest, geflirt, confetti de ene na de andere knalbeat het kon niet op! We hebben genoten van de intieme sfeer, van de happy vibe en spirit van alle mensen en dj's. Voor herhaling vatbaar!

2 opmerkingen

het was zeker een geweldig feest!! en het was helemaal niet dat de vroegere DJ's slecht draaiden, die jongens waren ook al heel lekker bezig, alleen was er echt een soort extra boost toen katana ging draaien!

ik heb me verwonderd over de hoeveelheid mooie mensen die toch steeds weer bij exceptionnel verschijnen... ik heb genoten, en de danseressen en jazeker de champagnedames, alles was tot in de puntjes perfect
in een woord indrukwekkend!
Thxxx Havano... Het is niet makkelijk om belgen (die iets meer van clubby/progressive houden) en nederlanders (die toch graag het iets stevigere werk verkiezen) tevreden te stellen ;-) Vond Joeri zeker wel goed draaien, soms de DJs erna misschien wat té hard af en toe, maar het mocht de pret zeker niet drukken... Integendeel: iedereen gewéldig in the mood, mooie & leuke mensen, lekker makkelijk contact leggen en dat heerlijke ongedwongen Exceptionnel sfeertje waar alles klopt, maar op een relaxe open en warm, intieme manier... Gewoon super!