Partyflock
 

Verslag van Ground Zero Festival, 5 juli 2008

door , gepubliceerd op
Ground Zero Festival
7 juli 2008
FeestGround Zero Festival · Underground Resistance
Datumzaterdag 5 juli 2008
LocatieBussloo Site
Mijn aller-eerste GZ-feest, en zeker voor herhaling vatbaar! Na een tijd lang zeuren bij mijn lief hadden we een week van te voren de kaarten besteld. De hele week keek ik er al naar uit, en toen mijn prive dj vanaf zaterdag middag alleen maar vette hardstyle ging draaien kon ik echt niet meer wachten! Om 8 uur zouden we vertrekken, want ik wilde natuurlijk niets van dit feest missen. Helaas voelde mijn DJ zich niet zo lekker, en besloot thuis te blijven. Erg jammer, maar hij wilde onze avond ook niet verpesten. Rond 10 uur kwamen we aan in Busloo, en we konden bijna recht voor de ingang parkeren. Via de member ingang naar binnen, en het feest kon beginnen!

De lekkere beats kwamen me van alle kanten tegemoed, en we gingen eerst maar eens een rondje lopen. Het reuzenrad zag er heel gaaf uit, en het kampvuur bij de Chill-out vond ik echt super om te zien. Ook de mainstage op t water en het Red-Bull-pondje zagen er erg gaaf uit. Je kon echt zien dat de organisatie werk had gemaakt van de aankleding. Ook de vlammenwerpers die ze overal hadden staan maakte echt een sfeertje.

We hebben veel heen en weer gelopen van de Hardstyle, naar de Mainstage en door naar de Hardcore. Eigenlijk zijn we alleen in die area's geweest, met uitzondering van een half uurtje Early-Hardcore omdat een bevriende DJ (Gangsta Alliance) daar moest draaien.

De set van Bass-D in de hardcore vond ik echt helemaal geweldig, en Proteus, Miss-DJAX en Tatanka deden t erg goed op de mainstage. Bij de hardstyle vond ik Lady Tom erg goed, maar je had daar echt geen goede plek om te staan. Dicht bij de dj stond iedereen op elkaar, en verder daarvandaan stond je op een schuine zand helling. Dat vond ik wel een nadeel, want ik wil wel lekker kunnen dansen. Bij de mainstage hadden we uiteindelijk de ideale plek gevonden, een beetje achteraan maar wel op platen. We konden daar heerlijk dansen, en waren ook nog redelijk dichtbij de bar.

De bijna-terror-achtige muziek aan het einde was wel echt te hard voor mij, en ik had t zelf leuker gevonden als ze het einde iets rustiger hadden opgebouwd. Nu was het het laatste uur echt vet knallen.

Al met al vond ik dit echt een geweldig feest, met een hele relaxte sfeer. Ik hoorde later dat de politie wel erg extreem heeft gecontroleerd, maar daar heb ik zelf niets van gemerkt. Erg jammer dat ze op die manier mensen willen pakken die er gewoon een gezellig feestje van willen maken, maar ik denk dat we daar toch niets aan kunnen doen. Voor mij was het erg geslaagd, en volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Tot volgende week op Dance Valley!

1 opmerking

De bijna-terror-achtige muziek aan het einde was wel echt te hard voor mij, en ik had t zelf leuker gevonden als ze het einde iets rustiger hadden opgebouwd. Nu was het het laatste uur echt vet knallen.


Jha op het einde dan ist juist hard hea ;) , het opbouwen doen ze al Midden in de n8
laatste aanpassing