Partyflock
 

Verslag van Tiësto in Concert, 2 juni 2007

anoniem gepubliceerd op
Tiësto in Concert
6 juni 2007
FeestTiësto in Concert · Elements of life Site
Datumzaterdag 2 juni 2007
LocatieGelreDome Site
Gisteren naar Tiesto geweest in Gelredome in Arnhem. We hebben wel een poosje er over gedaan om een parkeerplek te zoeken, maar uiteindelijk toch gelukt bij het Gelredome. Vet druk! Bij de controle geloofde een mevrouw niet dat ik lenzenvloeistof in mijn bakje had. Heeft wel 3 x het bakje goed zitten inspecteren, maar mocht wel doorlopen

Daarna eerst munten en drinken gehaald en boven op de tribune gaan zitten om te wachten op de opening. Tegen 11 uur kwam er ene Jes. (geen idee wie dat is) een half uur-3 kwartier zingen, ikzelf vond dit wat minder. Daarna kwam Tiesto!
Was echt mooi! Allemaal mooie lasers met verschillende kleuren! Vooral bij Adagio for Strings was het geweldig! Keek mijn ogen uit. Wij stonden redelijk achteraan op de dansvloer.

Tussentijds nog tosti's gegeten (4 stuks mmm. ) en drinken gehaald. Dat laatste ging trouwens niet zo snel. We hebben 1 x kwartier in de rij gestaan voor drinken. en als je dat hebt, moet je nog over de dansvloer tussen de mensen terug lopen, met de vraag van: kom ik hier nog wel heel uit. Maargoed, alles in orde gekomen!

Later op de avond tegen 4 uur had ik het even gehad, was kapot! Hele tijd zitten hupsen en springen. mag dan toch ook wle even.

Toen hebben we eerst even op de tribune gezeten.
Later de dansvloer weer op en een poging gedaan om zo ver mogelijk vooraan te komen!
Uiteindelijk met hulp van een jongen met een bril stonden we zo'n 10 meter (geloof ik) bij hem vandaan. echt waar! Dat is vet mooi!

Er waren ook nog waterfontijnen die omhoog spoten en vuur dat omhoog kwam. Die warmte voel je echt heel goed als je zo dicht vooraan staat!
Later hebben we onszelf nog op het scherm gezien. wel grappig

Tegen 6 uur hebben we nog wat gegeten en terug gegaan naar Nieuwleusen. Was echt super!

4 opmerkingen

 
Nou, ik maak uit dit grappige verslag in ieder geval op dat je het tussen de lenzenvloeistof en de tosti's toch wel naar je zin hebt gehad ;-)
Tegen 11 uur kwam er ene Jes... (geen idee wie dat is)

mmm kay
 
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 3 juni 2007 om 20:18:
Nou, ik maak uit dit grappige verslag in ieder geval op dat je het tussen de lenzenvloeistof en de tosti's toch wel naar je zin hebt gehad

Ja klopt, ik heb het verder erg naar mijn zin gehad. Alleen zit nu met enorme spierpijn in mijn armen. Heb flink zitten springen en zwaaien :) Nja, moet je er allemaal voor over hebben he :)
 
Tussentijds nog tosti's gegeten (4 stuks mmm...) en drinken gehaald. Dat laatste ging trouwens niet zo snel. We hebben 1 x kwartier in de rij gestaan voor drinken...

Mocht je nou nog een keer een feestje gaan bezoeken, orienteer je dan ff als je naar binnen loopt!! 1 trap omhoog---> Tientallen barren.. Ik heb heel de avond helemaal nergens in de rij gestaan.. Just so you know..