Partyflock
 

Verslag van Attack of the Cenobytes, 11 november 2006

door , gepubliceerd op
Verlagje (of iets dat er op lijkt)

Rond een uurtje of 9 waren ik en nog een zooi tuig (bjorn, adrien, laurens en nog wat niet pf-ers) aangekomen na een chill tripje met de pond naar NDSM.

Eenmaal aangekomen eerst weer even genoten van de brute omgeving (Stubnitz blijft gruwelijk) met wat lekkere muziek op de achtergrond en een biertje in de hand. Geluid was gelijk goed.

Rond 22:00 begon de eerste grote act van de avond dit was:

Asche vs Morgenstern

De beats kwamen van Asche, het sfeervolle gebeuren eroomheen was van Morgenstern, heerlijke act gelijk al meteen hard erop met mooie sfeervolle sound erbij. Hoorde veel werk van het "Distored DJ" album op Ant-Zen.

23:00 was het de beurt aan Imminent in de "kleine zaal" en man o man wat een geweld was dit, hij deedt veel Axiome spul en presteerde het ook nog om "Undacova - Daarom (Imminent Remix" te spelen. Supervette set, ging van ruisige breakcore over in beukende speedcore beats, helemaal los.

Iszoloscope was hierna in de beurt in de grote zaal. Hij was in mijn ogen verantwoordelijk voor de vetste set van de avond, openen met "Raudian Device" en hij ging steeds harden, veel nieuw werk (To Exhibit Exotic Behaviour) en veel werk van zijn laatste album: The Audient Void, hij sloot af met "Unto Deeper Calling", meesterlijk.

Hierna was het de beurt aan Rioteer vs B-Slave, deze set kan kort samengevat worden: Enorm hard rammen op hoge snelheid. Pure dansvloerherie door deze "talenten"

Om 02:00 begon Imminent aan zijn 2e set van de avond, dit keer lag de nadruk meer op zijn industriële kant met her en der wat noise invloeden erbij. Tracks zoals "Tentack One" en "Ursil" passeerden de revue, de eerste 10 minuten begonnen wat zwak vond ik zelf maar op het moment dat ik in de andere zaal wilde kijken, herstelde hij zichzelf volledig en bleef hij maar doorgaan, hulde.

Mono-Amine is een naam waar ik me erg op verheugde en hij stelde mij geenzins teleur. Er zat een duidelijke tekno-drive in zijn set. Veel breakbeats en dubbele kicks met een hele typische sfeer die eigenlijk zijn hele set aanwezig was, ik vond dit een enorm vette act en aan de dansvloer te zien was ik niet de enige.

De afsluiters van de avond waren Strytox vs Dissolvement en deze twee gaven de avond een leuk slot, begonnen erg vet met een soort keiharde techno die toch weer geen techno was ofzo, wel erg vet. Daarna kakte het was in vervolgens hoorde ik "N-Vitral - Telladge", "Ophidian - Formshift" en "N-Vitral - Carnal - Jesus", dit was een tof stuk. Ze sloten af met wat Matt Green en en Frans spul. Al met al ook goed vermaakt op deze set.

Conclusie: Dit feest was aan alle kanten meesterlijk, publiek was chill (travestieten, gothic lui, tekno-publiek) van alles was aanwezig en de sfeer was prima, verder nog wat mede-forummers gezien. Topfeest dus, sowieso 1 van de betere dit jaar in mijn ogen.

8 opmerkingen

 
bizar feestje idd.. goed vermaakt ook al trok ik soms de vage breaks niet helemaal.. was ik steeds een beetje in afwachting van een potje rossen. Maar uiteindelijk toch wel lekker gedanst met de nodige drugs in het lichaam.

Op het laatst wilde ik iig vooral op de bank liggen met een joint + simpele games.

Locatie was de beste ooit, publiek was ook gezellig, inc de gothic travestieten die zelfs ik als 'openminded'(niet dus) mens op het laatst een beetje uh ranzig vond.

Heb verder weinig idee gehad van wie draaide. Ik weet alleen nog Imminent, inderdaad ruisige breaks en speedcore. Heb mn best gedaan :P Grappig was overigens dat ik tegen Roy (die jongen met wie ik erheen was) tijdens de set zei: wedden dat ie zo speedcore gaat draaien? Break.... speedcore! :D

Rioteer vs Bslave wel een beetje bewust meegemaakt, op zn tijd een heerlijk tempo.

Verder nog gekotst (1 haaltje van mn joint schoot verkeerd) in het kleine zaaltje en weer netjes opgeruimd :D en roy heeft de wc een flinke beurt gegeven :D Maar ja we voelden ons weer goed dus....

Op het laatst nog even alle energie eruit gegooid op " Matt Green en en Frans spul" blijkbaar :D Kortom.. misschien was ik iets te lijp op het einde om alles bewust mee te maken maar toch genoten en vooral lopen spacen op de locatie.
 
en het was lachen om wat flockers tegen te komen, relaxte mensen nog lol gehad op dat goa feestje?
 
en natuurlijk nog de Boten Anna Remix :)

was wel humor maar hij liet hem iets te lang doordraaien.. of hij had het nummer echt compleet moeten verneuken op het einde
was geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yep, goed verslag :)

Ik vodn't ook vet :)
 
Top verslag van een topfeestje :D