Partyflock
 

Verslag van 7th Heaven, 17 september 2006

door , gepubliceerd op
7th Heaven
5 september 2006
Feest7th Heaven · The Sunday afternoon party
Datumzondag 17 september 2006
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatiePalazz
Het was alweer eventjes geleden de laatste editie van 7th heaven voor de zomervakantie. Vol verwachtingen leefden we naar de 17e toe!

De promoberichten gaven het al aan: niet alleen heeft de tripple XX een naamsverandering ondergaan (Palazz) maar ook aan het interieur is het een en ander gedaan, tijd om een kijkje te nemen dus:

Rond 17:00 uur kwamen we aan. We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw welke ons een heerlijk welkomstdrankje aanbood. Dat smaakte naar meer dus op naar de bar waar bleek dat onze oude muntjes niet meer geldig of inwisselbaar waren, dat was dus wel even balen!

De club was inderdaad veranderd, de bars waren verplaatst waardoor een grotere dansvloer is ontstaan. De dansvloer was aardig gevuld en iedereen was lekker aan het dansen op de sounds van dj Iwan. Verder waren er mooie lasers aangeschaft, heel gaaf om te zien!


Naar mate het drukker werd, werd het ook erg heet, gelukkig was er nog voldoende ruimte om lekker te chillen en met iedereen te kletsen. Ondertussen werden er ijsjes en waaiers uitgedeeld, wat een wereld idee!

Ook aan de nodige entertainment werd gedacht: prachtige danseressen vertoonden hun kunstjes op de podia en de danspalen! Al wapperend met het waaiertje heb ik de rest van de avond heerlijk gedanst met een geweldige afsluitende set van niemand minder dan dj Artento Divini.

En voor we het wisten sloeg de klok 12 uur en moesten we dit heerlijke weekendje afsluiten.

2 opmerkingen

 
Lokatie is idd positief veranderd
leuk verslagje
laatste aanpassing