Partyflock
 

Verslag van Dancetour 2006, 2 juli 2006

door , gepubliceerd op
FeestDancetour 2006 · Leeuwarden
Datumzondag 2 juli 2006
LocatieZaailand
Het feest begon eigenlijk al in de trein. We gingen met z'n 5en richting dancetour Leeuwarden, en ik, Thijs en Sietse hadden, voordat we de trein in stapten, nog een lekker jointje gerookt. Het was dus vrij lachwekkend in de trein.

Maar goed, eenmaal aangekomen in Leeuwarden, hebben we ieder nog een stuk spacecake genomen om het spacegevoel compleet te maken later die dag! We hadden helaas de set van Perry gemist, maar goed, je kunt niet alles hebben natuurlijk.

Naar binnen dus! De security was vrij streng, flesjes mocht je niet mee naar binnen nemen, evenals deodorant. Het moest allemaal in de prullebak, omdat het gevaarlijk zou zijn. Later op de dag kwamen we erachter dat de dubbelfriss flesjes van blik waren, en ook wel hard aan zouden kunnen komen, dus erg slim was de beveiliging niet :P .

Back to the point, we kwamen binnen, toen Mark Norman al begonnen was met zijn set, en het was een lekker warm-maaksetje. figuurlijk dan, want warm hadden we het al wel :). Na Mark Norman kwam Dj Joop, die de trance even liet voor wat ie was, en stevige techno begon te draaien. Wat op zich ook niet verkeerd was, aangezien wij er goed op los konden gaan. Later in zijn set draaide hij nog wel wat hardere trance tracks, waarschijnlijk als inleiding voor Marcel Woods. Dj Joop draaide een lekker setje met veel variatie.

Daarna kwam Marcel Woods. Hij begon lekker, maar ik vond het wel jammer dat hij sommige tracks te vaak en te lang aan het opbouwen was, zodat je steeds dacht: Daar komt de beat. en dan komt ie niet. En waarom draait hij eigenlijk 2x "zijn" Advanced? Beetje jammer. Maar voor de rest was het een prima set.

Helaas hadden ik en Thijs na een half uur van Ferry Corsten het al gehad :( Onze voeten waren kapot van het dansen de hele dag, en de hitte speelde ook mee in het ons naar de tering helpen. Dus we zijn om half 9 richting station Leeuwarden gegaan, waar we nog een afsluitend jointje hebben gerookt, en toen de trein in richting Groningen!

Het was een geslaagd dagje!

8 opmerkingen

 
Hoe kom je op stevige techno?

nooit gehoord
 
dancetour leeuwarden was de bom. Super weer, super vriendelijk fries volk. toppie!
 
Net als vorig jaar ook dit keer weer een prima feestje.

Leuk verslag. Wat betreft die flesje en deo die niet mee naar binnen mochten, heb ik denk ik wel een verklaring:

Flesjes met drinken: Commerciële reden. Ze zullen liever hebben dat je eten en drinken daar komt.
Deo: Met een fles deo en een aansteker kun je een mooie steekvlam maken, bovendien is deo in iemands ogen spuiten niet echt pretten. Een bus deo kan dus behoorlijk gevaarlijker zijn dan een flesje.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 3 juli 2006 om 11:48:
Flesjes met drinken: Commerciële reden. Ze zullen liever hebben dat je eten en drinken daar komt.
Deo: Met een fles deo en een aansteker kun je een mooie steekvlam maken, bovendien is deo in iemands ogen spuiten niet echt pretten. Een bus deo kan dus behoorlijk gevaarlijker zijn dan een flesje


Helemaal gelijk kerel!!!
Maar tis idd wel wat lullig van je spullen...
laatste aanpassing
Goed verslag pim ;p was top:cheer:
jaah melig verslag:D

feest was ook top! :D
 
jammer dat ik er niet was, better luck next time (y)
Artiest Mike G
Leuke verslagje Pim, hoop echt dat ik je een keer tegen kom.
Wil er met jouw ook wel een keer eentje smoken :smoke::)
laatste aanpassing