Partyflock
 

Verslag van Rave The City Reunion, 7 oktober 2005

door , gepubliceerd op
Aangezien ik nog niemand anders met een verslag heb zien komen heb ik besloten er maar eentje neer te zetten. Ben ook bang dat er niet veel mensen mijn verslag zullen lezen die die gister aanwezig waren, zegt wel wat over het publiek ;P

'Rave The City Reunion', een oud-haags concept dat na ongeveer '97 verdween.
Ik begreep dat de organisatie hiervan weer zin had om wat op poten te zetten dus kwamen ze met een leuke lokatie en (voor mij) een leuke line-up! Toch moet je bij dit soort feestjes in de Asta niet teveel verwachten, in Den Haag is niet echt een hardstyle-scene, dus early rave liefhebbers zullen denk ik helemaal ver te zoeken zijn.
Aangekomen in de Asta, rond half 12 met al een bakkie op, wassut nog opvallend rustig. Jassen, muntjes en kaartjes kosten dus ook niet veel moeite.
Wij de grootste zaal ff binnengelopen waar de ScratchMaster DJ Vince stond te draaien. Plaatjes als Ok, Allright en Pessa Pessa kwamen voorbij en hij stond weer lekker aan die platen te zwiepen. Tijdens Vince zijn we maar ff een blokkie gaan lopen want er zijn niet voor niets 3 zalen, toch? Nou niets bleek minder waar, we kwamen in de Foyer waar er denk ik 6 mensen stonden. Valk stond er lekkere HQ'ers weg te geven, en de stemming kwam er bij ons wel in. Naar boven gelopen naar de bios-zaal kwamen we bij de Hardstyle, zelf ben ik hier niet zoon fan meer van, maar er stonden leuke bekende, bovandien komt Native uit ons dorpie, dus die moesten we wel ff aanmoedigen! Jammer was dat er iets mis was met de draaitafel, waardoor de plaat oversloeg, geen lekker geluidje! Eenmaal teruggekomen in de 'main' zaal was het al ietsje drukker, maar nog niet druk te noemen. Viper was aan bod. Het begin was errug onbekend voor mij, het publiek kwam een beetje stil te staan tot hij ging blazen, de mensen die er waren hadden het toen bessssst naar der zin. Echt orginele platen kwamen niet aan bod, nummertjes als Killing Scum, King Of Pain, en meer van dat soort was wel geinig om te horen, op zich ;P

Eenmaal weer een keertje door de Asta hebben gelopen merkte we dat het echt niet drukker ging worden, en hoorde zo ook van Native dat de hardstyle zaal eerder zou sluiten en ook de foyer niet tot 5 open zou zijn. errug jammer vond ik, vooral als je dan die teleurgestelde gezichten bij die gasten ziet. Het bier ging te snel naar binnen dus echt nuchter wassik niet meer, bovendien is een jointje erbij helemaal sufmakend :)

Rob en mc Joe waren best leuk, The Hustle, Beat is Flown en meer bekende kwamen voorbij, jammer alleen dat je dan Hardcore Vibes gaat staan draaien Rob! :S
Joe deed het zoals altijd wel leuk, lekker veel contact met het publiek en sfeermakend! Human Resurce had op het begin een vreeeeeeselijk geluid, dat werd al snel opgemerkt en 'gefixed'
RTS - Poing was vet om te horen :D
I'm bigger & Bolderrrr & Rougherrr & Tougher! Had alleen op een gegeven moment het idee dat hij een soort van 'newstyle' ging draaien, een rauwe harde bass, die niet echt in een hoog tempo voorbij kwam. Wat mij niet helemaal duidelijk was, is wie nou precies wanneer draaide, volgens mij was er iets omgegooid in de time-table door de stilte. Weer es een keertje boven aangekomen stond Stanton vet lekker te knalluh, oldschool doet het altijd goed! In de Main wassut tijd voor gizmo. Deze man stond een beetje centraal op het feest, hij was tuurlijk ook een van de residents uit de tijd.
Van zijn set heb ik weinig meegekregen, waren toch errug dronken en hadden een meisje ontmoet die haar telefoon kwijt was. Later bleek dat mijn maatje hem had gevonden en em aan iemand had gevgeven die zei dattie van hem was. :vaag:
Blij dat jullie die kerel uiteindelijk hebben gevonden! Nah deze vertoning wassut tijd voor de 'Godfather of Hardcore' Paulussss.
Persoonlijk bn ik niet zoooon fan van hem, en jammer is dan dat je weeeeer pessa pessa hoort en killing scum, maar het zijn 2 geinige plaatjes dus we zijn gewoon blijven hakkuh als een malluh, ja toch, ruimte zat! Leuk was bij Paul, Slaves to the Rave, kan altijd zooo genieten van dat nummer, kippenvel gewoon! (zit nu alweer te twijelen of deze door Paul werd gedraaid. ) Fuck you! Wel weet ik zeker dat op alcohol en weed naar een party gaan zwaaaaar vermoeiend is, echt respect voor de mensen die het altijd zooo doen! 6 Million Waysss to DIE

Paul hoorde helemaal niet af te sluiten, dat zou Gizmo doen, toch? Ondertussen gingen de mensjes weg die we hadden leren kennen en we werden geboden naar Darkness4Life te gaan volgende week zaterdag in Nighttown. Greetz (F) 2 Troy en chick!

weer aangekomen bij Paul werd het maar rustiger en rustiger, ook wassut hakkuhh bij mij er een beetje uit. Kreeg een flyer in mn hand gedrukt van een kerel, van Pandomonium volgende maand. Aangezien ik er zooo fan van ben zei ik tegen die kerel: Daar gaa ik SOWIESO heen! Even later sta je nog te praten met die kerel, kom je erachter dat het gewoon een DJ uit die line up is, DJ Sequence! Gezellig staan babbelen, de muziek werd er toch niet meer heftiger op. nummers als No Newstyle waren het hoogtepunt. en aangezien je op het hoogtepunt weg moet gaan hebben we dat ook maar gedaan!
Kwart over 4 die Asta uit, 6 uur in me bed, best snel heh :gaap:

+
Asta, leuke tent.
Muziek, echt mijn muziek! Mensen, ook al werd er toch stiekem gepogo'd :S
Bekende, altijd leuk om te zien (bijna altijd)

Die schempjes in de normale zaal en de bioszaal, vet gaaf met die Nintendo shit, was net of dat er ook iemand echt zat te gamen ofzo, vet ouwe spelletjes! Heb met veel kerels van een jaartje of 25-30 gezien :respect: 4 HUN! Rustig, het schept een hele hoop voordelen als het nieso druk is. -
Asta, muziek stond hard, maar het blaast niet écht.
Hitjes, had gehoopt dat er platen als 'Welcome To Death Row', 'Drummachine', 'Mickey', EXLXAXL 'Play My Game', Baby Boom-platen of There issss no Guestlist Tonight! Bedankt Bobby (mn maatje), Dj Sequence, Troy + girl, Native + Rick en Martijn! Heb voor een vrijdag hard staan hakkuh zonder synthetische dröge! Volgende feestie, Hardbassssss Utrech!

13 opmerkingen

wat een gelul allemaal paul, jezus, heb je nix beters te doen ofzo ? hahahaa :P nee hoor paulus de boskabouter ouwe gabber :D! Geinig verslag, ik heb het alleen niet gelezen ;)!!

Adios m8
ghehehe, groot gelijk dat je het niet gelezen hebt, zie net dat ie toch best groot is voor zoon klein feestie, waar was jij dan homo???
Waar ben je Uberhaupt te vinden, stomme kut!?

Hakkuh!!!

Heb idd niets te doen, ben goed verlept, van de alcohol ja!!!!!
 
Was ferry(Gizmo)die slave's to the rave draaide;-)

grtZ
laatste aanpassing
thnx,

ow was gizzzzmo dat toch, dacht is rotterdam dus gokte maar op Paul,

door alcohol gaat je geheugen er dus óók al op achteruit!!!
 
slaves to the rave was ferry ja :yes:
pfff volgens mij heeft elke dj maar 5 platen in ze koffer
Vondt Human Resource wel zwaar tegenvallen eerlijk gezegd... had ik meer van verwacht, verders zeker de moeite waardt(y)
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Hehe, was ff gezellig man! (Y) Leuk verslag. :)
hey wietrokende homofiel, je heb al een geheugen als een zeef, dus doe de volgende keer maar ff rustig aan, dan komt er misschien ook nog wat van je school terecht. wel leuk verslag btw greets. BB
Uitspraak van Johnny-H op zondag 9 oktober 2005 om 02:37:
Vondt Human Resource wel zwaar tegenvallen eerlijk gezegd... had ik meer van verwacht, verders zeker de moeite waardt


Mooi, vond het op het begin echt vreselijk gewoon...

Uitspraak van DJ Sequence op zondag 9 oktober 2005 om 13:59:
Hehe, was ff gezellig man! Leuk verslag.


Zeker waar, ondertusse vond je het feestje alleen waardeloos ;) Laat jij maar es wat zien op de 5de van November :devil:

Uitspraak van B.B op zondag 9 oktober 2005 om 22:59:
hey wietrokende homofiel, je heb al een geheugen als een zeef, dus doe de volgende keer maar ff rustig aan, dan komt er misschien ook nog wat van je school terecht. wel leuk verslag btw greets. BB


Hey Stom Kutwijf, heb lopen zuipen omdat jij dat zoo graag ziet hoor :P btw triest dat je er niet was, zeker lekker thuis aan de Jan de Wandelaar gezeten heh :gaap:

:D
Uitspraak van :D pollie :D op zaterdag 8 oktober 2005 om 15:02:
ghehehe, groot gelijk dat je het niet gelezen hebt, zie net dat ie toch best groot is voor zoon klein feestie, waar was jij dan homo???
Waar ben je Uberhaupt te vinden, stomme kut!?


In Nootdorp :D anusbilridder :D
Uitspraak van :D pollie :D op zondag 9 oktober 2005 om 23:16:
Zeker waar, ondertusse vond je het feestje alleen waardeloos Laat jij maar es wat zien op de 5de van November


Komt goed. :P Zal ongetwijfeld rave the city-plaatjes meenemen. :yes:
Uitspraak van DJ Sequence op dinsdag 11 oktober 2005 om 13:58:
Zal ongetwijfeld rave the city-plaatjes meenemen


ow, dat wordt dus Pessa Pessa en Killing Scum! (naar wat er afgelopen vrijdag werd gedraaid ;P )
laatste aanpassing