Partyflock
 

Verslag van Dancetour, 28 augustus 2005

door , gepubliceerd op
flyer Dancetour
Toch maar even een verslag over de Dancetour, omdat ik nu nog even zit na te genieten van gisteren! Het zal geen verslag worden, wat super groot is, maar gewoon, een impressie van hoe ik gister heb ervaren. Nu eerst even wat informatie omtrent het feest, zodat iedereen die dit leest, weet waar het over gaat :) . Dancetour

georganiseerd door Stichting B.­O.­D.­ events

zondag 28 augustus 2005
13:00 - 22:00
Malieveld
Den Haag

Gratis entree!

Time table
00:00 - 00:00: MC: Da Silva
13:00 - 14:45: Misja Helsloot
14:45 - 16:30: Jean
16:30 - 18:15: Rank 1
18:15 - 20:00: Remy
20:00 - 22:00: Marco V

Daar door omstandigheden Mysteryland niet door kon gaan, wilde ik per se toch nog naar het Malieveld om dit weekend van wat sfeer, gezelligheid en muziek te kunnen genieten. De locatie was het Malieveld, gelegen naast het CS van Den Haag! Talloze keren dat ik hier langs ben gereden per auto, bus of tram heb ik het er met vrienden over gehad, dat er behalve de Pasar Malam en verschillende circussen, zo weinig dance activiteiten zijn! Eindelijk, zondag 28 augustus 2005 was er dan een dance evenement wat mij nog aansprak ook! . Door andere verplichtingen arriveerde ik rond 16.00 uur op het Malieveld, eigenlijk een beetje te laat, maar goed, dat was niet anders. Door een strenge fouillering heen te zijn gelopen, merkte ik gelijk al op dat er naar mijn mening toch vrij veel mensen waren en dat de sfeer er goed in zat (Y). Van mij had het podium wel iets meer naar het midden van het terrein geschoven mogen worden, want het leek er nu net op dat het feest in een klein hoekje werd gehouden! Maar goed, even rondgelopen, bonnetjes gehaald voor een drankje :bier: en de feestmenigte in!

Toen ik voor bij het podium aankwam, draaide dj Jean zijn plaatjes en kreeg hij aardig de voetjes van de vloer bij het publiek! Veel oude en vooral commerciele plaatjes passeerden de revue, maar dat is te verwachten op zo een evenement en daar doe ik dan ook helemaal niet moeilijk over! Tussendoor nog even naar het toilet gegaan en ook dit was goed geregeld, gratis! Na Jean was het de beurt aan Rank 1. Dit duo (waarvan ik er overigens gister maar 1 zag, Piet Bervoets) heeft goede platen voortgebracht als Airwave, Symsonic, Such is Life en Awakening. Tot mijn genoegen draaiden zij in ieder geval wel hun remix van Cygnus X's Superstring. Ik zal hier verder geen hele tracklists neer gaan zetten, want de muziek was gisteren slechts een klein aspect, waarvoor ik naar het Malieveld ben gegaan! Jammer om te horen trouwens, was het feit dat de installatie het begaf toen Rank 1 het volume wat wilde opschroeven :( . Heeft dit misschien met vergunningen te maken gehad? . De set van Rank 1 vond ik in ieder geval goed om te horen, maar ik heb ze, vooral op Trance Energy, wel beter horen draaien!

Na Rank 1 was het de beurt aan Remy. Deze dj heb ik eerlijk nog niet eerder horen draaien, maar het klonk wel lekker allemaal, goed gedraaid, weinig foutjes en hij kreeg het publiek goed los (Y). Goed gedaan kerel! Tijdens de set van Remy kwam ook [b]Gizmo nog 15 tot 20 minuten lang plaatjes draaien, maar helaas niet zijn eigen stijl, maar geheel in het teken van het genre van de Dancetour! Vrij apart om te horen vond ik dat eigenlijk toch wel!

De afsluiter van de avond was Marco V en hier ging echt het dak eraf (figuurlijk dan :9 ). Een echt heerlijk setje, waarbij de handjes stevig de lucht ingingen en de voetjes ook heftig van de grond :) . De schemering deed ondertussen al zijn intrede, maar dat maakte het sfeertje des te beter! Deze schemering zorgde voor een mooie lucht en hopelijk levert dat nog wat mooie plaatjes op in de fotoshoot van verwijderd, die hier op Partyflock zal verschijnen!

Ik ben in ieder geval heel blij dat ik dit feestje toch nog even heb meegepakt! Nog even heel gezellig staan praten met verwijderd, was gezellig kerel (Y). Onverwacht kwam ik ook nog bassssss tegen, waar ik nog lang mee heb staan praten :). En nog veel andere flockers en bekenden tegen gekomen, maar dat is wellicht begrijpelijk op het Malieveld? ;) . Nog even een korte conclusie dan maar:

1. dj's waren redelijk tot goed (Y) ;
2. gratis entree :) ;
3. gratis toiletten;
4. goed sfeertje, leuke mensen :). en als laatste, maar niet onbelangrijkste. Een deel van de omzet gaat naar UNICEF en dat vind ik persoonlijk een heel goed streven (Y). Dan drink ik daar graag nog een extra :bier:tje ;) (of meer natuurlijk) . Super van de organisatie / van het geheel :D. Mijn complimenten :)

Nou, dit was even een korte impressie van mij over de Dancetour op Malieveld. Graag in de toekomst meer van zulk soort evenementen op het Malieveld! Volgende week ben ik te vinden bij Audio Attack, Hemkade, waar ongetwijfeld ook een verslagje over zal volgen! Voor nu, mzzzl en ik ben naar het strand :) . mzzzl, Tim!

22 opmerkingen

 
Gaaf verslag tim
10 sep zie ik je wel denk ik kan ik je op de foto zetten!
Net verslag :)
 
Werkzaam bij Mainstream Events
top, helemaal niks aan toe te voegen
Idd leuk verslagje
Dit feestje was gewoonweg helemaal top!!!!

wat een sfeertje en lekker gedanst!
Goed verslag en MOOIE foto's !!
Een aantal andere fotos (en verslag) kun je ook nalezen op http://mackermd.­web-log.­nl/log/3427397
Ook is er zo'n 90 minuten videomateriaal dat binnenkort volledig GRATiS is te bekijken via http://www.­unlimitedfriday.­com/
Er staan ook ruim 100 foto's van DANCE TOUR 2005 - Den Haag.­
 
woeiiiii

ik word genoemd :D
Jammer dat ik tog niet fftjes mee ben gegaan :$ haha klinkt erg gezellig :yes: :D Goed verslag sgat (K)(L)
laatste aanpassing
**Tim**
Werkzaam bij Partyflock
bedankt voor de reacties (F)....

Uitspraak van latoyaenjacky op maandag 29 augustus 2005 om 17:26:
Jammer dat ik tog niet fftjes mee ben gegaan

ga je idd schamen :9... maar ja, je was natuurlijk helemaal kapot van het verlies van ajax :$
leuk verslag tim! :)
Uitspraak van **Tim** op maandag 29 augustus 2005 om 18:52:
ga je idd schamen ...­ maar ja, je was natuurlijk helemaal kapot van het verlies van ajax

Haha ja dat zal het vast geweest zijn :D:$
Ach ja volgende x zal ik er weer bij zijn hoor :)
Uitspraak van latoyaenjacky op maandag 29 augustus 2005 om 19:41:
Ach ja volgende x zal ik er weer bij zijn hoor

hou ik je aan :)
Uitspraak van MACKerMD op maandag 29 augustus 2005 om 15:58:
Ook is er zo'n 90 minuten videomateriaal dat binnenkort volledig GRATiS is

toppie (Y)...
Duidelijk verslag.­ Ik heb Remy gezien op DanceValley en vond ik ook erg fijn klinken.­ Zijn producties met Roland Klinkenberg zijn ook erg lekker.­

Hoe draaide Misja Helsloot.­ Ik heb hem lang niet horen draaien en ben eigenlijk wel benieuwd.­ Las dat jij er nog niet was, misschien iemand anders wel wat meer info?
Uitspraak van AREA 51 op dinsdag 30 augustus 2005 om 18:50:
Hoe draaide Misja Helsloot.­ Ik heb hem lang niet horen draaien en ben eigenlijk wel benieuwd.­ Las dat jij er nog niet was, misschien iemand anders wel wat meer info?

ik heb dat idd niet meegekregen, maar ik weet niet zeker of je hier wel een reactie krijgt? :$:$... misschien ook in een topic vragen? :)
Misja draaide uitstekend
niet opbouwend maar gewoon gelijk zijn ding
Misja was voor mij de beste, en Remy draaide stukken beter dan verwacht
nou kijk eens aan :), je antwoord kerel (Y)
 
Uitspraak van latoyaenjacky op maandag 29 augustus 2005 om 17:26:
Jammer dat ik tog niet fftjes mee ben gegaan

ik heb zelfs nog naar je gevraagd! :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 augustus 2005 om 17:49:
ik heb zelfs nog naar je gevraagd!

volgens mij wilt ze zondag ook naar hh'waard? :)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 augustus 2005 om 17:49:
ik heb zelfs nog naar je gevraagd!

Lief hoor :D
Uitspraak van **Tim** op woensdag 31 augustus 2005 om 23:24:
volgens mij wilt ze zondag ook naar hh'waard?

JaJa :yes: ik ga mee!