Partyflock
 

Verslag van Unique Sexycity, 27 februari 2004

door , gepubliceerd op
afbeelding Unique Sexycity
Unique Sexcity

Date: 27-02-2004

Time: 21.00 uur - 5.00 uur

Hai All,

Tis alweer een tijdje geleden maar kwilde toch ff een report maken van dit event.

Het is vrijdagavond kwart over 9 ik krijg een sms van een maat van me Maarten. Hij heeft pech met z'n auto en komt me dus later ophalen. Jah ophalen vandaar zou ik een chauffeur hebben hihi.
Hij smst me dat hij later komt. Tegen kwart over 10 staat Maarten voor me deur.

Hij weet dat ik de volgende dag naar London zou gaan op uitnodiging van de organisatie van Hardhouse Academy. Het begon te kriebelen en te kriebelen bij hem. Wat zou hij graag meegaan naar Engeland. Maar jah Quantas das bij iedereen het grootste probleem de laatste tijd.

,,Kzou echt graag mee naar London gaan maar dan kan ik vanavond niet met je mee naar Unique vertelde hij mij". Ik balen maar aan de andere kant gunde ik hem de reis de volgende dag natuurlijk ook. Er werd wat gebeld en gebeld en Maarten besloot mee te gaan naar London.

Ik sprong in mijn auto en ben als een speer naar Amsterdam toe gereden. De reis ging enorm vlot. Jah wat wil je ik scheurde over de weg als een bezetene. Binnen 50 minuten arriveerde ik in A-dam. De eerste keer reed ik natuurlijk verkeerd. Ik vergat de afslag en moest keren. Het ging allemaal vlotjes. Maar toen kwam de kriem van de avond. Het parkeren bij Kingdom is echt een drama. Overal stonden auto's geparkeerd. SHit zeg ik bleef maar rondjes rijden maar het schoot niet op. Ik besloot mijn beklag te gaan doen bij de parkeerwachters. Ik legde uit dat ik foto's kwam maken en dat als ik nog lang een plaatsje zou moeten zoeken ik beter naar huis kon gaan.

De aardige parkeerwachter had een oplossing. Op een parkeerplaats voor omwonende mocht ik mijn bolide stallen. Tnx mate.

Kheb gauw mijn cameraspullen gepakt en ben als een haas naar de ingang gerend. De fouillering verliep streng maar wel goed. Remona had me al herkend dus entrada was ook geregeld. Nu was het tijd voor gaafe foto's te gaan maken. Khad er onwijs veel zin in.

Daarna gauw mijn spullen veilig opgeborgen en toen kon ik aan het "werk".

De eerste bekende stond al voor me te poseren. Dat geeft altijd een lekker gevoel als je niet zelf hoeft te vragen om "modellen" te krijgen.

Op het podium was de eerste act ook al bezig. Een geblinddoekte vrouw werd verleid door een stripdanseres.
­ ­
Ze ontdeed zich van haar kleding. De geblinddoekte vrouw mocht haar lichaam alleen maar voelen.
­ ­
Op een gegeven moment werd haar blinddoek afgedaan De danseres maakte sierlijke erotische bewegingen. Haar onderkleding werd tijdens deze act nog aangelaten. Het was immers nog vroeg.

Tijdens dit event heb ik niet gelet op de draaiende dj's. Sorry voor hen.

­ ­

­ ­
Op een gegeven viel mijn mond bijna open van verbazing. Uit alle hoeken kwamen lasers. Wat een geweldige verrassing tijdens dit event. Wat een enorme verhoging van de sfeer brengt dit met zich mee.
­

Hee wie hebben we daar. Gelukkig in de grote mensenmenigte kwam ik toch nog wat bekende tegen.
Ryan leuk je gezien te hebben jongen. Tevens Erwin ook leuk je gezien te hebben.

­ ­

Op dit moment was er al aardig wat publiek op de Kingdom afgekomen. Helaas was niet iedereen gekleed in een kinky outfit. Jammer, ik vind dat de Doorbitch strenger op moet treden tijdens dit soort events.

Zelf kleed ik me ook altijd kinky. Helaas heb ik niet zoveel in mijn kledingkast hangen, dus kheb geregeld het zelfde aan. Dit krijg ik dan ook te horen, ,,maar goed beter dezelfde kleding dan een normaal uitgaansoutfit denk ik dan".

Er zijn 2 podia tijdens dit event. Het verhoogde podia waar de acts plaatsvinden en het lagere podium waar wat Meesteressen zitten met hun onderdanen.

Verder is er een kooi. Op een gegeven moment vind daar een spannende act plaats. Een man uit het publiek wordt gevraagd in de kooi te gaan liggen op de grond. De danseres ontdoet zich langzaam van haar kleding en gaat bovenop de man zitten. Je ziet de "kandidaat" echt genieten. hihi

­Een mooie vrouw hangt met haar hele hebbe en houe over zijn body. Jammie ! Op het zelfde moment is in de kleine zaal ook een soort van act bezig.

Twee vrouwen zitten elkaar behoorlijk geil te maken door aan elkaars lichaam te zitten.
­ ­
De ene doet gedurend haar slipje naar beneden maar dan toch ook weer omhoog. hihi. Helaas heeft ze niet door dat tijdens deze gebeurtenis haar ene schaamlip niet goed bedekt wordt. Deze bungelt er dus ook uit.
­
Dan wordt er wat getongd. Mijn aandacht verzwakt en ik besluit naar de allerkleinste ruimte toe te gaan. De derde zaal. Daar wordt ook lekker gedraaid.

Nadat ik een paar leuke foto's heb geschoten besluit ik weer naar de grote zaal te gaan. Een enorm monster was ten tonele getreden. Wauwie wat ziet dat er gaaf uit. Een monster gemaakt van allerlei ijzer staat op het podium. Het monster loopt wat heen en weer en verlaat dan het podium. Echt veel kan je ook niet doen in zo'n megapak.

In de kleine zaal is weer een soort van act gaande. Een vrouw nodigt mensen uit om op het podium te komen. De man wordt gevraagd op het "bed" te gaan liggen.
­
Dan komt de zweep te voorschijn Klets klets. De jongenman schrikt zich een ongeluk. ,,Ik moet lachuhh maar denk wijffie dat hoef je bij mij niet te flikken want ik sla je wel terug".

In de grote zaal gaat iets spannends gebeuren. Het grote podium wordt "schoongeveegd". Vier enorme beren van heren verschijnen op het podium. Meesteres Brizz volgt en heeft een slavin meegenomen.

De slavin is geblinddoekt en zal dus nix van de hele act beeldelijk meemaken. Ze gaat het alleen maar voelen. De heren hebben alleen een stok bij zich. Ik vraag me af wat dit gaat worden. ,,Een penetratie met 2 stokken lijkt me teveel van het goede. Maar wat zou er dan gaan gebeuren".

De vrouw moet haar benen spreiden en wordt vastgebonden aan de stokken. Als ze goed vastzit tillen de heren haar omhoog en bungelt ze aan een touw.
­ ­

SUPER wat een mooi gezicht. Op de achtergrond zie je de lasers. Dit is echt supergaaf om te zien.

De vrouw krijgt wat liefkozingen van haar Mrs en dan moet ze een harde sessie ondergaan.

Mrs Brizz pakt een paar klemmen en bevestigd deze aan haar schaamlippen AUW ! De klemmen worden op een professionele wijze geklemd. De vrouw wordt geprikkeld want de Mrs wil ff kijken of de klemmen goed vastzitten en trekt eraan. Jah ze zitten goed vast. Dan wordt het pakje sterretjes opengetrokken. Vlammetje erbij ! ­

De vrouw krijg de sterretjes over haar gehele lichaam. De slavin ondergaat de sessie voortreffelijk. Complimenten.

Dan is het tijd voor de ijsfontein. Haar schaamlippen krijgen het zwaar te verduren.
­
De koude gloed wordt over haar kruis bewogen. Brrr. Haar borsten krijgen ook een gloed.

Hierna is het tijd voor wat kaarsevet. Miss Brizz haalt uit haar koffer een grote kaars. Als deze is aangestoken volgen wat pijnlijke momenten voor de slavin. Er druppelt het nodige kaarsevet over haar schaamlippen. Wel een gaaf gezicht moet ik zeggen.

De slavin wordt weer rechtop gezet en langzaam aan wordt ze ontbonden. De vrouw krijgt nog wat liefe woordjes te horen van haar Meesteres. Ze staat weer op eigen benen en haar blinddoek wordt afgedaan. Jammer maar dit gezicht zal je niet te zien krijgen. De acteurs verlieten het podium en je zag de gezichten van het aanwezige publiek. De meeste mensen hadden de act aanschouwd met een blik van WOW !

Er volgde nog wat lasers. Ik besloot om zelf ook ff te genieten van het geheel. Wat me wel opgevallen was dat het heeel heeel druk was. Tijdens het fotograferen had ik hier ook veel mee te maken. Vaak gebeurde het dat ik een duw kreeg. Meestal niet bewust soms met een grap. ,,Don't do that anymore was mijn gebaard dan".

De lasers vlogen door het rond. Echt schitterend om te zien. Op het podium zag ik alweer wat bedrijfigheid dus gauw de trap af naar beneden. Ik was gelukkig net op tijd.

Een monster trad ten tonele.
­ ­
­ ­
Het leek een soort van hagendis. Het maakte vreemde stappen en langzaam bleek dit een heel mooie vrouw te zijn. Ze ontdeed zich van haar kostuum.
­ ­
­ ­
Met haar mooie blonde haren wapperde ze in het rond. Met haar mooie lichaam zweepte ze het publiek op. Ze kwam zeer uitdagend na het publiek toe. Gedurende haar uitdaging deed ze steeds meer kleding uit. Op het einde verliet ze poedelnaakt het podium.

Wauwie wat een act zeg ik zat ff na te genieten van dit schouwspel.

Aangezien ik van deze act een hele set foto's had geschoten moest ik gauw mijn flashcard legen.

Het moest allemaal gauw gauw gauw gebeuren want ik wilde niets missen van dit event.

In de grote zaal klommen 2 vrouwen 1 van de kooien in en betasten elkaars lichaamen. Beide dames waren gepruikt. De ene een witte en de ander een rose.
­ ­
De champagneflessen kwamen te voorschijn en deze moesten worden ontkurkt. Je kon wel zien dat ze dat niet zo heel vaak gedaan hadden. Na wat geklooi spoten de flessen open. Het publiek moest het ontgelden. Zo ik ook. Ik dook weg. Daarna begoten ze elkaars lichamen.
­ Een derde vrouw was de kooi ingeklommen en had een zweep bij. Ze sloeg haar "slavinnen" een aantal keren met de zweep. Deze "act" was afgelopen en ik besloot nog wat foto's te gaan maken in de allerkleinste ruimte. Daar hebben nog wat mensen leuk geposeerd tnx all.

Het begon tegen de klok van half 5 te geraken. Een groep mensen van de dansCrew maakte nog een dansje. Ik vond het zo langzamerhand ook wel welletjes.

Ik kwam Richy en dominique nog tegen. Met hen en van hen heb ik nog een paar grappige pics gemaakt.

­ ­

Toen was de koek echt op.

Ik had nog een hele reis voor de boeg. Trip to London hardhouse Academy. 28-02-2004 LONDON.

Ik besloot mijn spullen te pakken en huiswaarts te keren. Het event was ten einde en tijd om te gaan.

Marc kwam naar me toen en vroeg of ie een lift van me kon krijgen natuurlijk. Ik heb hem en zijn vriendin naar Utrecht CS gebracht. Onderweg Tattooboy en Stan opgepikt bij tankstation Breukelen. Bij John in slaap gesukkeld. Gelukkig maar een dik uur want toen ging de wekker.

Zie vervolg Hardhouse Academy 28-02-2004

Bedankt voor het lezen van mijn verslag.

Organisatie bedankt dat ik dit event mee heb mogen maken. Speciale dank to Remona.

De eerste pics van dit event zijn te zien op mijn eigen site

www.uitjedak.tk

Pics Unique 27-02-2004

Tot het volgende event.

Zondag zal ik wat sfeerfoto's aan dit verslag toevoegen.

Mzzll

Erik

3 opmerkingen

wederom sorry !!
maar echt londen was onvergetelijk!!!
heb wel iets moois gemist blijkt wel weer
jammer maar ik hoop dat je me nog een kans geeft
dan zal ik je zeker niet teleurstellen!!
goed verslag lees er lekker doorheen
keep up the good work
greetz m
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
Mooi fotoverslag.. :)
Wel jammer voor de dj's ;)
laatste aanpassing
Topverslag Erik, en C Ya at Crazyland.....:yes: