Partyflock
 

Verslag van Masters of Hardcore vs Hellraiser, 20 december 2003

door , gepubliceerd op
Masters of Hardcore vs Hellraiser
24 augustus 2003
MASTERS OF HARDCORE VS HELLRAISER

Hal 1 Masters of Hardcore

22,00-23,00 Masochist
23,00-00,00 Shadowlands Terrorists dj team
00,00-00,30 Horrorist live
00,30-01,30 Stunned Guys
01,30-02,00 Angerfist live
02,00-04,30 Outblast vs Nosferatu
04,30-05,00 Neophyte
05,00-06,00 Dj D (It)
06,00-07,00 Bass-D & King Matthew

Hal 2 Hellraiser

22,00-23,00 Facehoover
23,00-00,00 Promo
00,00-00,15 Hellraiser Ritual
00,15-01,15 Manu Le Malin
01,15-02,00 E-Noid
02,00-02,45 Negative-A
02,45-03,45 Simon Underground
03,45-04,15 Leviathan
04,15-05,00 The Alienator
05,00-06,00 Catscan
06,00-07,00 Akira

Hal 3 Mindcontroller

22,00-00,00 Uzi
00,00-02,00 Champ-e-on
02,00-02,30 G-Town Madness
02,30-04,00 Gizmo
04,00-05,00 Buzz Fuzz
05,00-06,00 Distortion
06,00-07,00 Darkraver

vrijdag ik was aan het werk, en zat te denken wat zal ik nou gaan doen had tegen de rest gezegd dat ik niet naar moh vs hellraiser zou gaan vanwegen geld en reis en noem maar op omdat het een dure maand enzo zou worden, maar ik wist echt niet wat ik moest doen heb toen toch maar de knoop doorgehakt en besloten om wel te gaan!

vrijdag avond thuis gelijk alles regelen bellen op internet zoeken maar dat lukte niet erg! ik sprak speedy nick en die zei bel key records die hebben vast nog wel! ik de volgende ochtend om 9 uur me wekker gezet en gebeld en ja hoor ze hadden nog kaarten ik als en gek naar key records gereesd! btw bedankt speedy nick(Y)

me kaartje binnen ik verder voor vervoer gaan regelen! en mensen uit amsterdam waar me maten ook mee zouden gaan hadden nog wel een plaatsje vrij! super bedankt!

om 6 uur bij mark (mercurius) afgesproken toen naar stef(stefqon.1) gegaan om met de auto naar leiden centraal te gaan daar stond corne(baleco) te wachten met de trein en de metro naar amsterdam gegaan daar stond te bus te wachten!

het was al aardig druk, en zag al een aantal bekende staan zoals paolo en nog veel meer! maar snel een plaatsje gezocht in de bus! ik zat achter paolo dus lekker de hele weg lekker geklets was erg gezellie paolo(Y) lekker muziekje aan biertje drinken enzo!

toen kwamen we aan ongeveer half 12 kwart voor 12, we hadden al doorgekregen dat we aardig lang in de rijd moesten staan, maar vondt het op zich nog wel meevallen! je stond in de rijd niet zo dicht op elkaar je had te minste een beetje ruimte om te staan, en mindcontroller zaal zat er naast we hadden dus ook nog eens muziek! ik hoorde in rijd al gelijk me lievelings nummer PESSA PESSA:kwijl:

kwart over 12 stond ik in de hellraiser zaal we konden nog net een stukje hellraiser ritueel zien ofzo niet echt bijzonder gelijk maar ffies bier halen en ZUIPEN:D de rest zat bij de bankjes beetje te smsen waren andere bekende zaten jointjes en andere dingen naar binnen werken, ik was lekker bier aan het drinken en beetje beuken!

manu le malin begon te draaien, kwam dus op een goed moment binnen, manu le malin toch een van me lievelings dj's! een geweldige set kwam gelijk al heel lekker los! kwam al de ene bekende na de andere tegen! ik kreeg een smsje van marieke die ik al heel lang niet meer had gezien! en ik moest om 1 uur naar de meeting komen!

tegen me princiepes in ging ik er heen! ik ga normaal nooit naar meetings omdat ik het een beetje kansloos vindt! maar agh, kwam er aan en zag meteen een boel bekende, en heel tijd met B-WILLY staan praten, marieke sinds tijden weer gesproken nou dan ook maar ffies een foto maken!

na dit snel weer terug gegaan naar de hellraiser zaal! toen ffies rond gekeken naar de moh zaal gegaan klonk ook leuk! zag het laatste stukje van de the horrorist live:D stunned guys gingen draaien, ffies een stukje geluisterd en ffies gezocht waar de rest was! beetje kletsen met bekende die ik tegen kwam enzo en natuurlijk een hap bier zuipen!

ook maar ffies een nifje van een verboden middel genomen*bloos* :P de eerste maar niet de laatste:P

kwam paolo weer tegen in de hellraiser zaal, die heb ik meegenomen naar de moh zaal want ja ANGERFIST ging draaien had hem nog nooit gehoord, maar zijn productie's zijn super! dus daar maar ffies kijken en flink los gegaan! heerlijke platen jammer dat die zo kort draaide! was behoorlijk waus en dronken:D

na angerfist kwam me grote held NOSFERATU! die samen met outblast een battle ging doen, en dta mag ik natuurlijk niet missen als ENZYME fan en nosferatu fan:D dus ben ook flink los gegaan en wat een heerlijk gruwlijke set stond keihard te gaan stond lekker voor de boxen ik kon niet meer stil staan en bleef gaan! de ene klapper na de andere :respect: de beste set tot nu toe! na deze set wat ik erg jammer vondt dat die was afgelopen maar ffies rondgekeken en beetje gek doen want was behoorlijk wappie:D:P

toen kwam neophyte die ook nog een prijs kreeg voor beste liveact! was leuk om te zien weer, maar ik kwam niet echt in, wilde gewoon snoeihard gaan dikke hardcore en geen ouwe sgit dus maar ffies naar de hellraiser zaal gelopen! daar was the alienator aan het draaien klonk stukken beter vondt het jammer dat het geluid niet super hard stond maar agh dat verpeste me feest niet

de sfeer was ook GRUWLIJK hoorde al van verschillende mensen dat er wat vechtpartijtje aan de gang waren, heb niks gezien de hele nacht niet!

in de moh zal begon dj d, had al wat platen gehoord van hem, en dat klonk erg lekker! was dus erg benieuwd naar hem en klonk ook erg lekker, lekker los gegaan! gek doen en noem maar op! na zijn set als een malle naar de hellraiser zaal!

ja AKIRA zou hier gaan draaien! en die wilde ik natuurlijk niet missen! en echt geweldig:D jammer dat er iets mis was met de draaitafel ofzo of hij maakte zelf een aantal keer foutje maar daar keek ik maar doorheen kwam qris tegen die de bus regelde ffies lekker keihard mee gegaan! allebei zow appie als ik weet niet wat! en qris volgende keer wel je kaartje menem he droppie!

ja helaas kwam er een eind aan dit geweldige feest! ben zo super blij dat ik toch nog gegaan ben! me jassen halen en buiten gewacht op de bus het duurde ffies, het was echt super koud:S toen kwam de bus als een malle de bus ingedoken en de muziek aangezet en jemig wat was ik wappie zeg:D had zo dorts als ik weet niet wat, dus ffies een fles blauwe curacia(hoe je het ook schrift) weggezopen ging lekker naar binnen:D

in de bus was het een gezellige boel weer:D halver wegen met dit zooitje ongeregeld ffies gestopt bij de mac om een wedstrijdje bic mac eten te doen alleen niemand had er trek in:P

meert had nog een jointje gedraaid:D ging ook lekker naar binnen en werd gelukkig al wat minder waus:vaag: en toen op weg terug naar amsterdam:D daar aangekomen als een gek naar huis gegaan, thuis aangekomen lekker een warme douche gepakt muziek aan gezet!

ik ben op bed gaan liggen en was gelijk weg, wat ik niet verwacht had!

mensen super bedankt voor alles!

mensen uit de bus bedankt voor dit super vette feest, denk wel het beste feest van dit jaar, mischien wel me beste feest ooit de sfeer was super de muziek was heerlijk jammer dat het geluid niet wat harder stond maar ja je kan niet alles hebben:P heb alleen maar blije gezichten gezien!

paolo mark corne stef nick en noem de rest van de maloten maar op! SUPER BEDANKT voor alles :respect:

CHEESE GOES EXTREME

23 opmerkingen

zozo jij heb pittig je best gedaan he !!! heb niet alles gelezen maar het zal wel lekker beuken geweest zijn!!!! :P
 
nou het idd beuken zeg!

wat een super knallend feest of nie tan mensen?
Artiest {SHOWLIST artist 32866, 53568}
t was vet ckr weten
en idd een van de beste feestjes die k heb meegemaakt
alleen jammer van die rij bij de ingang :(
en dat we gdvrdmme pas om half 9 in de bus trug zaten
 
ja die rij was echt klote,voor de rest zeer relax sfeer ,muziek en mensen :d
(Y)
Lekker enthousiast verslagje! (y)
Zou bijna gaan denken dat ik nog wat gemist heb ook ;)
en of je wat gemist hebt:D pff wat een gruwlijk feest:D

ja dat buiten wachten op die bus was geen pretje met die kou nee, de rij vondt ik nog niet eens zo probleem

het enigste wat beter had gemogen was het volume

maar de wc's en de barren waren ook super geregeld trouwens hoefde nergens te wachten als ik bier haalde was ik binnen paar seconde geholpen bij de wc's ik kwam aan en kon altijd meteen pissen:D
 
GRUWELIJK is TE zacht uitedrukt, vetste feest OOIT!!!!!!!!!!!!(als je eenmaal binnen was:D)

WOW wat een party!!

GreeTzZzz... Da Boy ZJU!!
 
Zoals altijd weer een heerlijk realistisch verslagje van Kaas;)

Je hoeft er nogeneens geweest te zijn...gewoon Kaas zn verslag lezen en je weet genoeg:d


Lache weer Kaasie(Y)
was geweldig feesie,leuk je weer te zien pik.

maar wat betreft de wc's:S:S:S

op het eind liep je met je enkeles in de smurrie.wat wel weer leuk was dat er een mongool ging schreeuwen: WIE NIET SPRINGT IS EEN HOMOFIEL!!!zie je opeens iedereen springen in de troep
was gewoon 1 en al bruutheid :P

Ok enige was poep was is wc verhaal beetje druk enzo,maar 9 van 10 x stond er niet eens iemand om geld te innen in dat plee potje dusja ,ik vond ut wel een geslaagt feesie

lat0r
Het was echt EEN TOP FEEST INDUSTRIAL RULEZZZ
ja heb ook geen keer betaald voor de wc's, beetje onzin ook om te betalen

ja willy was goed om je weer te zien, jammer voor je dat ze geen berenburg hadden:S:P

ja heb me echt super vermaakt:D
 
Dit was voor mij sowieso met ruime voorsprong het PHATSTE feest ooit!! (op 2e plaats de verjaardag van me oma ;p) Alleen trof ik gvd de enige portier die goed aan het fouilleren was, gelukkig zat alles veilig in me boxer :xtc:
MEESTERLIJK feest!! zeker weten me beste feest ooit!!
KAAS twas GRUWELIJK bij Akira in de hellraiser zaal!! :bounce:
Zie je snel weer, mooi verslagje! (y)
ja qris, we gingen ffies lekker op akira:D zie je op mindcontroller wel weer held:D

poffer lucky bastard!
 
Kaasie, het was echt weer EXTREME gezellie met je gozer :D

En weer es een toppie verslag..

Tot snel gozer !!!!
Artiest Olash
hej kaasie lekker verslag
ik zag je nog herkende je nog van deaz d birthday gebeuren zij hej partykaas maar had nie veel te lullen ofzo
maareh lekker verslag
nu weetik ook een beetje wat er in de anderre zalen afspeelde
 
nou kaasje, je hebt flink je best gedaan. spreek je op het volgende feest wel weer ff. latersssssssss
joey ja we gingen weer lekker pik:D heb me weer best vermaakt met je op naar het volgende feestje:D

hey jordy was gezellig gozer, ik spreek je zeker weer op het volgende feestje!!

Olash ;) idd herriner het weer, maar ja was vaag dus drong me niet echt tot me door:P
ok geef nie kijk ook ff op mijn verslag
kan je de anderre kant van de feest meemaken
Whahahaha... weer een heerlijk verslag... As usual hè Kaas! Zeker een super feest:) Staat wel in mn top3! Alleen jammer dat et zo ver weg was :S :( maarja... nie alles kan :)

Maatjes allemaal bedankt voor dit te m8ige feest!
Happy X-mas!
ik vondt de reis nog niet eens zo erg, lekker slap geouwehoerd met paolo vondt het niet zo erg!!

en het is zeker een top 3feest:D