Partyflock
 

Verslag van Unique Sexycity, 14 november 2003

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Unique Sexycity
Unique 'SexyCity' – XL

Lokatie: Kindom Venue Amsterdam.
Tijd: 22:30-06:00
Aantal bezoekers: 650
Entree: 25E / 60 (VIP)

“Aha. eindelijk weer eens in de buurt van Nederland” denk ik zo. Cum ik de grens over nabij Almelo. mmmmm. “volgen. ” staat er op een bordje in een auto voor mij. De Koninklijke Marechaussee heeft me gevonden. Ik ben natuurlijk de grootste bandiet van West-Europa, dus laat ze ook maar Jan Peter's zin bevelen opvolgen!

Ok, ik had een boete openstaan ergens in een vaag verleden. Snel betaald en ik mocht verder rijden! Nog wel ff foto's geschoten met m'n outfit! ;-)) De Marechaussee vond het wel ok om hun apparatuur even te gebruiken. Dus hierbij:

­

Okee! Vrolijk verder richting Amsterdam. Als je eerst voor 7 uur door Duitsland bent gereden begrijp je ook waarom de kleinzerigheid van Jan Peter Bak-Ellende zo'n grote vorm aanneemt. Tsja. de geest zit in de fles bij hem. Maar waar zit de fles? In z'n reet? Of ergens bij Beatrix op een intieme plek? Lijkt het wel op. Ach ja. Vrolijk verder richting SexyCity! Aangekomen bij Kindom Venue de auto netjes geparkeerd op een bewaakte parkpeerplaats van Kindom! Netjes geregeld en vervoer van p-plaats naar de club in taxi-busje! Helemaal goed! Dus bij de deur snel de VIP en Promo kaartjes laten 'ombinden' en richting de club!

Aangekomen in de club valt me het eerste op dat er wel een groot aantal politieagentes rondlopen. Ietwat anders gekleed dan de horken van de Marechaussee, maar toch wel met een vriendelijke maar strenge uitstraling.

­

Ok dan! Ik ben goed voorbereid en laat me niet weer in de touwen takelen vandaag. Ik wil persvrijheid, vrijheid van meninguiting en uitroeiing van Jan Peter B en Piet Heijn D! Maar ja. die laatste twee helaas niet gespot in de club. Volgende keer beter! (niet voor hun, maar wel voor Nederland!)

Ok! ff ronddwalen en wat mensen spotten waar ik veel contact mee heb! Ze zijn d'r niet allemaal maar het cumt toch dicht in de buurt van m'n vriendenclub van CRAZYLAND! Ach ja. SexyCity is geen Hemkade maar zeker niet verkeerd! Pumpin' House, Pimps en Ho's, Bonita's en Ricco's, en nog een hele zwik porno en sexueel uitgedoste partygangbangers!

­

Ik loop een beetje onrustig rond met m'n camera en probeer de lichtsituatie een beetje in te schatten. 'Op zich niet zo moeilijk vandaag' zegt m'n gevoel. Dus laat de beelden maar zeggen wat ik daarmee bedoel. Ik loop 'n beetje rond door de zalen en tref de 1e meid aan met een spannende en 'teasing erotic sensativity'. Ze danst. Ze krioelt. ze hijgt. ze puft. ze duwt. ze trek. ze spuit? Nog niet. daar is het nog te vroeg voor. Al het beste cumt op het laatst. Wie het laatst cumt, cumt het 'verst' denk ik dan maar. ­

Deze 'actrice' weet donders goed hoe ze de interactie met het publiek aan moet gaan. Ze gaat m'n metgezel flink van dichtbij een beetje teasen en z'n broek laten stuiteren. Kloppende bezigheid. Kloppend kopje?

­

'Ach ja. it's all in de tha Thong, is't it?'

Ik loop na deze act richting de 'Love-Lounge' in de andere zaal. Deze zaal ik zo mooi helder verlicht met roze rood. Fantastische lokatie voor de beste foto's met m'n camera! Ik loop richting DJ Diva, en bereid haar intussen een beetje voor, voor het beste shot van haar wat ik ooit ga maken. Decide yourself:

­

Wat is't ook een schatje! Ik zeg haar nog dat ze op CLUBPEPPER (morgen) d'r verjaardag gaan vieren en dat ze daar 'n speciaal kadootje krijgt! “Wacht maar af” zeg ik tegen d'r. “Teasing Lick-quit? ” zegt ze tegen mij? Loop je daar een beetje rond. Geen paard gezien, maar wel een stel paardenmeiden. Jeetje, waar zitten die meiden naar uit te kijken? Kronkelend, krieoelend, strekkend, hangend, bukkend. alle standjes worden voor m'n camera uitgevoerd. Wat een fantastische meiden voor de cam! M'n lens wordt d'r vochtig van!

­

Nog even een stilleven vastleggen en in m'n ooghoeken in de gaten houden wat d'r nog meer allemaal rondloopt. Later meer van deze zaal!

Dus terug richting de grote zaal en met even gaan Jill-Spotten! Jill is een goede kennis van me die altijd de meest spontane erotische shows voor m'n rooie neusje uitvoerd. Jill ziet d'r altijd erg imposant uit met d'r lange benen, d'r prettige glimmende oogjes en d'r grandioze vrouwlijke vormen! Ik vind ergens een Sinaasappeltje liggen. Geef het aan d'r. laat haar ff vriendelijk poseren. maar. maar. ­

Richy zou Richy niet zijn als d'r in m'n hersenpad weer een lekker shot zich gaat vormen. Je weet het, binnenkort meer PERSVERS en Persvrijheid in Nederland. Geen gezeik meer over geen foto's maken in de buurt van onze Willem en Maxima. Geen geouwehoer meer van de minime hersencellen van onze CDA-regering. Geen bekrompenheid meer in de richting van 'zwarte-kousen'. Nee, laten we creatief zijn met fruit!

! PERSVERS! ­

Created in the next future by the Juice Machines! Later meer!

Dus weer ff rondlopen zo door de zaal. Wat zie ik daar? Een tong met een lengte van 23 CM? Nee toch? Ja, toch! Helaas geen foto's van gemaakt. Was ff in de relax-mood. Zul je altijd hebben. Ach ja. een augurk als clit is ook niet je van het. Beetje zuur toch?

Ik loop weer ff door riching 't podium. Een blonde, ietwat oudere vrouw, gaat een show geven! Ze geeft alles helemaal! Tijdens haar show slingerd ze teasing en sleazy opmerkingen richting m'n 'Wide-Angle lens'! “I wanna squirt on your lens! ” hoor ik d'r zeggen? Of is't m'n ranzige geest? Ik heb geen idee, maar de doet alle mogelijke moeite om d'r zover te krijgen dat ze met d'r vitale vrouwlijke delen het publiek in extase doet raken! Het publiek is aan het einde van de show helemaal tevreden en geeft d'r ook een grandioos staande ovatie! EN TERECHT!

(Ff 1 shot. In de photogallery vind je meer)

­

Ok dansen dan maar! Dus richting Love Lounge again! Cum daarzo aan. zie een meid in een fantastisch pakje:

­

Persoonlijk m'n beste foto van de hele avond. maar ja. wie ben ik? Ben ik (te)objectief?

Ik loop d'r nog een beetje rond. ik wissel wat contacten uit met mensen uit 'de industrie' en ga richting Briziss ff een shoot voorbereiden. Briziss is vandaag gekleed in d'r nieuwe outfit en ziet d'r weer eens fantastisch uit! Wat een 'Power babe' is dat toch! Eerst ff een shoot voor het X-teken. Dan later nog eentje alla 'Beatrix' op de troon van het Paleis:

­

Briziss for president? Jan Peter Balkenende bij www.briziss.com in therapie? Lijkt me voor hem een goede optie om z'n grenzen even te doen oprekken. (Al dan niet vrijwillig!)

Ik loop nog een beetje verdwaasd rond door de tenten en merk dat het personeel van de XL de love-lounge toch wel erg snel sluit. Zo rond 5:00 uur is deze zaal gesloten, terwijl dat toch een uitstekende tent is voor de verliefde en 'horny' people om de boel ff af te romen. Helaas is dat niet helemaal goed begrepen door de XL.

De mensen betalen toch entree voor alle plekken om lekker relaxt te kunnen genieten van een avondje SexyCity? Geef ze dan ook de mogelijkheid om dat daar te kunnen doen. Nee, je wordt 'vriendelijk' maar toch dringend verzocht zo snel mogelijk te tent te verlaten. Ik krijg hier een beetje de kriebels van. Ik ben toch altijd nog van mening dat het beveiligings-personeel recht van bestaan heeft door de bezoekers, en ZEKER NIET anders om! Ik krijg persoonlijk vaak het gevoel in de grote clubs dat je wordt 'uitgejaagd' in plaats van bedankt voor je aanwezigheid?

Wat is jullie mening hierover?

Maar ja, dat even terzijde. Ik loop nog een beetje rond, en kijk ff op m'n cam. nog 150MB vrij. ok. Last shot: The perfect one:

www.richy.nl [img]http://www.richy.nl/pix/albums/2003-11-14_XL/2003_11_15-06_57_37.jpg[/img]

4 opmerkingen

Toffe vent ben je wel Rich, leuk even met je gesproken te hebben.­ Leuke outfit en goed camerawerk! Ik ga meteen even je site checken.­
Unique verslag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!