Partyflock
 

Verslag van Unique Sexycity, 14 november 2003

door , gepubliceerd op
afbeelding Unique Sexycity
Unique - Sexcity

14-11-2003 Kingdom the Venue Amsterdam

Het is zaterdagavond 20.00 uur en ik vertrek vanuit Wageningen richting Amsterdam. Vanuit is er een feestje in de Kingdom the Venue (de voormalige Marcanti). De naam van het feest voorspeld veel goeds. Sexcity. Een mooiere naam is er toch niet. Een stad met alleen maar sex sex sex ! ­

Ik heb met John alias Tattooboy afgesproken bij een tankstation te Breukelen. Je raad het al ik kom niet op de afgesproken tijd maar wat later. Jah de planning was ook deze keer weer niet goed. De rit naar Breukelen verliep voorspoedig. Daar stonden John en zijn maatje al te wachten.
­

Ze zijn toen achter mij aan gereden, want ik hoopte dat ik de weg wel zou weten naar de Place to be. Not dus. Via een paar omwegen kregen we de goede routebeschrijving van een taxichauffeur. Afslag 105 en dan naar rechts en dan doorrijden totdat je het aan je linkerkant tegenkomt. Yezzz alles was gelukt afslag gevonden. Toen de auto geparkeerd. Dit kon gelukkig vlakbij met het resultaat dat we maar een heel klein stukje hoefde te lopen. En toen jah toen kon de echte Party gaan beginnen.

Eerst John maar gefeliciteerd met zijn verjaardag. Damn wat een verjaardagsfeest zou hij gaan krijgen.

Bij de ingang werd we vriendelijk welkom geheten. Er was wel een dresscode dus mensen met onder andere Jeans werd de toegang geweigerd. Ik ben hier wel een voorstander van. Zo krijg je een bepaald slag volk binnen en na later blijkt dus allemaal gezellige mensen. Ik heb me aangemeld bij een dame van de organisatie omdat ik graag wat fotoos en filmpjes wilden maken van dit spektakel. Nadat dit alles uitgelegd was kreeg ik een Persbandje en zo had ik de gelegenheid om mooie plaatjes te schieten van dit gebeuren.

Bij binnenkomst zag je dat dit een superavondje zou gaan worden. Veel mensen waren kinky gekleed. Echt heel gaaf om te zien. Je zag de nodige mensen in bodystockings lopen met van die mooie lange lieslaarzen eronder.
­
Verder jah wat zag je eigenlijk niet. Jah ik keek weer mijn eigen uit van al dit moois.
­

Sorry voor de eerste DJ maar ik ben even zijn naam kwijt !

Ook zag ik weer een oude bekende. Hee die Mc UB alias Frank leuk je gezien te hebben. Succes alvast gewenst tijdens Impulzz in de H ardstyle Area. Jij behoort net als Stanford tot de Mc’s die wat zeggen als dat echt nodig is en niet de hele tijd door de muziek heen zitten te blerren. BRAVO ! ­

Pats ik kreeg met de zweep. Een goede bekende was vannagt onderdaan van Mrs Kimberly. Leuk je weer eens gezien te hebben Dominique. Spreek je gauw weer.
­

Ik weet dat op een gegeven moment Jurgen draaide. Er was al veel publiek aanwezig. The Kingdom Venue was mooi versierd met allerlei opblaasbare assosoires. Echt heel mooi om te zien. Jurgen Draaide echt enorm lekker. Veel titels heb ik niet meer in mijn hoofd zitten. Maar wat nummers van o.a. Tiesto heb ik voorbij horen komen.
­

De eerste act maakte zijn opwachting. Een enorm brede man ging zitten op een stoel. Hij werd vastgebonden door een Meesteres. Nadat hij was vastgebonden werd hij besmeurd met Kaarsvet door onderdanen van de Meesteres. Dit zag er nogal pijnlijk uit. Nadat dit alles had plaatsgevonden kreeg hij er nog met de zweep van langs. De Meesteres sloeg het kaarsvet van zijn lichaam af. Op de achtergrond van dit spektakel stond een man gehuld in een robotkostuum. Dit was ook heel mooi om te zien. De hele act was een echt zeer geslaagd.
­

Vooraan was een plaats gemaakt waarop de Meesteres degehele avond zat met haar onderdanen. De hele avond werden er mensen op het podium gehaald kregen een stuk fruit op een zeer erotische manier voorgeschoteld en dan werden ze weer terug gebracht naar de plaatst waar ze vandaan kwamen. Deze onderdanen zagen er zelf ook lekker bitchie uit. Ze waren gekleed in mooie kostuums. Verder droegen ze een pet en hun schoeisel bestond uit van die hoge lieslaarzen.

Nadat Jurgen klaar was met draaien was het tijd voor Stephen. Ook hij draaide errug lekker. De sfeer was echt uitstekend. Iedereen danste er op los. Nix vechtpartijen of andere ongein nee iedereen kwam om te feesten. De muziek was echt perfect dus alle ingredienten waren aanwezig om er een knalfeest van te maken.
­

De volgende live act vond plaats. Een man gehuld in een zwart gewaad gewapend met een soort van zwaard betrad het podium en ontdeed zich langzaam van zijn kleding. Op een gegeven moment werd er iemand uit het publiek gehaald en ze moest op de grond gaan liggen daar besprong hij haar. Dit was een erg gaaf om te zien. Jah Letterlijk besprong want hij maakte duik en viel boven op haar. Tijdens dit samenspel kleede de man zich nog verder uit. De vrouw kreeg de mogelijkheid om de man “oraal” te bevredigen of iets wat daar op leek.
Als Moment surpreme was er gekozen voor een dit keer helemaal blote man. Een man met een gepiercde eikel stond ineens poedelnaakt op het podium. Nu kwamen de vrouwen dan toch eindelijk ook eens aan hun trekken.

Inmiddels was Stephen vervangen door Mike S. Jeetje wat een set zette hij neer. Aangezien ik in het bezit ben van de Crazyland Cd’s en die van Plastic Fantastic kwamen veel nummers mij bekend voor. Dat nummer van French kiss is echt een heerlijk plaatje. Maar ook andere stampers passeerden de Revue. De cd’s Crazyland met dvd en die van Platic Fantastic zijn echt ckers aanraders.

Toen was het tijd voor weer een act. Een man gehuld in weinig deed een vuurspuwact. Het spuwen zag er heel mooi uit. Verder besmeurde hij zijn lichaam met de warme fakkels. Dit alles lijkt me erg pijnlijk, maar deze man zal wel een aardig hoge pijngrens hebben.

Na dit aanschouwd te hebben was het tijd om ff wat uit de auto te halen. Ik ben gauw naar buiten gerend wat gepakt. Oplader van de accu in de auto laten liggen jah stom stom stom weet ik maar goed. Toen ik terugkwam had ik een spannende act gemist helaas je kan niet alles zien dacht ik.

Het grappige tijdens dit soort feesten is dat dit wereldje heel klein is. Op bijna alle kinky feesten kom je dezelfde mensen tegen. Ik zou soms niet eens meer weten wie wie is, maar blijkbaar herkennen ze mij dan. Wel errug leuk om dit mee te maken.
­

Op een gegeven moment deed een mooi uitziende dame haar stripact. Ze zag er echt goed uit.
­
Was gehuld in een slipje love sexy jah wie niet dacht ik. Haar act was weer iets totaal anders dan de vorige. Een vrouw werd uit het publiek gehaald en ze deden samen een vrijscene. Daarna ontdeed de vrouw zich weer van de nodige kleding maar haar slip bleef aan. Het was niet iedere keer “feest”.
­

Inmiddels had Spider Willem de dj Booth veroverd. Ook hij had zijn beste platen bij. En het klinkt saai, maar ook hij draaide super. Wat een sfeertje. Het leek wel alsof ik droomde. Iemand stoote je aan en zei sorry ! Ik wist niet wat me overkwam. Dat gebeurd hedendaags niet zo vaak meer. Wat een knallers kwamen er voorbij.
­

Inmiddels vond op de het balkon een stripact plaats. Dit wilde ik van dichtbij zien. Jah ik zal nouh wel een geilbeer zijn jammer dan ! De vrouw had een act met een banaan en een tros druiven. Deze banaan werd verorberd met een van de toeschouwers. Uit haar mond kon deze dan afgesmikkeld worden. Iemand stoote je aan en zei sorry ! Ik wist niet wat me overkwam. Dat gebeurd hedendaags niet zo vaak meer.

Wat een knallers kwamen er voorbij. Dit was muziek wat me al een beetje in de stemming bracht voor as. weekend QLIMAX ! De volgende act maakte aanstalte.
Een vrouw gehuld in een soort van bruidsjapon betrad het podium. Ook dit keer betrof het een stripact maar wel een hele mooie. Nadat ze zich had ontdaan van de nodige bovenkleding stond ze zeer gewaagd voor het podium. Haar slip zakte langzaam op haar heupen en toen jah toen was het gedaan met het “uitzicht”. Ze deed een soort van vitrage over haar heen en zo konden we haar aanschouwen. Haar lichaam werd steeds beter zichtbaar en op een gegeven moment stond ze daar poedelnaakt. Ze had een mooi piercing door haar klit. Jemig wat een joekel. Ze kon zo meedoen aan de sterkste vrouw van Nederland. Dolluhhh.

Het was inmiddels tegen de klok van vieren en DJ Jose mocht zijn kunsten gaan vertonen achter de draaitafels. Hij had de Lexionsound waarvan ik hem ken bij zich. Wat een heerlijke platen kwamen er voorbij. Titels i have no idea. Binnenkort viert deze DJ zijn 20 jarig bestaan als DJ. Ik vind dit een hele Prestatie. Jos ga zo door. Je draait lekker afwisselend.
­

In de kleine zaal was iemand zich aan het besmeuren met Kaarsvet. Dit was een kleine act. Jemig wat had deze vrouw een uitstraling. Het leek wel alsof ze er echt op kickte dat ze dat kaarsvet over haar lichaam kreeg. Ik heb dit met veel nieuwsgierigheid bekeken.

Aangezien er geen nachtvergunning was verkregen voor deze avond zou het feest eindigen tegen 5.00 uur. Het was inmiddels zover maar de muziek werd echt niet stilgezet. Er vond een battle plaats tussen The Freak, Mike S en En Jose. Mike S draaide weer heerlijke stampers.
­

Helaas als het gezellig is dan gaat de tijd snel. Het was tegen de klok van 6 uur en toen was het over ! ­

Iedereen werd bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en verzocht huiswaarts te keren.

Dit werd netjes opgevolgd.

Binnen no time was de The Kingdom Venue leeg.

Arjan de Rollert was er nog als enigste. Hij had tegen de taxichauffeur verteld dat het feest om 9.00 zou eindigen. Hij zou dus pas opgehaald worden tegen de klok van negenen. Ik zei nog Arjan je mag wel mee in Megan Coupe maar dat gaat denk ik niet lukken. Hij glimlachte en we hadden allebei lol. Een medewerker heeft contact opgenomen met de taxi en zo werd hij eerder opgehaald. Ik zei hem gedag en vertelde tot vanavond. We zouden elkaar weer zien tijdens Erotixx in de Matrixx.

Ik heb de crew bedankt voor de gastvrijheid en heb toen het pand verlaten. Nog iemand naar huis gebracht die dacht dat ze haar huissleutel was verloren maar gelukkig was deze gevonden. Haar thuis afgezet en toen naar Wageningen gereden. Tegen half negen kwam ik thuis en ben toen gaan slapen.

Bedankt voor het lezen van mijn verslag.

Ps: het verslag van de Matrixx ga ik morgen in elkaar flansen dus bereid je er maar vast op voor want dat was geiligheid van de bovenste plank ! Of niet Special One (Arjan) DENISE RULEZZZZZZZ ! Wat een geweldige act heeft zij laten zien.

SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER ! C.u. Next party

Qlimax as Zaterdag Gelredome Arnhem

Grtzzzzzz

Erik

Ps; De foto’s worden zo online gezet ! Tnx The Magikal alias Sirius !

11 opmerkingen

cool verslagje(Y)
 
Erik superrrrrrrr verslag.... En toppie foto's :bloos: Wat is die special one toch een moppie. Leuk je weer gezien te hebben (k) sjulie

En ja feesie was super. Moet weer ff erbij zeggen, dat Mike S weer super gedraaid heeft. Toen begon de sfeer eigenlijk pas echt goed te worden.
laatste aanpassing
Ok Erik, weer een lekker verslag zoals we van je gewend zijn! Toch heb ik veel mensen gezien die niet echt kinky gekleed waren, dus van mij had de controle wel wat strenger gemogen! Verder een topfeest en had hiervoor een Meesteres uitgenodigd me te vergezellen! Ze kwam in een zwarte catsuit van lak..­ toppie!

Ik heb de foto's al naar PF geupload en hoop dat ze snel online worden gezet.­
Goh heb dus zeker wel wat gemist als ik dit allemaal zo zie!
Volgende keer zekers van de party!
ZOoooooo, veel werk van gemaakt! Leuk om ff alles te lezen, was zeker een topfeest. The grand openening was meer dan geslaagd. Op naar de 27ste. En dan nog kinkyer en vetter!!!! (of kan dat niet;))

Ik moet zeggen dat de acts echt heel mooi waren...
 
Echt een heerlijk sexy feestje!!


-xxx-
 
Ik zal jullie ff uit de droom helpen.­ Ik kende die act al van een vriend van me, die stripte en deed deze act ook met een grote Amerikaanse vlag.­

Hij stopte zijn l*­l tussen zijn benen zodat ik hem niet in mijn mond of gezicht kreeg.­ Het zag er wel lekker uit toch? Grappig hoor, haha.­
Bedankt tot nu toe voor de Reakties.­

Het feest team

Erik
Heb ook nog ff met Frank gesproken, toffe peer! enne zijn artiestennaam is dus MC UB (y)
Zo te zien/lezen heb ik wel wat gemist...:S...nxt time better..
 
Hmmm lekker verslag, s zaker jammer datk da feest gemist heb!!