Partyflock
 

Verslag van 3 Steps Ahead For Life, 18 juli 2003

door , gepubliceerd op
3 Steps Ahead For Life
28 juli 2003
Feest3 Steps Ahead For Life · The official fundraising event
Datumvrijdag 18 juli 2003
LocatieHemkade
zowwwww ik zal ook weer een verslagie typen van 3 stEaPs ahead;) want was weer vet feeesie in de hemkade!

samen met fietspomp en rossumterror vertrokken we met 8 man en 2 autoos richting zaandam! nog efe stoppen van te voren om efe zooi te verstopen enzenz. En toen maar lopend richting de hemkade! 1maal aangekomen om een uurtju of 11 stond er een flinke rij, maar binnen een minuutju of 10 waren we al binnen! (Y)(Y)

samen met fietspomp maar gelijk naar 8ter gelopen waar ik toch de rest van de avond te vinden was. lekker bij een tafeltju en flinke airco;)
Wat wij opviel was dat het geluid heeeeeeel slecht was in de hoofdzaal. En ook weer Suptropische temperaturen aanwezig waren. tering nie normaal zeg word je flink :xtc: van ;)

maar ja ik moest naar een kwartier al de wc opzoeken en tot mijn verbazing werd ik er na een kwartier al bijne uitgebonjourd! wou de zooi uit mun schoenen halen komt er zun security man mijn wc ingevlogen om te kijken wat ik doe. gelukkig was ik nog aan het nadruppelen en was er nix aan de hand :P (maar zijn er veel uitgezet in de wc)

Eenmaal aangekomen 8ste zaal hoorde ik het nummer WE FLYING HIGH oeioei was lekkere binnenkommer! En flink gaan op die planken daaro. Weet nie wie er draaide maar kwamen paar hardstyle nummertjus voorbij (in my house. bow c bow) en toen begon de echte oldskool. PESSA PESSA Ilike it loud de ene na de andere . d8 echt datik in 95 leefde ;) Werd inmiddels flink Waus en had het zo warm gekregen dus maar efe naar buiten toe! was alweer een uurtju of 2 geworden en het was weeeer veeeeels te druk in de hemkade en dat was weer goed te merken! weer veel zitten ouwehoeren met veeel bekende. Maar boeiu

toen maar weer naar binnen. kwam ik 8eraan en ben ik in mun blote bassie :P maar een uurtjuh de Sauna ingeweest! jullie weten welk ik bedoel! Tering wat ging het daar met geweld zeg echt super vette hakkuh shit gehoord daaroow! Maar WAT EEN TEMPERATUUR (efe snel waaierdjuh gekocht ondertussen) En om 3 uur maar weer de oldskool zaal in! Wowww IM a RAVERBABy en daarna gewoon vet uurtjuh hakke daaroow samen met fietspomp en veeeeel vrouwen (WAT WAREN ZE WEER MOOI DEZE NACHT!) XTC LOVE allemaal heb ik ze gehoord . maar ja na nog een snoepie genomen te hebben en weer efe lekker buiten (bLOweN) te hebben gezeten Kwam ik om 4 uur aan in de oldskool (volgens mij draaide vince of flamman ofzo(Y)(Y) vette loopbasjes en vrolijke pingels echt mijn stijl
therapia three o three :bounce: :bounce:

Maar ja de time was weer Flying en zo om een uurtjuh of half 6 maar de Hem weer verlaten! Lekker knetters gerookt in de auto samen met fietspomp ;)
en lekker om half 8 gaan pittu

Sfeer vond ik heeel goed alles liep er rond! geluid in de hoofdzaal zwaar slecht(waar is het geluid van anderhalf jaar geleden gebleven? )
Sauna echt goed geluid (Y) den in de oldskool 8er aan ook (Y) geluid
dj's WEET amper wie ik heb gehoord maar was vette ouwe shit EN vooral de momenten dat de dj's efe een woordju voor 3SA deed :):):) echt kippevel gewoon

zoooow dit was mijn verslagie FIETSPOMP was weer vet samen ! EN gefeliciteerd met je verjaardag today! Ltrzzz

6 opmerkingen

zow nie echt boeiund verslag maar ja gaat om het idee he ;)
 
Speedy J - three o three :D
 
Drugs.. Drugs...Drugs...
w8 maar als je paar jaar ouder bent...DRUGS DRUGS DRUGS?? wel veel he anderhalf snoepie :(
 
VET verSLAGGIE hoor BRAMuz... :bounce: :bounce: laterzz =X=