Partyflock
 

Verslag van Promissez 2003, 19 april 2003

door , gepubliceerd op
flyer Promissez 2003
Promissez 2003

Place: Condor City - Enschede
Date: 19-04-2003
Time: 22.00-04.00
Damage: 20,- euro

line-up
Mark van Dale
Erick E
Quintin
Astrid

Voor mij het 3de feest op deze zaterdag, gelukkig het dichtst bij huis :)
Promissez 2003 is de eerste editie van een serie feesten georganiseerd door Corporate Media, het is hun bedoeling om vaker trance/progressive feesten in condor city in enschede te gaan geven.
Condor city is een hele mooie lokatie alleen tot voor kort mochten de feesten hier maar tot 3 uur duuren, dit is het eerst feest wat tot 4 uur mocht duuren dus het gaat de goede kant op :)

Ik was voor dit feest naar E-Fect in de lutte geweest, waar ik rond 12 uur weg was gegaan. Ik was rond half 1 bij condor city om daar ook nog even een fotoset te gaan maken en te kijken hoe deze eerste editie van dit feest zou verlopen.

Bij de deur werd ik heel vriendelijk begroet door de beveiliging waarbij ik alleen even door een metaaldetector heen moest en er verder geen problemen waren, bij de kassa even snel een stempeltje gehaald en snel naar de wc want ik moest onwijs nodig!
Voor de WC moest je gewoon betalen! er was geen hond te bekennen bij de wc alleen een toilet juffrouw die daar een beetje niets zat te doen!

Daarna snel de zaal in, nouja de zaal kon je makkelijk in want het was nogal rustig! Erick-E was nog aan het draaien, het was wel erg beukerig voor progerssive, het leek meer hardstyle.
Maarja ik moest toch eerst de zaal verkennen en kijken of ik nog bekenden zag, dus de muziek was nog niet zo erg. Binnen kwam ik al meteen N.o.a.h. met wat vrienden tegen, dus even wat foto's gemaakt en staan praten over dat het zo jammer was dat er zo weinig promotie voor dit feest was gemaakt omdat de line-up toch zeker niet slecht was!
Ook kwamen er danseressen tevoorschijn die goed gekleed een goede show gaven voor helaas veel te weinig publiek dus!

Erick-E was al snel klaar nadat ik binnen kwam, na hem was Qiuntin, de 20 jarige winnaar van de twix talent room 2002. Ik had hem nog nooit horen draaien dus was wel benieuwd!
Hij draaide minder hard als Erick-E meer de muziek die ik verwacht had. Hij draaide voor mij wel bekend klinkende nummers en het zat technisch goed in elkaar.
Helaas was het licht op de boot zo slecht dat ik weinig goede foto's van quintin kom maken net als bij Erick-E voor heb.

Na Erick-E was astrid, nou daar kwam ik eigenlijk dus voor :)
Ik zag haar voor haar set al in de zaal staan dus heb haar even om een foto samen met mij gevraagd.
Ze begon met een paar warme rustige trance platen en ging daarna toch wat harder en stevinger draaien. Helaas kon het toen ineens niet meer zohard omdat bijna alle boxen uitvielen :S volgens mij deden alleen de monitoren bij haar het nog maar en was de rest gewoon uit! Het duurde even voordat er weer een paar boxen bij kwamen en pas later deed alles het weer gewoon. Echt jammer want je zag het weinig publiek dat er nog over was echt helemaal inzakken omdat het geluid weg was en ze was nog wel zo goed bezig.
Daarna werd de muziek weer wat warmer, het doet mij denken aan de muziek zoals Eye-riz draait allemaal echt heerlijke nummers die ookal ken je ze niet je direct aanspreken.
De zaal was alleen al wel bijna leeg halverwege de set van astrid :( dus ben ik ook maar vertrokken want dit was mijn 3de feest al deze zaterdag en mijn voetjes begon ik inmiddels wel flink te voelen.

Al met al vind ik het een goed idee om dit soort feesten op deze lokatie te geven ookal vind ik het schandalig van de lokatie dat het geluid uit viel!
Aan het licht moeten ze daar echt nog eens wat doen want zo kan je geen foto's maken en je ziet de dj amper!

Toen ik thuis kwam schrok ik me alleen wel de tering want de hele straat stond vol met brandweer en politie want mijn garage en die van de buurman en achterbuurman was afgebrand :S
Dus een zwaar shit einde van een leuke zaterdag stappen en nog lang geen nachtrust toen ik thuis kwam! Lokatie een 8
Gluid een 6
Licht een 6
VJ een nvt
Sfeer een 7
Beste Dj: Astrid

11 opmerkingen

hey Frans dat is wel ff van een kouwe kermis thuiskomen zeg.­ Garage uitgefikt...­
 
Artiest Cj Noah
t enige minpunt was dat je niet naar buiten mocht, terwijl je een stempel had, damn...camera in de auto laten liggen hehe


franzelare, de man van de orjane lutte bandjes :P
Had je toch zo even kunnen overleggen bij de kassa? Het lijkt me niet dat die meiden daar moeilijk over gingen doen...
Maar ik ben bijna niet bij de kassa's enzo in de buurt geweest, ik deed alles back/front stage.
Maar ik had je anders wel doorgelaten :P
Tenminste... als de beveiliging dat goed vond, haha!
O ja, dat het geluid in zakte is misschien 15 minuutjes geweest hoor! Ik zat wel in de stress :(
Ik vond de sfeer wel een 9 waard hoor :D
De DJ's vonden het ook heel leuk om voor dit enthousiaste publiek te draaien!!
Maar even over de promo, ik dacht dat we dat genoeg hadden gedaan???
Op internet zoveel mogelijk gedaan, ID&T radio, radio 538 en dancenet fm spotjes, en in enschede en omstreken hingen posters. Ook hadden we in alle winkels en kroegen flyers liggen (totaal zo'n 25.000 flyers)
Dussss, maar TIPS!! zijn welkom hoor :)

Groeten,
Johnny
Johan Gielen draait hier 16 mei Solo toch???
Klopt!!
Jammer dat 't niet zo druk was, als er in de Lutte niks geweest was, had ik misschien ook wel gekomen.

Die posters zijn me hier trouwens niet opgevallen, misschien volgende keer iets meer en wat duidelijker? :)
Jah ik heb ook vaak genoeg een spotje gehoord op de radio.. tis denk ik ook omdat weinig mensen er meteen veel vertrouwen in hadden.
Dat komt wel! Mocht het nog een keer komen kom ik zeker!! Mond op mond reclame doet ook een hoop toch? Lokatie is echt tof!! De drankprijzen waren ook erg fijn trouwens. Niet schreeuwend duur :bier: :bier: En het geluid, tja.. jammer dat het uitviel, maar ik vond het geluid verder echt goed! De bas beukte in mijn hele lichaam op sommige momenten.:P :P
Van jou moeten we er meer hebben :D hehe!
jah was echt leuk,ik ga volgende keer ook zeker weer! Het geluid mocht een tikkeltje zachter, maar de voor de rest was het super!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik luister geen radio dus de spotjes heb ik niet gehoord! op posters en flyers heb ik goed gelet maar ik heb ze echt nergens gezien! ik heb in winkels gekeken waar ik wel die van e-fect zag maar niet van promissez ook heb ik bij poppodia als atak en het metropool gekeken en daar heb ik ze ook niet gezien. Ik heb ze ook niet gezien op andere feesten en je kan mij niet verwijten dat ik te weinig ga stappen :p
Dit feest was echt vet.­ Goede sfeer echt waar want ik schreeuwde me de longen uit het lijf.­ Je had ook veel vriendelijke aanspraak dus echt geen vervelende sfeer.­ De geluidsuitval heb ik niet meegemaakt (was zeker een broodje frikandel aan het eten)maar wat ik wel weet is dat er erg goed gedraaid werd, zeker door astrid (tof wijfie he) en Quinten deed zeer zeker niet onder haar.­ Volgende keer komen we allemaal toch..­
Zowieso naar Gielen gaan want dat wordt echt gaaf