Partyflock
 

Verslag van Wasteland Ancient Empire, 26 november 2022

door , gepubliceerd op
Wasteland was weer fantastisch. maar er zijn echte serieus verbeterpunten
We kwamen aan rond 22:00 en we hadden echt wel een rij verwacht, maar dit ging nergens over 45 minuten in de rij om binnen te komen.

Eenmaal binnen was de openingsact echt een verschrikking. Een Duitse rockchick formatie die 20 a 25 minuten Duitse metal met geschreeuw ten Oren brachten wat een verschrikking. Daardoor was wel de achterste zaal snel gevuld en op temperatuur. en daar was de muziek ook echt stukken beter.

Het was van meet af aan druk binnen, maar in de piek van het feest was het echt te druk. Je kon nergens relaxed zitten. voor de darkrooms moest je ook in de rij gaan. en het feest is natuurlijk vrijheid blijheid maar het is toch niet chill om in de rij te gaan staan in het volle licht en dat iedereen die voorbij loopt kan zien dat je in de rij staat om je een beetje wilt vogelen. het is immers niet voor niets een darkroom. Omdat de North Sea venue is verbouwd is ook de locatie van de grote darkroom gewijzigd dit is op zich wel een pluspunt, maar gezien de drukte was er behoefte aan meer of grote speelruimtes.

Deze punten buiten beschouwing latend hebben wij het toch onwijs naar onze zin gehad. de mensen hadden allemaal goeie zin! Goed hun best gedaan met kleding.
De muziek was op een gegeven moment oké. Maar dat zal wel nooit top worden…

1 opmerking

Volledig mee eens. En de minpunten vielen uiteindelijk in het niet ten opzichte van de totaalbeleving.