Partyflock
 

Awakenings Easter Sunday


verslag van Awakenings, 17 april 2022
door , gepubliceerd op
Awakenings Easter Sunday
22 april 2022
FeestAwakenings · Easter Festival (25 Years)
Datumzondag 17 april 2022
LocatieSpaarnwoude Park Site
De weersvoorspelling was erg goed voor de zondag en hadden we dus extra veel zin in het festival. We moeten vanaf de plek waar we vandaan komen ongeveer 1,5 uur reizen en dan zijn we er. De pendelbussen vanaf Sloterdijk waren goed geregeld en waren snel onderweg naar de locatie. Vanaf de bus was het nog 10 minuutjes lopen, wat helemaal niet erg was met het zonnige weer. Rond 2 uur waren we aangekomen bij de ingang en we konden snel door de rij heen. Het waren erg handige kluisjes om met elkaar te delen en na het opbergen van de spullen konden we doorlopen door het terrein.

We begonnen ons Awakenings avontuur natuurlijk eerst even bij de bar (met heerlijke korte rijen) om een drankje te halen en door te lopen naar stage M. Hier draaide Shlømo, die een fantastische aftrap voor ons draaide. Het was rond deze tijd nog niet al te druk en viel de warmte op de stages zeker nog mee. We zijn tussendoor even naar buiten gegaan om het terrein te verkennen en weer terug naar Stage M gegaan om de opener van Rebekah niet te missen. Rebekah heeft ook geweldig gedraaid en hebben zeker kunnen genieten.

Na Rebekah zijn we naar stage X gegaan om een goeie plek te hebben bij 999999999. Hiervoor was SNTS bezig, die ik nog niet eerder live heb zien draaien en het heeft me positief verrast. We hebben van 999999999 uiteraard genoten en hebben I Hate Models gelijk doorgepakt erna. Als laatste hebben we weer bij stage M genoten bij Amelie Lens en zijn we rond 22:30 weer teruggegaan om de pendelbus te halen. We kregen een party pendelbus met techno, wat erg top was om Awakenings mee af te sluiten .

Al met al was het een geweldige ervaring door middel van het geweldige weer, toffe stages/artiesten en een prachtige locatie.

1 opmerking