Partyflock
 

Masters of Hardcore - Magnum Opus event verslag


verslag van Masters of Hardcore, 26 maart 2022
door , gepubliceerd op
Masters of Hardcore
19 augustus 2021
Het is 26 maart 2022, eindelijk na 3 jaar mogen we weer los op MOH. Het is de uitgestelde 25 years om MOH editie, ook al is er een nieuw anthem voor de 2022-editie. Ik vertrek vrij laat, kom onderweg wat toffe mensen tegen en nvoor we het weten staan we voor de ingang van de Brabanthallen. Het is ondertussen mijn 15e keer Masters ofzo (tel kwijtgeraakt). Sinds de 1e editie in Den Bosch wordt gehouden, standaard aanwazig geweest.

Na de verplichte ticket check en daarna de check op verboden middelen sta ik al vrij snel in de voorruimte. Ik ga op zoek naar mijn locker (nadat ik mijn "recycle muntje" heb ontvangen, want ja er was een nieuwe manier gevonden voor de recycling van de bekers/flessen enzo), en vervolgs tokens gekocht en vervolgens was het tijd om naar de zaal te gaan waar ik in mijn timetable voor heb gekozen. Dit was Magnum Opus aka de Main waar ik naar Korsakoff vs Re-Style live wilde gaan. Maar intussen zoveel tijd kwijt geweest met zoeken dat ik alleen het einde nog heb kunnen meemaken.

Daarna stukje rondgelopen want de volgende was Anime live (ook in de Main) alleen daar zat een half uurtje tussen. Die gelukkig wel volledig mee kunnen maken. Was ook wel een goede set,

Hierna had ik een uurtje om naar de Early te gaan voor Lady Dana. Man wat was ze weer goed zeg. Erg tof om haar weer bezig te zien. Toen was het tijd voor Bulletproof (in de Extreme). Daar had ik 3 kwartier voor en ook dat redde ik. Ook van genoten. Ondertussen was ik goed op gang gekomen. Ik heb altijd even tijd nodig maar als ik op gang ben blijft het Gaan met die banaan tot het bittere end.

Dan helemaal terug naar Magnums Opus voor Miss K8 live. Ook dat viel zeker niet tegen,

Toen ging er iets goed mis. Ik wijdt dat aan de drukte want inmiddels was het goed druk aan het worden. Volgende op mijn lijstje waren RTC live (Early) en Promo vs. Catscan (Millenium) Beiden om 1 of andere reden volledig gemist. Denk combinatie tussen druk (en dus bijna niet vooruit komen) en zoeken naar de juiste hal. Das ook 1 van mijn kritiekpunten want ik zou graag de naam van de zaal boven elke ingang zien zodat je weet dat je goed zit. Het kostte me (te) veel tijd elke keer.

Goed, de laatste op mijn lijst was Unexist vs. Day-Mar. Gelukig was die ook in de Millenium zaal. Die wel volledig gezien en dat was lekker hard beuken moet ik zeggen. Helaas was het alweer snel 8 uur. De tijd vliegt gewoon is mijn ervaring als je flink uit je plaat loopt te gaan. Je kon merken dat iedereen hier aan toe was.

Vervolgens weer lekker naar huis, onderweg lekker het magazine wat je meekrijgt bij de uitgang door zitten spitten. Je moet toch wat als je niet in slaap wil sodemieteren omdat je totaal naar de klote bent.

1 opmerking

Leuk verslag. Dank je wel!

Maar wat was de algehele sfeerimpressie?

En betreft dat de zalen niet goed werden aangegeven, vind Ik organisatorisch wel echt een slechte zaak, aangezien ze als organisatie op die locatie al jaren ervaring hebben en inmiddels toch beter zouden moeten weten. Zo ingewikkeld is dat toch niet om dat duidelijk aan te geven?
laatste aanpassing