Partyflock
 

Anders dan verwacht


verslag van Atmoz Classics Outdoor, 25 juni 2016
door , gepubliceerd op
flyer Atmoz Classics Outdoor
Al een aantal jaren nauwelijks meer actief in de "feestscene" leek ons dit wel een mooi feestje "for old times sake".
Zelf vroeger nog wel eens in (beide Atmoz) geweest, Zillion, montini, carat, cherrymoon, etc. maar dit was uiteraard eind jaren 90 begin 0.

We gingen er uiteraard niet van uit dat het dezelfde sfeer zou zijn als back then, maar de muziek alleen(Bonzai, Atmoz sound, etc) al maakte het een festival waar we zin in hadden.

Wat opviel was dat het publiek nogal gevarieerd was(in eerste instantie) en dat de sfeer er best al snel inzat, vooral fijn om te zien dat we een paar oude bekenden tegenkwamen, maar ook veel nieuwe gezichten.
Tevens fijn, de sfeer was nagenoeg puur natuur(dus niet chemisch vrolijk gedoe ;)

Naarmate de dag vorderde vele klassiekers gehoord, helaas een aantal wel 3 a 4 keer in verschillende sets. Eten was goed verzorgd, terrein netjes ingedeeld en de cocktail bar/bus was yummy ;)

Tegen een uur of 20:00 sloeg de sfeer langzaam om, er was een (grote) groep van old school fans(leeftijd tussen de 45-achter in de 50) en deze groep bleef op snel tempo doordrinken en flink (zichtbaar voor iedereen) grote hoeveelheden snuiven.
Dit kwam de sfeer helaas niet ten goede en toen zijn we maar huiswaarts gekeerd.

Moraal van het verhaal: leuk festival, "good old classic sound", sfeer tot later super goed, fatsoenlijke indeling, food en drank aanbod, niet te duur.
Volgende keer een tweede stage met een "carat" stage?

Groeten!

3 opmerkingen


Tegen een uur of 20:00 sloeg de sfeer langzaam om, er was een (grote) groep van old school fans(leeftijd tussen de 45-achter in de 50) en deze groep bleef op snel tempo doordrinken en flink (zichtbaar voor iedereen) grote hoeveelheden snuiven.­
Dit kwam de sfeer helaas niet ten goede en toen zijn we maar huiswaarts gekeerd.­

dat is helaas altijd zo op feesten in Eindhoven waar de leeftijd hoger is! jammer...