Partyflock
 

Verslag van Made in Heaven, 20 februari 2011

anoniem gepubliceerd op
Na een weekendje braaf thuis en gewoon slapen de vrijdag en zaterdagnacht, omdat ik wel even een pasje op de plaats kon gebruiken,begon het party bloed zondagmiddag toch sneller te stromen want een feestje in mijn favo home town cluppie is wel heel erg verleidelijk. Als ik mij laat vallen dan lig ik precies voor de deur van de club dus was de keus heel snel gemaakt…ik ga heerlijk even knallen bij Shirley en Wim…! Na mijn verhuizing woon ik nog dichterbij dus helemaal goed,toch? Mijn 2 grote dochters redden zichzelf heel goed zonder hun mams dus is het een heerlijk vrij en veilig gevoel om dit soort spontane beslissingen te nemen.

Wat werd het een super gezellig, spetterend en sfeervol feest,zeg! Het werd misschien geen volle bak maar dat deed er helemaal niet toe vind ik. De dansvloer was lekker gevuld met allemaal echte party peepz die het, net zoals ik, mega naar de zin hadden van het begin tot het eind. Echt elke deejay die ik heb gehoord was super goed aan het draaien met zoveel enthousiasme…alleen daardoor al werd je er zelf ook vrolijk van. Ik heb werkelijk waar mega genoten van alles en iedereen om me heen…Wat heb ik een lol gehad en zo gelachen!

Thxx Jerry….who is the best….you or me……high five,hahaha!

Ik was wat later binnen deze keer. Ik dacht dat ik rond 17.30 uur de dansvloer opliep na mijn rondje gedag knufkusjes aan de Eindelijk Weer crew,Wim, Shirley en aan mijn party vriendjes. Heb weer even super gezellig met mijn favoriete kassa/garderobe juffies Linda en Manon bij gekletst en natuurlijk met de altijd vrolijke toiletdame een gezellig praatje gemaakt. Ik was er pas om die tijd omdat als ik op zondagmiddag ergens ga feesten er voor zorg dat er altijd wat voor de meiden thuis (als ze niet bij hun vader zijn maar bij mij dat weekend) in ieder geval wat te eten klaar gemaakt is. Tja, ik ben nou eenmaal ten aller eerste een moeder dus laat ik mn kids niet onverzorgd achter met bv wat geld op de keukentafel voor een patatje…. Ik maak geen 4 gangen menu voor ze maar wat makkelijks wat ze lekker vinden. Het werd rijst met een groente/vlees gerecht uit de Indische keuken, lekker makkelijk dus. Zo ben ik gewoon…mijn meiden happy met wat te eten dat voor het grijpen ligt en ik happy dat ik gezellig even kon gaan dansen.

Het voelde al meteen goed toen de zaal binnen kwam. Het sfeertje onder de aanwezigen was beter dan best maar wat was het koud binnen! Nou had ik het idee dat het buiten ook niet ver van het vriespunt was maar binnen scheelde het weinig,zeg! Gelukkig had de organisatie hier op ingespeeld en stond er naast de deejay booth een enorme heater (straalkachel) zalig warme lucht te blazen. Omdat de club gisteren geen andere feest te vieren had was de zaal natuurlijk niet opgewarmd dus was de gevoelstemperatuur net zoals het buiten was…erg koud dus! Buiten heb je een jas aan maar om nou met jas en sjaal op de dansvloer te staan…nee,dat zou geen pan zijn geweest! Dus was het heerlijk in mn sexy outfitje vlak voor de heater dansen om warm te worden. Goed bedacht,Wim, het werd bijzonder gewaardeerd door velen!Achter de deejay booth stond een, voor mij tot afgelopen weekend in ieder geval, nieuw talent zo ontzettend lekker te draaien,zeg! Wauw….wat een spetterend binnenkomertje was dat! Deejay Lesley Styles stond super goed te draaien en had naast de Made in Heaven fans, ook zijn eigen fans (en zijn eigen lieve vriendin zag ik later) meegebracht volgens mij want er stonden een paar vrienden hem mega lekker hem toe te juichen…Toppie om te zien, hoor! Ik had toevallig met deze topper vorige week al kennis gemaakt op ’n feestje en wist dus al dat het VET knallen werd met deze deejay. En meerdere met mij want ik had onder het feest bij de opmerkingen al gelezen dat er verschillende party peepz speciaal voor hem op tijd aanwezig waren! Hoe leuk kan dat zijn voor een deejay,toch? Dit compliment heb je alvast in de pocket,joh! Dus deejay Lesley Styles…je was weer goed bezig kanjer, ik heb weer samen met de andere feestneusjes helemaal totaal van je draaikunsten genoten! Keep up the good work zou ik zeggen want je hebt er vanavond wéér fans bij gekregen…dat weet ik heel zeker!

Na deze topper was het voor mij even stress in de tent want ik was plots mijn telefoon kwijt! Pfff…Patricia zonder telefoon…iets dat onmogelijk is! Ik wil graag bereikbaar zijn voor mijn meiden en wil natuurlijk niks missen! Dus….werd het paniek zaaien natuurlijk. Overal gezocht,zowel binnen in de club als buiten, in mijn jas, in mijn tas en in mijn auto….nergens mijn foontje! Grrrrr…. En zoals velen met mij, denk ik, moest ik heel diep nadenken over mijn eigen huistelefoonnummer/mobiele nummer van mijn dochter of mijn eigen nummer want tja, bij ’n mobieltje toets je b.v. gewoon de letter T in voor Thuis en hoppa…contact met het thuisfront. Door de stress lukte dat dus echt niet dus was ik er al snel klaar mee en zat er niks anders op dan toch maar even naar huis om te rijden waar ik dat ding nou had gelaten. (die hele 10 minuten heen en terug,ach dat is te doen) En ja hoor….mijn mobieltje lag keurig op het randje van de wastafel in de W.C. Hoe hij daar terecht is gekomen? Nou gewoon…zo vlak voordat ik weg wilde moest ik toch nog even heel snel een plas dus waar leg je dat ding anders even neer? En als ik een soort van haast heb dan kan ik nog wel eens wat vergeten…! Het was weer een typische Patricia actie maar godzijdankjewel was ik mijn mobiel niet verloren maar gewoon vergeten….in mijn eigen W.C….thuis…heel logisch,toch? Pffffff.

Toen ik weer terug kwam, weer helemaal koud geworden, was er een dame als deejay achter de booth gekropen, deejay Joia Vita. En ook deze lady was goed bezig met haar plaatjes! Het was ietsie drukker geworden en nog steeds had iedereen het waanzinnig naar de zin. Het sfeertje van gezelligheid was er ook nog steeds…alsof ik niet was weg geweest! Wat een heerlijk feestje! Thxx for your sounds,lady! Heel eerlijk gezegd hoorde ik haar, bewust denk ik, voor het eerst. Ik hoorde van mijn vriendin Miranda dat ze al veel vaker gedraaid had in Eindelijk Weer. Gemiste kans voor mij dan want ik vond haar echt goed! Soms ben ik gewoon te druk met van alles en nog wat en dan sla ik sommige deejays niet op, denk ik,haha! Als ik weer eens mijn walking boots aan heb dan ben ik drukker aan het wandelen en kletsen dan aan het luisteren dus vandaar.Na deze dame achter de booth werden we na elkaar helemaal lekker verwend met zalige sounds van deejay Randy Katana en vlak daarna deejay Melvin Warning. Zoals alleen zij dat kunnen was het weer een feest om naar jullie te luisteren en naar te kijken. Het plezier in het draaien spat er gewoon vanaf….helemaal goed,kanjers! Altijd een big smile op de snoetjes en precies draaien wat wij party peepz willen, Vet knallen dus! Ook jullie sounds waren geweldig,echt! Jullie hebben bijna iedereen op de dansvloer gekregen en iedereen ging volledig uit het dakkie! Top top toppie….ik was ook niet weg te slaan daar vooraan!

De club was trouwens best wel snel weer opgewarmd en kon de heater als snel weer opgeruimd worden. Wat zeg ik…het werd zelfs weer warm zo vooraan bij de booth. Ik heb toen toch verschillende keren dankbaar gebruik gemaakt van mijn waaier! Dus…prima actie van de organisatie. Zonder die heater had het vast veel langer geduurd eer de omgeving Eindelijk Weer op temperaratuur was. (haha,leuke woord speling)Het werd helaas niet echt heel erg druk…wat op zich echt een gemiste kans is geweest voor iedereen die niet is gekomen of andere feestjes hebben bezocht, want dit feest had een super sfeertje vanaf het begin tot het eind met écht de lekkerste deejays naar mijn mening,hoor! Zowat iedereen is tot het einde gebleven…hartstikke gezellig. Ik persoonlijk heb zo ontzettend veel lol gehad met mn party vriendjes maar heb ook weer gezellige nieuwe party vriendjes ontmoet. Hartstikke leuk dat jullie er waren en thxx voor de gezellige praatjes….wees welkom in Almere-city en in club Eindelijk Weer natuurlijk. Super lekker feesten in de polder,toch?

En toen was het deejay Ed Mission b2b deejay Ko-c tijd en hebben genoten van die 2 gekkies die ook zo goed aan het draaien waren! Het word haast eentonig….als ik mijn verslag terug lees, maar ik kan er niks aan doen….ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin gehad. En ik ben zo heerlijk uit mn dakkie gegaan tijdens de set van Ed Mission en Ko-c want dit is nou precies de stijl waar ik zo ontzettend van hou…! Weet niet precies hoe die muziekstijl heet (volgens mij club of latin of…?) maar ik word er in ieder geval mega vrolijk van! Ja echt! Dus hartstikke bedankt voor al die vrolijkheid, toppers, en voor die vette sounds en voor jullie eigen gemaakte tracks (!)…zulke vrolijkheid kan ik op het moment wel even gebruiken! Doet mij een hoop andere dingetjes even vergeten en dat voelt heeeeel goed! Enne….het was zoals altijd een genot om naar jullie 2 te kijken als jullie zo bezig zijn met mixen! Die interactie tussen jullie en jullie publiek….helemaal goed!Omdat ik het zo naar mijn zin heb gehad is de tijd echt omgevlogen. Voor ik het in de gaten had kwam om 23.00 uur de super afsluitende deejay Frenckel aan de beurt en dat was wederom mega knallen natuurlijk. Hij is mijn persoonlijke mega topper omdat deze deejay voor mij in moeilijke tijden zo’n 2 jaar geleden veel betekend heeft met zijn muziek. Speciaal voor mij mixte hij een nummer tussen zijn al bestaande set…zomaar opeens…als verrassing op zijn eigen feest en als hart onder de riem! Dat is toch geweldig? Deejay Frenckel heeft dit feest waardig afgesloten naar mijn mening. Super VET knallen tot de laatste zweetdruppel zal ik maar zeggen. Natuurlijk is niet iedereen tot het einde gebleven maar ik vond de dansvloer nog best redelijk gevuld toen ik om 23.45 uur naar huis ging. Ik had het gehad en pijn in mijn voeten. Maar hartstikke bedankt Frenckel….je hebt de aanwezige party peepz tot de laatste minuut echt verwend met je sounds…thxxxx,kanjer!

Dus kortom: het is een heerlijke Made in Heaven geworden met de beste deejays, de leukste MC’s (MC UB en MC J. natuurlijk) die deze deejays zo goed konden opzwepen tot een hoger level en met de gezelligste party peepz (de diehards en de nieuwe snoetjes binnen de club) die wisten waar alle gezelligheid zat deze zondagmiddag….hier in Almere natuurlijk,haha! Dank je wel weer Eindelijk Weer crew voor alle vriendelijkheid/gastvrijheid en dank je wel organisatie Wim en Shirley voor deze gezelligheid en verwennerij op deze zondagmiddag en avond. Ik heb een geweldig feest gehad en heb weer eens zoals van ouds heerlijk en onbezorgd kunnen lachen!

Met een smile op mn bekkie ben ik naar huis gereden en wat is het toch heerlijk dat ik na 15 minuutjes, nadat ik weg ben gereden van het parkeer terrein, al heerlijk onder de douche sta!

Tot heel snel weer….en dat is denk ik volgende week zondag al want dan staat het feest 7th Heaven in de agenda zag ik. Nou daar ben ik ook zeker bij, hoor! Echt wel!

Liefs en een kusje
Little Star
Patricia!

-XxX-

4 opmerkingen

SKATTIE....LEES JIJ MIJ MIND????PRECIES OMSCHREVEN ZOALS IK T ERVAARDE...WEER EEN KNAL FEEST EN ZEKER GEMISTE KANS VOOR DE PEEPS DIE EEN ANDERE LOCATIE KOZEN...ZE MOESTEN BETER WETEN TOCH!!!

EDJE.....WEER ALS VANOUDS..ZO MOET T ZIJN..EEN DJ DIE GENIET VAN WAT HIJ DOET DAT STRAALT UIT OP DE PARTYPEEPS EN DAN IS DE TOON GEZET..KORTOM ED EN KO ZIJN BACK IN TOWN :CHEER:

EN DAN LESLY...ZUCHT...WAT EEN KANJER...DRAAIEN ALS DE BESTE EN DIE UITSTRALING...PRECIES WAT IK HIERBOVEN ZEG DIE SPIRIT MAKES THE PARTY GOING...
EN DAT HEEFT DEZE MAN...EEN TALENT....EN IDD ZO LEUK OM ZIJN VROUWTJE EN VRIENDEN TE ZIEN GENIETEN..HEB EEN MOOIE FOTO VAN ZIJN LADY EN ...PATRICK WAS T TOCH...

KORTOM WE HEBBEN GENOTEN....HELAAS...DE AANKOMENDE 5 WEKEN ZIJN WIR NIET DARBEI IN EINDELIJK.....TRAAN TRAAN...

DUS WIM...DAAR BEN IK WEER....PLEASE MEER ZATERDAG FEESTEN!!!!!!!!!!!!

TOT SNELLIES...(ALS OVER 5 WEKEN DUS...)
 
Thxxx sweet lady(F) het was wederom graag geschreven en omdat ik het zo waanzinnig leuk heb gehad was niet al te veel moeite voor me...!:P

Uitspraak van JohnCon2000 op maandag 21 februari 2011 om 10:30:
EN DAN LESLY...ZUCHT...WAT EEN KANJER...DRAAIEN ALS DE BESTE EN DIE UITSTRALING...PRECIES WAT IK HIERBOVEN ZEG DIE SPIRIT MAKES THE PARTY GOING...
EN DAT HEEFT DEZE MAN...EEN TALENT....EN IDD ZO LEUK OM ZIJN VROUWTJE EN VRIENDEN TE ZIEN GENIETEN..HEB EEN MOOIE FOTO VAN ZIJN LADY EN ...PATRICK WAS T TOCH...

Ja super he...al die luid juichende support zo vlak voor zijn booth en iedereen gewapend met camera,hahaha!;) Maarre....Patrick??? Oeps....je bent in de war hoor...hahaha...hij heet Lester,schat! (tenminste zo ondertekend hij zijn mail en zo staat het op zijn profiel! :roflol:..)

Big kiss4you lieve Con....(K)
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 februari 2011 om 11:22:
Patrick???

nee skat hahahaha ik bedoel zijn neef!!!!:lol: jaaaaaaa je ziet t he connepon blijft overal van op de hoogte!!!!:roflol:
Gilds
Artiest J
Vette shit hoor (y) hahahaha helemaal geweldig

(k)