Partyflock
 

Verslag van Bloomingdale, 5 juli 2009

door , gepubliceerd op
flyer Bloomingdale
FeestBloomingdale · CD Release Party
OrganisatieBloomingdale Site
LocatieBloomingdale Site
Datumzondag 5 juli 2009
StadBloemendaal aan zee
Daar sta je dan om 1100uur in de ochtend te wachten op twee vrouwen. Nog een uurtje voor de spiegel, nog een beetje make-up extra, toch maar een ander jurkje …
Na ongeveer een half uur al in de auto te hebben gezeten, vol verwachting voor wat komen gaat, gaan we eindelijk rijden. Dakje eraf en muziek op volume duizend. Heerlijk zo over de snelweg, de stemming zit er al goed in en er wordt al zittend snel gedanst in de auto ;)
Eerst vanaf Arnhem naar Rotterdam, vervolgens door naar Bloemendaal. In Rotterdam ff snel gewisseld naar de mini cabrio, derde vrouw erbij en met net geen 150 (wegmisbruikers ;)) over de toch al lege snelwegen naar Bloemendaal. Helemaal angstig voor mogelijke files toch maar via Zandvoort rijden maar uiteindelijk (na een lieve lach van een van de dames naar een verkeersregelaar) voor de deur kunnen parkeren.
Zonder geluncht te hebben dalen we af naar bloomingdale waar zo rond 1500 uur toevallig ook nog een vrije tafel is. Overig heerlijk geluncht, beetje jammer alleen dat ze geen wijnglazen hebben en dat je zo af en toe al snel 20 minuten moet wachten op je drankje. Structuur daar ontbreekt een beetje maar de zon in het gezicht en de muziek op de achtergrond zorgen er al snel voor dat je alles vergeet. (tot je moet betalen ;) hahaha )
Door vrijkaarten was de planning eigenlijk vroeger maar de heerlijke muziek en volle zon alsmede de vele bekenden vanuit arnhem zorgden er al gauw voor dat vroeger en blm9 werd vergeten. De set voor lucien foort was heerlijk ontspannen op het terras, goede platenkeuze en redelijk wat mensen kregen al snel zin om te bewegen of te dansen ipv te loungen. Jammer was de remix van Michael jackson, deze had beter origineel op een later tijdstip gedraaid kunnen worden. Op het moment dat lucien begon met draaien kon het niet meer op, het terras werd weggehaald en al snel stond de “mainstage” vol met leuk en trendy publiek. Relaxte mensen volop aanwezig ! Lucien starte netjes en met veel vocals wist hij het goede zomergevoel al snel neer te zetten. Het tempo werd opgepakt en het dak ging er al af, succes voor de next one in line, de stemming zit er al in en zie daar maar eens op verder te bouwen.
Roog was up next, geen persoonlijke favoriet van mij, de laatste paar keer draaide hij echt niet goed. Te weinig up-tempo en te veel alternatieve lounge (al ben ik met die hitjes ook wel klaar hoor). Roog wist echter het publiek vast te houden, het tempo op te voeren en gewoon een topset neergezet. Boven Alle verwachtingen ! Na roog waar ik gewoon volop van heb genoten was het de beurt aan Benny. Enkele nieuwe en verrassende plaatjes en lekker gedraaid, helaas hield het halverwege zijn set al op en gin g de auto rond 2200 terug. Benny draaide top en ondanks dat ik hem de laatste tijd te commercieel vindt was het nu lekker.
Daar sta je dan om 2210 bij de auto, de beats nog in je hoofd en geen zin om terug te gaan naar huis. Nog een poging gedaan te kunnen blijven maar helaas waren de dames niet over te halen … helaas wer wachten tot over een week of 3 als er weer tijd is om bloomingdale onveilig te maken.
Kort samengevat een top feestje waarbij we met het weer echt heel veel geluk hebben gehad !
pagina laatst gewijzigd op