Partyflock
 

Verslag van Marcanti grand opening night, 29 december 2007

door , gepubliceerd op
Voordat ik het verslag ga schrijven, is het wel goed om aan te geven dat er op een feest altijd plus en minpunten zijn aan te geven, dus ook al doe je nog zo je best, je doet het nooit goed genoeg ;-)

We hadden al het idee dat het op de vroege avond van 29 December al heel druk kon gaan worden, daarom met z´n 5-en ( 3-VIP en 2 normaal ) vanuit Utrecht om 21:30 gaan rijden.
Aankomst Marcanti was om 22:10, en yess het was dus al behoorlijk druk. De auto werd voor ons weggezet, ( we hadden VIP, wellicht daarom ) was wel even nieuw was voor ons, maar goed voor alles een eerste keer.
Achter in de rij aansluiten om 22:15, om 22:50 waren we ( 3 ) eindelijk binnen, ik moet zeggen beveiliging was redelijk streng doch rechtvaarding, maar het duurde gewoon te lang. De andere 2 waren pas om 23:30 binnen en hebben dus bijna 1 uur en 15 minuten in de rij gestaan, volgens mij net voordat het hemelwater ter aarde kwam.
Eenmaal binnen de jassen afgegeven aan de rechterkant terwijl de VIP jassen links konden worden afgegeven, was niet goed aangegeven, er hing een klein bordje aan de paal, wat ik dus achteraf pas zag, sorry het was dus niet duidelijk genoeg aangegeven!
De grote zaal binnen gelopen en echt, moet ik echt eerlijk zeggen dat de entourage, sfeer, inrichting echt super was. Daarnaast was er ook echt aandacht besteed aan de kleinere zaken zoals: glitter ballen aan het plafond, kaarsen, confetti kanon, etc.
De muziek was redelijk bij binnenkomst, ik weet helaas niet wie, wanneer draaide dus ik kan niet goed aangeven wie er goed en minder goed draaide, het enige wat ik voelde is dat er eigenlijk pas bij Randy Katana ( die weet ik wel ;-)) echt wat gebeurde en het pas echt tot leven kwam, en ook bleef, ik miste de hele avond echt een beetje het knallen van de muziek! Daarnaast vond ik de muziek, het geluid, aan de matte en aan de zachte kant, en das toch iets waar je uiteindelijk voor komt.
De VIP ruimte was echt heel goed geregeld, oliebollen, fruit, en snoepjes rijkelijk aanwezig! Normaal begeef ik me gewoon op de dansvloer, maar mede omdat het zo druk was in de grote zaal, en het bij de VIP gewoon zeer goed geregeld was eigenlijk meer dan lief, meeste van de tijd bij de VIP gestaan.
Jammerlijk genoeg vond ik de tijd maar weer veel te snel gaan, en eigenlijk voordat je het wist was het alweer bijna tijd om te gaan, dus om 05:45 richting gardarobe gegaan om de jassen op te halen, was redelijk druk maar goed dat gebeurd wel vaker op een feest, het enige was dat volgens mij een soort van brandalarm afging waardoor de hekken bij de gradarobe om de 15 seconden open en dicht gingen, das niet echt bevordelijk voor een snelle jas afhandeling.
Eenmaal weer buiten werden we met een busje naar onze auto gereden, het leek wel alsof we richting Utrecht reden zover leek de auto te staan, maar eerlijk is eerlijk, eenmaal aangekomen stond de auto keurig klaar voor vertrek en konden we zo instappen weer terug richting Utrecht.

Even alle plus en min-punten kort samengevat:

Pluspunten:
+ Entourage was echt zeer goed
+ zeer goede sfeer
+ Danseressen
+ Cash betalen waardoor je geen bonnen / munten overhoudt
+ Snelle, correcte en zeer goede bediening bij de grote zaal en VIP ruimte
+ Parkeer service, omdat het nieuw was voor ons ;-)

Minpunten ( ter verbetering )
- Lange wachtrij om binnen te komen ( 35 minuten voor VIP )
- Geen zeil gespannen voor wachtende bezoekers ivm hemelwater
- Jassen ophangen voor VIP niet duidelijk aangegeven
- Niet al te schone WC´s later op de avond
- Muziek ( geluid ) in de grote zaal vond het zelfs aan de matte en zachte kant
- Te druk in de grote zaal waardoor ik er eigenlijk hele avond niet echt 100% in zat

Kortom zeker wel een geslaagde avond met veel bekenden en heb me daarnaast echt wel uitstekend vermaakt, maar had nou niet echt idee dat ik er nou 100% van genoten heb, maar goed dat is persoonlijk.
Ik zou het uiteindelijk als een goed tot zeer goed willen kwalificeren.

5 opmerkingen

Was je nuchter de hele avond dat je alles nog zo goed weet?
Anyway, thanx voor de opfrisser! :-)

Overigens helemaal eens!
Tot vanavond...herhaling! yeeehaaa
Ik sluit mij volledig aan bij het verslag.
Greetz everybody..
Nou ik heb dus ook 1.20uur in de kou gestaan en heb ook die rot regen op me kop gehad pffff.En toen ik binnen kwam,och och wat een drukte.Voorderest heb ik het wel gezellig gehad met veel oude bekende.Ik sluit me ook aan bij het verslag.
Groetjes
Vond dat je echt veels te lang in de rij moest w8ten voordat je naar binnen kon,en eenmaal binnen in de grote zaal ook echt afgeladen,waardoor je eigenlijk niet lekker kon bewegen (dansen)...vond wel dat het binnen erg mooi geworden is echt een vette plus punt, en ook nog goed gedraaid heerlijke muziek:woeptidoe:toppie!!!,ik hoop echt dat er wel wat aan dat andere gedaan kan worden.

Groetjes
laatste aanpassing
 
Marcanti vind ik mooie tent, muziek was KUT, alleen Marco V niet, Ik ga nooit meer naar een Mike S feest. ALTIJD KUT MET PEREN, of de line-up klopt niet, weet je, ik hou erover op. Mij zul je er niet meer zien indien Mike S betrokken is bij de orginasatie.
Beste dj vond ik @mission. Toen hij draaide was het ook nog aangenaam vertoefen in de Marcanti. Mensen waren gezellig die er waren.