Partyflock

Welk type ben jij?

 
Poll op profiel van *dezatjuh*, geopend op zaterdag 1 november 2008, gesloten op maandag 8 december 2008, looptijd van 73.6 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Welk type ben jij?

0%
Eros: Is gepassioneerd en snel verliefd, weet precies hoe de ander eruit moet zien. Heeft veel vertrouwen in zichzelf en de relatie. Is niet bezitterig of jaloers.
0%
Ludus: Ziet liefde als een spel, heeft het liefst meerdere partners tegelijk. Seks is leuk en spannend en staat los van een hechte relatie. Heeft een duidelijke visie, maar wil niet kwetsen.
150%
Storge: Zoekt een maatje voor een stabiele langetermijnrelatie op basis van vertrouwen. Het "gemeenschappelijke" is belangrijk, emotionele betrokkenheid en seks veel minder.
0%
Pragma: Maakt afspraken met de "juiste" partner. Beiden hebben voordeel van de relatie. Uiterlijk telt amper; achtergrond, opleiding en inkomen zijn veel belangrijker.
0%
Mania: Is onzeker, jaloers en veeleisend. Groot verlangen naar liefhebben, maar de liefde is ook altijd pijnlijk. Grote emotionele pieken en dalen, onzeker over andermans gevoel.
150%
Agape: Is zeldzaam, want onzelfzuchtig. Probeert altijd tegemoet te komen aan de wensen en verlangens van de ander. Seks is niet belangrijk, liefde is iets spiritueels.