Partyflock

Tot welke functie behoor jij? [zie discussie voor uitleg]

 
Poll op profiel van >> ** Ms. Nice ** <<, geopend op dinsdag 20 januari 2009, gesloten op dinsdag 20 januari 2009, looptijd van 79.9 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Tot welke functie behoor jij? [zie discussie voor uitleg]

330%
rondjesloper
330%
zitter
220%
flipper
110%
barhanger
110%
speakerknuffelaar

3 opmerkingen

Barhanger (m/v)
Breng jij het grootste deel van je vrije tijd aan of onder de bar door? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als barhanger ben jij verantwoordelijk voor de baromzet op feesten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aan de bar zitten op een barkruk, het bestellen van bier en het onverstaanbaar brabbelen tegen iedereen die in de buurt komt.

Speakerknuffelaar (m/v)
Spreekt een alcoholvergiftiging je niet zo aan? Dan kun je ook solliciteren als speakerknuffelaar. Hierbij bestaan de werkzaamheden uit het hoofd zo dicht mogelijk tegen de speaker aan te duwen. Voor deze functie is het belangrijk dat je weinig waarde hecht aan je gehoor. Geniet jij pas echt als je trommelvliezen kraken van de harde bassen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Rondjesloper (m/v)
Iets minder zelfdestructief maar daarom zeker niet minder sfeerverhogend. Ben jij een persoon met uitmuntende vocale kwaliteiten en een groot sociaal netwerk? Dan is deze functie perfect voor je! Als rondjesloper besteed je veel tijd aan het rondlopen door de zaal en het maken van een praatje met iedereen die je tegenkomt. Mensen die opgeleid zijn als barhanger kunnen instromen in deze functie met behulp van een cursus verstaanbaar praten onder invloed.

Nog een eigen toevoeging gedaan :P

Flipper (m/v)
Wil jij van begin tot eind alleen maar flippen en kun je niet stilstaan van alle middelen die je je eigen gemaakt hebt? Of ben je gewoon van nature een overbewegend en flippend projectiel, dan past dit helemaal in je straatje!

Zitter (m/v)
Geniet jij graag van het feest op een wat minder energievretende manier en mag je graag met alles en iedereen, die durft naast je te gaan zitten, buurten? Dan pas je wel in deze categorie.

Ongelofelijk gejat (krediet komt toe aan T9K ofzo van een persbericht ;))..maar ik vond hem wel geniaal :jaja:

Nu ben ik wel eens benieuwd tot wie jij behoort ;P
laatste aanpassing
Dan behoor ik toch echt tot de zitters;)
Ook wel een beetje van de flippers, ligt er eigenlijk aan hoe ik me voel:P