Partyflock

How are your kisses..­?

 
Poll op profiel van Mama loves Jami <3, geopend op donderdag 16 oktober 2008, gesloten op dinsdag 31 maart 2009, looptijd van 332.0 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

How are your kisses..­?

917%
Boogschutter: De boogschutter is een extravante zoener. Hij/zij kust avontuurlijk, liefdevol, adembenemend, maar vooral hartstochtelijk.
815%
Maagd: Een maagd is een serieuze kusser. Zijn/haar kisses zijn doelbewust, voorzichtig, en hartstochtelijk.
611%
Stier: Deze stier kust liefdevol, maar ook sensueel. Het kan heftig gaan, maar hij/zij zoent niet echt orgineel en creatief.
59%
Waterman: Je zou haast denken dat de waterman het kussen heeft uitgevonden. Hij/zij zoent verfrissend, buitengewoon en origineel.
48%
Tweeling: Een zoen van een tweeling is verlangend, en opzwepend. Zijn/haar kus zegt: ik wil je helemaal en nu meteen..!!
48%
Schorpioen: Van deze kusser zal je verstelt staan. Hij/zij is niet te stoppen. Hij/zij lijkt je te verslinden met zijn omgerende kus.
48%
Vissen: Deze kusser is erg gevoelig en mysterieus.
36%
Kreeft: De natte zoen van de kreeft is onvermoeibaar en never saai. Hij/zij gaat helemaal op in de kus. Hij/zij wil zich door jou laten leiden.
36%
Leeuw: Hartstochtelijk, veroverend, sensueel, subtiel, en onvergetelijk. Zo zoent de leeuw.
36%
Weegschaal: De kus van een weegschaal kan alle kanten op. Het is veelzijdig en afwisselend. Maar toch heel sensueel.
24%
Ram:Een ram zoent vurig en onderzoekend, maar een ram zoent wel heel erg goed en als je met een ram zoent wil je het 100000 keer over doen!!
24%
Steenbok: Deze wil alles onder controle hebben. Hij/zij is voorbeeldig, en zal je dus nooit zoenen als jij dat niet wil, of op plaatsen waar je geen toestemming voor hebt gegeven

2 opmerkingen

verwijderd
Whoehoe ik ben een ram :cheer:
verwijderd
You have voted, your choice was: "Waterman: Je zou haast denken dat de waterman het kussen heeft uitgevonden. Hij/zij zoent verfrissend, buitengewoon en origineel."


B)