Partyflock
 
­ Nederland

39 opmerkingen

She is the best!!!

:bounce:
 
wies da???????
Nou..vond r wel minder draaien afgelopen zaterdag ...
hmmm ik had het te druk met andere dingen! ..dus heb haar helaas moeten missen!
 
wat voor dingen ;p
 
Kim bemoeie je toch niet overal mee :@
 
Ja kim FOEI:p
 
ben gewoon nieuwsgierig :$
 
kim weeeeeeeeeeeeer!!!! :s
bea had dat met de herhaling van dei wweek der voor te maken in de zone? ;)

idd vond der ook niet al te super draaien!

geef mij dat kleine hokje maar!
SNOEIHARD RAGGUH! :D
dana sux toch nog steeds



lady dana overigens niet begrijp me nie verkeerd...
 
vind jij !! ;)

denk dat zij het laatste lacht als ze jou zuur verdiende euroos en die van vele andere aan het eind van het weekend weer op der banksaldo ziet bijgeschreven worden :D ...

wat jij denkt boeit niet ....geld loopt toch wel binnen ..

maar je mening mag je altijd geven idd ;)
 
Artiest William Tech
Polliepo:
ik wil verder niet een of andere eindeloze discussie starten, maar zij is wel degene die hardstyle commercieel heeft gemaakt hoor, en dat is voor een hoop echte fans toch erg jammer. Zelfs mijn neefje van 15 is gek op "hardhouse" en aanbid dana terwijl hij dronken aan het worden is van zijn tweede breezer :frusty:

verder heeft ze het slim bekeken hoor, ze is nu toch wel keihard geld aan het verdienen hoop ik voor haar. Ik denk alleen dat het niet heel lang meer zal duren. Zometeen gaat het dezelfde kant op als met de hardcore een aantal jaren geleden. Krijg je happy-hardstyle of zo weetjewel? Gabber-piet achtige praktijken :S
 
ik weet :D
dana SUCKS de laatste tijd zeker :S
 
blablabladanablablab­ladanadana

shut de fuck up toch een x about dana. De tering stelletje betweters. Als je t nog nie wist fgelopen zaterdag heb je je op één van de meest commerciële feesten bevonden, SUCKER!!!!
Dus houdt aub je snufferd over Dana.
Net zo commercieel zijn je lelijke puma's waar je op loopt, je lelijke diesel broek waar je in loopt, je eeuwige g-sus truitje dat je aanhebt. Hou toch op zeg commercieel, ga toch eerst ff t woord opzoeken alvorens te oordelen!!!!
Ze aanbiden DANA.. ze moet het van dr fans hebben vertelde ze gister op tmf! dus ja.. als we allemaal BOE roepen mischien gaat het dan HARDER!

Maar op QLIMAX MOET ze KNALUHH

EDIT:

ZE of MEN lekker boeind... jullie wete wie ik bedoel ;)
laatste aanpassing
 
beste munneer bob, wie is 'ze' ???
 
dana zuigt
2 bob---> niet ze, maar men...:vaag:
Artiest Raven
Niemand durft Dana uit te boe'en. Durfen mensen bij tom harding ook al niet omdat hij zo popiejopie is terwijl hij fuckin vaak zijn plaat over laat slaan.
Mjaw, Bij dana is dat niet zo maar toch. Zal mij benieuwen wat er gaat gebeuren als ze vaak genoeg uitgeboe'ed wordt... (6)
Maar tzijn ongelovelijk veel little pricks die zeggen dat ze van 'hardhouse' houden die haar aanbidden. Nog erger, Ze gaat op "hardhouse generation" draaien (of heeft ze al gedaan wat boeit mij het :)), Wat nou "hardhouse". :frusty:
 
Dana vind ik sowieso kut worden omdat ze commercieel word. Ze komt zelfs op tmf, is dat nou niet triest. In het begin was ze goed toen ze HARDCORE draaide toen was ze een godin maar nu niet meer, ja voor die clubkutten.
 
DANA = gewoon THE BEST there is!!!!!

she is my goddes!!!!!

I :respect: FOR DANA
 
DANA SUCKS
 
dana zuigt ja..dat heb je goed morisnet
 
Bea wijfie waar had je t zo druk mee dan;)
haha
Zie je zaterdag(K)
wie zuigt Dana - Ceb@s -??
 
zucht
:9
Monika Kruse, Melanie di Tria, Lisa Lashes.. Nog genoeg andere vrouwelijke Deejays om op te geilen..:)
Hehe, beste paard van stal vergeten :bloos:
 
XS: het moge toch wel duidelijk zijn dat ik met "commercieel" bedoelde dat het populair (pop, anyone?) is in de tmf/538/BrEeZaH kringen. Commercieel in de vorm die jij bedoelt is idd haast alles in het leven
 
gaan