Partyflock
 

Sunday morning diamonds

album,24 · ical
333 × 235 · locatie
Latido
3 juli 2005

Club Latido (binnen) op de kaart
Buikslotermeerplein 7/9
Amsterdam
NederlandNederland
club × 2, electro × 2, groove × 2, house × 2, trance × 2, funk × 1, classics, eclectic, lounge

Tickets & prijs Sunday morning diamonds

Deurverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Opmerkingen

1 waardering

Marco Verhoeven
wel jammer dat de politie het feest moest verstoren, was nergens voor nodig geweest :rot:

Line-up Sunday morning diamonds

house, trance
techno, trance, house
· MC house, trance, hardstyle

Statistieken

6Partyflockbezoekers
24·albumfoto's
28·opmerkingen
1·waardering
geenstemresultaat (1 stem)

28 opmerkingen

 
Gaat helemaal goedkomen :D
Hoor ik jou ook eens draaien ;-)

TripleMMM vind ik al superrrrr! :bounce:
laatste aanpassing
 
Zweven door de Latido ..:yes:...:P:P
 
En tussen 4.00 en 5.00 mogen de stelletjes gratis naar binnen voor de After! :cheer:

Dus tijdens Karma kan men al de opwachting maken voor de aansluitende Afterparty die mega gezellig belooft te worden! :p:D
laatste aanpassing
zooooooo bijna bijna feessie, heb er gewoon zin in lekkere nieuwe plaatjes, lekker ff swingen en daarvoor nog ff feesten op karma dus kan ik er lekker inkomen.whoeptiedoeptiedoe ;p ;p ;p ;p
Politie treedt op bij afterparty in Amsterdam
Uitgegeven: 28 oktober 2007 10:19
Laatst gewijzigd: 28 oktober 2007 10:26

AMSTERDAM - De politie houdt zondagochtend een grote controleactie bij een afterparty in Amsterdam-Noord. Zij heeft de zaak waar het feest plaatsvindt geheel afgesloten en iedereen aangehouden. Dat maakte een woordvoerder bekend.

Politieagenten controleren alle aanwezigen op het bezit van drugs en op het bij zich hebben van geldige legitimatie. De actie begon rond 7.40 uur en was om 10.00 uur nog bezig.

De horecagelegenheid bevindt zich aan het Buikslotermeerplein.

Club Latido

De actie richt zich op Club Latido aan het Buikslotermeerplein. In de horecagelegenheid zijn elke zondagochtend afterparty's, met verschillende soorten muziek.

www.nu.nl
hahahah en hoe was het met de politie :D hoorde het net op de radio
 
las ergens in ander bericht dat de politie deze actie heeft gehouden omdat men aanwijzingen had dat er mogelijk drugsverhandeld zou worden..

zijn ze nou echt zo wereldvreemd dat ze gewoon niet in de gaten hebben dat er in elke kroeg, discotheek, club of snackbar word gehandeld?
AMSTERDAM - De politie heeft even na 07.30 uur discotheek Club Latido aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord gesloten voor een drugscontrole. Alle 150 aanwezigen werden aangehouden op grond van de Opiumwet.

Vijftig verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau, meldt de politie.

De meeste arrestanten werden opgepakt omdat ze geen legitimatiebewijs bij zich hadden, elf verdachten hadden drugs op zak. Bij één persoon werd een bijl en een wapenstok in de auto gevonden.

Afterparty

Op het moment van de controle was in de club een zogenoemde afterparty bezig. De zaak en de omgeving werden geheel afgesloten.



Iedereen werd gefouilleerd om te controleren of zij harddrugs bij zich hadden. De verdachten bij wie een grote hoeveelheid drugs werd gevonden, werden afgevoerd. Aanwezigen met minder drugs werden ter plaatse afgehandeld.

Honden

Met drugshonden werden ook enkele auto's onderzocht op harddrugs. In de club werden vele wikkels met harddrugs, veel pillen en ghb op de grond aangetroffen.

Het horeca-interventieteam van de politie stelde de afgelopen maanden vast dat tijdens de afterparty's in Club Latido harddrugs werden gebruikt en verhandeld. De politie deelde bij de controle een flyer uit waarin de achtergrond van de actie werd uitgelegd.


gezellig feestje :woeptiedoe:
laatste aanpassing
... Zag het idd net op RTL nieuws.
Hoop niet dat dit soort acties een trend gaat worden :S
laatste aanpassing
Hebben we nog ooggetuigen of hoe zit het? Hup.hup..
laatste aanpassing
vooral die mensen die meemoesten omdat ze geen id mee hadden vind ik leuk :D:D ga zo door politie
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 23 oktober 2007 om 22:16:
En tussen 4.00 en 5.00 mogen de stelletjes gratis naar binnen voor de After!

Dus tijdens Karma kan men al de opwachting maken voor de aansluitende Afterparty die mega gezellig belooft te worden! laatste aanpassing 23 oktober 2007 22:16

En dat zal je nooit meer vergeten.......... echt kut voor de organisatie, werknemers,party ganger's en eigenaar van de club...
Artiest LarryD
pffffffff, wat een actie. en dat terwijl er in Osdorp weer wat auto's in de fik gingen. De prioriteiten liggen weer heel fijn bij onze overheid.
achtelijke aktie :-(
Gaat helemaal nergens over, 11 mensen (die drugs bij zich hadden), als mensen drugs mee naar binnen willen nemen lukt dat ze toch wel, of je moet ze stuk voor stuk helemaal onderzoeken. De havens liggen vol met de dope en daar doen ze niets mee(ze zijn zeker bang dat zij dan wat neveninkomsten verliezen) maar een hardwerkende ondernemer lastig vallen en z'n tent naar de klote helpen en daarmee weer wat mensen op straat zetten daar is de overheid goed in. Wil iedereen van club Latido sterkte wensen. :frusty: :bloos: :$ :-$
 
Uitspraak van "Jopito" op maandag 29 oktober 2007 om 00:56:
En dat zal je nooit meer vergeten.......... echt kut voor de organisatie, werknemers,party ganger's en eigenaar van de club...

Denk niet dat die er van op de hoogte waren. Anders ga je ook strenger zoeken aan de deur bij de foullering.
Ik vinde dat er uitstekend gecontroleerd word aan de deur, als ze nog beter moeten gaan controleren moet je in je blootje door de poort en das ook geen optie toch?? :bounce:
 
Triest van die smerissen zeg.
Uitspraak van LarryD op maandag 29 oktober 2007 om 09:02:
pffffffff, wat een actie. en dat terwijl er in Osdorp weer wat auto's in de fik gingen. De prioriteiten liggen weer heel fijn bij onze overheid.

Uitspraak van Marco Verhoeven op maandag 29 oktober 2007 om 11:17:
De havens liggen vol met de dope en daar doen ze niets mee(ze zijn zeker bang dat zij dan wat neveninkomsten verliezen) maar een hardwerkende ondernemer lastig vallen en z'n tent naar de klote helpen en daarmee weer wat mensen op straat zetten daar is de overheid goed in

iid ja! Te triest voor woorden
Artiest Rensz
De LATIDO moet gewoon blijven!:D
laatste aanpassing
 
Trieste actie, en vraag me af wat het uiteindelijk heeft opgeleverd (n) Paar kneuterdealertjes minder ?

Let maar op, dit gaan we strax vaker zien in de clubs ! De hele scene wordt verneukt door dit soort kansloze acties :rot: Neem elk willekeurig feest in eender welke locatie en men vindt een reden om de tent dicht te spijkeren.....

Lekker met z'n allen aan de drank, daar wordt de sfeer een stuk beter van ! :no:
 
Uitspraak van Marco Verhoeven op maandag 29 oktober 2007 om 15:24:
Ik vinde dat er uitstekend gecontroleerd word aan de deur, als ze nog beter moeten gaan controleren moet je in je blootje door de poort en das ook geen optie toch??

De gemeente zoek gewoon een reden om de latido dicht te gooie.

Ze weten dat daar de controlle al heel erg streng is op druks.

Mede werking van de eigenaar naar de politie is er altijd geweest ook als er druks gevonden wordt bij iemad deed men deze persoon afleveren aan de politie.

Zo zie je maar weer hoe de gemeente is om hun eigen belang en zin te krijgen voor een locatie dicht te gooie omdat, men een nieuwe winkel centrum daar wilt bouwen maar geen geld wilt uit geven aan de eigenaar van een club.
 
.
laatste aanpassing
machtsmisbruik..
corruptie..
bahhhh :-(
 
haha ik vind hem mooi