Partyflock
 

Kinky On The Beach vs I Love Kinky

· 13 Year Anniversary Facebook
Kinky On The Beach vs I Love Kinky
17 december 2018
Kinky On The Beach vs I Love Kinky
17 december 2018
erotisch

The BOX (binnen) op de kaart
Mekongweg 5
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Kinky On The Beach vs I Love Kinky

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 35,29
VIP:€ 45,29
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig4138%
zeer goed3330%
goed2624%
ok44%
voldoende33%
onvoldoende11%
slecht11%
zeer slecht0
waardeloos0

36 waarderingen

Tsjibo
top feest en heerlijke locatie
Prima gedaan voor het eerst in The Box
LIfe4party
Locatie In the box was geen succes, maar verder wel gezellig gehad
nitika *­ Sweet Jany *­
MC echt irritant,lounge/rookruimte miste de intimiteit, Miss4Play draaide Top, ijs en bier bij de VIP was op,wel genoten van de PartyPeople!
Ronald &­ Celina
Mooie lokatie. Muziek erg goed. Alleen vonden we de afstand tussen de Vip en de main wat groot. Verder alles top geregeld.
Suzie73
De zaal was wel veel te warm!
Latex
Jongens, petje af hoor. Zoek nog maar eens een locatie in zo’n korte tijd en dan ook nog zo mooi indelen. Ook vonden we de bedden bij de dansvloer ook geweldig. MC voortaan thuis laten, verder top geregeld.
blackorca
box is niet onze fav locatie en muziek ~~ (mc :-()maar toch een prima nachtje gehad. kleine tip plaats de dj booth wat naar achteren dan kijk je vooraan niet zo tegen een muur op. Leuk dat rodenburg mensen er waren john,yvonne crew TKX
Top avond gehad en weer veel bekende gezien. Miste t intieme sfeertje van de oude locatie van kotb wel een beetje maar dit werd goed gecompenseerd door de prachige lichtshow en genoeg plek voor een dansje, helaas werd t dansje wel te vaak onderbroken door de mc. Aandachtspuntje was dat t echt veel te warm was. Maar kritiek is altijd te vinden natuurlijk. Bedankt organisaties voor een heerlijk avond zoals we dat van kotb en ILK gewend zijn al denk ik dat beide feesten niet tot hun recht komen in de box. XXX Natas!
mike 71
Top feest
Mooie locatie, goede muziek, leuke mensen
weer top zoals altijd ;-)
Geweldig feest, wij hebben genoten. Lokatie was top en is wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Muziek ook goed, maar een mc is niet nodig.
newboy
even wennen aan de nieuwe locatie, maar wat was alles weer prima geregeld. Gastvrije ontvangst , bar ging snel, toiletten waren schoon, lekkere muziek en mensen! Heerlijke nacht gehad!
@marc-o@
heerlijk genoten van deze editie, temperatuur was wat aan de warme kant maar dat kan ook aan mij liggen, verder was het genieten
vond de box absoluut niet verkeerd lekker de ruimte om te dansen,alleen jammer geen 2e zaal om de trance dj s te ontduiken het wordt trouwens wel eens tijd om andere djs te nemen wordt erg eentonig .
:-) Happy Couple :-)
Redelijk geslaagde poging om van The Box nog iets gezelligs te maken, maar het is en blijft een grote hal waar het echte clubgevoel niet te realiseren is. Muziek was oke (met hier en daar een uitschieter) met een te aanwezige MC. Gelukkig wel veel leuke en mooie mensen die het tot een geslaagd feestje maakten.
ronkanon
Als Amsterdammers zeggende.... Kut lokatie.... Waar de organisatie nog zijn best voor gedaan heeft... Geluid... Vol komen... Bizar.. Slecht... Rook ruimte. Verschrikkelijk .... Ik mis... DE RODENBURG... wel leuk!!! Personeel van de rodenburg.. Aanwezig... Om het in goede banen te leiden... TOP
R-tist
Ontvangst: behulpzaam dus prima. Toiletten: Te duur. Temperatuur: idioot warm, zeker met latex en leer niet te harden. Sfeer: ok maar miste de intimiteit van Rodenburg. Aankleding: Goed verzorgd. Lichtshow: sterk. Bar: prima, nauwelijks wachttijd. Bewaking: geen commentaar. De muziek: de bekende namen met het bekende repertoire. Persoonlijk vond ik dat een slechte keuze. Over smaak valt niet te twisten maar Ik was niet de enige die zei dat deze dj’s m’n neus en oren uitkomen. Aan de organisaties: Ga eens luisteren naar de techno in de clubs van Berlijn en ervaar het enorme kwaliteitsverschil. De muziek maakte de fusie van twee feestjes tot een eenheidsworst.
mirco&kim
het was heeeeeerlijk. we hebben genoten! het is zeker minder knus als Rodenburg. maar het was echt het fijne en heerlijke KOTB gevoel . ben het wel met velen eens dat de MC geen meer waarden, maar eerder sfeer verlagend was.
kusjes
Tis en blijft een kut locatie en onbetrouwbaar personeel !
Sproetje2
Genoten, al was het even wennen aan de nieuwe locatie. Muziek doorgaans goed, maar het geluid was minder. Erg donker, waardoor slecht zicht om gevaarlijke traptreden te zien. Heerlijk de ruimte om te dansen, maar ondanks dat wel warm. Mensen klagen over de kosten van het toilet, maar er zijn elders wel hogere prijzen dan afkoop van € 3,-. Voldoende toiletten met alles erop en eraan. Rookruimte niet fijn. VIP keurig en wat gezelliger dan de rest. Lichtshow was mooi. Samenvattend net zoveel plus- als minpunten, maar dat houd je toch. Blij dat het feest in ieder geval door kon gaan.
Thumbelina
Locatie erg wennen, maar wel lekker de ruimte om te dansen. Toiletten belachelijk duur en een bak gezeik toen we naar buiten moesten om bloedsuiker te checken, terwijl we bij binnenkomst afspraken hadden gemaakt! MC was ook irritant! Helaas alleen gezelligheid en hapjes in de VIP, leuk dat we ff mochten kijken omdat ik jarig was geweest...
Littlewitch
Topfeest super genoten!
Leuke sfeer...goed naar me zin gehad ...top
turbotinos41
Heerlijke nacht gehad! Gezellige mensen,echt top! Miss J,we hebben van jouw set het meest genoten!
Boeddh­aclub.­nl
Genoten van een geslaagde editie. Ko-c en edmission waren weer goed bezig! Lekker gedanst.
Nieuwe locatie, dus nieuwe ervaringen. Wij hebben genoten van het hele feest. Normaal is het feest geweldig, maar heb nu zeer goed gegeven , zodat het kan groeien naar GEWELDIG. Het was dus even je weg zoeken, maar die was snel gevonden. En de weg naar de volgende KOTB is 7 september is snel gevonden en dan zijn we er zeker weer bij. En daarna lekker op vakantie. Yvonne en John bedankt en natuurlijk ILK ook, vip dek was ook goed geregeld. En volgens mij waren de Lockers € 8 .
P<3D :kusje:
Leuk feest. The box blijft een doos, maar ze hebben zeker hun best gedaan om er iets van te maken. Viel ons mee. Maar miste wel het knusse. Ondanks de hoogte en de grote toch erg warm de hele nacht. 3 euro voor een muntje wel duur. En dan 1 muntje voor de wc... hmmm. Muziek was goed te doen. Miss j draaide heerlijk, jammer dat het geluid uit viel even.
Hoppe
Top feest
Mike S en Tanya S
Vond de locatie dik hoor. Super feest
Knabbel +­ Babbel
Enorm veel aandacht aan de aankleding besteed, maar het blijft de box. Te groot, hoog, moeilijk met geluid. Ik heb een heerlijke avond gehad maar niet het kotb gevoel gehad. Toch blij met dit alternatief, maar hopelijk snel weer terug naar Beesd
Spiderm@­n Fotografie
Ongezellige inrichting. Ilk is altijd super verzorgd, was helaas nu niets van terug te zien. Muziek ging, irritante mc die overal doorheen schreeuwde. 1 muntje, 3 euro om naar de wc te kunnen en de wc&rsquo;s waren niet eens van goud. Gevaarlijke verhogingen, zonder markeringen voor traptreden. Vervelende ervaring met portiers, afspraak maken en dan niet nakomen. Gelukkig loste john het goed op. Locker 9 euro was ook flink aan de prijs!
MK2013
Nieuwe locatie was een goed alternatief. We hebben genoten. Geluid was niet helemaal top VIP dek was echt VIP. Helaas weinig Brabo’s doordat het voor hun verder weg is. Goed alternatief gevonden.
peerski4u
Wowie we hebben weer genoten van dit kei goed feest.
Rayray
Iets te veel MC ertussen door. , Draai gewoon muziek ipv gepraat

Line-up Kinky On The Beach vs I Love Kinky

za 21:00 - 22:00:  house
za 22:00 - 22:50:  house, techno, trance
za 22:50 - 23:40:  trance, house
za 23:40 - 00:30:  house, latin
zo 00:30 - 01:30:  house, latin
zo 01:30 - 02:30:  house, trance
zo 02:30 - 03:45:  house, trance
house, trance
zo 03:45 - 05:00:  house
trance, house
· MC Suriname Nederland trance
Statistieken
153Partyflockbezoekers
60Partyflockgeïnteresseerd
51Appicbezoekers
49Appicgeïnteresseerd
174Facebookbezoekers @ 20 mei 2019
569Facebookgeïnteresseerd @ 20 mei 2019
770Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 27 augustus 2020
42 / 47·mannen / vrouwen
48.3Partyflockgemiddelde leeftijd
49.3Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
0 / 1·forumonderwerp
43·opmerkingen
36·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (109 stemmen)
Nieuws
Als eerste willen wij iedereen bedanken, die op ons verzoek druk heeft meegedacht over een nieuwe locatie voor ons feest van 8 juni en 7 september. Bedankt voor al jullie reactie's. Een overweldigend resultaat, er kwamen meer dan 40 suggesties binnen. Na deze stuk voor stuk bestudeert te hebben, en alle afwegingen tegen elkaar te hebben weg gestreept, waarin de datum belangrijk was, maar natuurlijk ook de voorwaarden en onze hoge eisen voor een echt Kinky On The Beach feest, zijn we eruit.
Op zaterdag 8 juni 2019 gaat er iets unieks plaatsvinden! Een samenwerking tussen twee succesvolle organisaties, namelijk Kinky On The Beach vs I Love Kinky! Deze twee organisaties gaan groots uitpakken voor een geweldige en onvergetelijke editie!
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: Tickets ter overname tickets1

43 opmerkingen

Kinky On The Beach V/ S i love Kinky

2 organisaties geven dit geweldige feest wij gaan groots uitpakken meer info volgt later

Yvonne Brain
═════════ KINKY ON THE BEACH –VS-I LOVE KINKY ═════════

Op zaterdag 8 juni 2019 gaat er iets unieks plaatsvinden! Een samenwerking tussen twee succesvolle organisaties, namelijk Kinky On The Beach vs I Love Kinky! Deze twee organisaties gaan groots uitpakken voor een geweldige en onvergetelijke editie!

▬▬▬▬ KINKY ON THE BEACH ▬▬▬▬
Kinky On The Beach is al jaren een begrip en inmiddels uitgegroeid tot een alom bekend en druk bezocht evenement wat vier keer per jaar plaatsvindt. Wat ooit intiem begon aan het strand is nu uitgegroeid tot een groot, succesvol evenement in Club Rodenburg in Beesd. Niet voor niets bestaat deze organisatie dit jaar al 13 jaar! Ons slogan is “’Anders dan Anderen “”

▬▬▬▬ I LOVE KINKY ▬▬▬▬
I Love Kinky timmert sinds 2015 zeer succesvol aan de weg. Na een aantal goed bezochte edities op diverse locaties in het land heeft I Love Kinky inmiddels al een aantal jaren haar thuisbasis gevonden in Club Organza in Breukelen. De evenementen van I Love Kinky worden eveneens vier keer per jaar georganiseerd en zijn altijd ruimschoots uitverkocht!

▬▬▬▬ INFO EN TICKETS▬▬▬▬

In de zaal van Kinky On The Beach zullen alle vertrouwde ingrediënten aanwezig zijn. De tweede zaal
zal helemaal worden ingericht voor en door I Love Kinky. Beide organisaties hanteren dezelfde strikte dresscode regels. Nog een grote overeenkomst is dat beide organisaties haar bezoekers beschouwen als één grote KINKY familie! Een unieke samenwerking waar de kinky bezoekers centraal staan en volledig in de watten zullen worden gelegd! De verkoop start precies op 2 januari 2019 om 12.00 uur
En nu weten wij al deze editie volledig uitverkocht zal zijn.
------------------ Line Up ------------------
Mike-S, Ruben Vitalis, Ko-c, Miss-j, Mc-J, Des Santos, Miss 4 Play, Ed Mission, JJ, Italiander, Renji

• Ticketinfo:
http://kinkyonthebeach.eu/online-tickets/
• Info:
www.kinkyonthebeach.nl
www.ilovekinky.nl
• Voor verdere vragen:
Info@kinkyonthebeach.nl
infodesk@ilovekinky.nl
De verkoop start precies op 2 januari om 12.00
Zet dit alvast in je agenda;

Yvonne 😍😍
Al kaarten gekocht, blijken we helemaal niet te kunnen 😞. Ze kunnen overgenomen worden voor de normale prijs en dan betalen wij de adm kosten. Stuur een appie als je interesse hebt. 0633091772.
We hebben een hotel Geboekt voor deze editie in Meerkerk. Weet iemand wat een taxi van daar naar Beesd kost? Of zijn er dichterbij ook hotels?
Uitspraak van Knabbel + Babbel op maandag 1 april 2019 om 15:26:
Of zijn er dichterbij ook hotels?


wij zitten in Zaltbommel bij van der Valk, weet niet of dat veel dichterbij is. Taxikosten geen idee.
Uitspraak van newboy op woensdag 10 april 2019 om 15:54:
▶Uitspraak van Knabbel + Babbel op maandag 1 april 2019 om 15:26:Of zijn er dichterbij ook hotels?
wij zitten in Zaltbommel bij van der Valk, weet niet of dat veel dichterbij is. Taxikosten geen idee.


Vianen heeft een Toekan en zelf weleens in leerdam het oude Posthuys ( diner was goed en aparte nachtingang om naar de kamers te gaan) geweest met een vriendin.
regel gelijk wel een terugtaxi, ander moet ik weer met mijn rode taxi aan de bak. Er staan nl geen beschikbare taxi's in Beesd.
 
Wij zaten vaak in asperen licht er zo'n beetje tussenin...
Nu maar hopen dat het nog doorgaat... 😥
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 april 2019 om 12:51:
Nu maar hopen dat het nog doorgaat... 😥


ja, wat een gedoe zeg. Vrijdag de 19de is de uitspraak.
 
Hoe vervolg je club eigenaren en organisatoren van feesten, Met uitlokking dus. Te triest om waar te zijn. Criminelen krijgen nog minder, sla je een oud vrouwtje in elkaar , krijg je een taakstraf van 100 uur en zo kan ik nog wel doorgaan., dus helemaal met je eens Newboy, TRIEST.
Yvonne en John, heel veel sterkte en succes.
Club Rodenburg, heel veel wijsheid en ook sterkte toegewenst.
Laat Michael P weer lekker vrij,hij heeft Anna faber gedood.
In TBS klinieken wordt aan de lopende band drugs verkocht,zo zie je maar weer echte misdaad wordt beloond in dit land !!
Tjonge tjonge iemand verkrachten krijgt in verhouding een veel lichtere straf ,dan dit.
Erg jammer dat het dicht moet, Yvonne en John heel veel sterkte,het was zo n leuke fijne locatie om te feesten,en ook omdat het redelijk dicht bij is voor ons.
Het wordt The Box in Amsterdam las ik op FB.
Uitspraak van newboy op zondag 21 april 2019 om 13:22:
Het wordt The Box in Amsterdam las ik op FB.


Mag het niet hopen....🙁
Uitspraak van P<3D :kusje: op zondag 21 april 2019 om 20:01:
▶Uitspraak van newboy op zondag 21 april 2019 om 13:22:Het wordt The Box in Amsterdam las ik op FB.
Mag het niet hopen....🙁

Het is in de Box ..
BREAKING NEWS. BREAKING NEWS.


Als eerste willen wij iedereen bedanken, die op ons verzoek druk heeft meegedacht over een nieuwe locatie voor ons feest van 8 juni en 7 september. Bedankt voor al jullie reactie’s.
Een overweldigend resultaat, er kwamen meer dan 40 suggesties binnen.
Na deze stuk voor stuk bestudeert te hebben,
en alle afwegingen tegen elkaar te hebben weg gestreept, waarin de datum belangrijk was, maar natuurlijk ook de voorwaarden en onze hoge eisen voor een echt Kinky On The Beach feest, zijn we eruit!!!


We gaan naar The Box Amsterdam
Mekongweg 5
1043 AE AMSTERDAM.


We gaan er alles aan doen om het feest hetzelfde te maken zoals jullie van ons gewend zijn. Met laser, led schermen, maar ook de grote lockers!!
Graag nemen we jullie mee om dit avontuur aan te gaan, en om de sfeer weer op het hoogste niveau te brengen.
Samen met jullie ❤️


De kaart verkoop is weer gestart, ook voor 7
september.
http://kinkyonthebeach.eu/online-tickets/



Willen jullie zo vriendelijk zijn om deze aankondiging zoveel mogelijk te delen zodat er straks niemand voor de verkeerde deur staat.


Team Kinky On The Beach 💋💋💋
Info@kinkyonthebeach.nl






Over “The Box”.
"The Box is eens strakke, veelzijdige 'Black Box' evenementenlocatie voorzien van een uitgebreid licht-en geluidsysteem. Concerten, dance events, beurzen en presentaties komen in The Box perfect tot hun recht. Met meer dan 70 evenementen per jaar en circa 120.000 bezoekers is The Box één van de grootste evenementenlocaties van de Randstad. The Box is goed gelegen met Station Sloterdijk op steenworp afstand en in een bedrijventerrein met goede gratis parkeergelegenheid."



JDV Events.
Y.L.A. de Vroedt
 
We zijn van de partij 😘
Al kaarten gekocht, blijken we helemaal niet te kunnen 😞. Ze kunnen overgenomen worden voor de normale prijs en dan betalen wij de adm kosten. Stuur een appie als je interesse hebt. 0633091772
laatste aanpassing
Hotel omgeboekt, we zijn er bij!
Ohhhh jee... hopen dat ze het een beetje leuk aankleden en knus en gezellig maken
Helaas te ver weg voor me.
Dus sla ik dit feestje over,en hopelijk keren ze over een jaar terug naar Beesd.
Uitspraak van Duikertje op vrijdag 26 april 2019 om 17:39:
Helaas te ver weg voor me.
Dus sla ik dit feestje over,en hopelijk keren ze over een jaar terug naar Beesd.


jammerrrr, geen dansje samen dan.
wij maken de sprong vanuit Limburg gewoon, wel n hotelletje in de buurt geboekt.
Uitspraak van newboy op woensdag 1 mei 2019 om 13:31:
jammerrrr, geen dansje samen dan.


OO Maar er komen nog wel meer feestjes aan,dan gaan we een dansje doen.
Wij hebben ook ons hotel omgeboekt. Wel jammer dat ik eigenlijk VIP kaarten wilde maar die waren toen al uitverkocht. Nu heb ik gewone kaarten en is de kaartverkoop weer gestart omdat de lokatie groter is. Er zijn weer VIP kaarten verkrijgbaar maar ik neem niet aan dat ik ze kan omruilen. Volgende keer beter...
Uitspraak van Penny op maandag 6 mei 2019 om 20:16:
Wel jammer dat ik eigenlijk VIP kaarten wilde maar die waren toen al uitverkocht. Nu heb ik gewone kaarten en is de kaartverkoop weer gestart omdat de lokatie groter is. Er zijn weer VIP kaarten verkrijgbaar maar ik neem niet aan dat ik ze kan omruilen. Volgende keer beter...


Hi, stuur Yvonne van de organisatie even een pb, er is altijd heel veel mogelijk en ze zal heus met je meedenken.
Omdat wij helaas niet kunnen. Te Koop 2 VIP kaarten (E-ticket_ tegen de normale prijs dus in totaal 84 euro. Stuur PB bij belangstelling
 
Wegens omstandigheden kunnen we niet meer gaan. Daarom mogen de tickets weg voor € 30,- per stuk. Het zijn normale tickets. Stuurt u bij interesse een pb?
laatste aanpassing
Lieve vrienden van Kinky On The Beach V/S I Love Kinky

De online verkoop is uitverkocht wel zijn er nog een paar kaarten verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen. Ook kan je opgeven voor de reservelijst mail naar
info@kinkyonthebeach.nl of naar ons sdc profiel kinkyonthebeach.
Wij kregen wat vragen of de munten van KOTB in de Box gebruik kunnen worden, alleen de kleuren oranje en blauw zijn geldig.

Tot 8 juni in de Box in Amsterdam
Team KOTB/ ILK


MAD-MEN
• Het Geuzenhuis 8
• 4205 SX Gorichem
• Tel 0614 412 419
• Site Mad-men

THE FUNHOUSE
• Piet Heinstraat 86
• 2518 CL den Haag
• Tel 0702 125 468
• SiteThe funhouse

ON TOP OF LOVE
• Postelstraat 68
• 5211 EB ‘s-Hertogenbosch
• Tel 0736 100 011
• Siteontopoflove

WOW PARTYKLEDING
• Tongelsestraat 84b
• 5613 DM Eindhoven
• Tel 040-2135353
• SiteWOW Site


EXCLUSIVE ANITA
• Dammerweg 946s
• 1383 HV Weesp
• Tel 06 – 543 08 008
• SiteExclusiveAnita
MOON HEELS
• Boomstede 640
• 3608 BR MAARSSEN
• Tel + 31 346.568863
www.moonheels.nl
info@moonheels.nl

LEF STORE 2.0
• Oostbaan 1115
• 2841 ML MOORDRECHT
• Tel 06-18594561
info@lefstore.nl
http://www.lefstore.nl
 
We hebben er zin in 😘 en Ruben on the list👻👻👌👍
laatste aanpassing
2 vipkaarten aangeboden 80 euro ivm revalidatie na operatie. van mijn vrouw..
Er worden gewoon kaarten aangeboden via paylogic..
Is het nou wel of niet uitverkocht ?
2 kaartjes voor 27,50 stuk
2 kaartjes KOTB..... Samen 40 euro
 
2 kaartjes te koop voor 50 euro.
2 kaartjes gezocht.
Zijn inmiddels voor zien van kaarten.
laatste aanpassing
 
Ik heb je een bericht gestuurd Stefanus en Francisca
laatste aanpassing
Party-time, zin in het leukste kinkyfeest
Vond het feest helemaal top ,alles liep als een tiet , kon negens iets vinden waar de organisatie ook maar een klein beetje te kort is geschoten......., als ik dan toch een klein min puntje moet noemen , zou het zijn dat ik {maar dat is persoonlijk} het iets te donker vond, moet er wel bij zeggen dat ik nachtblind ben , maar vooral bij trappen is dat niet zo handig.........
 
Heeft iemand na afloop zondagochtend een leren rok gevonden bij de kluisjes ?!
Graag een PB...
Afgelopen zaterdag hebben wij tijdens Kinky on the Beach vs I Love Kinky het VIP deck mogen hosten. Wij kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking en zijn erg blij met zoveel leuke en positieve reacties! We hebben genoten! Bedankt Yvonne De Vroedt Koeleveld en John!

Team ILK <3 <3 <3