Partyflock
 

A State Of Trance 900 Festival

· Lifting You Higher Facebook
A State Of Trance 900 Festival
17 november 2018
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & )

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
trance × 33

Tickets & prijzen A State Of Trance 900 Festival

Uitverkocht
Early bird:€ 60,18
VIP:€ 90,18
Voorverkoop:€ 72,18
VIP:€ 95,18
Kluisje medium:€ 7,-
kluisje groot:€ 9,-
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 21:30, met 8 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig10924%
zeer goed18640%
goed11826%
ok225%
voldoende153%
onvoldoende72%
slecht31%
zeer slecht0
waardeloos0

63 waarderingen

dberkwood
Top feest! Armin opende fenomenaal en zijn 138 set vond ik ook echt goed. Verder hele fijne sets gehoord van Giuseppe Ottaviani, Ferry Tayle & Dan Stone, Ghost Rider en Futurecode. Organisatie was ook goed weer. Alleen die biertjes; mini bekers maar wel dezelfde prijs. Wat een oplichterij. Desondanks was het het echt geweldig en ik kan nu al niet wachten op ASOT950!
trancefreak
Lekkere vinyl set, ook genoten van Armins 138 set , goede sfeer zoals altijd <3
Like it
Veel te druk. Main al dik 1,5 uur voor Armin gesloten. We hebben betere jaren gekend. Voor ins geen asot meer
A&P91
Leuk om hier weer te zijn! (K)(k)
I.S.O.S.
helaas echt veel te druk op de mainstage. Tot het punt dat het echt niet leuk meer was. De biertjes waren echt absurd klein dit jaar. Als je meer wilt verdienen, doe dan iets met de prijs, maar dit is oranisatorisch zo onhandig...je blijft in de rij staan voor drinken zo...
Tsjibo
alles was gewoon top
mike 71
Top feest
Binnenkomst relatief snel, kluisjes etc prima. Was voor ons een flinke domper om voor een dichte main te staan.. Gelukkig na 20 minuten wachten wel naar binnen, maar damn wat was het druk daar.. Geen plek om te dansen, echt jammer. Wel erg genoten van Armin op de main en daarna Ferry Tayle b2b Dan Stone. Rond 4 weer terug naar de main voor Marlo, wat een topset, hoogtepunt van onze avond! Gelukkig tegen die tijd ook iets rustiger op de main dus lekker kunnen dansen. Was voor mij de eerste keer jaarbeurs, toch lang lopen van de ene stage naar de andere en best koud op sommige plaatsen. We hadden ons verkeken op de afstand naar het station, dus nog bijna de eerste trein gemist :') Al met al een mooie nacht, maar waarschijnlijk voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Ypl
Stuk minder dan vorig jaar: Mini biertjes, main te licht (dankzij plafond dingen), Armin met z'n standaard EDM mainstage set, te veel beuk trance op de main. Slecht geluid (bass overheerste. erg irritant bij trance), Marlo wat een slechte set. Parkeren duuuuuuur. Cosmic gate beste van de avond. Ook Futurecode was een verademing na die ellende van Vini Vici en Marlo (volgorde timetable iemand?). Verder mogen we natuurlijk niet klagen met zo'n MEGA trance feest om de hoek, maar het pakte me een stuk minder dan vorig jaar? Main leek toen ook intiemer en sfeervoller. Nooit een wow momentje gehad dit keer.
Kicke!
Partymember
een enorme hal en dan de afhaalplek voor lockerkaarten zodanig plaatsen dat twee stromen van mensen tegen elkaar in moeten lopen. Kan veel beter worden ingericht. Jammer dat mainstage zo klein is dat een uur van te voren alles al vol is.
Goliath121
Een wood top
skitmeister
Op de rij voor entree en geen barretjes in de kleinere zalen na was het prima geregeld. Super tijd gehad bij progressive. overal goede sfeer
aveen
Top avond!!!!!!!!!!!!! waarom niet 2 x per jaar???
Willyassen
State of trance was weer een geslaagd feest op na 2020
Above & Beyond waren geweldig! Helaas was het niet vol te houden in de zaal, te heet, geen bewegingsruimte en bar niet meer bereikbaar... sfeer was wel super zoals altijd!
Ly
Heel leuke gehad. Set van Armin en Guiseppe op de 138 waren super vet! Captain Hook ongepland een stukje gezien en dat was heel fijn. Armin opening ook tof!
Philly
Commentaar over het formaat van de biertjes is al vaak gegeven en onderschrijf ik. Over de drukte in de main: kwestie van op tijd je keuze maken. Ik liep kwart voor 11 de main in en had alle ruimte om te dansen en ben er eigenlijk pas 3 uur weer weggegaan. Verder lagen mijn verwachtingen na vorig jaar heel hoog. Zijn volledig waargemaakt, maar niet overtroffen. Had de visuals misschien nog een tikje beter verwacht, maar dit is eigenlijk klagen op hoog niveau.
Bass-Powah
Goed vermaakt, hele nacht lekker genoten van de muziek. Pluspunten: setjes van Push, Dan Stone & Ferry Tayle beste van de avond, Allen Watts en Sneijder ook zeker goed. Lichtshow zeker goed, Entreeprijs blijft ook echt top. Minpunten, kleine flutglazen bier, Above & Beyond (Noem je dat mixen? Teleurstellend) Afgesloten main en 138 tegelijk als Armin en A&B draaien. Daardor kwam ik pas laat in de feeststemming, wachtrijen bij het fouilleren waren ook niet misselijk. Hoop op verbetering volgend jaar, dan maar wat minder grote namen
Zoals altijd weer goed geregeld en heerlijke line-up. Er werden strakke sets gedraaid en de sfeer was weer goed!
stardust (k)
half glaasje bier dat sloeg echt nergens op. en de looproute was te lang. wel super leuk gehad..maar dat zijn verbeter puntjes
P en M
Topfeest!
Mystic_Dumm¥
Tof om Push een keer live te zien, en genoten van bijna 4 uur Armin.... Mensen die janken dat ze Armin niet hebben gezien hadden gewoon eerder de zaal in moeten gaan, :D
Mitchpp
Heerlijke sets! Armin in de main het hoogtepunt voor mij. Stelde zeker niet teleur. En mensen, je kan geen 35000 mensen in een zaal hebben. Op tijd zijn is een vereiste. A&B pakte me niet deze keer, mede door de sfeer, maar gelukkig maakte de andere sets het helemaal goed. Fatum, Armin en Sneijder de helden van de avond
Kevolution
Slechtste editie die ik meegemaakt heb.­ Wat een bagger geluid in de 138, de hele avond helaas.­, waardoor t gewoon niet pakte.­ Daarbij vond ik t te soft zo over de hele avond genomen..­ Psy area had wel goed geluid.­ Tja dan vind ik t al gouw niet leuk meer, omdat ik voor de 138 was genomen.­ Dus ja gewoon leuk gehad met m n vrienden.­, maar nooit een "­wow-gevoel"­ ervaren.­
enjoy-life
Geweldig gehad. Kwa muziek het beste feest van het jaar
Popeye
Erg fijne avond gehad. Hoor veel mensen klagen over drukte maar heb daar zelf geen last van gehad. Op de main vooraan was het prima te doen. Later bij 138 ook.
Ronald &­ Celina
Onze eerste Asot en zeker niet de laatste. Super genoten.
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Het was weer gruwelijk goed net zoals altijd. Genoten vanaf binnenkomst om 20:30 tot vertrek 06:30. Muzikaal vond ik dit een mindere editie met uitzondering van enkele sets. Drukte viel heel veel mee ondanks dat het uitverkocht was, op elke stage genoeg dansruimte. Top vermaakt.
MK2013
We hebben genoten was top geregeld...... licht show op Main was Magical met Armin, matige trance muziek en de bars erg druk....
PeerkeEhv
Wat een feestje weer..!! #GENIETEN Jammer dat de main al een half uur voor Armin dicht was.. En die bedragen bij de bar sloegen echt nergens op..!! Mini-Glaasjes-Bier voor 2,85 en dan gek opkijken als je hem terug geeft terwijl de glaasjes half gevuld waren..!! En de wc's schoon en met toilet papier gevuld houden blijft een probleem daar... maar de sets die ik gezien heb waren super..!! Progressive was een zeer goede verassende vervanger voor Armin @ Main..!!
Twinkel
Denk dat dit toch de laatste keer is, te massaal. En steeds meer hard trance wat niet mijn sing is. Zelfs A&B vond ik redelijk hard. Genoten maar ga toch meer voor de kleinere feestjes.
Johnno87
Lekker feestje weer. Drink zelf niet veel bier. Maar die pilsjes sloegen nergens op. Parkeergeld ook flink gestegen sinds vorig jaar. Maarja. Armin warmup. Damm. Armin 138 set. Damn. Die man is en blijft mijn held. Lekkere setjes gehoord. Helaas sloeg de vermoeidheid eerder toe dan normaal. Tot 5;15 vol gehouden en toen maar naar huis.
Richard&Mira
Toch weer tot de conclusie gekomen dat zo'n groot feest eigenlijk niets voor ons is. Te lange wachttijden, te grote afstanden waardoor je veel mist. Op de main was Cosmic Gate super, ook A&B vond ik goed en Armin viel me zeer mee
Enrico Fuerte
Super prima editie,trance was weer trance gelukkig. main bijna niet geweest behalve bij Marlo.daarna Futere code, meest slechte progammering ooit imo. bekers bier was gewoon een totale rip off. absolute schande!! verder was t top.
Dirty H
Biertje belachelijk klein . (Punt)
JEEETJE!
Ik hoop dat Armin dit leest. Echt een mindere editie. 3 gesloten area's van de 5??!! WTF echt belachelijk. Wel weer mooie lasers enzo...weet niet of ik volgend jaar ga......
Bonnie en Clyde
Als je weg ging om een drinken te halen stond je zo een half uur te wachten op je drankje. Bovendien was je glaasje ik twee slokjes leeg. Waren wijn glaasjes. Verwacht toch veel meer van zo’n avond..
Nubby
Zeer goed.. jammer van de gesloten main.. maar op zich was het ook veels te druk! Fatum..wow!!
Sven:jaja:
Het was redelijk goed georganiseerd en er werd lekker gedraaid met name AvB@ 138 stage.Te triest voor woorden dat je vanaf half 12 tot 3 uur de main niet in meer in kon.Wat een idiote parkeerkosten a 18&euro; en de wederom duurderdere consumpties met kleinere glazen.
aenm1
ik heb beter edities meegemaakt
blackorca
alles prima geregeld! compliment! ondanks zonder warmup prima snel naar binnen (~30min tot de kluisjes) helaas is de trance van tegenwoordig erg in de richting van hard trance verschoven en daar zijn veel liefhebbers voor maar wij missen de zweef molen waar we 15 jaar geleden zo verschrikkelijk verlieft op geworden zijn :-). het fantastisch mooie "decor" met de super indukwekkende vizuals van vorige edities heb ik wel gemist. mooiste zaal was eigenlijk road ook simpel maar wel mooi.
ArtStyle
Het heeft een uur geduurd voordat we binnen waren. (n) die kinderbiertjes waren een grap (n) en de Main was echt veel te vol en de rijen bij de bar ook echt te lang! Verder wel gewoon een goed feest!! (Y)
RenC
Kwaliteit is niet meer wat het geweest is.
Droppie &­ Moppie
ASOT 900....dikke editie en wat hebben ze eraan verdiend...parkeren auto 18 euro...feest zelf alweer 20% duurder dan vorige jaren en...alleen met vip had je nog wat ruimte. ASOT wordt onbetaalbaar...verder was álles wel goed voor elkaar.
ARG15
Niet de beste editie van ASOT. Veel te druk! Lange wachtrij bij de lockeruitgifte. Muziek was goed, Above&Beyond was lekker, Vini Vici geweldig! Helaas deed de 5000 man extra het feest geen goed.
raf_ypm
te groot, met alle bijbehorende problemen
melow
Setjes top. Geluid top ! Zelfs nog een beetje ruimte tijdens de set van Armin. Beste set van de avond was voor mij die van marlo. Cosmic gate was ook weer als van ouds. Ze hebben allemaal geleverd waar ik voor kwam.
alphons
Geweldig feest. 1 van de betere ASOTs. Main bleef druk tot aan 06:00 uur. VIP was een aanrader. Verreweg beste set was Omnia en Ben Gold. Futurecode. Met live performance. Top feest.
Jordy
Beste set van de avond was Ferry Tayle B2B Dan Stone. Geweldige uplifting set, maar ook de andere artiesten draaiden erg goed. Helaas jammer van de slechte en harde geluidskwaliteit. Op veel stages kwam het daardoor allemaal niet zo goed uit de verf. Groot pluspunt vond ik ook het mainstage design. Zo'n rustige setup met ledschermen vind ik zoveel rustgevender en fijner ogen dan al die drukke mainstage designs van de afgelopen jaren!
Dj Sidious
Wat een geweldige nacht. De opening van Armin was super. Heerlijke classics van vinyl, dat is zóó fijn :) daarna een kippenvel uur beleefd bij Push. Wat een genot en een hele dikke pluim voor de drummer, wat vet :D blijven staan voor Armin en klaboem, tering wat een dikke set :bounce: Mijn vriendin was helemaal hooked van de captain, wat draaide deze man heerlijk. Maar het beste moest nog komen!!! John oo Fleming, beste man, jij draait niet, jij draagt het over. Zoveel liefde, plezier en beleving heb zelden bij een dj gezien. Prachtig :respect:
PsyTech
Een paar punten dit keer : Iedereen weet toch dat de main vol is en zeker nu met A&B en AvB achter elkaar....wij zijn na 15 minuten weggelopen bij A&B. Veel te druk, je staat alleen maar geïrriteerd als een sardientje op de vloer. Bij aankomst ook erg druk maar dat liep toch goed door. Main weer dik aangekleed (vond verleden jaar vetter). Ik vond het geluid op de 138 zeer ondermaats. De kleine biertjes waren gewoon een grap! Pure opluchting. Ik vond dat er ook heel veel werd stilgestaan. De road to 1000 was natuurlijk een dikke verbetering. Liep om 0445 de main weer op was nog volle bak, ook wel eens anders geweest. Mijn beoordeling is "goed" mdat het gewoon een dik mega feest is dat toch wel strak is, maar verleden jaar vond ik het toch beter op een bepaalde manier.
K&S08
Heerlijke miziek, maar de organisatie was prut. Dames toiletten in de main veel te laat open, te weinig en onoverzichtelijke rijen voor de token tickets.
Miss Bee
Geweldige set van Push en superenergieke set van Armin in de 138 zaal! Geluid van road to 1000 en progressive stage was oorverdovend hard, zelfs met oordoppen in! Het vervormde helemaal, echt heel jammer! Hierdoor mooie sets moeten missen...
creatived
Mooi georganiseerd, met fijne mensen. Helaas was de Main al heel snel dicht. En waarom zijn er toch altijd van die idioten die peperspray in de menigte sprayen!!!
2LIPS
Snelle doorstroom bij de ingang, daardoor op tijd bij de Main, helaas kutset van A&B (echt wel eens beter gehad), slecht/weinig en dood bier bij de bar en lachwekkende buitenlanders met vlaggen en lampjes :-)
Dano1974
Blijft het mooiste indoor feest van het jaar :-)
Nique
Armin van Buuren op 138 beste set van de nacht
Davidoffff
ontzettend genoten. Geluid was niet overal even best. Helemaal mee eens dat het echt niet kan dat je zoveel geld betaald voor een kaartje en je niet bij de main act van de avond kan komen omdat de zaal wordt afgesloten. Probleem herhaalt zich elk jaar weer. Is hier geen oplossing voor te vinden ofzo?
Terror­NLSmur­f
Top feest! De 138 en pst waren echt genieten!
EgbertV
Wtf Alda, die kleine bierglaasjes voor €2,85 kunnen écht niet! Verder geluid ondermaats op de meeste stages, wel een aantal lekkere sets gehoord maar heb betere ASOTs meegemaakt!
Ycequeen
Hele kleine biertje, geen toilet papier op de dames, erg druk... werd wel heel erg lekker gedraaid wat alles goed maakte!
Riphor
Anderhalf uur wachten om überhaupt binnen te komen om vervolgens wederom lang te moeten wachten bij de bar. Geluid was op veel plekken zeer slecht en de sfeer was om te janken. En een mainstage die het grootste deel van de avond 'vol' is? Dat kun je voor zo'n ticketprijs niet verkopen.

Line-up A State Of Trance 900 Festival

1Main
za 21:00 - 22:00:  trance
za 22:00 - 23:00:  techno, trance
za 23:00 - 00:00:  Duitsland trance
zo 00:00 - 01:30:  Verenigd Koninkrijk trance, house
zo 01:30 - 03:00:  trance
zo 03:00 - 04:00:  · live Israël trance, psy
zo 04:00 - 05:00:  Australië house, techno, trance
zo 05:00 - 06:00:  Verenigd Koninkrijk trance
Oekraïne trance
2Progressive
za 22:00 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 23:00 - 00:00:  Duitsland trance
zo 00:00 - 01:00:  trance
zo 01:00 - 02:00:  trance, downtempo, house
zo 02:00 - 03:00:  Canada house, trance
zo 03:00 - 04:00:  Verenigd Koninkrijk house, techno, trance
zo 04:00 - 05:00:  Verenigd Koninkrijk
3Psy
za 22:00 - 23:00:  Australië trance
za 23:00 - 00:00:  Duitsland psy
zo 00:00 - 01:00:  Verenigde Staten trance, psy
zo 01:00 - 02:00:  · live Israël psy
zo 02:00 - 03:00:  Israël trance, psy
zo 03:00 - 04:00:  Rusland Israël trance
zo 04:00 - 05:00:  Israël
zo 05:00 - 06:00:  Zuid-Afrika psy
4Road To 1000
za 22:00 - 23:00:  Verenigde Staten
za 23:00 - 00:00:  house, trance
zo 00:00 - 01:00:  Verenigde Staten trance
zo 01:00 - 02:00:  Colombia trance, house
zo 02:00 - 03:00:  Verenigd Koninkrijk trance
Frankrijk trance, house
zo 03:00 - 04:00:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten trance
zo 04:00 - 05:00:  trance
5Who's Afraid Of 138?!
za 22:00 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 23:00 - 00:00:  · live België trance
zo 00:00 - 01:15:  trance
zo 01:15 - 02:15:  Italië trance
zo 02:15 - 03:30:  Schotland trance, psy
zo 03:30 - 04:45:  trance
zo 04:45 - 06:00:  Ierland trance, house

Statistieken

630Partyflockbezoekers
145Partyflockgeïnteresseerd
546Appicbezoekers
253Appicgeïnteresseerd
14000Facebookbezoekers @ 24 januari 2019
19000Facebookgeïnteresseerd @ 24 januari 2019
35581Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 13 januari 2020
64 / 28·mannen / vrouwen
36.6Partyflockgemiddelde leeftijd
35.0Partyflockleeftijd mediaan
3·nieuwsberichten
0 / 1·forumonderwerp
27·video's
1·meeting
1236·opmerkingen
63·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (460 stemmen)

Nieuws

Trance liefhebbers uit meer dan 100 landen vonden zaterdagnacht hun weg naar het festival met tientallen grote acts in De Jaarbeurs Utrecht, aldus organisator ALDA. Het evenement was dit jaar ruim 7 weken van tevoren uitverkocht. 13
Met 35.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen die hun weg zullen vinden naar De Jaarbeurs in Utrecht voor de 900e editie van ASOT (A State of Trance), is het paradepaardje van Armin van Buuren nu - 6 weken vóór aanvang van het festival - volledig uitverkocht. 4
Armin van Buuren stijgt naar grote hoogtes tijdens ASOT 900 'Lifting You Higher' in de Jaarbeurs Utrecht 2
We're on the road to 900! We're happy to announce A State Of Trance Festival 900 on February 23rd 2019.

You can expect another epic trance night the best trance DJs in the world
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: Ticket gezocht tickets1

1236 opmerkingen

Uitspraak van TR@NCE op zondag 7 april 2019 om 18:51:
Terug in Holland en wat een feestje was het, de oude trance ganger judse jules, wat een set gaf hij. En Alex Morpf respect to londen ,veel plezier in de Netherlands met de feestjes Armin van Buuren gangers(Y)


Een halve liter bier voor 1,90 euro londens Budweiser van de tap in glas , en gewoon geen prijs betalen om je jas weg te hangen. Tja de vlucht en hotel verblijf rekening, dat tel ik nu niet mee. Gaat mij om het geheel, en het Entourage van afgelopen weekend. Respect to LONDEN....
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op dinsdag 9 april 2019 om 08:40:
Wat grappig dat je dat zo zegt. Ik ken weinig personen die zo denken en exact dat heb ik ook....steeds op zoek naar nieuwe muziek van het heden. Ook op feestjes hoef ik echt niet 1 tracks te (her)kennen en dan is mijn avond top.


Ik lees je zin ff moeilijk. Ik lees het is pas geslaagd als ik geen 1 nummer ken.

Maar voor mij geldt overigens dat ik het wel lachen vind oude platen te horen. Herkenning is goed... Maar echte kick krijg ik van die éne nieuwe plaat die je dan ineens volle glorie op een feest hoort. Overigens was dat vroeger meer, toen ik nog bijna wekelijks een feestje pakte. Nu ik nog maar een feestje of 6 per jaar pak is het wel wat anders haha...

Uitspraak van TR@NCE op dinsdag 9 april 2019 om 15:46:
Een halve liter bier voor 1,90 euro londens Budweiser van de tap in glas ,


Ook weleens anders in London..... Epic 5.0.... Halve liter voor 7 pond ofzo, lauw blik. Geen goede drugs. Extreem matig geluid enzo. Dacht echt hier moeten ze nog veel leren :o
Uitspraak van actief op dinsdag 9 april 2019 om 16:12:
Ook weleens anders in London


sfeer vinden wij in de uk ook niet altijd even fijn, zelfs soms erg agressief afgelopen jaar nog in birmingham, zelfs niet naar binnen gegaan omdat er op straat al gevochten wordt. zo erg zelfs dat de bewaking en politie een charge uitvoeren. voor middernacht al compleet zat en onbegrijpelijk agressief
Uitspraak van actief op dinsdag 9 april 2019 om 16:12:
Ook weleens anders in London..... Epic 5.0.... Halve liter voor 7 pond ofzo, lauw blik. Geen goede drugs. Extreem matig geluid enzo. Dacht echt hier moeten ze nog veel leren :o


Londen is groot, ik heb weer het feestje van het kwarteel mee gemaakt daarow!!!!!
Uitspraak van blackorca op dinsdag 9 april 2019 om 18:46:
sfeer vinden wij in de uk ook niet altijd even fijn, zelfs soms erg agressief afgelopen jaar nog in birmingham, zelfs niet naar binnen gegaan omdat er op straat al gevochten wordt. zo erg zelfs dat de bewaking en politie een charge uitvoeren. voor middernacht al compleet zat en onbegrijpelijk agressief


Je eigen aanpassen op het folk. en je kan alles krijgen wat je hartje je wil toekomen........
Uitspraak van actief op dinsdag 9 april 2019 om 16:12:
Ik lees je zin ff moeilijk. Ik lees het is pas geslaagd als ik geen 1 nummer ken.


Hmm, je hebt gelijk, ik schrijf het moeilijk. Maar ik bedoel : voor mij hoeft er helemaal geen track van herkenningen tussen te zitten om mijn avond top te maken, mag zeker, maar hoeft totaal niet.
Uitspraak van TR@NCE op dinsdag 9 april 2019 om 15:46:
Een halve liter bier voor 1,90 euro londens Budweiser van de tap in glas , en gewoon geen prijs betalen om je jas weg te hangen. Tja de vlucht en hotel verblijf rekening, dat tel ik nu niet mee. Gaat mij om het geheel, en het Entourage van afgelopen weekend. Respect to LONDEN....


Een halve liter voor 1,90 euro (1,63 pond)? In Londen? 2019? Vertel, welk adres, dan check ik het volgende maand. Ik ben al blij als ik 4 pond voor een pint afreken daar. Ministry of Sound zo rond de 6-7 pond voor 0,3l uit m'n hoofd.

En oh ja Budweiser is geen Engels merk, maar voor 1,63 pond maakt mij dat niet uit.
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op woensdag 10 april 2019 om 18:10:
Een halve liter voor 1,90 euro (1,63 pond)? In Londen? 2019? Vertel, welk adres, dan check ik het volgende maand. Ik ben al blij als ik 4 pond voor een pint afreken daar. Ministry of Sound zo rond de 6-7 pond voor 0,3l uit m'n hoofd.

En oh ja Budweiser is geen Engels merk, maar voor 1,63 pond maakt mij dat niet uit.


Je komt op de verkeerde feestjes vriend(Y)
Uitspraak van TR@NCE op donderdag 11 april 2019 om 12:03:
Je komt op de verkeerde feestjes vriend(Y)


Wij komen op real time feestjes, jij leeft blijkbaar in een droom......
Deze prijzen vond ik voor Egg, de club waar deze malloot het over heeft:

Prices
Advance tickets £10–£13, door prices £13–£20. Appetizers £4–£6. Beer £5+, wine £5+, shots £5+, cocktails £8–£9, bottle service £150+.

Ik zie nog een London Budweiser :roflol: voor 1,90

Als er iets Amerikaans is is het.....
laatste aanpassing
Weet iemand wart de tweede ID track was tijdens de mainstage set van Armin op ASOT 900?
Uitspraak van Trance#138 op zaterdag 13 april 2019 om 00:20:
Weet iemand wart de tweede ID track was tijdens de mainstage set van Armin op ASOT 900?


MaRLo & Feenixpawl - Lighter Than Air! Bedoel je deze? Mega vette plaat! Komt 26 april eindelijk uit!
Jaaa deze bedoel ik! Echt een vette plaat inderdaad. Thanx
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 11 april 2019 om 18:48:
Deze prijzen vond ik voor Egg, de club waar deze malloot het over heeft:

Prices
Advance tickets £10–£13, door prices £13–£20. Appetizers £4–£6. Beer £5+, wine £5+, shots £5+, cocktails £8–£9, bottle service £150+.

Ik zie nog een London Budweiser :roflol: voor 1,90

Als er iets Amerikaans is is het.....


Tuurlijk inspectie U weet het wel(Y)
Uitspraak van TR@NCE op dinsdag 9 april 2019 om 15:46:
Een halve liter bier voor 1,90 euro londens Budweiser van de tap in glas , en gewoon geen prijs betalen om je jas weg te hangen. Tja de vlucht en hotel verblijf rekening, dat tel ik nu niet mee. Gaat mij om het geheel, en het Entourage van afgelopen weekend. Respect to LONDEN....


Oh ja, zo ken ik er nog wel een paar. ASOT reken ik de ticketprijs en de drankjes niet mee. Bijna een gratis avondje genoten! ;)
Uitspraak van uitje90 op dinsdag 23 april 2019 om 13:24:
Oh ja, zo ken ik er nog wel een paar. ASOT reken ik de ticketprijs en de drankjes niet mee. Bijna een gratis avondje genoten! ;)


Groten jongen(Y)
Nog geen info over ASOT 950? Normaal toch al wel rond deze tijd dacht ik...
Uitspraak van deejeedee op zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00:
Nog geen info over ASOT 950? Normaal toch al wel rond deze tijd dacht ik...


Je bent er wel heel vroeg bij dit jaar :D
Ik meen me te herinneren dat andere jaren in juli al tickets te koop waren, vroeg het me gewoon af..
Soms begon de pre=sale pas in september zoals in 2018, soms augustus. je bent echt een tikkie te vroeg
Nouja ik vroeg het me ook al af. Verwacht dat er in september wel meer duidelijk zal worden.
JAAAA JULLIE MOGEN WEER 14 & 15 Februarie 2020 :bounce:
Uitspraak van TR@NCE op vrijdag 6 september 2019 om 07:05:
JAAAA JULLIE MOGEN WEER 14 & 15 Februarie 2020 :bounce:


moeten... ;-) :bounce:
Uitspraak van deejeedee op maandag 12 augustus 2019 om 08:08:
Ik meen me te herinneren dat andere jaren in juli al tickets te koop waren, vroeg het me gewoon af..


En? Al in de pocket de tickets? :)
Haha, nee...sla deze over. De 1000 doen we weer mee 😉
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 6 september 2019 om 15:18:
▶Uitspraak van deejeedee op maandag 12 augustus 2019 om 08:08:Ik meen me te herinneren dat andere jaren in juli al tickets te koop waren, vroeg het me gewoon af..
En? Al in de pocket de tickets? :)


Yup +4
Ja ja de line up is binnen
21:00 - 22:15: Audien Verenigde Staten
22:15 - 23:30: Cosmic Gate Duitsland
Nic Chagall, Bossi
23:30 - 00:45: Dash Berlin
Jeffrey Sutorius
00:45 - 02:00: Armin van Buuren favoriet
02:00 - 03:15: New World Punx Nederland Duitsland
Ferry Corsten favoriet, Markus Schulz
03:15 - 04:30: Andrew Rayel Moldavië
04:30 - 05:45: Jorn van Deynhoven
05:45 - 07:00: Aly & Fila Egypte favoriet
John O'Callaghan Ierland
20:00 - 21:00: Armin van Buuren favoriet
2Who's Afraid of 138?!
21:00 - 22:15: Paul Webster Ierland
22:15 - 23:30: Standerwick Verenigd Koninkrijk
23:30 - 00:45: Jordan Suckley Verenigd Koninkrijk
00:45 - 02:00: Sean Tyas Verenigde Staten
02:00 - 03:15: Photographer Oekraïne
03:15 - 04:30: Armin van Buuren favoriet
04:30 - 05:45: Bryan Kearney Ierland
05:45 - 07:00: Ferry Tayle Frankrijk favoriet
Manuel Le Saux Italië
3ASOT Invites
21:00 - 22:15: Eximinds Rusland
22:15 - 23:30: Protoculture Zuid-Afrika
23:30 - 00:45: Max Graham Canada
00:45 - 02:00: KhoMha Colombia
02:00 - 03:15: Ben Gold Verenigd Koninkrijk
03:15 - 04:30: Kyau & Albert Duitsland
04:30 - 06:00: Mark Sixma
4Talent Room
21:00 - 22:00: Toby Hedges Verenigd Koninkrijk
22:00 - 23:00: Maarten de Jong
23:00 - 00:00: David Gravell
00:00 - 01:00: Fisherman & Hawkins
Fisherman, Hawkins
01:00 - 02:00: Hazem Beltagui Egypte
02:00 - 03:00: Arisen Flame Polen
03:00 - 04:00: Alexandre Bergheau Frankrijk
04:00 - 05:00: ReOrder Slowakije
05:00 - 06:00: Allen & Envy Verenigd Koninkrijk