Partyflock
 

Exceptionnel Dream

Facebook
Exceptionnel Dream
11 november 2018
erotisch
georganiseerd door

Grotten van Kanne (binnen) op de kaart
Avergat 14
Kanne
BelgiëBelgië

Tickets & prijs Exceptionnel Dream

Voorverkoop:€ 41,25
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

1 waardering

Eddie66
Op last van de politie afgelast

Line-up Exceptionnel Dream

Full White Edition!

Feest vieren in ‘DE GROTTEN VAN KANNE’ is feest vieren in een ver verleden.
De geschiedenis van Kanne gaat terug tot aan de Romeinen die de plaatselijke mergelsteen reeds ontgonnen. Kanne is een plaats in het zuidoosten van Belgisch-Limburg en ligt onder de rook van Maastricht. Kanne ligt in het dal en tussen twee Plateau’s van Caestert (de Sint-Pietersberg).

De feestlocatie ligt vijftig meter ondergronds en men wordt met een speciaal treintje ruim 300 meter de grot ingereden, verdwalen is dus een koud kunstje…. Het labyrint onder de St.Pietersberg strekt zich ver over het Nederlands-Belgisch-Limburgs heuvelland en de Ardennen en telt maar liefst 2000 ingangen met een totale lengte van wèl 200 kilometer.

Een uniek evenement georganiseerd dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit genaamd ‘Exceptionnel-Dream’.
→ lees meer

7 opmerkingen

Dit als reactie op het eerder afgelaste feest inde Cabes. Ik gemaild maar krijg geen reactie. Ik zou iedereen willen oproepen om stappen te ondernemen tegen deze organisatie. Wij hebben nog ruim 200 euro uitstaan en hebben veel beloftes ontvangen maar steeds 0 op rekest. Ik zal informeren bij politie wat de mogelijkheden zijn voor een aangifte. Er zijn willes en wetens kaarten verkocht door deze organisatie terwijl zij al wisten dat het feest geen doorgang zou vinden. Indien er concrete antwoorden zijn zal ik dit communiceren. Jammer is dat als de organisatie dit netjes had opgelost ik zou overwegen nog een keer te gaan. Echter door deze asociale houding naar bezoekers toe ga ik nooit meer.
Is deze in kanne wel door gegaan dan?
Nee we kwamen bij de locatie aan om 22:55 in het wit en helaas door de politie niet vrij gegeven als feestlocatie. Als het goed is ontvangen degene die kaarten hadden een oplossing in de tegemoetkoming. We wachten de mail af.
Vreemde gang van zaken...dit was idd natuurlijk al lang bekend bij de organisatie...zonder enige vorm van communicatie (of heb ik iets gemist?) laat je toch je bezoekers opdraven en voor een dichte deur staan...het rommelt behoorlijk bij exceptionnel...en dan druk ik het nog zachtjes uit.
laatste aanpassing
Met betrekking tot exceptionnel ga ik uit van het goede. Ik zag op Facebook hoe mooi het eruit zag. Tot iemand ging klagen denk ik. Organisatie zat er aardig doorheen las ik. Denk niet dat er al iets bekend is mbt compensatie
Wij zijn vanaf dag 1 trouwe bezoekers geweest als het gaat om de feesten van exceptionnel...met als paradepaardje haremnights...staat hier nog steeds in de top 3 van beste feesten aller tijden...echter is er na het overlijden van britt wel een hoop veranderd...en dat is natuurlijk niet gek ook...dat doet wel iets met een mens...blijft natuurlijk wel staan dat je op deze manier zoals het nu gaat geen feesten kan blijven organiseren...2 feesten achter elkaar die,om welke reden ook,geen doorgang vinden...ik hoop dat de organisatie de weg omhoog weer terug vindt en dat we in de toekomst weer mogen/kunnen genieten vd feesten van eceptionnel.
laatste aanpassing
Daar kan ik me alleen maar bij aansluiten 👌👌