Partyflock
 
Wasteland
3 juli 2018
erotisch
georganiseerd door Site Site

North Sea Venue (binnen)
op de kaart
Hemkade 48
Zaandam
NederlandNederland

Tickets & prijs Wasteland

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 54,90
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Kledingvoorschrift
Strict dress code
Stemresultaat: goed
geweldig3122%
zeer goed3625%
goed2417%
ok96%
voldoende64%
onvoldoende1913%
slecht53%
zeer slecht53%
waardeloos96%

53 waarderingen

Ruben X
Blijft n leuk feest. Alleen jammer van t gedoe bij de lockers. Moet beter kunnen dit jaar.
Ludo&Elvi
Too much people and so on but it is good to make that one time.
MP2-Players
Hebben een leuke avond gehad, maar die maak je gedeeltelijk ook zelf. Vonden de muziek en shows wat minder dan wat we van vorige edities gewend waren.
exiting4you
lekker feest
Lust for Life
Een uur eerder open zou een hoop problemen bij binnenkomst verhelpen.
Dancing queen
Wat een drama met rijen om binnen te komen en om bij de garderobe.! Duurde een uur voordat ik mijn jas had. Dit moet echt anders georganiseerd gaan worden. Kluisjes ook erg klein. Voor mij reden om North Sea Venu.e voortaan te mijden. Erg jammer, want de sfeer van het feestje was gewoon weer erg leuk!
Funtastic
Het was de minste Wasteland sinds ik het vier jaar geleden ontdekt heb. Het was heel erg druk. De muziek stopt voor ieder optreden wat heel irritant is als je net lekker staat te dansen. De lounge area was heel ongezellig licht. Sfeer kwam er daardoor niet echt in. Hoor dit gevoel van meer mensen. Dus hoop dat er iets aan gedaan kan worden.
pepe le pew
1.5u om aan te schuiven en om te kleden. Playrooms veel te beperkt!
Jo lan
Te druk!
4 fver
Meer dan n uur om binnen te komen door n stel idioten die nog net niet in je onderbroek willen kijken. Maar optijd vertrekken en 1.5u in de rij voor je jas!!! Hemkade waardeloos,wasteland véél te druk 4800 man waar 3000 de grens is.
Henk & Maiky
Heerlijk feest super goeie muziek en niet te hard mooie speelruimtes we waren er om 22:00 en gingen naar huis om 06: 30.....
JannekeWish
Veel te druk en chaotisch bij de kluizen
Monday
waardeloos op gebied van lockers en drukte = veel teveel kaarten verkocht en niet werkende,slecht verlichte teveel op elkaar kluisjes jammer
rots67
Op tijd zijn is een.must anders beland je in chaos bij lockers. Was erg druk ook binnen. Muziek niet altijd even goed..Maar verse fijne gezellige sfeer. Heerlijk genoten met vriendjes. Voor sluitingstijd weer buiten dan ook geen.last van de chaos om bij je locker te kunnen komen
MysticMara
:lief: Ik hou zo van wasteland. Organisatie bedankt voor de excuus en uitleg van de lange rijen. Dit wordt zeer gewaardeert en was niet aan jullie te wijten.
Fidelio
Het was retedruk, maar wat een mooie aankleding van het feest en een heerlijke schakering van mensen!!!
sweeties07
helaas heeft de locatie niet door, dat lockers met cijfercode niet werken op dit soort feesten. het duurt te lang , en maak gerust meer ruimte vrij voor de lockers. bouw desnoods een extra tent, dit soort feesten waar elke bezoeker zich wil verkleden vraagt om meer ruimte. Wasteland organisatie heeft een mooi feest neer gezet! top tot april
mike 71
Leuk feest maar drama om binnen te komen. Pff en dan kluisje zien te krijgen nog meer drama. En hou maar op om je jas af te geven. Bij elkaar 1.5 uur.. Jammer vorig jaar was het zelfde drama.
Joyce en Ronald (Riemst)
Zoveel Negatieve geluiden... en inderdaad Zeer Terecht... Organisatie van WASTELAND een terugkoppeling op al die kritiek zou wel op zijn plaats zijn !!! een feest zo organiseren is absolute NOT DONE !!
Veel te lange rijen bij binnen komen en de kluisjes... binnen veel te druk om van de sfeer te kunnen genieten...(los van de veiligheid mocht er iets gebeuren)...vond deze editie echt tegenvallen als trouwe wasteland bezoeker, terwijl het zo'n bijzonder feest is...hopelijk de volgende keer weer beter...
Lovely-Cinn
Echt veelste druk! Nog nooit zo'n mega drukke editie meegemaakt. Totaal 2,5uur in de rij gestaan voor de garderobe. Wat een drama. Binnen ook veelste druk. En dat voor 50 euro.. het is niet meer wat het geweest is, jammer!
Wij waren heel soepel al voor 22 uur binnen en 6.45 weer buiten omdat het feest 3 kwartier langer duurde :) Druk is het altijd in de Hemkade, of het nou Bitch is of Wasteland. maar de sfeer, de vrijheid, de gekte van Wasteland kan niemand overtreffen. Wij hebben onwijs genoten en zijn er volgende keer absoluut weer bij!
Veelte druk bij binnenkomst. Drama bij de codes voor de lockers uitreiken. Drama bij de lockers zelf. Verder goed feest maar niet in verhouding tot de kosten.
Two Moons
Het feest zelf was zeer goed. Wij vonden de muziek beter dan vorige edities. Dames rockband was voor de verandering ook wel eens leuk! Prima vermaakt en ons maar niet geërgerd aan de drukte. Hopen dat de organisatie zich iets aantrekt van alle zeer terechte kritieken. Neem een voorbeeld aan Bitch: al om 20.00 u. open, dan spreid de drukte voor de ingang en bij de lockers, meer lockerruimte, een 2e rookruimte. En: iets minder kaarten verkopen, dan blijft de drukte tenminste gezellig!
blackorca
fantastisch feest vooral in de tussen en achterste zaal was het een heerlijk geil feest. Maar wat een domper bij de garderobe bijna 1,5 uur moeten wachten en een bewaker die een vecht partij uitlokt!!! deze man is schande voor het vak waarin ook bij hemkade waar normaal gesproken zulke nette en voorkomende beveiligers werken. Natuurlijk kwamen zijn collages hem onvoorwaardelijk te hulp maar hij en niet de klant was de uitlokker van de vechtpartij (klant had ook onbeschoft gedrag)
Franky
2 uur nadat ik buiten en binnen gewacht te hebben toch nog een heerlijk feestje gehad. totaal geen spijt van gehad. Wel zou ik de organisatie adviseren om voortaan de controle, uitgave locker en tokens een stuk beter en groter te organiseren, zodat er voor ons meer tijd overblijft om te feesten.
Didi
Het feest was weer top, maar dat ze de garderobe-afhandeling bij vertrek zó slécht voor elkaar hebben, daar begrijp ik helemaal niks van!
ClautjeClau
Top (mag ook weleens gezegd worden; altijd schone toiletten en muntverkoop gaat altijd snel. Tip: verkoop locker-codes alvast in de rij wachtenden, De locker(verkoop) was de enige bottleneck en drukt wel op het humeur. Gelukkig was ik dit drama snel vergeten toen ik in de zaal stond, wat een mooie mensen, gezellige sfeer en prettige muziek. Het blijft een uniek feest en blijkbaar neem ik het uur om binnen te geraken iedere keer weer voor lief. Volgende keer wel wat minder kaarten verkopen svp en wat dacht de organisatie van 21.00 starten?
Wachten….wachten en nog eens wachten….. Na jaren lang naar dit feest te zijn gegaan besloten om eens een keer iets anders te doen. En zo te lezen geen verkeerde keuze. Nog drukker dan voorgaande jaren dus. Wat bezield iedereen toch. Een uur wachten om binnen te komen. Een uur wachten om je te mogen omkleden. En dan binnen niet eens de ruimte hebben om je lekker te kunnen bewegen. En voor de muziek hoef je tegenwoordig ook niet meer te gaan wat die is ook gewoon ruk. En in de zogenaamde love-ruimtes is het nog veel erger. Alleen maar van die vieze geile mannetjes die zich staan af te rukken alsof ze nog nooit iemand met elkaar seks hebben zien hebben. Nee, voor ons geen Wasteland meer. Dit is het geld echt niet meer waard. Ben overigens wel benieuwd wanneer de gemeente of de brandweer deze organisatie eens ter verantwoording roept want hier worden volgens mij alle risiconormen ver overschreden. Wij zaten heerlijk bij de Fata. Geen lange rijen voor de deur. Geen rijen bij de lockers. Je legt € 120 op de balie en je kan met z’n tweetjes de hele avond gratis eten, gratis drinken en heerlijk genieten. En nou niet meteen allemaal denken, dat ga ik volgend jaar ook doen want dan krijgen we dezelfde wachtrij-taferelen als bij Wasteland en daar zitten we dus niet op te ‘wachten’. Gewoon volgend jaar weer lekker achteraan sluiten in de diverse rijen en aan het eind van de avond weer lekker klagen dat het veels te druk was.
Rooemantica
Idiote lange rijen. Kluisjes die niet werken. In totaal 3 uur kwijt met binnen en buiten geraken. Tot overmaat van ramp reed de pendelbus niet meer toen ik eindelijk m'n spullen terug had. Waardeloos!
wijwillenjou
Super feest. Wel te druk maar heerlijke sfeer.
yeti1305
Veel te druk bij ingang, lockers en garderobe. Echt zonde van de tijd en van een professionele partij mag toch wel beter worden verwacht. Hoe kan dit in godsnaam fout gaan, wat is er nou moeilijk aan wat basis zaken voor een party. Wellicht uurtje eerder starten om wat te spreiden en betere organisatie.
Rickss
2 uur verloren door de rij en 12 lockers die niet werkte. Erg jammer dat het zo slecht geregeld was. Voor de rest was de sfeer goed.
MariskaG
Het was echt veelste druk, geen kluisjes mee en de garderobbe waarvan ik het idee had dat ze niet echt wisten wat ze deden. Verder waren en veel leuke en gezellige mensen en er werd goed gedraaid :)
Leuk feestje. Druk, maar net te doen. Maar dat komt dan ook omdat we om 21:30/40 binnen waren. Geen wachtrij, alleen toen al druk bij de kluisjes. Kom je later dan ben je de klos.
Latex
Lange rij voordat je binnen was. Daarna even een locker bemachtigen, waar ze in het begin van de avond al geen wisselgeld meer hadden?! Dan probeer je om te kleden, maar helpt in de tussentijd de nodige mensen om hun locker open of juist dicht te krijgen. Toen zagen we hoe druk het was en het was TE druk, zeker was er ook te weinig playroom. Wasteland gaat ten onder aan zijn succes. Buiten de mannen die hun handen niet thuis konden houden na 3 x nee te hebben gezegd, waren er echt veel lieve en mooie mensen. Voor ons voorlopig de laatste Wasteland. Maar gelukkig zijn er nog genoeg andere topfeesten waar we jullie tegen komen. xxx
MK2013
Goede sfeer. Muziek was zeer matig, shows ook matig en duurde te lang. We komen om te dansen en geen 3e range toneelstukje met modder en vlammen. Hak dan echt een hand of een been af om het kinky te maken .... We kwamen om 2130 binnen en toen werd de lockerruimte al een chaos. Waarom vraag ik me af ? Verkoop toch lockers gelijk bij de kaartjes zo krijg je spreiding. Volgende x muziek door laten lopen tijdens shows of beter ik elkaar mixen
Rayray
Twee uur nodig gehad om binnen te komen. Het vijfde kluisje werkte uiteindelijk. Aanfluiting.
Frederico Curado Alves
VRESELIJK! voor 50 euro verwacht je gewoon iets anders ..typisch van mensen die toch bakken met geld maken en geen reet meer geven om het een betje leuk te maken ..nooit meer ..
Te druk en ik mis een gezellige rokersruimte
Dial E for Erwin
Veemarkt. Zwaar Overcrowded. Chaos bij de lockerverkoop, Nog grotre chaos bij de lockers zelf. Omkleden onmogelijk. Het is wachten dat het een keer echt goed misgaat, 2 jaar terug in November was er ook al Massenpanik met verdrukkingen. Ook binnen veeels te druk waardoor je bijna geen bewegingsruimte hebt en ook bijna niets ziet. Allerslechtste editie tot nu toe. Its a Shame!
Enjoylife
x
Wij hebben enorm genoten! We waren vroeg dus hebben niets van de entree en garderobe chaos gemerkt. Muziek was matig pas tegen 2:30 werd er aardig gedraaid maar we zijn niet anders gewend maar de sfeer was er niet minder om.. nogmaals wij hebben het onwijs leuk gehad
outofhere
Geweldig feest. Jammer van de garderobe-chaos aan het einde.
Echt de laatste keer Wland in de Hemkade!!! Het blijft een groot drama om binnen te komen!! Nooit meer!!
Akiret
Het feest bljft heerlijk, maar de organisatie bij de garderobe was deze keer uitermate slecht.
2guys
Inkom een drama, lange rij om binnen te komen vervolgens sta je de rij om je spullen af gegeven. Bij naar huis gaan sta je volgens weer een uur in de rij omdat de mensen in de garderobe het totaal geen overzicht hebben. Al met eeen avond waar je meer dan 3 uur in een rij staat. Het keek wel of ze voor de eerste keer zoiets organiseerde.
(K) AMOUR (K)
Bizar druk overal, lange rijen bij binnenkomst en lockers, veel geduw en erg warm. Zonde dat dit mooie feest zo veranderd is.
wastelandfan
Geweldig!!! Wel mooie mensen! Verliefd geworden op de Zilver Alien Men. Helaas had ik geen foto van hem genomen. Iemand heeft er een voor me?
Paul
Wel erg druk. Maar was weer geweldig
Sheandhe1
Geweldig feest, prachtige mensen, maar wat een belachelijke drukte weer bij de lockers, gisteren sloeg echt alles! Was veel en veel te druk, geen doorkomen aan,
Prachtige mensen maken het feest! Prachtige mensen die een betere organisatie en lokatie verdienen. Alsof er niet wordt geleerd van eerdere feesten. Dramatische drukte, onmogelijke lockers, absurde prijzen.. Zonde om dat wéér te moeten schrijven. Het prachtige publiek verdient beter. Om gehoord te worden en behandeld te.worden.. Zo zonde!
Davidoffff
Veeeeeeeel te druk. Echt veeeeeeeel te druk.

Line-up Wasteland

Frankrijk Duitsland techno, trance, house
· show Verenigde Staten
Duitsland trance, house, techno
techno, house, hard techno, pop
house, trance
· show Verenigd Koninkrijk
· show Verenigd Koninkrijk
· show
Verenigd Koninkrijk house
· show Verenigd Koninkrijk
· show rock
Statistieken
186Partyflockbezoekers
82Partyflockgeïnteresseerd
59Appicbezoekers
44Appicgeïnteresseerd
2319Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 12 maart 2019
50 / 35·mannen / vrouwen
45.7Partyflockgemiddelde leeftijd
47.1Partyflockleeftijd mediaan
2·video's
96·opmerkingen
53·waarderingen
goed·stemresultaat (144 stemmen)
Dj’s: Funkerman, SKT (UK), Lucien Foort, Soulvation, Clark Kent (DE), Ben Manson (FR), Serge Laurent (DE), Killian Sawn, C-Jay and many more

VISUALS: Run Paint Run, Kabinet Azar and more …

SHOWS: Buck Angel (USA), Fashion performance by Syban (UK), Wannabe a Star, Gina Harrison (UK), Kristopher Canavan (UK), Nikita Klosewood (FR), Olifanttakeover, Double Trouble Berlin (DE), Mistress Hibiki (JP), Ropemarks, Viper Squat and more … will be updated.

More information www.wasteland.nl
→ lees meer

96 opmerkingen

 
Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 10:43:
Zo ik heb er nog 2 en voor de zeikerds idd ik verdien er aan 85,- stuk dus wie wil er graag !


Ik hoop dat de kaartenverkoop met winst op een dag stevig aangepakt wordt. Dit moet een betaalbare feest zijn voor iedereen en niet voor handelaren. Triest, ik had het niet achter jullie gezocht!!!
Ik heb een ticket. helaas kan mijn vriendin niet mee en alleen is geen optie. Stuur me maar een Pb. Groet Patricia
laatste aanpassing
Heerlijk die reactie’s zo zie je maar weer dat mensen ons niet kennen haha als we gratis kaartjes weggeven zegt niemand ohhh die zijn aardig zeg ! Dit is nu waarom partyflock dood bloed ! Mensen hier zeiken alleen maar over andere en weten totaal niet wat er aan de hand is ! Mensen wachten op het laatste momentje om kaartjes voor weinig te scoren en ja als de prijzen dan oplopen dan zit je er ineens naast en dan maar klagen dat de kaartjes te duur zijn haha mensen koop je kaartje gewoon op tijd en zit niet over ons te zeiken want nogmaals je weet totaal niet wat er aan de hand is !!!!!
Uitspraak van tallguy201 op zondag 18 november 2018 om 20:01:
▶Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 november 2018 om 17:04:▶Uitspraak van Tsjuk op dinsdag 13 november 2018 om 04:26:Vergeet niet dat partyflock natuurlijk over het geheel veel rustiger wordt/is geworden
Oké maar dan wordt er elders met elkaar gesproken ... maar waar?
partyflock is idd geen graadmeter meer....


Ik zie jou toch regelmatig voorbij komen.
Uitspraak van tallguy201 op zaterdag 24 november 2018 om 19:11:
▶Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 15:06:Verkocht aan mensen die tenminste niet zeiken ! Tip voor mensen die graag naar een feest willen, koop ze gewoon op tijd en heb geen commentaar op mensen die gewoon een kaartje verkopen met een beetje winst ! Jullie verkopen toch ook je huis niet onder de prijs aan partyflock leden 😂
triest


Geef jij je kaartjes weg dan?? Ohw nee jij koopt nooit, je loop altijd iedereen af voor vrijkaarten ;-)
Lul ! Ik hoop dat ze je helemaal uit elkaar trekken op wasteland 😂
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 24 november 2018 om 19:29:
▶Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 10:43:Zo ik heb er nog 2 en voor de zeikerds idd ik verdien er aan 85,- stuk dus wie wil er graag !
Ik hoop dat de kaartenverkoop met winst op een dag stevig aangepakt wordt. Dit moet een betaalbare feest zijn voor iedereen en niet voor handelaren. Triest, ik had het niet achter jullie gezocht!!!


Vette winst wel, maar waar hebben we het over??? 10 euro, er moet tenslotte ook geïnvesteerd worden. De website’s die honderden euro’s aan concerten verdienen das pas slecht. Maar een 10 voor zo’n sloeber feest.....zonde van je tijd om je daar druk om te maken ;-)
Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 20:16:
Lul ! Ik hoop dat ze je helemaal uit elkaar trekken op wasteland 😂


:roflol:
Sorry herrieNL ! Maar zoals altijd zullen we de winst delen
Hey Herrie gaan jullie ook vanavond?
 
Uitspraak van HerrieNL op zaterdag 24 november 2018 om 20:18:
▶Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 20:16:Lul ! Ik hoop dat ze je helemaal uit elkaar trekken op wasteland 😂
:roflol:


Ik maak me niet druk over Herman, ik stoor me eraan. Dit geldt ook voor concerten. Bedankt voor jouw reactie🤗
laatste aanpassing
 
Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 20:16:
Lul ! Ik hoop dat ze je helemaal uit elkaar trekken op wasteland 😂


Dat hoop ik ook, is weer wat anders🤣😂😂
 
Het minste wasteland tot nu toe. Heel erg DRUK, muziek erg matig en sfeerloos.. erg jammer!
Jammer dat het deze organisatie niet meer gaat om de bezoekers maar om het zo snel mogelijk zakken vullen. Volgens mij zijn er wederom weer onverantwoord veel kaarten verkocht wat Hemkade duidelijk niet aan kan. Erg jammer dat deze organisatie niks doet met de adviezen/kritieken die het krijgt.
 
Uitspraak van Davidoffff op zondag 25 november 2018 om 14:52:
Jammer dat het deze organisatie niet meer gaat om de bezoekers maar om het zo snel mogelijk zakken vullen. Volgens mij zijn er wederom weer onverantwoord veel kaarten verkocht wat Hemkade duidelijk niet aan kan. Erg jammer dat deze organisatie niks doet met de adviezen/kritieken die het krijgt.


100% mee eens!
Uitspraak van Davidoffff op zondag 25 november 2018 om 14:52:
Jammer dat het deze organisatie niet meer gaat om de bezoekers maar om het zo snel mogelijk zakken vullen. Volgens mij zijn er wederom weer onverantwoord veel kaarten verkocht wat Hemkade duidelijk niet aan kan. Erg jammer dat deze organisatie niks doet met de adviezen/kritieken die het krijgt.


Waarom zouden ze???? Keer op keer uitverkocht...ze lachen zich helemaal ziek...enige remedie is massaal wegblijven...dit hele geneuzel speelt al zolang ik in de hemkade kom...was gisteren weer niet anders...hemkade had hun verantwoording al lang moeten nemen in deze...wat kost een aanbouw met extra kluizen??? Wat kost een aanbouw voor een fatsoenlijke garderobe??? Na 1 of 2 feesten al lang en breed terugverdiend...lijkt wel of we hier te maken hebben met een paar hersenloze aan het roer...wellicht dat hier de brandweer een keer op afgestuurd moet worden om dit te aanschouwen...dan wordt de tent ter plaatse gesloten en pas weer open na aanpassingen...eerder zal dit niet veranderen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Davidoffff op zondag 25 november 2018 om 14:52:
Volgens mij zijn er wederom weer onverantwoord veel kaarten verkocht


en doorverkocht met vette winst ;-)
Uitspraak van Chicklet op zaterdag 24 november 2018 om 20:29:
Hey Herrie gaan jullie ook vanavond?


nope....maar daar was je al achter gekomen :roflol:
Uitspraak van HerrieNL op zondag 25 november 2018 om 17:38:
▶Uitspraak van Chicklet op zaterdag 24 november 2018 om 20:29:Hey Herrie gaan jullie ook vanavond?
nope....maar daar was je al achter gekomen :roflol:


Was gezellig gister Herrie. En helemaaaal niet Druk 😂
Uitspraak van kusjes op zondag 25 november 2018 om 19:48:
Was gezellig gister Herrie.


En de hele avond gedronken van de winst ;-)
 
Uitspraak van tallguy201 op zaterdag 24 november 2018 om 19:11:
▶Uitspraak van kusjes op zaterdag 24 november 2018 om 15:06:Verkocht aan mensen die tenminste niet zeiken ! Tip voor mensen die graag naar een feest willen, koop ze gewoon op tijd en heb geen commentaar op mensen die gewoon een kaartje verkopen met een beetje winst ! Jullie verkopen toch ook je huis niet onder de prijs aan partyflock leden 😂
triest


Je hebt niks gemist Peter, zoals je leest" van de mensen die wel weten hoe een feestje hoort😉" was het een groot chaos, vooral als je ook nog een meer heb moeten betalen dan het kost🤔 Een voordeel.....door de drukte, ben je sommige niet tegengekomen die je niet eens in een darkroom zou willen tegenkomen😂😂 hopelijk zie ik je op KOTB🤗
laatste aanpassing
Hello all,
Wie weet wie de dj was die rond 1u in de middeleeuwse zaal draaide? Hij had een wit geschminkt gezicht :)
 
op facebook word sorry gezegd door de organisatie:
We like to THANK YOU ALL for making Wasteland Revolution an incredible night! You were amazing!
We acknowledge that we had some issues with the locker- and wardrobe area, which caused delays at entering and leaving the party. However the lockers are part of the location we rent, and this area is managed by a third party. We feel terrible for what happened, so we sincerely apologize for all the inconvenience. We will follow up on this and take all necessary steps to prevent this from ever happening again. With love, the Wasteland crew
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 november 2018 om 12:52:
op facebook word sorry gezegd door de organisatie:


Ohw dan is het goed. wedden dat het de volgende keer weer een drama is kwa drukte bij de lockers en in de zaal ;-)
Gewoon zakken vullen elke keer weer :lol:
Weet iemand wanneer de volgende editie is????