Partyflock
 
GAIA
11 juli 2018
onderdeel van Site

Paradiso (binnen) op de kaart Site
Weteringschans 6-8
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets GAIA

Uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: voldoende
geweldig510%
zeer goed1020%
goed612%
ok48%
voldoende36%
onvoldoende612%
slecht1122%
zeer slecht12%
waardeloos510%

20 waarderingen

Popeye
tof om te zien dat Armin (in dit geval met Gaia) lekker z'n eigen gang gaat. Bij tijden niet dansbaar maar zat verder goed in elkaar.
InTrance
Gaia was absoluut super geweldig!! Anders dan anders. Het nieuwe materiaal vond ik veel meer op het creëeren gericht. Een erg volwassen indrukwekkende sound. Echt van genoten!
Kitebabe
Drie kwartier in de rij, veel te veel mensen binnen, meer dan tropische temperaturen, never ending intro's van nummers die nooit echt op gang kwamen tot er bijna op het einde nog een paar klassiekers voorbij kwamen. Na Gaia niet eens een DJ maar een geluidsband. Wat een prutswerk!
TheOnePb
Paradiso wachtrij was lang; dit hadden ze echt beter kunnen managen. Experimentele muziek terwijl ik echte Gaia muziek had verwacht. Het was interessant maar niet perse een knalfeest.
co la tje
erg druk, rommelig en vond de muziek matig.
Reetje &­ Barrel
De aankondiging dat ze iets nieuws gingen doen baarde mij al een beetje zorgen maar iedereen moet die kans krijgen. Je kent GAIA en je bent fan geworden vanwege hun muziek en manier van draaien dus daarom ga je vol verwachting naar dit feestje. De rij buiten zal wel bij Paradiso horen. Het was droog en je hebt altijd wel gezellig contact met mensen. Eenmaal binnen vond ik de drukte nog goed te doen. Tinlicker kende ik niet en draaide rustig in het begin maar begon later wel iets lekkerder te draaien en dat merkte je ook aan het publiek en toen werd het 1.30U en we zaten vol spanning te wachten op een knallende, spetterende opening..... helaas 20 minuten naar gepingel oid moeten luisteren. Okay..... nou ja aparte opening, het zal wel beter worden. NOT! Ik was serieus blij dat het 3.30u was. Experimenteren is goed en moet ook kunnen maar als het publiek gewoon echt niet los gaat moet je je na een uur toch achter je oren gaan krabben. Er werd 9 minuten voor half 4 een ouderwetse trance plaat gedraaid en het hele publiek begon te joelen en stonden met hun handen in de lucht. Dit is toch wel HET TEKEN dat het voorgaande niks was en dat schoenmaker gewoon bij zijn leest moet blijven.
Blaaskaak
Muzikaal verassing. Toko super. Organisatie nooit meer Paradiso. Wat slecht. 1,5 uur rij. En tech trance met veel te weinig dans
Petra Hartog
Was tof. Voor ons geen verrassing dat dit een andere Armin was. Blijft knap wat hij doet. Oké het wachten was wat minder maar niettemin een mooie avond gehad
Johnno87
Bijzondere set. Voelde meer als een voorstelling maar het was erg speciaal. Ben erg benieuwd naar het nieuwe album. Het was wel erg druk beneden. Op balkon 2 het 2 uur wat ruimte kunnen vinden.
Natalie de Groot
Echt slecht feest! Slechte muziek en slechte organisatie
Stephan ®
Lange wachtrij en een teleurstellende set van gaia
BryTwy
Tegenvaller! Wachtrij was slecht geregeld. Set van Gaia was experimentele techno waar we toch hoopten op een goed portie trance. Jammer!
LiLo1028
Te korte nacht, deuren pas 00:00 open, maar net op tijd voor GAIA binnen. Voorprogramma gemist dus. GAIA maar 2,5 uur was te kort wel heel lekker! Leuke nacht geweest als opwarmer voor Luminosity!
The K&nedy's
Kutfeest
P<3D :kusje:
Uur in de rij gestaan, daar begin het al. Met smart gewacht op Gaia, en toen.....wat moest dit voorstellen? Nog nooit zo’n slechte set gezien. En dit van Armin.....misschien tijd voor een break voor hem. Erg jammer dit.
A&P91
Een grote teleurstelling, Gaia vonden we njet de moeite waard en de organisatie was K (k)(k)
Sven:jaja:
Gaia was een grote teleurstelling.Als hun set het nieuwe album voor moet stellen dan hou ik het voor gezien met Gaia.Als ik Techno wil horen dan ga ik wel naar Awakenings....
birdhouse
Anderhalf uur in de rij gestaan!!
Lover of life
Een nieuwe muziek stroom was het zeker. Erg verrassende nacht. Goeie techno, soms best stevig maar dan dat trance ding hè.... de beat drops waren wat mij betreft veel te lang waarop het dansbare stuk te kort werd. Voelde voor mij wat te experimenteel allemaal.
Dvpronl
Goede warming up van Tinlicker en ook de set van Gaia was fantastisch. Ging alleen organisatorisch qua informatievoorziening vooraf nogal wat fout en ook de wachtrij op de avond zelf was erg lang en ook ging daar het eea. fout met slechte afzettingen. Een mooie nacht gehad.

Line-up GAIA

do 00:00 - 01:30:  techno, trance, house
do 01:30 - 03:30:  trance
do 03:30 - 05:00:  Oekraïne house, techno
Statistieken
59Partyflockbezoekers
30Partyflockgeïnteresseerd
37Appicbezoekers
20Appicgeïnteresseerd
1680Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 12 oktober 2018
64 / 20·mannen / vrouwen
37.8Partyflockgemiddelde leeftijd
38.3Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
62·opmerkingen
20·waarderingen
voldoende·stemresultaat (51 stemmen)
Nieuws
DJ / Producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. 2
Dj/producer Armin van Buuren en producer Benno de Goeij (Rank1), produceren al samen sinds de jaren '90. Na het produceren van talloze succesvolle albums en meerdere hitsingles voor Armin van Buuren vonden ze het tijd om een nieuw groep/alter ego te vormen. Met GAIA slaat het duo een verbinding tussen oud en nieuw en overstijgt het alle genres binnen de dance muziek. "Door de jaren heen hebben we een verscheidenheid aan synths, beats en loops gecreëerd die meer underground waren en die niet altijd bruikbaar waren voor de sound en het genre waar ik vooral bekend om sta. Daarnaast hebben we altijd zoveel plezier gehad met het experimenteren met verschillende genres dat we het tijd vonden hier wat mee te doen, zo is GAIA ontstaan", aldus Armin van Buuren.
→ lees meer

62 opmerkingen

Hier moet ik kaarten voor hebben, zelfs als niemand mee wil/kan ga ik wel in mijn eentje!!

Iemand enig idee hoe dit werkt? Vantevoren in een wachtrij of is het om 10 uur geluk hebben?
laatste aanpassing
Geluk hebben en het niet rondbazuinen haha
Uitspraak van Thijs92 op donderdag 21 juni 2018 om 20:25:
Iemand enig idee hoe dit werkt? Vantevoren in een wachtrij of is het om 10 uur geluk hebben?


Zal niet met een wachtrij zijn, zo werkt ticketmaster eenvoudigweg niet. Kortom, je kan vanaf 10:00 kaartjes kopen zolang de voorraad strekt.

Paradiso is niet zo groot, 1500 man is het wel klaar. Dat zal niet meteen uitverkopen lijkt me overigens.
Dit lijkt me wel een schot is de roos, de GAIA act in Paradiso...….ppffffff...dat wordt wikken en wegen, dit of ITWT.....
Waarom beide klappers op de woensdag....
Ticket binnen 😄
BAM Tickets binnen.....
tickets binnen
En uitverkocht!

Paradiso laat overigens weten:
"A couple more artists will be added to the bill!"

Iemand die alvast een gokje durft te wagen?
Where to buy tickets?
Woohooo ik heb er zin in. Kom vanuit maastricht alleen
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 28 juni 2018 om 07:56:
▶Quote of Alniam on Thursday 28 June 2018 at 01:50:Where to buy tickets?

Ticketswap.....it is sold out..


Not avaible on ticketswap either... So sad.
Uitspraak van Alniam op donderdag 28 juni 2018 om 20:39:
Not avaible on ticketswap either... So sad.


Not yet. I am pretty sure that they will come available during the day just before the event. Just keep an eye on it..
Uitspraak van Alniam op donderdag 28 juni 2018 om 20:39:
Not avaible on ticketswap either... So sad.


What Liquid-Ice & DeliciousLin says is true, but any ticket put on Ticketswap, will be gone within seconds/minutes. There are over 100 others competing with you.

Set an e-mail reminder and when you get a notification mail from Ticketswap, be fast!
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op donderdag 28 juni 2018 om 16:46:
Of Viagogo


Ik heb er ook 1 keer tickets van gekocht. Toch vind ik dat dit niet moet kunnen, Viagogo verdient geld met schaarste en niet zo weinig ook. Beter deze club droogleggen van ieder ticket van wat dan ook.
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 9 augustus 2018 om 08:32:
Ik heb er ook 1 keer tickets van gekocht. Toch vind ik dat dit niet moet kunnen, Viagogo verdient geld met schaarste en niet zo weinig ook. Beter deze club droogleggen van ieder ticket van wat dan ook.


Sommige promoters werken er zelf zelfs aan mee.
Het is een publiek geheim dat Tomorrowland geld bijverdient door speciaal via viagogo tickets te verkopen.
En ticketmaster had zelfs z'n eigen platform ervoor (deze week aangekondigd daarmee te stoppen)

Anyways, iemand al iets gehoord van de rest van de line-up? Er zijn een paar hele vette trance dj's in Amsterdam met ADE, dus heb goede hoop!
Uitspraak van BryTwy op donderdag 16 augustus 2018 om 01:53:
Anyways, iemand al iets gehoord van de rest van de line-up?


Ik heb geen enkel idee wie er nog meer in de line-up komen, anders dan Armada label artiesten. Vreemde is dat ik ADE-live als feest zag op deze avond in Paradiso.
Dit wordt een lastige keuze anyway, deze avond ook ITWT in Westergas met een line-up om van te watertanden.
Hier moet echt wel een goede aanvulling komen om mijn keuze hierop te laten vallen...

Overigens, daar hadden we het ook over, voor dit event kan je dus nog kaartjes kopen van Viagogo...hufterig is dat, en het is dus waar wat je zegt, de organisatoren doen eraan mee en delen in de extra winst vermoedelijk.
laatste aanpassing
Wellicht nutteloos om hier een berichtje te plaatsen, maar de aanhouder wint en als ik niets doe, dan ga ik mijn doel sowieso niet bereiken! Doel: naar Gaia in Paradiso!
Wie oh wie heeft nog 2 kaartjes (reguliere prijs) in de aanbieding voor mij? Kijken of ik het met deze oldskool-methode kan "winnen" van mijn party-vriend, die Ticketswap in de gaten houdt ;). Groetjes! Debbie
laatste aanpassing
De mijne misschien...twijfel steeds meer of we hier wel heen moeten gaan....
Ik weet zeker dat we dan een hele gave Gaia act in een kerk-achtige omgeving als Paradiso moeten missen.
Ik denk ook dat ze de zaal ramvol stampen, genieten is dan toch even iets anders...tevens leeft het feest nog niet, geen side-acts bekend, nog ook niet hoelang Gaia gaat daaien....kweenie....
Iemand enig idee wie er nog meer draait?
Uitspraak van AngieLoves... op zondag 2 september 2018 om 17:33:
Iemand enig idee wie er nog meer draait?


Nope, maar we kunnen eens gaan speculeren:

Naar mij idee is de keuze uit:

Andrew Rayel
Ben Gold
Chris Schweizer
Dash Berlin
Davey Aspray
David Gravell
Estiva
Gareth Emery
Heatbeat
Jerome Isma-Ae
Jorn van Deynhoven
KhoMha
Mark Sixma
MarLo
Omia
Orjan Nilsen
Protoculture
Rodg
Standerwick
W&W
Vini Vici
Super8 & Tab

Wellicht nog meer mogelijkheden maar een selectie hieruit gaat het worden volgens mij.
En dan wie..tja..
 
Wie kan mij blij maken met 1 kaartje voor GAIA? Als je verhinderd ben denk dan aan Feur 😀dan fleur ik helemaal op 😊💋
Op de nieuwe instagram van Gaia, wat hints van het album/feest, al word ik er nog niet veel wijzer van: https://www.instagram.com/gaia/
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 31 augustus 2018 om 08:54:
De mijne misschien...twijfel steeds meer of we hier wel heen moeten gaan....
Ik weet zeker dat we dan een hele gave Gaia act in een kerk-achtige omgeving als Paradiso moeten missen.
Ik denk ook dat ze de zaal ramvol stampen, genieten is dan toch even iets anders...tevens leeft het feest nog niet, geen side-acts bekend, nog ook niet hoelang Gaia gaat daaien....kweenie....


Ik hoor het graag als je je bedenkt! ;) Het kaartje blijft dan in ieder geval "in de familie" :) #Brabant #houdoe!
Wat is het toch een drama met info-voorziening. Slecht...slechter.....slechtst...
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 4 oktober 2018 om 14:30:
Wat is het toch een drama met info-voorziening. Slecht...slechter.....slechtst...

Nieuw recordje dit qua slechte info-voorziening idd...

"The timetable for GAIA will be known the week before ADE, this is also when you'll hear who will join GAIA." (bron: https://twitter.com/ParadisoAdam/status/1047790276251738112 )

Luminosity heeft al complete timetables gepubliceerd voor diezelfde avond... En ondertussen weten we hier nog niet eens de line-up.
Gaia zal maar 2 uur draaien van die 5 uur, dus meer dan de helft van de avond nog onbekend. Echt een hele vreemde situatie.
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op donderdag 4 oktober 2018 om 22:20:
Nieuw recordje dit qua slechte info-voorziening idd...


Ik vraag me ook af wie hier de organisator is. Dat moest haast wel Alda zijn, niet Paradiso zelf. OP fb werd er al aardig geklaagd over Paradiso maar die staan hier buiten denk ik?
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 5 oktober 2018 om 13:28:
Ik vraag me ook af wie hier de organisator is. Dat moest haast wel Alda zijn, niet Paradiso zelf. OP fb werd er al aardig geklaagd over Paradiso maar zie staat hier buiten denk ik?


Normaal zou je dan wel ergens de naam Alda voorbij komen. Kaartjes zijn ook van ticketmaster en Alda gebruikt paylogic. En geen vermelding op www.aldaevents.com/calendar/

Dus ik denk dat Alda niet betrokken is bij deze show en Paradiso de juiste plek is voor klachten.
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 5 oktober 2018 om 15:07:
Normaal zou je dan wel ergens de naam Alda voorbij komen. Kaartjes zijn ook van ticketmaster en Alda gebruikt paylogic. En geen vermelding op www.aldaevents.com/calendar/


Daar heb je een paar goede punten, je moet wel gelijk hebben.
Heeft Paradiso ervaring met Dance events? Gruwelijk veel ervaring met live optredens, dat wel.
Hmmmm..ga nog eens goed denken of ik dit wel ga doen, dit is wellicht de oorzaak dat de side acts maar lastig geboekt kunnen worden...alhoewel iedereen er is tijden ADE :)
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 5 oktober 2018 om 17:50:
Daar heb je een paar goede punten, je moet wel gelijk hebben.
Heeft Paradiso ervaring met Dance events? Gruwelijk veel ervaring met live optredens, dat wel.
Hmmmm..ga nog eens goed denken of ik dit wel ga doen, dit is wellicht de oorzaak dat de side acts maar lastig geboekt kunnen worden...alhoewel iedereen er is tijden ADE :)


Paradiso heeft genoeg ervaring met dance, niet zo zeer met trance. Ik lees positieve reviews bij techno-feesten, dus komt vast goed!

Ik neem aan dat de line-up en timetable in overleg worden samengesteld. Dag erna is er een besloten ASOT event (line-up onbekend), maar goede kans dat daar wat overlap in zit :)
Erg magere promotie voor dit feest waar toch veel mensen naar uit kijken lijkt me....
Zelf ga ik donderdag naar de Armada studio, asot ADE party...lekker beetje rondhangen in studio, en losgaan beneden in club Armada met bekenden die ik te lang al niet meer heb gesproken...top!
Uitspraak van deejeedee op zondag 7 oktober 2018 om 09:20:
Erg magere promotie voor dit feest waar toch veel mensen naar uit kijken lijkt me....
Zelf ga ik donderdag naar de Armada studio, asot ADE party...lekker beetje rondhangen in studio, en losgaan beneden in club Armada met bekenden die ik te lang al niet meer heb gesproken...top!


Hoe krijg je daar invite voor dan? Ik probeer het elk jaar maar nog nooit gelukt.
Denk trouwens dat je spijt gaat krijgen als je alleen naar Club Armada gaat en niet naar Gaia in Paradiso, kan me niet anders voorstellen dan dat deze set het gesprek van de dag is in club Armada.
laatste aanpassing
Uitspraak van BryTwy op zondag 7 oktober 2018 om 20:23:
Hoe krijg je daar invite voor dan? Ik probeer het elk jaar maar nog nooit gelukt.
Denk trouwens dat je spijt gaat krijgen als je alleen naar Club Armada gaat en niet naar Gaia in Paradiso, kan me niet anders voorstellen dan dat deze set het gesprek van de dag is in club Armada.


via de website van Armada kun je zo'n invite winnen door je gegevens achter te laten bij desbetreffende invite. Je krijgt dan een mail ontvangen als je wordt geselecteerd voor de invite. zo was dat gegaan bij mij met andrew rayel
Gewoon rechtstreeks de juiste mensen mailen werkt net wat beter 🤫😉
Uitspraak van deejeedee op zondag 7 oktober 2018 om 21:51:
Gewoon rechtstreeks de juiste mensen mailen werkt net wat beter 🤫😉


die mensen ken ik jammer genoeg niet.
Uitspraak van birdhouse op zondag 7 oktober 2018 om 21:45:
via de website van Armada kun je zo'n invite winnen door je gegevens achter te laten bij desbetreffende invite. Je krijgt dan een mail ontvangen als je wordt geselecteerd voor de invite. zo was dat gegaan bij mij met andrew rayel


Ja dit doe ik ook elk jaar, maar nog nooit eruit gevist. Misschien moet ik een wat emotioneler smeekverhaal houden? Ik hou alleen niet zo van dat overdreven gedoe.
 
Timetable en line-up al ergens bekend?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 oktober 2018 om 09:50:
Timetable en line-up al ergens bekend?


Nog niks he? Ik vind het wel echt bizar dat minder dan een week de rest van de line-up niet eens bekend is. Dit is lijkt wel een gevalletje van even snel wat geld verdienen. Géén voorbereiding, géén overige artiesten bekend gemaakt, géén timetable (oke dat interesseert me dan minder). En op berichten wordt niet gereageerd.

Het stomme is dat ik dus pas weet of ik hiervoor vrij wil nemen als ik de andere artiesten ook weet. Als Gaia vergezeld wordt door Khoma of Andrew Rayel om maar even wat te noemen, dan sla ik het van harte over. Maar met Rank1, M.I.K.E. of verzin eens meer trance-achtigs al dan niet uit de Armada stal dan kan ik nog even snel vrij regelen voor de donderdag ;-)
Als het nou een last minute event zou zijn, oké. Maar dit is al 4 maanden stijf uitverkocht. Ook gewoon nergens op reageren. Paradiso maakt een hele slechte sier als promotor van dit event.
 
Iinderdaad. Want Gaia zal echt geen set van 5 uur doen. En als de rest van de line-up ruk is overweeg ik toch echt mijn kaartjes te verkopen en naar In Trance we trust te gaan die avond. Die line-up spreekt me wel aan namelijk. Shame on you Paradiso. En ook Armin zou hier best wel iets van kunnen zeggen lijkt mij.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 oktober 2018 om 19:34:
Want Gaia zal echt geen set van 5 uur doen.


2 uur doen ze.

Ik wordt er ook gallisch van... en dat nog wel met Gaia. Een act die iedereen zo graag ziet en die je bijna nergens kan meemaken.
GAIA hoort als main act in AFAS, omringt met mooie deephouse opbouw en daarna fijne trance tech/trance DJ's...
Ik heb mijn tickets al geupload naar ticketswap...een druk en ze zijn vertrokken.


Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 oktober 2018 om 19:34:
Trance we trust


Yep, doen wij ook. Dikke line up , ASOT waardig en van 21:00 tot 07:00 vlammen....
Ik vermoed dat je na 02:30u niet meer binnen mag in de Westerunie, anders zou je nog kunnen warming uppen bij ITWT, even Gaia meepakken in een volgestampt Paradiso een dan doorknallen weer naar ITWT...
Vermoed dat je bij ITWT niet meer weg wil als je daar bent.. :D
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 12 oktober 2018 om 15:00:
main act in AFAS, omringt met mooie deephouse opbouw en daarna fijne trance tech/trance DJ's


Oef, als je ziet wat er deze ADE in de AFAS geprogrameerd staat, dan moet je echt huilen :')
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 12 oktober 2018 om 15:56:
Oef, als je ziet wat er deze ADE in de AFAS geprogrameerd staat, dan moet je echt huilen


Klopt helemaal.
In 2014 was er een Armada Night in AFAS met GAIA als main act....man man wat een nacht. Waarom kan dat niet meer, snap dat niet.

Afijn de support acts zijn bekend nu, dat zijn I_O en Tinlicker met als thema nu: Moons of Jupiter.....

Moet me even inluisteren, ken die twee support-acts geheel niet...
laatste aanpassing
 
Wij weten wel wat we nu gaan doen. Sorry Armin.
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 12 oktober 2018 om 16:20:
Moet me even inluisteren, ken die twee support-acts geheel niet...

Tinlicker toch niet bepaald de kleinste naam in jouw favoriete label ;)

Ben hier erg blij mee. Anjunadeep-topper als opener, vervolgens Gaia en afsluiten met lekkere tech-trance.

Als je voor een opbouwende avond komt dan is dit helemaal top. Als je alleen voor trance komt snap ik dat het misschien wat tegenvalt, dan kun je misschien beter voor ITWT of Luminosity gaan.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 12 oktober 2018 om 16:39:
Wij weten wel wat we nu gaan doen. Sorry Armin.


Aha... ik ga blijkbaar naar ITWT 😂
Is goed schat.
Uitspraak van Mystical op vrijdag 12 oktober 2018 om 17:40:
Aha... ik ga blijkbaar naar ITWT 😂
Is goed schat.


Haha dat is nog eens een andere manier van communiceren :P Veel plezier daar :)
Uitspraak van BryTwy op vrijdag 12 oktober 2018 om 17:17:
Tinlicker toch niet bepaald de kleinste naam in jouw favoriete label


Ik heb me wat ingefluisterd...niets mis mee. ook wat ik van I_O kon vinden was lekkere tech-trance. is I_O nu een pseudo van Rayel?


Uitspraak van BryTwy op vrijdag 12 oktober 2018 om 17:17:
Als je voor een opbouwende avond komt dan is dit helemaal top.


Dit gaat absoluut een mooie opbouwende avond worden, daar twijfel ik niet aan. daarom is de keuze zo lastig.... wel een avond van 5 uurtjes, dat vind ik wel weer een beetje kort....
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 12 oktober 2018 om 21:41:
Dit gaat absoluut een mooie opbouwende avond worden, daar twijfel ik niet aan. daarom is de keuze zo lastig.... wel een avond van 5 uurtjes, dat vind ik wel weer een beetje kort...


5 uur is wel wat kort ja, hopelijk is het deurbeleid in orde zonder wachtrijen, moet niet ook nog een uur aan wachtrij voorbij gaan.
Wat heeft Paradiso gefaald zeg.
Twijfel enorm tussen Gaia en twt.
Denk dat Gaia in Paradiso wel episch is.
Gaan wel rammen bij Paul van Dyk
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 12 oktober 2018 om 21:41:
Ik heb me wat ingefluisterd...niets mis mee. ook wat ik van I_O kont vinden was lekkere tech-trance. is I_O nu een pseudo van Rayel?


Huuuiuh ik Google io en lees dat dit de maan van Jupiter is.


Io is gewoon Armin???? Daarom zo enorm veel in asot laatste tijd???
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 12 oktober 2018 om 21:41:
wel een avond van 5 uurtjes, dat vind ik wel weer een beetje kort...


Haha aan het bier en 7 uur bed in. Normaal 7 uur op kantoor, nu maar dagje thuiswerken.
Tinlicker 00:00 - 01:30
GAIA 01:30 - 03:30
I_O 03:30 - 05:00

Nu maar hopen dat het bij de deur een beetje vlot gaat. Ik ga voor de zekerheid maar van tevoren in de rij staan, weinig vertrouwen in deze organisatie.
Uitspraak van Blaaskaak op vrijdag 12 oktober 2018 om 22:09:
Io is gewoon Armin???? Daarom zo enorm veel in asot laatste tijd???


Geen Armin, als je zijn twitter bekijkt zie je duidelijk dat het wel een ander iemand is. Laatste tijd veel door armin gedraaid omdat het gewoon wel toffe tracks zijn denk ik haha!
Uitspraak van BryTwy op zaterdag 13 oktober 2018 om 12:51:
Nu maar hopen dat het bij de deur een beetje vlot gaat. Ik ga voor de zekerheid maar van tevoren in de rij staan, weinig vertrouwen in deze organisatie.


Paradiso ken ik tot op heden louter van concerten....en daar heb ik aardig wat in de rij gestaan. Een keer in een rij van meer dan 70m buiten..en dat nog zonder foulleren
Maar dat zal hier wel meevallen vermoed ik, niet iedereen zal ook op hetzelfde moment aankloppen daar.

Moeilijke keuze maar toch de tickets van GAIA maar verkocht....ITWT is voor mij toch meer de moeite waard. IK hoop wel dat de set op youtube verschijnt...
Iemand nog tips met betrekking tot parkeren voor een avondje paradiso? Stuk lopen of een uber het laatste stukje is geen probleem.
Uitspraak van SverreZ op maandag 15 oktober 2018 om 10:01:
Iemand nog tips met betrekking tot parkeren voor een avondje paradiso? Stuk lopen of een uber het laatste stukje is geen probleem.


Dat wil ik ook best weten. Zal wel druk zijn met auto’s in de omgeving.
Achteraf was ITWT de juiste keuze. Orga in Paradiso heel slecht op orde. Uitgebreidere update:

Het begon met de wachtrij. Er werd met man en macht voorgedrongen (sorry, maar dat is echt aso-gedrag) en blijkbaar niemand van Paradiso die dit tegenhield. De deuren gingen om 0:10 open. Heel grappig Paradiso, het concert begint om 0:00, dan wil ik graag om 0:00 binnen zijn. Sommige orga's kiezen om stipt om 0:00 de deuren open te gooien, maar 10 minuten te laat? Heel vreemd.

Het was heel erg druk en echt warm, met name tijdens de set van Gaia. Bars, kluisjes en wc's wel goed geregeld.

Sets:
Tinlicker: goede warm-up set zoals verwacht.
Gaia: het was ongeveer 80% techno en 20% trance. Eerste trance track kwam pas na een uur. Als je voor trance komt, was dat wel een teleurstelling en dat was goed te merken: veel mensen gingen halverwege de set weg, er werd nauwelijks gedanst. Telkens als je dacht: "ah, nu gaan we los", nee hoor, kwam er weer een nieuwe vreemde overgang. Je merkte dat het echt een experimenteel geheel was, ook qua mixen. In het mixen af en toe behoorlijke fouten. Bedroevend niveau voor 2 dj's van dit kaliber.
i_o: nette techtrance zoals verwacht.

Denk dat dit voor velen de muzikale tegenvaller van 2018 was. Gelukkig krijgt ADE nog een paar mooie events.
laatste aanpassing
Hahahahaha wat is Paradiso een trieste organisatie.
Anderhalf uur in de rij
Binnen was alles gaaf en goed geregeld.
Gaia tech trance.
Prima concert en geen 13 in dozijn.

Vrijdag Pvd
.