Partyflock
 
2044 × 2044 · organisatie
Trancefamily
14 september 2018
georganiseerd door Site

Waalhalla (binnen) op de kaart Site
Winselingseweg 12
Nijmegen
NederlandNederland

Tickets & prijzen TranceFamily

Voorverkoop:€ 24,02
Deurverkoop:€ 27,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig415%
zeer goed830%
goed1141%
ok14%
voldoende311%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

8 waarderingen

In Love With The Trance
gaaf feestje locatie weer eens wat anders maar positief begreep dat fijneman ziek was maar van alle setjes genoten dit feestje had alles goed parkeren goede chill mogelijkheden gave lazershow hard geluid iets teveel laag mischien en vriendelijke beveiliging
Jorda
Best veel goeie punten .....gratis parkeren ....betaalbare plek ......goeie geluid en lightshow .....WC redelijk okkk......veel chill en relax ruimte . AANRADER .... Wel grote minpunt .... WARMTE .....huur maar bij Boels of ergens anders ...grote ventilatoren want eigen airco ter plek is NIKS waard
raf_ypm
ik had echer meer BPM's nodig. Verder alles prima!
skitmeister
Leuk feest, helaas geen Simon O'Shine, geen Ucast en heb Cor Fijneman ook niet gespot. Goede sets van Wanrooy en Nickson. Side room ook genieten met veel Anjuna-invloeden!
Richard&Mira
Zeer gezellig, locatie, publiek en muziek TOP. Jammer dat t na 3u snel minder werd.
Tranc-ed
Heerlijke avond op leuke lokatie. Was supergezellig met lieve party vriendjes. Muziek was top tot 3u, daarna te rommelig met te veel tempowisselingen. Werd ineens een stuk minder gedanst
®SupeR­TRance­®
Op zich een lekker feestje, volop genoeten, met als man van de avond Robert Nickson, wat een set :D !! Lokatie okay, maar de main behoeft wel een opfrisbeurt, allemaal erg grauw. En het was was er erg warm. Dat de 2 main acts Simon en Ucast kort voor aanvang zomaar even van de line-up verdwijnen kan m.i. ECHT niet :C !! Dat mag/moet TranceFamily zich aanrekenen .
Cherry­bouque­t
Robert Nickson wat een held. Gave lokatie

Line-up TranceFamily

1Area 1
house, techno, trance
techno, trance
house, trance
Noorwegen Nederland trance, downtempo
Wit-Rusland trance
2Deep), gehost door Rogue
techno, trance
house

Statistieken

48Partyflockbezoekers
178Partyflockgeïnteresseerd
56 / 37·mannen / vrouwen
43.7Partyflockgemiddelde leeftijd
46.5Partyflockleeftijd mediaan
15·opmerkingen
8·waarderingen
goed·stemresultaat (27 stemmen)
TranceFamily 5 Years Anniversary
12 Mei 2018
Locatie Waalhalla Nijmegen
→ lees meer

15 opmerkingen

Dan mag driftmoon de avond wel afsluiten :)
He? Dit zou toch in Doornroosje zijn???
Wie weet hier meer van?
Uitspraak van Richard&Mira op woensdag 27 december 2017 om 22:29:
He? Dit zou toch in Doornroosje zijn???
Wie weet hier meer van?


Zie onderstaande link.

https://www.facebook.com/events/206255419823039/?active_tab=discussion

Hier tracht de organisator het waarom uit te leggen (waar hij m.i. niet erg goed in slaagt) :(
Als je e.e.a. gelezen hebt moge duidelijk zijn dat ook ik behoorlijk (onaagenaam) verrast was !
En nu weer in Waalhalla. Ze hoppen wat af. :)
Line Up Mainstage
Radion6
Simon O'Shine
UCast
Robert Nickson
Marc Simz
Daniel Wanrooy

Special 2 hour anniversary B2B2B2B classics set by :
Cor Fijneman - Mark Norman - Misja Helsloot - Marc Simz

Area 2 (Deep) Hosted by Rogue
Broda $ Broda
$ND
Andrikovic
Jay - T
Uitspraak van ®SupeRTRance® op donderdag 28 december 2017 om 02:34:
erg

Wat snap je niet dan? Ik begrijp het helemaal. Doornroosje wilt alleen hun zaal verhuren mits er een grote naam geboekt wordt. Die hadden ze in markus Schulz. Maar omdat hij meer geld wilde hebben ging die boeking niet door. Dus dan geeft Doornroosje ook niet hun locatie vrij. Dus ik snap niet dat jij deze uitleg niet snapt. Snap je het nou?
Uitspraak van <Erik82> op donderdag 29 maart 2018 om 07:11:
Wat snap je niet dan? Ik begrijp het helemaal. Doornroosje wilt alleen hun zaal verhuren mits er een grote naam geboekt wordt. Die hadden ze in markus Schulz. Maar omdat hij meer geld wilde hebben ging die boeking niet door. Dus dan geeft Doornroosje ook niet hun locatie vrij. Dus ik snap niet dat jij deze uitleg niet snapt. Snap je het nou?


Hoe kom je erbij dat ik iets niets snap ?? Volgens mij snap jij iets niet helemaal, probeer eerst eens iets goed te lezen ! En heb je nou werkelijk 3 maanden nodig gehad om met deze flut reactie te komen? Mijn complimenten hoor :cry: En bedankt voor je uitleg, ....wat overigens een ongelooflijk lulverhaal is :( ! Denk je nu echt dat het Doornroosje een ene moer uitmaakt welke trance dj er draait ? Dat zal hen een rotzorg zijn zolang er maar voldaan wordt aan de contractuele verplichtingen welke ten grondslag liggen aan een boeking van het etablissement.
Artiest {SHOWLIST artist 47395, 8829, 31913}
Supertrance ik moet erik gelijk geven. Dit is idd wat de voorwaarde van doornroosje was. Het maakt hun juist heel veel uit wie er draait.
Uitspraak van Marc Simz op vrijdag 30 maart 2018 om 07:18:
Supertrance ik moet erik gelijk geven. Dit is idd wat de voorwaarde van doornroosje was. Het maakt hun juist heel veel uit wie er draait.


Marc, niets ten nadele van jou, maar is een line up van jou, Jochen Miller en Johan Gielen (16 juli 2017) voor Doornroosje wel goed genoeg om groen licht te geven voor een boeking ?? Onder gelijke contractuele voorwaarden gaat dat er bij mij niet in, e.e.a. zal dus juist te maken hebben met (totaal) verschillende contractuele voorwaarden. Maar goed, waar het om gaat is de muziek en ik ben heel blij met Simon O'Shine (meer dan met Schulz), UCast, Robert Nickson en Radion6 !!
We werden zelf benaderd door Roosje om de kleine zaal te hosten met de zomerfeesten. Voor het 5 jarig bestaan wilde we groots uitpakken, en de main zaal plus de andere 2 zalen afhuren. Maar dan wel onder de voorwaarde Schulz of Paul van Dyk boeken, anders kregen we alle zalen niet. Dus toen kwam het verhaal Schulz die €2500,- bovenop zijn eerste fee wilde hebben omdat hij in Europa geen andere boeking had staan. Daar gingen we niet mee akkoord en werden lang aan het lijntje gehouden. Plots moesten we uitwijken naar een andere locatie, eerste instantie konden we terecht bij Fort Lent alleen hadden die al een optie staan. Dus helaas voor ons ging dat ook niet door. Dus Waalhalla was voor ons een goed alternatief op zo een korte termijn. We zijn graag open en eerlijk naar onze bezoekers, en als er vragen zijn mag je ze altijd sturen. Tot 12 mei!
laatste aanpassing
Zin in!! #kanniewachten