Partyflock
 
Wasteland
30 juni 2017
erotisch
georganiseerd door Site Site

North Sea Venue (binnen)
op de kaart
Hemkade 48
Zaandam
NederlandNederland

Tickets & prijs Wasteland

Voorverkoop:€ 52,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig4737%
zeer goed4334%
goed2721%
ok43%
voldoende32%
onvoldoende11%
slecht11%
zeer slecht0
waardeloos0

31 waarderingen

Jeff_freak
te druk
carlo
Muziek blijft gewoon kut
Die 2 van WoW
In een woord: WoW
Monday
goed, 'beetje' druk, prima vermaakt
Frionne
Wij sinds hele lange tijd weer gegaan en een super gave en gezellige avond gehad. Alleen rokersruimte kan iets anders is echt minder als voorheen. Maar alsnog een super avond gehad.
On Top of Love
HET fetisjfeest waar je bedolven wordt onder mensen met creatieve geesten die dat op alle mogelijke manieren mogen willen en kunnen uiten. Iedereen mag zijn. All genders. Samen feesten en genieten van iedereen die straalt en de stevige muziek.
Tony Groenendijk
Is en blijft 1 van mijn FAVO feesten in NL !!!
Bernard
Het is en blijft een topfeest. Hele leuke mensen tegengekomen en heerlijk genoten van de muziek en shows. Volgende keer zijn we er weer bij.
Orientalis
Als toch min punten moet noemen...de hele horde gelijk naar kluisjes en munten verkoop ben je al uur verder
Gerrit
Super feestje, min punt de muziek
4 fver
Waarom staat dit feest al jaren aan de top? omdat ze vasthouden aan hun policy. Wasteland zou niet staan waar ze nu staan als ze steeds maar weer zouden luisteren naar de mensen die er graag heen gaan maar het feest liefst zien aanpassen aan hun idee. De enige die weet welke muziek er past bij dit soort feesten, de enige die weet wat er op het podium hoort, de enige die weet hoe een thema in de zaal te brengen. Kortom Rene houdt vast aan je eigen idee.
Flying Angel
Mooie sfeer, beter dan vorig jaar november 2016. Ga zo door!
MysticMara
:cheer: Ondanks dat het uitverkocht was alsnog genoeg ruimte om te lopen en dansen. Dikke pluspunt! Verder zoals altijd was wasteland heerlijk stout en heet!!! :flower:
Kroko
Koud en slechte "muziek"
Te druk. Muziek slecht
2guys
Heerlijke sfeer maar de muziek blijft altijd klote hier net als het omkleden altijd een drama blijft
Happy
Wat een heerlijk feest! Een heerlijke sfeer, iedereen kan zichzelf zijn, leuke mensen! En alles kan en alles mag....wij willen meer!;)
MK2013
Wat een heerlijk feest was het weer. De vibe was geweldig net als de aankleding en de muziek. Top feest gehad
Howz
echt super fijn dat D.J. Clark Kent erbij was met zijn heerlijke techno
mike 71
Leuk feestje erg druk omkleden was drama
Liesje!
Heerlijke sfeer, maar er hadden iets meer en uitgesprokener acts mogen zijn
Wauw, overall heerlijk & goed geregeld overal
Het is en blijft geweldig om te zien hoe iedereen wasteland op zijn eigen unieke manier beleefd! Top editie, konden vlot naar binnen bij de entree en het was niet te druk binnen! Nu al zin in de volgende editie!
Eentje voor in de boeken! Perfecte entree, geweldig publiek, super muziek (ook volume was fijn). Wat een feest!! :D
blackorca
heerlijk, geil, gezellie iets minder extravagant dan eerdere afleveringen maar top! opwarmer dj in main kan wat ons betreft overgelagen worden, gas er op en gaan van start tot finish! emiel in kleine zaal was heerlijk alleen de zaal nog erg koud maar met het zulke beats ben je snel op bedrijfstemperatuur. kleine min deze keer: de garderobe whats gebeurd??? maar 1 luikje open, inleveren duurt kwartier ( en de rij staat dwars door de stroom van binnenkomende gasten) enorm lang bezig met wegbrengen en een eeuwigheid zoeken naar je spullen bij ophalen, terug komen met verkeerde jas en schoenen wisselen was onmogelijk ?? geef de meiden altijd een fooitje maar nu absoluut niet. wasteland en de hem blijven wel nog steeds een favo!! maar je moet wat te zeuren hebben he (S)
NaughtyNice
Onze eerste Wasteland! Wat een fantastisch feest! Hele leuke mensen leren kennen en wat een heerlijke sfeer hangt er! Smaakt naar meer!
whoop
1 vd betere edities.
kusjes
muziek top beter dan vorige jaren !! maar die shows waaaaaaarom ?
Top feest
maxmaat
Heerlijk feest, goede sfeer, mooie mensen, alleen erg druk op de main.
Aankleding en sfeer was prima.. muziek zoals altijd matig .. maar de temperatuur in de leuke zalen.. brrrr berekoud !

Line-up Wasteland

trance, house
Duitsland trance, house, techno
· show Verenigd Koninkrijk
Venezuela Duitsland house, trance
techno, house, hard techno, pop
disco, r&b, 90s/00s
· show Zweden
· show Japan Verenigd Koninkrijk
The wildest party on earth! Invites you and visitors from all over the globe to celebrate freedom. The theme is Burtonesque (Inspred by the work of Tim Burton)

Dj’s: Lucien Foort, Clark Kent (DE), Eduardo de la Torre (DE), Michael Markowitz (DE), Roog, Rene Amesz, Funkerman, Killian Sawn, Roog, C-Jay, Mayday, Priszilla, The G-Team, Dave Donders-Verwiel and Mik Pol II - Feeder (live), Max Del Principe and more …

Visuals: Run Paint Run, Kabinet Azar and more …

Shows: Fashion Show by Louis Fleischauer’s AMF Korsets (DE), Opening show by Dennis Diem, Yusura (JP), Louise L’amour (PT), Go-Go fuckers, Shelly D’inferno (UK), eXtreme (It), Olifanttakeover, Nikita Klosewood (FR), Flesh Factory, Marnie Scarlet (UK), Duo Raw (SE), Max Absolute & slutty please (UK), Divine Putain (FR), Dani Divine (UK), Viper Squat, Soulfire (USA), VOLKOVA & The Den of Iniquity (UK), The Lions Roar (USA/DE) and much more ….

Strict dresscode: The Decision of the Bitch is final!
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Welke ruimte is het 'spannendst' liefde20

57 opmerkingen

Hey wij stel eind 30 zijn benieuwd waar je het beste kunt overnachten in de buurt. Vorige keer zijn we 's nachts nog naar huis gereden maar dat ia al snel 1 uur en 20 minuten rijden en niet het meest handige meer om te doen na zo'n feest.

heeft er misschien iemand ervaring hiermee en een suggestie? Als het kan iets wat ook niet al te druk is, aangezien we dan volledig aangekleed van het hotel met een taxi naar het feest willen gaan om daar niet te veel meer om handen te hebben.
wij logeren al jaren in Bastion Hotel Wibautstraat 278, 1505 HR Zaandam. taxies rijden af en aan en 90% van gasten gaat naar Wasteland. voordeel is ook dat je rustig kunt uitslapen. Uitchecken is verlaat!.
Ideaal dus. Taxi heen kost 10 euro en kun je met anderen delen. Taxi terug is even zoeken.
 
Uitspraak van Trance Mountain op maandag 9 oktober 2017 om 15:18:
Hey wij stel eind 30 zijn benieuwd waar je het beste kunt overnachten in de buurt

Hoi, er zijn meerde opties, in volgorde van onze voorkeur:

1 van der Vlak, deze is echt super! mooie kamers, alles nieuw licht op 15 minuten van de hemkade, lekker eten en heerlijke bedden
2 Bastion, dichtbij hemkade licht naast het IBIS, met verschillende type kamers is een iets duurder kamer beter heb je een ruime badkamer met bad, bedden zijn ook erg lekker
3 IBIS budget, dicht bij, nieuw maar niet zo luxe, kleine douche ..bijna steriele ziekenhuiskamer, maar je slaapt dichtbij.
Ok dankjewel! We gaan even kijken welke er nog vrij is!
Nog 1,5 week.... Aan het forum te zien gaat er niemand :-)
Uitspraak van outofhere op woensdag 15 november 2017 om 17:37:
Nog 1,5 week.... Aan het forum te zien gaat er niemand :-)


Het is inderdaad erg stil hier, wij zijn uiteraard wel van de partij! Nieuw pakje ligt klaar.
Gisteren kaartje opgehaald en ook ik ben er weer bij de 25e!! De 1e keer afgelopen april was zo goed bevallen dat ik er nu weinig meer zal missen!! Ook bij mij hangt mn outfit al klaar. Wie zie ik daar nog meer?
Yeahhh nog paar dagjes ik heb zin in.. wie ook met mij ?
Woop woop ! Wij zijn er ook bij
 
Uitspraak van outofhere op woensdag 15 november 2017 om 17:37:
Nog 1,5 week.... Aan het forum te zien gaat er niemand :-)


wacht maar je kan dalijk je reet niet keren ;-)
Uitspraak van verwijderd op zondag 19 november 2017 om 00:47:
▶Uitspraak van outofhere op woensdag 15 november 2017 om 17:37:Nog 1,5 week.... Aan het forum te zien gaat er niemand :-)
wacht maar je kan dalijk je reet niet keren ;-)


Da's vervelend op de dansvloer en nog erger in de darkroom.... :-D
Nog Klijn weekje maar vandaag outfit in orde gemaakt en al super voorpret. Yes Lets par_t
Kaartje te koop voor 40 euro
Hi, ik tgirl uit Amsterdam gaat ook, maar helaas zonder partner in crime...Iemand interesse samen te gaan? Let me know.

X
 
Jaaaa; wij gaaaaaan. Zin in!!!
Mijn eerste wasteland ervaring ..heerlijk vooruitzicht 💃
Kledingstress van Danielle. We willen graag een nieuw leren jurkje kopen en haar oog is gevallen op pu leer. Met andere woorden, nep. Komt dat door het doorbitch beleid heen ?
Uitspraak van P&D op maandag 20 november 2017 om 20:56:
Kledingstress van Danielle. We willen graag een nieuw leren jurkje kopen en haar oog is gevallen op pu leer. Met andere woorden, nep. Komt dat door het doorbitch beleid heen ?


Ja, volgens mij is dit geen probleem. Wij zijn voor het eerst gegaan aan het begin van dit jaar en daar werd toen alleen wat gezegd van normale stoffen.
Ikzelf heb mn pu leren vestje moeten uitdoen bij bitch. Nou is een vestje niet zo erg en zou graag danielle in haar ondergoed meenemen hoor. Maar je weet het nooit met die doorbitches 😉
Ondergoed kan zo i zo niet😉 maar als beetje echt leer lijkt en je zorgt dat je / ze er leuk, creatief, Wasteland stijl ( stream punk) uitziet gaat de door bitch geen probleem worden. Draag iets waar je je lekker in voelt, zeker voor je eerste feestjes hoeft echt niet super bloot maar wel in de stijl van het feest. Deur beleid bij bitch is meer tegel is regel dus niet van juiste "stofje" is niet binnen. Bij Wasteland is het de juiste aditude, liefst van lak leer of latex🤗 een lekker over de top kapsel of extra vagante make-up doet ook wonderen. Dus make An effort and make An aperrence

Veel plezier
Zo hotel geboekt ......laat het maar zaterdag worden....x
Super benieuwd! Eerste kinky feest was BITCH (vorige maand) en dit wordt mijn tweede feestje! Can't wait!
dit is wel anders dan bitch..........maar zeker zo leuk
Gerrit kom je mij halen ?
Best wel weer zin in een feestje 😜😜
Uitspraak van Andy76 op woensdag 22 november 2017 om 10:40:
dit is wel anders dan bitch..........maar zeker zo leuk


Ik ga graag naar wasteland en bitch maar wasteland is voor de hetero man zelfs leuker. 😘

Uitspraak van Paul op woensdag 22 november 2017 om 14:14:
Gerrit kom je mij halen ?
Best wel weer zin in een feestje 😜😜


Ja zeker heel veel zin in 😘😜
Er staat niet meer bij dat je als man alleen niet meer binnen komt 😳 is dat zo 😅
Uitspraak van hendriksed op woensdag 22 november 2017 om 20:11:
Er staat niet meer bij dat je als man alleen niet meer binnen komt 😳 is dat zo 😅


Dat is nooit zo geweest :-)
Van de WL-site:
"I am a single male, will I get in?
Yes, you are welcome as long as you obey the dress code and are polite and respectful. For Wasteland is an inclusive event. Everyone, as long as you abide by our dress code, is welcome."
Beiden door de griep geveild, dus 2 kaarten te koop voor Wasteland morgenavond. Graag een PM...
Met heerlijk groepje op stap zaterdag en mooi hotelletje geboekt.

We hebben heb er zin.
Hop hoi..Lucky People
Helaas door privé omstandigheden kunnen mijn vriend en ik niet naar wasteland.
We hebben nu 2 kaartjes te koop voor de prijs van 1 .
Intresse? 0614457171
KKAARTEN ZIJN IMD VERKOCHT!!!
laatste aanpassing
waar is de lockerlink ?
Beste organisatie van wasteland kan het ticket ook gescand worden van mijn tel ?
@joja2 Eventbrite kun je lockers reserveren, flinke zoektocht geweest dit
Ik wil me aankleden in vol latex. Is het mogelijk om om te kleden ophet feest? Of slimmer dit thuiste doen? Latex iw nog wel een gedoe aan te krijgen en zonder onderbroek er onder is het omkleden nogel allesonthullend. Ik woon ongeveer een half uur rijden van locatie.
Uitspraak van TechRoo op zaterdag 25 november 2017 om 13:47:
Ik wil me aankleden in vol latex. Is het mogelijk om om te kleden ophet feest? Of slimmer dit thuiste doen? Latex iw nog wel een gedoe aan te krijgen en zonder onderbroek er onder is het omkleden nogel allesonthullend. Ik woon ongeveer een half uur rijden van locatie.
je kan daar omkleden hoor iedereen kleed zich daar om.wens jullie heel veel plezier..
 
Op zoek naar 2 kaarten voor vanavond. Wie maakt ons blij. Bellen of appen mag op 0624629196
Graag voor een normale prijs
Alvast dank
Wie heeft er nog 1 kaartje beschikbaar??? Je kunt me zelfs vlak voor het feest nog een kaart aanbieden.
Ik heb door omstandigheden een +1 gastenlijst over in ruil voor wat muntjes. Je moet dus wel met mij mee naar binnen om 11 uur. PM me maar om af te spreken
 
Uitspraak van TechRoo op zaterdag 25 november 2017 om 13:47:
Ik wil me aankleden in vol latex. Is het mogelijk om om te kleden ophet feest? Of slimmer dit thuiste doen? Latex iw nog wel een gedoe aan te krijgen en zonder onderbroek er onder is het omkleden nogel allesonthullend. Ik woon ongeveer een half uur rijden van locatie.


er is een grote lockerruimte, daar kleed iedereen zig om.. en geloof me niemand kijkt op of om van een naakt iemand op wasteland.. er lopen ook mensen naakt op het feest zelf..
Uitspraak van ]i[ris op zaterdag 25 november 2017 om 16:49:
Ik heb door omstandigheden een +1 gastenlijst over in ruil voor wat muntjes. Je moet dus wel met mij mee naar binnen om 11 uur. PM me maar om af te spreken


Even bij de 14e post van boven kijken - Vyctorya wil ook graag :) kunnen jullie leuke samen! Wel even rechts naar binnen bij mij langskomen voor een foto !! :)
Uitspraak van ]i[ris op zaterdag 25 november 2017 om 16:49:
Ik heb door omstandigheden een +1 gastenlijst over in ruil voor wat muntjes. Je moet dus wel met mij mee naar binnen om 11 uur. PM me maar om af te spreken


Hoi, ik zou graag naar het feest willen. Hoe kunnen we in contact komen voor het +1?
wanted 1 ticket hallo feestgangers weet iemand of er nog kaarten te koop zijn ? groetjes mike 0633608871
laatste aanpassing
Na een jaar overgeslagen te hebben, weer eens geweest. Dit blijft toch wel de "Moeder van alle fetisj-feesten" De sfeer, de mensen, genoten!
Was idd lekker feestje.... alleen de muziek op de mainstage vond ik met vlagen eentonig.... maar dat mag de pret niet drukken.... super vermaakt..op naar de volgende..x
Top feest! Heerlijke sfeer, iedereen kan zo lekker zich zelf zijn op dit feest......wij hebben een super avond/ochtend gehad! We want more!;)
Was een super mooi en leuk feest!
Waar vind ik de foto's die zijn gemaakt in de hal bij het rookhok?
 
Heerlijk feest is dit altijd. Waanzinnig genoten van muziek, mooie leuke lieve mensen en de rest....... Toch een klein minpuntje. Waarom kan je je overgebleven munten niet inleveren als ze de volgende keer toch niet meer bruikbaar zijn. Dat is wel heel makkelijk geld verdienen voor de organisatie. Wat je nu krijgt is dat ik nog 16 bier bestel en die vervolgens gewoon op de bar laat staan. Dat kan nooit de bedoeling zijn.
Eens met Jacco! Komt toch een bietje over als ' het vel over de oren halen', wat zo'n feest als dit helemaal niet nodig heeft.
Zouwww ik ben nog steeds aan het genieten wat een feest Thanks all tot volgende X🕺🕺🕺
Ik vond deze editie het rookgebeuren slecht geregeld...
1 buiten in een tent zonder verwarming😩sta je daar in je bijna niks.
En 1 binnen waar je niet naar binnen kon zo druk was t.
Verder was t weer super...muziek kan beter
Op de drank muntjes van deze editie staat een datum, zijn ze nu niet meer in te wisselen op een ander feest in de Hemkade?
We hebben mijn zwarte lak rokje vergeten in onze tas te doen aan het eind van het feest.
Heeft iemand het thuis in zijn of haar tas gevonden? Ik ga niet uit van opzet. Wie maakt mij blij en heeft mij rokje gevonden. Uiteraard kan ik het goed omschrijven.
Waar kan ik vragen naar gevonden voorwerpen of zo?
Wie weet goede telefoonnummer van de Hemkade of organisatie Wasteland?
Bedankt voor met meedenken... 😘
 
Weet iemand waar de foto’s te vinden zijn die in de hal bij zaal 2 zijn gemaakt?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 december 2017 om 23:17:
Weet iemand waar de foto’s te vinden zijn die in de hal bij zaal 2 zijn gemaakt?


niet direct die fotos maar wel wasteland fotos
http://www.schimmerandsisca.de/wasteland2017_2/#1

veel kijk plezier met de fotos van deze echte top (party) fotograaf.
 
Deze foto’s ken ik, die zoek ik iedere editie terug. Zijn idd super!!
Maar er was ditmaal een fotograaf in de gang van zaal 2 naar de kleine zaal. Met een background en twee studioflitsers .. en ben benieuwd waar die verschijnen
morning, welke fotografen waren er nog meer? zoekende naar een gouden plaatje :)