Partyflock
 

Paranoia

Facebook
Paranoia
2 oktober 2017
georganiseerd door Site
onderdeel van Site

Q-Factory (binnen) op de kaart Site
Atlantisplein 1
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Paranoia

Early bird:€ 12,50→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 15,-
Voorverkoop 2:€ 17,50
Deurverkoop:€ 20,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winacties (gesloten)
Paranoia · verslag door Patrick B
"Gewoon helemaal gek gaan en raven tussen vier muren", dat is de boodschap die ik letterlijk heb gekopieerd van zijn facebook event! En dit is dan ook wat er op afgeopen woensdag 18 oktober heeft plaatsgevonden. Het begin van wat voor vele het muzikale event van het jaar is ADE aka . Nadat ik de uitnodiging had ontvangen toch wel redelijk gehyped richting onze hoofdstad, feest nummer 1 van de vele die deze dagen zullen volgen.

, bekend van de klappers die menigeen kan meebleren; Nooit meer slapen, Omlaag, Banaan, Me gabber, Kind van de duivel, Engeltje en Vaderland. Van jong tot oud wie kent ze niet? Tot aan menig hervormde gemeentes aan toe. In navolging van 'JeBroer Invites' vandaag Paranoia in the .
Stemresultaat: zeer goed
geweldig533%
zeer goed320%
goed213%
ok320%
voldoende17%
onvoldoende17%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

2 waarderingen

WouterAM
Bij aanvang niet erg druk en rommelige giga, go g na een uurtje of 2 lekker los
Marloes
Geweldig!

Line-up Paranoia

wo 22:00 - 22:30:  house, latin, urban
wo 22:30 - 23:00:  hardstyle, hardcore
wo 23:00 - 23:30:  hardstyle, dubstep, urban
wo 23:30 - 00:00:  hardstyle
do 00:00 - 00:30:  · rap Polen Nederland hip hop
do 00:30 - 01:00:  house, techno
do 01:00 - 01:40:  dubstep, urban
do 01:40 - 02:20: 
do 02:20 - 03:00:  · rap hip hop
do 03:00 - 04:00:  hardstyle
hardcore, hardstyle
do 04:00 - 04:40:  hardstyle
do 04:40 - 05:20:  hardcore
do 05:20 - 06:00: 
Nieuws
Vandaag gaat het verzamelalbum 'Jebroer Presents Paranoia' in release. Hierop zijn drie gloednieuwe tracks van Jebroer te vinden, namelijk 'Motjo' (geproduceerd door Dias & Begani), 'Adrenaline' featuring Dutch Movement & Outsiders en 'After de After' met Lady Bee.
Jebroer heeft het eerste gedeelte van de line-up van zijn conceptavond 'Paranoia' bekend gemaakt.
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. 7
"Gewoon helemaal gek gaan en raven tussen vier muren", dat is de boodschap die Jebroer met zijn eigen feest concept 'Paranoia wil vertellen. 'Tijdens Paranoia wil ik alles samenbrengen waar ik als artiest voor sta: muziek, fans, beleving, en gewoon keihard feesten!'

Dit nieuwe feestconcept, waar zeer veel bevriende artiesten aan meewerken, zal op woensdag 18 oktober in Q-Factory Amsterdam gelanceert worden. Fans kunnen tijdens 'Paranoia' volledig losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes die gepaard zullen gaan met een te dikke live show!

Eerder organiseerde Jebroer al succesvolle shows onder de noemer: 'Jebroer Invites', waarbij o.a. Yellow Claw, Paul Elstak, Mr. Polska, Ronnie Flex, Eva Simons en The Partysquad geboekt stonden. Sindsdien scoorde hij grote hits met 'Kind van de Duivel', 'Engeltje', 'Me Gabber' en 'Vaderland'. Jebroer vond het dan ook hoog tijd om deze successen te vieren. Paranoia is hiervan het resultaat!

Phase 1 line-up (alphabetical order)
→ lees meer

1 opmerking

Best aardige avond gehad, maar minste act was eigenlijk 'je broer' zelf. Ik ging omdat ik hem ken van collaps met dj paul, maar in z'n eentje red hij het niet om het publiek naar een hoogte punt te brengen. Beschamend zelfs hoe hij bij elk nummer het publiek dwingt om poses aan te nemen, ochtendgymnastiek te bedrijven en show-elementen als 'sit-downs, cirkels, path of death' moet opdringen aan het ( gelukkig dronken)
publiek. Deze gast moet alleen nog op tiener party's optreden maar is imo ADE onwaardig. Zeker wanneer hij het publiek schoffeert als ze niet 'meedoen'. Andere artiesten waren top, geluid ook!!