Partyflock
 

L' Exposure

· The Kinky party Facebook
L' Exposure
17 februari 2017
L' Exposure
17 februari 2017
erotisch

Factory 010 (binnen) op de kaart
Maashaven Zuidzijde 1-2
Rotterdam
NederlandNederland
Beperking
Mannen alleen kunnen geweigerd worden.

Tickets & prijzen L' Exposure

Early bird:€ 35,-
Voorverkoop:€ 39,50
Deurverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Bezoekers
Maximaal 1200.
Kledingvoorschrift
Lak, Leer,Latex, PVC, Metal, Uniform, Woman in Chains, Kinky and Classy-kinky
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig3832%
zeer goed4438%
goed2925%
ok65%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

42 waarderingen

partypeople
Geweldige locatie met mooi en leuk publiek. De muziek is fantastisch. De locatie top. Niet zo heel grootschalig
exiting4you
superette lokatie, goede muziek en top publiek, voor herhaling vatbaar
MariskaG
Leuke sfeer, leuke mensen en leuke lokatie, top!
yeti1305
Wij hebben een heerlijke avond gehad en komen zelf nooit in de playrooms die op de feestjes zijn. Voor ons voor herhaling vatbaar als het weer in Rotterdam is. Wel kan de transparantie wat beter, er is namelijk een hele discussie geweest of de playrooms wel of niet door Rotterdam werden toegestaan in Factory010. Blijkbaar toch niet. Voor de vervente playroom bezoekers is dat jammer. Ook dat je nu een ruimte kwijt was met deephouse muziek. En inderdaad 2,50 voor 1 toilet bezoek is wel veel en onhandig dat je daarvoor moet betalen. Gooi gewoon de prijs wat omhoog en maak er een echt luxe feest van inclusief een gratis toilet :-) Tot de volgende keer. Dan gaan we hopelijk voor geweldig.
MysticMara
:respect: Dikke complimenten aan de organisatie! De locatie is al VET maar er de juiste sfeer in krijgen is moeilijk :flower: Super mooie shows, top belichting, loved the insmeer girls, vele bekenden gesproken en nieuwe mensjes ontmoet. Ik stoorde mij wel aan de vele wetlook outfitjes :frusty: en de muziek was voor mij wat eentonig. 8) Maar he, dat is mijn mening. Blijf vooral L'Exosure organiseren in de 010 :cheer: Dan ben ik er volgende x weer bij (K)
enjoy-life
Prima feest op een gave locatie.
Bianca.hb
Super feest op een mooie locatie, goede muziek, mooie mensen.
4 fver
Zeer mooie locatie met goede aankleding en top volk, kortom goed georganiseerd.
Gabriel/DJ Brasco
Wat een heerlijk feestje was het!!! Eerste x en dan zo druk. TOP!!!
Frionne
Gewoon een feestje voor in de boeken. Op naar de volgende editie.
xmaster
Top feest Top locatie geweldig georganiseerd Prima sfeer op naar de volgende x
MrPart­yAnima­l
Wat een gaaf feest, locatie echt super, underground sfeer op de tiende verdieping :D Super. De muziek was goed, anders dan anders, mooie aankleding, mooie mensen, lockers waren gezellig druk, een verademing ten opzichte van 2nd floor. Wij hebben er enorm van genoten en zijn er waarschijnlijk volgende keer gewoon weer bij.
BasSas
Super genoten! Hele goede 1e editie! Tot de volgende keer!
Alice Wonderland
Fantastische Avond gehad....smaakt naar meer..super bedankt
kinkyhartjes
Hebben een heerlijk nacht gehad bij l' Exposure. Volgende keer weer in Factory010 want dit is echt een te gekke lokatie.
DJ RD
Dit feest kende hoogte en diepte punten. De locatie was super echt top een oude fabriekshal waar de oude elementen nog steeds aanwezig zijn. Aankleding was ook goed. Gelukkig waren we op tijd dus voor de deur kunnen parkeren en geen gedoe met kluisjes. Het had wel aangegeven kunnen worden dat er voor de wc betaald moest worden, konden dus weer terug naar de kluis voor het halen van geld. Muziek was iets eentonig maar hebben ons er niet aan gestoord. Hele leuke mensen ontmoet en lekker gefeest. Het diepte punt was echt dat de speelruimte op een gegeven moment afgesloten was, op een kinky / fetish feest is dit toch echt een domper. Al met al toch een geslaagd feest en voor een volgende keer wat puntjes voor verbetering. Wij komen dan zeker weer
Annelicious
Wat een mega gaaf feest was dit! Lekker druk (niet té), super sfeer, top locatie, gezellige mensen. Helaas een lange rij buiten (gelukkig was het dit keer droog) en bij de kluisjes in het begin een drama. Muziek ook wat eentonig (niet geheel onze smaak, maar dat weten we). We komen zéker heel graag weer.
Goed georganiseerd, goede muziek, maar helaas geen kinky feest.
mirco&kim
super feest!!
Super locatie en erg goed georganiseerd. Lekkere muziek ook! Maaaaar: wij zijn fetish/kinky mensen en bij een kinky feest hoort een goede playroom voor heerlijke sex. Die was hier al erg mager (1 sling, 2 bedden) maar ok, tot dat moment vonden we het nog steeds een super feest. Dat veranderde dramatisch toen de Rotterdams 'sekspolitie' optradt: hier mocht GEEN SEX worden bedreven. Omdat?? Om toch! This is Rotterdam, man!! Toen (uiteraard) het kinky publiek hier geen gehoor aan gaf (waarom zijn er anders een sling en bedden??) werd de zaal rucksichtslos gesloten!! Dus ook geen 2e zaal met DeepHouse meer. Omgelooflijk! De zedenpolitie stond vervolgens vanaf de balkons de mensen in de zaal in de gaten te houden: vooral GEEEEEN SEX! Zo zonde, het was zo'n mooie locatie en zo'n lekker feest maar als je er geen sex mag hebben verdient het NIET de naam kinky feest! Wellicht prima voor het Corto publiek, maar het schoot echt tekort voor het Lef/kinky publiek! Rotterdam is daar helaas te bekrompen voor. :( O, en dan die vreselijk vervelende verslaggever die met een lamp gericht op alle mensen in de rij zogenaamd grappig ging vragen wat ze hier nu kwamen doen en als je daar niet van gediend was vroeg of je iets te verbergen had?! We nemen direct aan dat deze 'lolbroek' niets met de organistie van doen had maar het is wel weer Rotterdam op zijn smalst... :( We balen wel van deze Rotterdams smetten op zo'n super georganiseerd feest. Volgende keer in een meer vrijdenkende stad??(k)(K)(K)
De volgende keer zijn wij er zeker weer bij. Topfeest, geweldige dj's en wat een toplocatie. Ontzettend genoten.
kabout­ermeis­je
Locatie prima. weer eens wat nieuws. Alleen de muziek voor 12 uur niet om over naar huis te schrijven.(Vonden wij) Erg druk bij de lockers.
P<3D :kusje:
Wat een leuk feest. Locatie is top. Leuk aangekleed, goed georganiseerd. Zoals vaak drukte bij de kluisjes, zodat je echt je kont niet kon keren. En betalen voor de wc is echt jammer, zeker als je net boven bent en weer naar beneden moet om geld te gaan halen. Muziek was goed, werd of het laatst wel beetje eentonig. Kortom, erg genoten.
:-) Happy Couple :-)
Top locatie, prima georganiseerd, veel mooie mensen, muziek had wel wat beter gekund. Al met al een prima feestje
STANFORD
Corto Events did it again. Goeie 1e editie van 'n kinky event, en dit op slechts 2200 meter van mijn huis. Nicee! Goeie vibe, mooie productie met alle spfx die ik in iddels van Corto gewend ben, en leuke mensen waaronder veel vrienden&bekenden. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar :)
We hebben genoten, Lef en CorTo is een geweldige combinatie!!!
Sheandhe1
leuk feest met leuke mensen, wel apart dat je moet betalen voor de wc's en dat munten die je over hebt niet kan teruggeven. Is een kruideniersmentaliteit die niet past bij zo'n feest
MK2013
Superleuke locatie, leuke mensen en goeie sfeer. Goed gedaan zo voor een eerste keer. Kleine tip: wat meer viariatie in de muziek. Werd wat eentoning op den duur. Zorg ook dat je een rondloop maakt omdat de zaal zo'n pijpela is. Er was hierdoor veel heen en weer geloop dwars over de dansvloer. Met zoveel bezoekers wordt dat dan beetje geduw. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
M&J
zeker genoten leuke mensen, muziek was wat eentonig. en betalen voor de wc is beetje zielig
Octopus
Prima lokatie, wel veel geloop door de lange hal, muziek wat eentonig, een feest met potentie
Mike
WauW, wat een topfeest was dit, dit is er zeker weten 1 voor in de boeken. Geweldige DJ's en vriendelijk personeel. Nu wachten op de volgende editie die moet nu wel gaan komen. En wij zullen daar zeker weten weer bij aanwezig zijn.
RonaH Events
Dankjewel voor dit mooie feest... heel graag; op naar de volgende editie!
Dark Angels
Geweldig
Viduus
Mooie locatie, leuke mensen, goede muziek en het was geweldig dat er een shuttle was!! Minpunten: betalen voor de WC en erg koude darkroom.
Geweldig feest, heerlijke sfeer & publiek. Lekker druk ook voor een eerste x. Goed geregeld, complimenten!!
Lekker feest en wat een opkomst voor een eerste keer.klasse!! Mooie lokatie, met pendeldienst goed geregeld. Muziek niet altijd mijn stijl....maar heerlijk gedanst!!
lekker feest leuke locatie
!:bounce:!
Lekker gewerkt, veel nieuwe gezichten:)
MissIzzi
GE-WEL-DIG`! Gave locatie, Super muziek.Leuk publiek. Organisatie dank!
happy seahorse
Super feest gehad, alles goed geregeld, lekkere muziek en een leuke locatie. Pendelbusje naar Parkeerplaats ook super!
whoop
Top feest gehad. Locatie is apart. Muziek was goed. WC = min- puntje
kusjes
voor de 1e keer prima feest

Line-up L' Exposure

house, techno, trance
house, techno, trance
house, trance
techno, house, hard techno, pop
België house
house, techno, trance
house, techno
Spanje house, trance
house, trance
Statistieken
161Partyflockbezoekers
106Partyflockgeïnteresseerd
216Facebookbezoekers
311Facebookgeïnteresseerd
49 / 40·mannen / vrouwen
45.2Partyflockgemiddelde leeftijd
46.0Partyflockleeftijd mediaan
74·opmerkingen
42·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (117 stemmen)
Corto Events en Lef the store gaan jullie eens flink verwennen met dit Classy en Stylish Fetish feest. Waar het in Rotterdam een lange tijd stil is geweest op dit gebied zullen wij de verloren tijd eens gaan inhalen. Dit feest gaat plaatsvinden in 1 van de meest waanzinnige locatie’s van Rotterdam en wel in Factory 010 met z’n industriele uitstraling en te gekke ligging. Shows, geluid, line up op hoog niveau licht en lasershows om je vingers bij af te likken. Zo hebben wij naast de waanzinnige line up Thomas Solvert uit Madrid weten te boeken. Deze DJ gaat onze sound, welke de meeste wel kennen van Corto Dimanche, een te gekke aanvulling geven.
In de andere Area gaan we vette sexy deephouse draaien. Deze bevind zich in het gangenstelsel van deze factory. De eerste 400 earlybird tickets worden nu aangeboden en lopen als een speer want wees nu eerlijk, wie wil hier nu niet bijzijn. Het eerste fetish feest sinds lange tijd waar jullie weer bij willen zijn...
→ lees meer

74 opmerkingen

L’EXPOSURE
Corto Events en Lef the pleasure party gaan jullie eens flink verwennen met dit Classy en Stylish Fetish feest. Waar het in Rotterdam een lange tijd stil is geweest op dit gebied zullen wij de verloren tijd eens gaan inhalen.
Dit feest gaat plaatsvinden in 1 van de meest waanzinnige locatie’s van Rotterdam en wel in Factory 010 met z’n industriele uitstraling en te gekke ligging. Shows, geluid, line up op hoog niveau licht en lasershows om je vingers bij af te likken.
Zo hebben wij naast de waanzinnige line up Thomas Solvert uit Madrid weten te boeken. Deze DJ gaat onze sound, welke de meeste wel kennen van Corto Dimanche, een te gekke aanvulling geven. In de andere Area gaan we vette sexy deephouse draaien.
In het gangenstelsel van deze factory zullen playrooms aanwezig zijn.
De eerste 400 earlybird tickets worden nu aangeboden en lopen als een speer want wees nu eerlijk, wie wil hier nu niet bijzijn.
Het eerste fetish feest sinds lange tijd waar jullie weer bij willen zijn.
Geen overvolle zalen, sexy sounds, en gewoon een plek waar je nog lekker kan dansen, teasen en exposen. Iedereen is VIP..!!
Dresscode uitsluitend: Lak, Leer, leder look, Uniform (geen velduniform of chirurgen outfit), PVC, Metal, Woman in chains, Burlesque, Colorful and Glamorous Latex, Kinky-Steampunk, Bodypaint, Feathers en Crossdress...
Extravagant it’s gonna be en meer info over het feest zullen we nog in de komende weken gaan geven.
Partygreetz
Corto Events / Lef

https://shop3.ticketscript.com/channel/html/start-order/rid/ZSR7E85L
Super veel zin in! Echt een topfeest op een toplocatie en een mooie samenwerking van 2 gevestigde namen....en dan ook nog eens Thomas Solvert in de line-up...kick! 🎉✌🏼️🔊👌🏼😎👊🏼🎵🔝
Een kinky feest van oa de organisatie Corto Dimanche, daar moeten we bij zijn.
Heel benieuwd welk verschil, tov de 'gevestigde order', jullie gaan brengen.
Tot gauw.
Kuzz van Ons.
Ik ben benieuwd
2 early bird tickets te koop 74,00 ivm vrienden die niet gaan.
laatste aanpassing
We zijn reuze benieuwd maar het kan haast niet anders dat dit een topfeest gaat worden!!🎉🎉🎉
Kaartjes in the pocket ..... en voor het maximaal kunnen genieten ook maar een hotelletje (om de hoek!!) geboekt 👍
 
was bang dat het niet door ging
corto staat altijd voor top feesjes
we gaan op zeker
Uitspraak van Dark Angels op woensdag 15 februari 2017 om 18:35:
In verdere discussies gaan wij ons niet mengen en stoppen al onze energie in het organiseren van een mooi en stijlvol kinky feest L' Exposure.


Gebruiken jullie dan ook een flyerfoto waar rechten voor gekregen zijn?Elke organisatie weet dat het not-done is om een foto te gebruiken van iemand zonder zijn/haar toestemming.
De rechten zijn er hoor dank voor deze opmerking... Netjes met de des betreffende fotograaf kort gesloten. No worry's en ach dat heb je als je als organisatie eens wat anders wilt dan de mainstream. En dat zal dan ook weer blijken op het mooie event zelf..!
Fijn om te weten dat iedereen nu al zo met ons event bezig is...

A lot of party greetz
Ach ach ach... Dutza Dutza... Helemaal uit Amstelveen en je zo druk maken over ons feest in Rotterdam. Laat je toch niet zo voor het karretje spannen door deze of gene. Ik kan mij geen partyganger herinneren die zich ooit druk heeft maakt om vergunningen of wat er wel of niet toegestaan is op een feest. Dat is meer iets voor een organisatie of lokatie vindt je niet...? Schijnbaar zijn de conculega's hier erg druk mee bezig geweest maar wij gelukkig ook. Zo te zien behoor je ook tot de gezellige familie "copypaste" door je berichtje te kopiëren net als sommige organisaties die zeggen gekopieerd te worden maar zelfs nog geen eigen thema of aankleding kunnen bedenken en dat dus fantasieloos afkijken van de kleinere wel creatieve organisaties. Erg jammer..!!!

Zoals al eerder aangegeven gaan wij er een geweldig kinky feest van maken met alles er op en er aan zoals reeds eerder vermeld. Verschillende area's op een top lokatie op een stoere industrieële 10de verdieping, een geweldige line up met nationale en internationale toppers. Extravagante shows in een dijk van een lokatie. Bij ons vormen ook de mensen een geweldig decor omdat iedereen er weer een creatieve boel van gaat maken. We gaan weer terug waar het creative kinky sfeertje voor bedoeld is...

Wij gaan nu iig weer verder met onze mooie ideeën uitwerken. Kom gezellig feesten of kom lekker niet. Wij verplichten niemand.
Gelukkig wordt er op de wat volwassenere sites leuk op ons concept gereageerd en verloopt de kaartverkoop als een malle.

And please Dutza rest vooral your own case..!!
 
Wij hebben veel vertrouwen in deze organisatie.
Ze zijn heel ervaren en hebben ook wat te verliezen.
Die gaan niet over één nacht ijs.
Lijkt me een super gaaf feest.. Ik ben zeker van de partij...
En wat kopiëren betreft van feesten, waar maken we ons toch nu zo druk om. Is op deze avond een feest van andere organisaties die erop lijken.
Nee dus...
Het is gewoon ook nog onmogelijk om met iets totaal nieuws te komen toch...
Daar gaan ze super hun best voor doen...
Iedereen doet op zijn manier zijn best om de gasten te vermaken, aangezien de vraag ernaar ook erg hoog ligt...
Met deze organisatie is het altijd top geregeld dus wij hebben er veel zin in!
 
Bas en Saskia als jullie komen,wil ik er ook bij zijn. Tony is de man. Time to groove.
Deze organisatie weet hoe ze een feest neer moeten zetten en wat ze moeten doen om hun gasten een top avond te bezorgen. Gaat op 29/4 dus helemaal goed komen. Wij hebben er zin in!
Kunnen jullie wat tips geven voor een lekkere hotelovernachting?? Dat 'hoort' tenslotte ook wel een beetje bij een echt Corto feestje ;-)
het Art hotel zit aan de overkant.. dan iets verder het Nhow hotel.. ge volgt door IBIS hotel .
verder zijn er nog het Campagnile en Bastiljon op zuid.
ruime keuze.
u kunt kiezen uit goedkoop en heel duur.

topper is de SS ROTTERDAM.
http://www.booking.com/Share-Ztf7jg

http://www.booking.com/Share-Y2vAFr

http://www.booking.com/Share-jQqPMb

http://www.booking.com/Share-Va2Cnw

Allemaal hele mooie opties om te overnachten.. helaas hebben wij hier geen arrangementen voor kunnen maken voor onze gasten daar het allemaal wat uit elkaar ligt. Maar stuk voor stuk goed.. succes met boeken...!!
 
Klinkt erg goed en ook wij gaan dit van dichtbij beleven!
Wat een heerlijk vooruitzicht ☺💃
Wegens vakantie 2 hardcopy tickets te koop voor €35 p/st. Graag een pb.
 
wow ben er even uit geweest dus dit wordt weer helemaal nieuw zie een hoop oude bekende ben heel benieuwd naar dit feest bij mij om de hoek mmmm genieten .
We hebben er vreselijk veel zin in!
Uitspraak van droogtrommel op dinsdag 4 april 2017 om 21:27:
Wegens vakantie 2 hardcopy tickets te koop voor €35 p/st. Graag een pb.


Sorry mailers maar de kaartjes zijn verkocht.
toiletten zijn uiteraard op dezelfde etage als l'exposure.
koud zal het niet worden.. combinatie van goede muziek en allemaal party peeps.
Uitspraak van P<3D :kusje: op woensdag 19 april 2017 om 17:07:
het erg koud binnen?

Neem een lange leren jas mee. 😜 Je weet maar nooit. 😂
Ik kruip lekker tegen m'n moppie aan als ik het koud krijg. 💪
laatste aanpassing
Uitspraak van MrPartyAnimal op woensdag 19 april 2017 om 19:07:
▶Uitspraak van P<3D :kusje: op woensdag 19 april 2017 om 17:07:het erg koud binnen?
Neem een lange leren jas mee. 😜 Je weet maar nooit. 😂
Ik kruip lekker tegen m'n moppie aan als ik het koud krijg. 💪

Goede tip ;-)
Geweldig om te zien hoe alles in elkaar valt in de opmars naar een geweldig event. Een event waar weer over gesproken mag en gaat worden. Line up.., entertainment.., De factory 010 alles en iedereen is in opperste staat van paraatheid. Met nog maar zo'n anderhalve week te gaan stevenen we met een bulderende countdown af op een heerlijke sfeervolle extravagante kinky L'Exposure....!!

Deze tijd besteden wij graag om de laatste puntjes van dit kinky maar zeker ook chique feest op de i te zetten. Waarbij wij ook hier de lekkerste gins en bubbels rijkelijk laten vloeien.

Ook willen wij jullie nog even op de dresscode attent maken. Mede omdat er wat extra's aan toe is gevoegd. Want naast het welbekende Lak, leer, pvc en latex mag het nog wat extravaganter zoals Bodypaint, Woman in chains, Feathers, Bodytape, Crossdress en Kinky-Burlesque (dit uiteraard zo kinky mogelijk met minimaal een leren corset of rokje). Verdere textiel is voor ieder een No Go...!!
Er zijn diverse shops aanwezig dus mocht er iets niet in orde zijn met je outfit is er genoeg gelegenheid om dit te corrigeren. De doorbitches zullen hier streng op toezien.

Trots zijn wij nu al op onze dj's... Zij zullen jullie met alle gemak naar een ongekend muziekzaal hoogtepunt helpen. Naast de oplifting music uiteraard een oplifting entertainment. Een tipje van één van de sluiers die wat verder komt dan de lage landen... een duo dat je met plezier EXTRAVAGANT in hoofdletters laat schrijven en daar alom bekkend staat in de scene...

TheHausof Marcopunk is a magical world with sweet nightmares and bizarre dreams made by Marcopunk a spanish fetish worldwide and extravagant personality living art,get ready for an amazing show.

So get ready to L'Exposure

Factory 010 Rotterdam

https://shop3.ticketscript.com/channel/html/get-products/rid/ZSR7E85L/eid/338904/date/2017-04-29/tsid/254531/sid/0

Doors open 21:00u close at 23:00u party till 05:00u
Kaartjes opnieuw in de verkoop, omdat vrienden van me nu ook niet kunnen gaan. 2 hardcopy tickets voor €65. PB graag.
Heel benieuwd naar dit feest en hopelijk een blijvertje voor Rotterdam.... Zo'n mooie stad... Maar dit soort feestjes mis ik nog in mijn stad 😃
Weet iemand waar je het beste kan parkeren of wat de mogelijkheden zijn?
Ik had doorgekregen dat er 275 plaatsen zijn bij de locatie en 750 meter verderop nog ruimte voor 1.000 auto's gratis!. Kreeg wel als tip mee dat het niet handig lopen met hakken daar is. Er zijn echter genoeg lockers had ik begrepen dus dat moet goed komen ;-) Nu aftellen naar een mooi feest.
Uitspraak van BasSas op maandag 24 april 2017 om 12:00:
Ik had doorgekregen dat er 275 plaatsen zijn bij de locatie en 750 meter verderop nog ruimte voor 1.000 auto's gratis!. Kreeg wel als tip mee dat het niet handig lopen met hakken daar is. Er zijn echter genoeg lockers had ik begrepen dus dat moet goed komen ;-) Nu aftellen naar een mooi feest.



P route wordt duidelijk aan gegeven nabij de Maassilo.
hier kunt u gratis parkeren. Let wel op indien u ergens anders uw auto parkeert dat u betaald moet parkeren.
BEREIKBAARHEID

Centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor. Uitstekende bereikbaarheid met alle soorten vervoer. De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. Op de kade van de Maassilo is parkeergelegenheid (maximaal 100 à 150 parkeerplekken) en op circa 500 meter afstand de P1 Katendrecht met plek voor ruim 500 auto’s. Voor parkeren volg de borden Female Parking en P1. Aanlegsteiger voor partyboten is aanwezig, evenals parkeergelegenheid voor bussen.

LET OP! Per 1 maart 2017 is er een blauwe zone ingegaan op de gehele Maashaven Zuidzijde, er kan maximaal twee uur geparkeerd worden. In combinatie met verkeersregelaars kunnen wij gratis parkeergelegenheid aanbieden aan uw gasten. Gedurende nachtevenementen is de kade afgesloten t.b.v. parkeergelegenheid voor crew en artiesten, en om de veiligheid van de bezoekers die in de rij staan te waarborgen. Dit betekent dat er tijdens het nachtevenement geen openbare toegang is tot de kade. Er is in de omliggende wijken en op de P1 van Katendrecht vanaf 23:00 uur gratis parkeergelegenheid.

Vanuit daar worden door ons pendelbusjes ingezet..!

Partygreets L'Exposure
 
Aanagezien de blauwezone invoer zal in de omliggende omgeving ook behoorlijk druk zijn met parkeren. Jammer weer zo'n tegenvaller!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 26 april 2017 om 10:13:
Aanagezien de blauwezone invoer zal in de omliggende omgeving ook behoorlijk druk zijn met parkeren. Jammer weer zo'n tegenvaller!


Lavie
er is ruim voldoende parkeer gelegenheid GRATIS op parking tegenover Factory010.
volg de P borden naar deze bewaakte parking.
en stap in de pendel busjes naar de ingang.

welke tegenvaller heb jij nog meer??

let's go party
 
Uitspraak van sweeties07 op woensdag 26 april 2017 om 13:02:
welke tegenvaller heb jij nog meer??

let's go party


Ik heb jaren lang in Rotterdam gewoond en ik weet maar al tegoed hoe het er aan toe gaat betreft parkeren in Rotterdam wanneer er veranderingen optreden. Dit is wat ik bedoel met tegenvaller. Onder relaxed stappen versta ik een top locatie met de bij behorende parkeergelegenheid. Desnoods betaal er voor zolang ik maar geen kilometers hoef te lopen. Dit parkeer dillema komt door dat sommige organisaties hierin tekortschieten. Als ik jou nu moet geloven is het deze keer goed geregeld?😉
laatste aanpassing
Aan de overzijde van de Maassilo is de Maashaven Noordzijde. Hier is de Female parking en de P1 van de Maassilo. Dit is ongeveer 500 meter en wordt aangegeven met duidelijke borden.
Tevens rijden er pendelbussen om onze gasten bij de ingang van de Maassilo af te zetten.

let's go party
Ja idd Sweeties07 en geregeld door al dat tekort schieten van de organisatie!!

Uitspraak van Dark Angels op dinsdag 25 april 2017 om 18:50:
Vanuit daar worden door ons pendelbusjes ingezet..!


Andere plekken is het parkeren tot 23uur betaald dus zet je parkeer app op de eind tijd en klaar...
laatste aanpassing
We zijn aan het aftellen!
Zinnn in dit tot in de puntjes verzorgde feest.
Geweldige muziek, gave locatie, mooie partypeeps enz, enz.
:woop: :woop: :woop:
 
Wij tellen mee! Zin in😉💃🏾


Uitspraak van MissIzzi op donderdag 27 april 2017 om 10:17:
We zijn aan het aftellen!
Zinnn in dit tot in de puntjes verzorgde feest.
Geweldige muziek, gave locatie, mooie partypeeps enz, enz.
:woop: :woop: :woop:
Wij willen graag een vriend meenemen maar de site zegt dat 'Mannen alleen kunnen geweigerd worden'. Heeft het zin om met z'n 3-en aan de deur te verschijnen?
Om misverstanden bij de deur te voorkomen, de dresscode is echt Lak Leer Rubber, textiel/stof is echt niet toegestaan, ook niet sexy zwarte stof clubwear enz... Mocht je niet aan de kleding voorschriften voldoen, zijn er evt winkeltjes op het feest om evt iets anders te kopen.
We zien er echt streng op toe, het is en blijft toch echt een fetish kinky feest😉 De dresscode staat duidelijk overal vermeld, en we weten zeker dat iedereen er weer zijn uiterste best voor heeft gedaan om in de meest bijzondere outfits te verschijnen 😁
Zorg dat de tickets goed te scannen zijn, dus geen kapotte telefoons, inkt wat op is, of vergeten..anders gewoon opnieuw een kaart kopen aan de deur
Het word erg druk, dus probeer de tickets bij de hand te houden of je telefoon met tickets open..
Nog een paar uurtjes te gaan, voordat dit waanzinnige feest losbars, wij hebben er iig heel veel zin in..
See you all tonight !!
laatste aanpassing
Wegens omstandigheden kunnen wij niet gaan, 2 tickets te koop eur 20 P stuk Dena
 
Have fun iedereen !
Uitspraak van Beauxreves op vrijdag 28 april 2017 om 23:03:
Nog een leuke vent die ook wel in is voor een spontane actie; morgen samen naar l'exposure?


Niet omdat het moet maar omdat het kan. :)
Hoop dat we voor 23,00 uur Binnen kunnen zijn...Sylwia is onderweg vanuit polen en is een beetje later thuis dan gepland....
Wat een heerlijk feest op een Top lokatie 👍👍 Ron & crew BEDANKT. !!
Vraagje: wanneer is de volgende editie? Deze eerste L'Exposure smaakt naar méér!!👍
:woop:
Geweldig feestje,toplocatie,goede muziek,voldoende zitruimte,voor herhaling zekers!!!
Erg goed feest, leuke, opgewekte en mooie mensen. Gave locatie voor dit soort feesten, ik zeg vaker doen!
 
Mooi feest, maar helaas geen fetish/kinky feest: daarvoor heb je vrijheid nodig en die heeft de Rotterdamse 'zedenpolitie' volledig om zeep geholpen.
Heel gaaf feest mooie locatie muziek was top ik zeg de volgende keer zijn we er zeker weer bij!
laatste aanpassing
OPPERRRRR DE TOP!. wat een top feest. op naar de volgende!
T was een super feest!!! Eindelijk eens wat nieuws ... locatie was helemaal top... alles verliep goed... bij de lockers was t inderdaad druk maar hey daar zullen ze zeker over nadenken... muziek was super... eindelijk niet alleen dat geknal waar je op t einde van de avond helemaal dol van bent... ...ieder zijn smaak... als mensen de muziek niet lekker vonden gaan ze toch lekker naar de bestaande knal feesten... ik vond dit een verademing😍😍... de sfeer was geweldig.. allemaal mooie gezellige mensen die allemaal uitkeken naar eens wat nieuws. Chappeau van de organisaties... ❤👊 dus... Dit feest staat als een huis nu... en alle feesten die voor t eerst zijn hebben kleine schoonheidsfoutjes waar de organisaties naderhand mee aan de slag gaan..... maar die vielen helemaal in t niet bij de rest van t feest😍😍😍op naar de volgende editie... bammmm we are in👊👊👊🎉🎉🎉🎉
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op zondag 30 april 2017 om 20:54:
Mooi feest, maar helaas geen fetish/kinky feest: daarvoor heb je vrijheid nodig en die heeft de Rotterdamse 'zedenpolitie' volledig om zeep geholpen.


Top feest !! Als ik je waardering lees dan kan je beter naar een parenclub gaan ! Ene... om een feest stout te maken heb je geen playroom nodig :)
Echt een super feest . Heerlijk genoten super locatie heerlijk muziek . Corto en lef t was super. 😘
Wij hebben ontzettend genoten op dit CLASSY kinky feest! Een nieuwe insteek, een combi van klasse en kinky voor een gevarieerd publiek uit allerlei hoeken. De Cortodimanche en LEF organisatie hebben een mooie eerste editie neergezet! Er wordt gesproken over playrooms maar die zijn niet genoemd in de aankondiging, dus waarom zou je ze dan verwachten wanneer het een andere vorm is van het concept kinky.
Classy kinky, helemaal top! Gezien de toporganisatie zullen ook de weininge 'eerste-editie-kinderziektes' eruit gehaald worden. Er werd zichtbaar hard gewerkt op deze toplocatie en natuurlijk achter de coulissen. Wat een feest met vette visuals, veel mooie acts, dames die je latex inwrijven, heerlijke bubbels, enz... enz.. en muziek die je voeten blijvend laten gaan! En de sfeer....... ik krijg er nog kippenvel van!
Op naar de volgende editie L'Exposure!
 
Uitspraak van Dark Angels op donderdag 26 januari 2017 om 07:53:
In het gangenstelsel van deze factory zullen playrooms aanwezig zijn.

Uitspraak van BasSas op maandag 1 mei 2017 om 14:15:
Er wordt gesproken over playrooms maar die zijn niet genoemd in de aankondiging, dus waarom zou je ze dan verwachten wanneer het een andere vorm is van het concept kinky.

Wij vonden het een goed georganiseerde party op een geweldige locatie met goede dj's met leuke, mooie en gezellige mensen. Maar.....het was geen kinkyfeest. In de vooraankondiging is wel degelijk gesproken over de aanwezigheid van playrooms. Of je er nu gebruik van maakt of niet….playrooms horen nu eenmaal bij een echt kinky / fetish feest. Dat hebben de concullega’s toch echt wel beter voor elkaar.
de hele dansvloer was 1 grote playroom!
echt geweldig,
ook zonder playrooms krijg je dit feest vol (uitverkocht).
ik zeg het gewoon nog een keer!
geweldig
het feest, de locatie, de mensen het was echt super!.

en nee wij hebben geen aandelen of een slijmspoor naar de organisatie
nog nooit op een Corto of lef feest geweest, en we kennen die mensen ook niet.

we kijk echt uit naar de volgende editie
Wij hebben een heerlijke avond gehad en komen zelf nooit in de playrooms die op de feestjes zijn. Voor ons voor herhaling vatbaar als het weer in Rotterdam is. Wel kan de transparantie wat beter, er is namelijk een hele discussie geweest of de playrooms wel of niet door Rotterdam werden toegestaan in Factory010. Blijkbaar toch niet. Voor de vervente playroom bezoekers is dat jammer. Ook dat je nu een ruimte kwijt was met deephouse muziek.
En inderdaad 2,50 voor 1 toilet bezoek is wel veel en onhandig dat je daarvoor moet betalen. Gooi gewoon de prijs wat omhoog en maak er een echt luxe feest van inclusief een gratis toilet :-) Tot de volgende keer.
Op naar een geweldige volgende editie dan in Factory 010 waar alles top is. Wanneer is die?
Waarom is het bericht van de organisatie weer weg?
Iemand enig idee waar we de foto's kunnen vinden?
alle foto's staan op lexposureparty.com..